نجات از معلولیت با هیپنوتیزم بیدار دکتر حریری
نجات از معلولیت با هیپنوتیزم
۱۳۹۲-۰۱-۲۰
دردهائی که با استرس ارتباط دارند
۱۳۹۲-۰۱-۲۰
Show all

هیپنوتیزم درمانی یا هیپنوتراپی

 پرسشهای متداول در باره هیپنوتیزم ، هیپنوتیزم بیدار -هیپنوتیزم درمانی یا هیپنوتراپی

هیپنوتیزم درمانی یا هیپنوتراپی روش درمانی نویی نیست بلکه سابقه ای به قدمت بشر دارد، بطوریکه در کتاب شفای ابن سینا به عنوان یک پدیده در درمان نیز مطرح شده است. هیپنوتیزم در دوره ای به عنوان طب مکمل معرفی شده بود، ولی از سال ۱۹۹۸ به عنوان یک درمان کامل و در بطن دانش پزشکی جهان پذیرفته شده است . هیپنوتیزم درمانی یک روش جایگزین نیست، تمام بیماری ها را نمی توان با یک روش منفرد درمان کرد و هیپنوتیزم نه ادعا می کند نه توانایی این را دارد که به عنوان یک تکنیک جایگزین روانپزشکی در درمان بیماری های رفتاری و روانی باشد. روانپزشکی دیدگاه دارویی دارد و با تجویز دارو بیماری های رفتاری را درمان می کند، ولی هیپنوتیزم به عنوان یک علم یا پدیده ای است که در آن انسان به ضمیر ناخودآگاه و سیستم غیر ارادی بدن دست یافته و با ایجاد یک پیوند مناسب بین این حوزه و ضمیر خودآگاه، فرد را به شکوفایی ذهنی می رساند. هیپنوتیزم در درمان بیماری هایی از قبیل ترس های ناشناخته و بیمار گونه ، اضطراب های ناشی از ترس، بیماری های روان تنی و یا تیک های عصبی و برخی مسائل روانی و نیز کاهش و یا حتی از بین بردن درد زایمان کمک می کند.
به دلیل عدم اطلاع رسانی در خصوص کاربردهای این علم در درمان بیماری ها، این واژه ناملموس مانده است که ما درصددیم روش های درمانی هیپنوتیزم و کاربردهای آن را در رشته طب منعکس کنیم.

بسیاری از افراد جامعه به این حقیقت پی برده اند که هیپنوتیزم درمانی در معالجه اکثر بیماریهای جسمی، روانی، عاطفی، هیجانی و . . . همچنین در درمان ضربه های روانی، اضطراب، افسردگی، ترس های ناشناخته و عصبی  یا فوبیا ها، مشکلات رفتاری، و … تاثیرات موثر و مهمی دارد. لذا در سالهای اخیر، در کشورهای مختلف علاقه مردم در زمینه هیپنوتیزم درمانی افزایش شگرفی پیدا کرده است.  در هیپنوتیزم درمانی  درمانگر برای کمک به درمان یک بیماری یا تقویت یک صفت مطلوب بیمار را یاری می کند تا در حالت هیپنوز قرار گیرد و تلقیناتی با هدف درمان به بیمار ارائه می شود. به این نوع هیپنوتیزم، هیپنوتیزم بالینی یا  Clinical Hypnotism می گویند. لازمه آن این است که درمانگر بلد باشد چگونه فرد را به سمت هیپنوز راهنمایی کند و چه نوع تلقیناتی به او ارایه دهد. “هیپنوتیزم درمانی” یا “هیپنوتراپی” یک روش درمان است که در یک مرحله یا مراحلی از آن از هیپنوتیزم استفاده می شود. هـیـپـنـوز یـک کـار آمـوزشی است. به مریض تفهیم می شود که بیماری اش از چه نوع ماهیتی است. فرد شناخت بهتری از بیماری خود پیدا می کند و به او تلقیناتی داده می شود که چگونه باید با این بیماری مقابله کرد. بنابراین لااقل بیش از یک جلسه لازم است. ترجیحا جلسات بیشتر کمک کـنـنـده اسـت. امـا اگـر فرد هیپنوزپذیری خوبی داشـتـه بـاشـد و درمـانـگـر هـم بـتـوانـد بـه خـوبـی آموزش دهد، بیمار می تواند حتی با گوش دادن بـه نـوار ضبـط شـده و ادامـه دادن تمـرینـاتـی کـه درمانگر در یک جلسه به بیمار آموزش می دهد بـهترین نتیجه را بگیرد. البته مهم است که فرد تـــوانـــایـــی جـــذب مــطــلـــب را داشــتـــه بـــاشــد و هیپنوزپذیری خوبی دارا باشد.

هیپنوتیزم درمانی می تواند به دو شکل متفاوت صورت بگیرد:

۱- دگر هیپنوتیزم درمانی:

در این حالت، درمانگر پس از صحبت کردن با بیمار و ایجاد آمادگی ذهنی و روحی در او، در صورت نیاز بیمار به القای خلسه هیپنوتیزمی، او را به عمق مناسبی که برای برنامه درمانی اش مناسب باشد، می رساند و در این شرایط به هیپنوتیزم درمانی می پردازد.

آیا هیپنوز خطری برای فرد هیپنوز شونده دارد؟

‌خیر! اگر هیپنوز درست و توسط کسی که به هیپنوز مسلط است و یک درمانگر آموزش دیده است، انجام شود، هیچ گونه خطری را برای فرد به دنبال ندارد. اما قبول داریم که هیپنوز ناشیانه و آماتور ممکن است خطراتی برای روان و مغز داشته باشد.هیپنوز آموزش لازم دارد و کسی که می خواهد اقدامی در این زمینه انجام دهد باید اجازه این کار را داشته باشد.

‌در مورد تکنیک هیپنوز نیز باید گفته شود  از زمانی که فرد وارد وضعیت هیپنوز می شود تا زمانی که از این وضعیت بیرون می آید مسیری مانند مسیر زیر طی می شود که ‌رایــج تــریــن تـکـنـیــک استفـاده از روش آرام ســـازی پـیــش رونــده عـضــلانــی اســت. از فــرد خـواسـتـه می شود که راحت تکیه بدهد. متنی گفته می شود که براساس آن از فرد خواسته می شود که اجازه دهد عضلات بدنش به ترتیب از پنجه پا ریلکس و شل شود. سپس عضلات کف پا، ساق پا و …، از فرد خواسته می شود اجازه دهد که آرامش به صورت صعودی از اندامش بالا رود. در اثنا هم از شخص می خواهیم هر وقت ریلکس شدن را در عضلات مختلف حس کرد بـا انـگـشـت خـود اشـاره دهـد. به این اصطلاحا سیگنال فکری- حرکتی می‌گویند.
بـه هـمـیـن تـرتـیـب ادامـه پـیـدا مـی کـنـد تا کل عضلات از کف پا تا سر ریلکس و شل شوند. این الـقـا هـیـپـنـوز اسـت. در مـرحـلـه بـعـد الـقـائات و تـلـقـیـنـاتـی متناسب با مشکل بیمار به وی ارائه می‌شود.
در ایـن تـلـقـیـنـات بـه فـرد تـلـقین می شود که تـــوانــایــی کـنـتــرل رفـتــار خــود را دارد چــرا کــه می‌خواهد رابطه ای خوب با اطرافیانش داشته بـاشد. معمولا القا هیپنوز حدود ۱۵دقیقه طول می کشد.
تلقینات درمانی نیز حدود ۱۵تا۲۰ دقیقه طول مـی کـشـد. برای بازگشت از هیپنوز هم از فرد خــواسـتــه مــی شــود کــه بـا شـمـارش مـعـکـوس چشمـانـش را باز خواهد کرد و تمام آرامش و نکات مثبتی که در این زمان تجربه کرده است را همراه خواهد داشت .

یک جلسه هیپنوتیزم در این شرایط حدود ۴۰ دقیقه طول خواهد کشید.

علم هیپنوز چقدر در مراکز آموزشی و درمانی توسعه یافته است؟

‌متاسفانه هیپنوز گسترش بسیار محدودی داشته است. با توجه به اینکه هیپنوتیزم بسیار وقت گیر است و نیازمند مایه گذاشتن از خود است چندان مقبول درمانگران نیست. از نظر مالی نیز چندان سودآور نیست بلکه کاهش درآمد را هم می تواند به همراه داشته باشد . این عوامل سبب شده است که تنها علاقمندان به این رشته وارد هیپنوتیزم شوند. گسترش آگاهی های عمومی نیز در این زمینه اندک بوده است. بنابراین هیپنوتیزم چندان گسترش نیافته است. معتقدیم یوگا، مدیتیشن و  TM ‌نوعی  Self hypnosis هستند.‌هر سه مورد یک وجه مشترک دارند. همه موارد نوعی کارکردن با درون و  Self Help ‌هستند. اما هیپنوتیزم هیچ ربطی به فلسفه و ایدئولوژی ندارد. در حالی که  TM ‌و یوگا نامگذاری های خاص دارند. خصوصا  TM ‌فلسفه و ایدئولوژی خاص خود را دارد.

 ۲- خود هیپنوتیزم درمانی:

در این روش کافی است بیمار طی ۲ یا ۳ جلسه ، طریقه استفاده از خود هیپنوتیزم و نحوه درمان و تلقین به خود را بیاموزد. پس از آن می تواند با روشی که یاد گرفته خودش را در خلسه هیپنوتیزمی قرار دهد و در این شرایط، به صورت ذهنی ، متن تلقین را مرور کند و یا به نوار صوتی که پس از چند دقیقه سکوت. (مدت لازم برای رسیدن او به حالت خود هیپنوتیزم) متن تلقین را پخش می کند ، گوش دهد. در این وضعیت ، بیمار بدون نیاز به مراجعات مکرر به مطب پزشک و صرف هزینه گزاف ، خودش این برنامه درمانی را انجام می دهد.

مطالب  مرتبط :

تعریف هیپنوتیزم

تاریخچه هیپنوتیزم

فوائد هیپنوتیزم

انواع هیپنوتیزم

هیپنوتیزم علمی را بیشتر بشناسیم

کلیدهای اصلی موفقیت هیپنوتیزم

هیپنوتیزم بیدار چگونه است

هیپنوتیزم را چطور تعریف می کنید

هیپنوتیزم شاهکارش ایجاد آرامش است

هیپنوتیزم درمانی یا هیپنوتراپی

زندگی خوب با هیپنوتیزم بیدار

ارتباط ریلکسیشن و هیپنوتیزم

همسو نگری با بیمار

باورهای نادرست

آموزش فن خود هیپنوتیزم

تعریف ضمیر خود آگاه و ناخود آگاه

پرسشهای متداول در مورد هیپنوتیزم

شرایط لازم جهت انجام هیپنوتیزم

آمادگی جهت آموزش خود هیپنوتیزم

 بازدید کننده محترم؛

 لطفا در صورتیکه قصد دارید هر یک از مطالب این وب سایت  را به هر شکل، اعم از شفاهی، مکتوب و یا دیجیتالی، نقل یا منتشر فرموده یا به اشتراک بگذارید، خواهشمندم لینک مستقیم و اشاره صریح به سایت هیپنوتیزم بیدار دات کام   www.HypnotismBidaar.com داشته باشید.

 کلیه حقوق این سایت برای مدیر و مالک آن محفوظ است، لطفا شما هم آنرا محفوظ و محترم بشمارید.

 متشکرم

دکتر محمد جواد حریری ، پزشک و هیپنوتراپیست (هیپنوتیزم درمان گر ) هیپنوتیزم بیدار بالینی ایران

454 دیدگاه ها

  1. لادن گفت:

    سلام و عرض ادب خدمت شما
    آقای دکتر من بعد از تولد ۲۸ سالگی هر روز از رسیدن به سن ۳۰ هراس داشتم اکنون نزدیک تولد ۲۹ سالگی من است و من با همین ترس همراه هستم به علاوه من عمر خودم را تا ۳۰ سالگی محدود کرده بودم و اصلا بعد از آن را برای خود متصور نیستم دائما با خود فکر میکنم اگر یک زن ۳۱ ساله شوم زندگی ام چگونه خواهد بود ویا اینکه کلا ادامه زندگی بیهوده است زندگی دیگر بعد از ۳۰ سالگی آیا لذتی دارد آیا من می توان بعد از این از زندگی لذت ببرم و دائما فکر میکنم بعد از این دیگر شاداب و سرحال نخواهم بود وهیچ چیز دیگر برایم لذت بخش نیست وقتی فکر میکنم ۳۵ یا ۴۰ ساله شده ام وحشت تمام وجودم را فرا میگیرد الان حدود ۲ ماهه که دچار افسردگی شدید شده ام و دارو استفاده میکنم. مدام به این فکر میکنم که من دیگر باید بمیرم و ازآینده و بزرگسالی خودم بسیار هراس دارم حتی از ازدواج کردن وبچه دار شدن هم می ترسم.نمیدام این هراس من ریشه روانی دارد یا یک مورد عجیب و بدون علت است که قابل درمان نیست.من واقعا دوست دارم که روان درمانی شوم وانگیزه ام را برای زندگی بدست آورم چون من قبلا فوق العاده انسان پر انرژی و امیدواری بودم اما الان دیگه اونطوری نیستم.می خواهم بدانم آیا با هیپنوتیزم می توانم انگیزه و امید وانرژی ام را برای ادامه زندگی بدست آورم؟

    • سلام لادن عزیز.
      بنظر میرسد شما به وسواس فکری دچار شده باشید . زیربنای وسواسها اضطراب است و هر بیماری که طولانی شودافسردگیهایی بدنبال می آورد . با مراجعه و مداومت در درمان انشاءالله درمان خواهید شد. موفق باشید.

  2. مهدی گفت:

    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    من مشکل عدم اعتماد به نفس دارم و به علاوه نمیتونم خوب صحبت کنم و بقیه رو جذب کنم.با هیپنوتیزم مشکلم به طور کامل برطرف میشه؟؟؟؟
    خواهش میکنم جواب بدید لطفا.ممنون

    • سلام مهدی جان
      سعی کنید بلند و جدی حرف زدن را تمرین کنید ! البته باید دامنه ی اطلاعات خود را با مطالعه ی بیشتر کتاب ها ، روزنامه ها ، متون اینترنتی و سایر منابع افزایش دهید و با اطمینان بیشتری اطلاعات خود را به دیگران منتقل نمائید . این احساس که سخنان شما کمکی به سایرین نخواهد کرد و یا چیزی بر اطلاعات آنها نخواهد افزود ، بار دیگر حرف خواهم زد ، معلومات من بسیار کم ارزش تر از سایرین است و … نباید مانع از ابراز عقاید منطقی و درست شما شود .
      بلند تر و غراتر صحبت کنید وسعی کنید به سایرین نشان دهید که شما هم می توانید حرف بزنید .
      معتقدم که اعتماد به نفس صرفا با جذب لباس پوشیدن، تند راه رفتن و رفتارهای فیزیکی بدست نمی آید. اگرچه منکر بی تاثیری صرف آن هم نیستم. حالت های بدنی و فیزیولوژی ما در نحوه احساس و تفکرمان اثر می گذارد. وقتی شما قوض کرده و با شانه های آویزان به انجام کاری مشغول می شوید به احتمال بسیار زیاد شما در حال فرستادن پیام های تضعیف کننده به مغزتان هستید چون زبان بدن شما چنین پیامی هم برای خودتان و هم برای دیگران که شما را می بینند صادر می کند و این نگاه تردیدآمیز دیگران به شما، باور شما و مغز شما را باز هم بیشتر تقویت می کند که شما در شرایط مساعدی نیستید و این دائما به کاهش اعتماد به نفس شما می انجامد. باورهای خوب و تقویت کننده و انرژی دهنده را انتخاب کنید. شاید روزی کاری کرده اید که دیگران شما را به خاطر ان اشتباه تحقیر کرده اند و تحت تاثیر رنج این تحقیر باور منفی در شما شکل گرفته است، باوری که اگر چنین و چنان کنم آبرویم می رود و امثال آن. حالا باید باورهای انرژی بخش را جایگزین کنید، باورهایی مثل این باور که هر شکست یک تابلو علامت است که راه صحیح بعدی را به من نشان می دهد. باوری که ادیسون را ادیسون کرد. او برای اختراع لامپ بیش از ۱۰۰۰ بار شکست خورد و هر بار شکست را نزدیک شدن به راه اصلی موفقیت تعبیر کرده تا توانست شب های تار یک جهان را منور و نورانی کند. مطالعه داشتن و بالا بردن سطح آگاهی خود. بهترین و مطمئن ترین منبع راه بالا بردن اعتماد به نفس مطالعه است. هر چه شما بیشتر مطالعه کنید، اعتماد به نفستان افزون تر می شود، . آثار کسانی را که فوق العاده موفق هستند را بخوانید و با باورها و زندگی آن ها زندگی کنید و یا کتاب های الهام بخش بخوانید و خود را به یک ساعت مطالعه شرطی کنید. زندگی شما را زیر و رو می کند و نیز جرات داشتن میتواند در بالا بردن اعتماد به نفس شما موثر باشد. به هر حال هر چیزی بهایی دارد حتی اعتماد به نفس که بهای آن علاوه بر مطالعه و داشتن باورهای خوب، کمی هم جرات و غلبه بر ترس است. جمله معروف خانم سوزان جفرسون را همیشه بخاطر داشته باشیم که می گفت : “بترس ولی انجام بده!” و با افراد دارای اعتماد به نفس رفت و آمد کنید.
      یکی دیگر از راهکارهای درمان پائین بودن اعتماد به نفس درمان هیپنوتراپی یا همان هیپنوتیزم درمانی است . معمولاٌ با تکنیکهائی که بکار می برم اعتماد به نفس مخدوش و پائین را با حدود ۵ تا ۶ جلسه درمان می کنم . موفق و سلامت باشید .

  3. جعفر گفت:

    سلام اقای دکتر حریری بله مشکل من وسوسه فکریه تمام حواسم به تنفسم هست وقتی تنها هستم خوب هستم اما.وقتی میرم مهمانی یا در جمع بیشتر این افکار به سراغم میاد درست موقع غذا خوردن در جمع بیشتر این وسوسه فکری عذابم میده و همش فکر میکنم که نکنه در تنفسم اختلالی ایجاد بشه و همین باعث شده استرس و تپش قلب میگیرم. اقای دکتر میشه این حالات را برای همیشه درمان کرد که دیگه به سراغم نیاد؟ با تشکر

  4. محمد گفت:

    سلام . من سالهاست خجالتی ام . دیگه ازدواجمم دیر شده بخاطر همین موضوع . از شدت این خجالتی بودن نمیتونم به کارهای معمولی که دیگران انجام میدن برسم و خصوصا در برابر جنس مخالفم خیس عرق میشم البته بیشتر در فضای بسته دچار این حالت میشم صورتم سرخ میشه و بدنم شروع به تعریق میکنه . یه دوستم گفت دیگه وقتشه بری پیش روانکاو هیپنوز تا با هیپنوتیز درمانت کنه . روشهای دیگه رو گفت دیر جواب میده و هزینه اشم بالاس .من دیگه نمیتونم اقای دکتر خستم کرده این حالتها . منو دریاب خدا خیرت بده .

  5. جعفر گفت:

    سلام اقاای دکتر حریری من یه مشکل دارم که به شدت عذابم میده من تمام حواسم به نفس کشیدنم هست نمیدونم چیکار کنم تو را خدا از درست میشه راهنماییم کنید حدود سه ساله که این مشکلو دارم نمیتونم برم مهمانی یا عروسی انقد که استرس شدید دارم… با تشکر….

    • سلام جعفر جان.
      آیا منظورتان وسواس فکری است ؟ اصلا به روانپزشک مراجعه کرده اید و تشخیصی گذاشته اند؟ این توجه به تنفس چه مشکلی برای شما ایجاد کرده است ؟ چه حالی دارید؟ این مسئله همزمان با چه مشکلی شروع شد؟ موفق باشید.

  6. اهورا گفت:

    سلام آقای دکتر…من خیلی اتفاقی با سایت شما آشنا شدم ولی وقتی کامنت های دوستان رو خوندم راغب شدم که درباره مشکلم بنویسم….من کمی اختلال جنسی دارم…یعنی نمیتونم اون گونه که باید و شاید با همسرم ارتباط داشته باشم البته به نوعی علتش رو هم میدونم…میتونم از طریق هیپنوتیزم به این بحران روانی پایان بدم…ممنون میشم راهنماییم کنید….ا

    • سلام اهورا جان.
      همانطور که بارها در سایت نوشته ام من در زمینه اختلالات جنسی کار نمیکنم ، اما اگر مایل باشید، آن علتی را که به آن بصورت گذرا اشاره کرده اید تلفنی به من توضیح دهید ببینم آیا درمان هیپنوتیزمی دارد یا نه تا راهنماییتان کنم . از مدیر دفتر من یک وقت مشاوره تلفنی بگیرید تا صحبت کنیم. موفق باشید.

  7. مهدی گفت:

    با سلام و خسته نباشید
    من تصمیم دارم که در امتحان آیلتس شرکت کنم ، اما مطالبی که در سر کلاس گفته میشود را نمیتوانم به خوبی به خاطر بیاورم و معانی بسیاری از لغات و اصطلاحات را فراموش میکنم، آیا با هیپنوتیزم میتوانم حافظه ام را تقویت و بهبود ببخشم ؟
    با تشکر از شما جناب دکتر حریری

  8. سعيد گفت:

    با عرض سلام و خشته نباشید خدمت دکتر
    بنده حدود ١٠ ماه هست که از بیمارى وسواس فکرى شدید رنج میبرم و عملا زندگیم فلج شده ، میخاستم بدونم مشکل من با هیپنوتیزم حل میشه؟

  9. پروانه گفت:

    سلام و خسته نباشید
    همسر من حدود دو سال و نیم پیش سکته مغزی کرد و فقط روی هوش و حافظه و تمرکزش تاثیر گذاشت تا مئتی کسی رو نمیشناخت کم کم رو بهبود گذاشته اما بیماری شک پیدا کرده به من شک فراوون داره و به عنواین مختلف آزارم میده چندین بار خط همراهم رو عوض کرده من از این موضوع خیلی ناراحتم سوالم اینه ایا میتوان با هیپنوتیزم درمانش کرد در ضمن من خراسان رضوی زندگی میکنم
    قبلا از شما تشکر فراوان دارم

  10. نرگس شجاعی گفت:

    با سلام ووقت بخیر
    میخواستم سوال کنم که آیا هیپنوتیزم برای درمان افسردگی هم موثر هست
    راستش مادر یکی از دوستانم ۴ ماهه پیش دختر ۲۸ ساله اش رو به خاطر سرطان خون از دست داد، ایشون مشکل قلبی هم دارن و از طرفی به خاطر این مساله افسرده شدند و زندگی روزمره شون متوقف شده، پیش روانپزشکم رفته ولی فقط ارامبخش داده که دائما گیج و خواب الوده است
    حالا میخوام ببینم ایشون با هیپنوتیزم درمان میشن یا نه؟
    ممنونم جناب دکتر

  11. زهرا گفت:

    سلام خسته نباشید آقای دکتر من متاهل هستم ویک نفر که هیپنوتیزم میکند برای انجام هیپنوتیزم از شوهر من استفاده میکند ایا ….. باتشکر تورو خدا زود جوابمو بدید بزنید تو وبلاگتون

    • سلام زهرا خانم عزیز.
      هیپنوتیزم یک کار علمی برای اهداف معقول و مثبت و درمانی است . افرادی که صلاحیت و اجازه درمان ندارند نباید این کار را انجام دهند چون با جسم و روح انسان مکانیسمهای تحلیلی و نوع ادراک افراد مختلف و با تاثیرات چیزهایی که می گویند و کارهایی که انجام می دهند آشنایی کامل ندارند . مردم هم نباید بگذارند که افراد بی صلاحیت و بدون مجوز برای آنها کارهای غیرتخصصی انجام دهند . آیا شما تلویزیون خود را بدست کسی که مجوز تعمیر ندارد می سپارید؟ برای راهنمایی بیشتر یک وقت مشاوره تلفنی بگیرید. موفق باشید.

  12. مهدی گفت:

    سلام دکتر خواستم بپرسم که وسواس فکری با هیپنوتیزم قابل درمان است. ممنون

  13. مهتاب گفت:

    سلام و احترام خدمت جناب دکتر حریری
    خیلی اتفاقی با سایتتون آشنا شدم و ازین بابت خیلی خوشحالم.
    درمورد تیک عصبی دوتا سوال داشتم.
    فردی که چندین سال در تمام حالات روانی، چه تنش زا چه غیر تنش زا، دچار تیک عصبی هست، آیا امکان بهبود دارد؟
    پرس و جوهای زیادی برای درمان این نوع تیک کردم،به من پیشنهاد دادن که به پزشک اعصاب و روان مراجعه کنم.بنظرشما کدوم روش درمان بهتر هست.اعصاب و روان یا هیپنوتیزم؟
    ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.

  14. محسن گفت:

    سلام و خسته نباشید… من قدم کوتاهه میخواستم ببینم با چند جلسه هیپنوتیزم میشه روی رشد استخونها و قد تاثیر گذاشت مثلا رشد قدم فعال شه و تا ۱۰ سانت بلند شم.

    آخه یکی بهم گفت میشه چون اون خودشم تو کار مدیتیشن و هیپنوتیزم و اینا بود. گفت اگه بخوای باید ۱ میلیون خرج کنی.

  15. Solmaz گفت:

    Ba salam . Man modathast ke az fobia rang mibaram va ba in tars bishtar az in nemitonam zendegi konam shabha kabos mibinam va roozha ham afsordeam va hamash be fekre in mozo hastam ta hadi ke to khone khodamo mahbos kardam kheili jaha nemitonam beram hata sare kar hazeram har kari bokonam vali in mozo tamam she… Fek mikonid che modat tol mikeshe va man ba tavajoh be in ke shahrestanam che modat bayad tehran basham ?

  16. الناز گفت:

    سلام آقای دکتر حریری
    سوالی داشتم راجع به وسواس و ان اینکه چرا بیماری وسواس ایجاد می شود ؟

    • سلام الناز خانم
      این سوالی است که در مورد همه ی بیمارها می شود پرسید . بغیر از بیمارهای عفونی مثل سل و سرما خوردگی و … در بقیه بیماریها جواب این است که ما نمی دانیم . شاید به دلایل مختلفی بیماری اتفاق می افتد.عوامل محیطی ، ژنتیکی و یادگیری در وسواس دخالت دارند .یکسری مواد شیمیایی و ناقل ها در مغز هستند که به هر دلیلی که اختلال ایجاد بشود آن تعادل شیمیایی مغز بهم می خورد و مثل صفحه های یک گرام که اگر خط می افتاد ، یک آهنگ را دائم تکرار میکند ، برای مغز فرد هم این حالت پیش می آید و دائم تکرار می شود. در مورد وسواس مسئله ی ژنتیک خیلی مهم است . گاهی اوقات بیماران سابقه ی وسواس در خانواده دارند یعنی ژنتیک بیماری وسواس را دارند . خیلی از اوقات یادگیری هم هست . یعنی بچه ای که پدر یا مادر وسواسی دارد و دائم به بچه اش بکن یا نکن می گوید و دائم می گوید که دست نزن ، دستت را بشوی ، این را صاف بگذار ،یقه ات را مرتب کن و دائم اینها را چک می کند . ممکن است که ژن افسردگی به بچه برسد وهم اینکه این بچه مدل دیگری زندگی نکرده است . بچه فکر می کند که همین جوری باید زندگی کرد و برایش جا می افتد و یاد می گیرد که این جوری زندگی کند .

  17. فروغ گفت:

    سلام.خسته نباشید
    من در ده سالگی یک تجربه آزار جنسی داشتم.بااینکه چیز زیادی از آن در خاطرم نیست ولی میدونم تاثیر زیادی روی زندگیم داشته.آخه من در ارتباط داشتن با جنس مخالف به شدت دچار ترسم به طوریکه چند ماه پیش رابطه دوستی داشتم که ضرر زیادی از نظر جسمی و روحی خوردم.وتاالان هم هیچ رابطه موفقی نداشتم.واقعا احساس افسردگی میکنم به طوریکه چند ماه بی هدف زندگی میکنم.پیش مشاورم هم رفتم اما کمکی بهم نکرده.آیا هیپنوتیزم در درمان من موثر است؟من تهران زندگی نمیکنم چیکار کنم؟

  18. سعیده گفت:

    سلام آقای دکتر
    لطفا بهم بگید که هیپنو تیزم کردنم میتونه بهم کمک کنه ریشه مشکلات روحی که باعث خوردن بیرویه میشه و باعث اضافه وزنم شده رو پیدا کنم؟
    ممنون

  19. حمید گفت:

    سلام جناب دکتر
    همسرم یه خاطره از دوران مجردیش تو ذهنش داره که زندگی رو واسش سخت کرده و هربار به یادش میاد تا چندین ساعت پکره آیا با هیپنوتیزم میشه واسه اون کاری کرد؟میشه این خاطرات پاک شن؟ کلا باید چیکار کنیم؟
    ممنون میشم جواب بدین

    • حمید گفت:

      آقای دکتر این مسئله برام خیلی حیاتی اگه میشه زودتر جواب بدین
      مممنون

    • سلام حمید عزیز
      از اینکه بدلیل مشغله بسیار در گرفتن پاسخ منتظر شدید عذر خواهی میکنم . با هیپنوتیزم می توان آزار خاطرات گذشته را از بین برد و همانگونه که در آدرس https://hypnotismbidaar.com/?p=2404 نیز توضیح داده ام “خاطرات بد جزئی از زندگی ما هستند و واقعیت ها را نمی شود پاک یا حذف یا انکار نمود بلکه می توان آزار خاطرات بد را با هیپنوتیزم برطرف و یا کم نمود اما خود خاطره به عنوان یک چیز بی ضرر باقی خواهد ماند . کلاً پاک کردن و حذف کردن خاطرات بد نه امکان پذیر است و نه صحیح است چون به فرض پاک کردن آن به مجرد شنیدن یک اسم ، دیدن یک صحنه ، استشمام یک عطر ، عبور از یک مکان و… مجدداً آن خاطره به وضوح زنده می شود . در ضمن روند درمان در روانکاوی ها بیاد آوری خاطرات سرکوب شده است تا مورد آنالیز قرار گیرد و هرگونه اقدام در جهت فراموش کردن آنها خلاف روند درمان صحیح است.”
      جهت درمان با خانم صادقی با شماره ۰۹۱۲۳۹۸۹۵۸۷ تماس بگیرد تا جهت تعیین وقت ویزیت با شما هماهنگی نمایند . موفق باشید .

    • حمید گفت:

      ممنون از لطف شما

  20. فرهاد گفت:

    بنده میخواستم بدانم هزینه هر جلسه هیپنوتراپی چه قدر است?
    اگر به صرفه باشد خدمت میرسم… با تشکر

  21. گلاره گفت:

    سلام آقای دکتر. ممنون از توضیحات و مطالب مفیدتون.
    آقای دکتر من دچار ترس بیش از اندازه هستم. از تاریکی بیش از اندازه میترسم، به قدری که گاهی اوقات که تو خونه تنها هستم احساس میکنم که الان برق میره و میترسم. کلاً از تنهایی میترسم. آیا این نوع ترس رو میشه با هیپنوتیزم درمان کرد و ریشه اون رو فهمید؟ به چند جلسه هیپنوتزم نیاز هست؟ ممنونم

  22. زهرا گفت:

    سلام و خسته نباشىد
    مىخواستم بدانم در زمىنه ترس, خوب صحبت کردن و ارتباطات که مشکل شدىد من است نىز هىپنوتىزم صورت مىگىرد ؟
    جلسات درمان به چه صورت است ؟

  23. رضا گفت:

    سلام آقای دکتر . آیا موارد جنسی مثل زودانزالی هم با هیپنوتیزم قابل درمان است؟

  24. پ گفت:

    سلام
    من میگرن دارم و از وسواس فکری رنج میبرم
    اصلا نمیتونم ذهنمو متوقف کنمدفقطم افکار منفی ندارم افکارمثبتم هس همش در حال برنامه ریزی روزامم خسته شدم
    باهیپنودرمانی خوب میشم؟

  25. تلقین گفت:

    سلام آقای دکتر:من تو خونواده ای زندگی می کنم که یه خواهر وبرادر دارم که سابقه افسردگی داشتن.من بعد از این که اون ها رو دیدم که افسرده شدن مدام به خودم تلقین کردم که افسرده ام.بعد مدام داخل اینترنت سرچ زدم(تلقین بیش تر).الان ۳ ماهی است که افسرده ام(بیش تر تلقین)ولی مدام در برخوردم با مردم فکرمی کنم که اعتماد به نفسم پایینه و دنبال پیدا کردن نقاط مثبت اونام. بعد حدس می زدم که وسواس فکری دارم پیش روانپزشک رفتم میگه داری این باعث شده بیش تر به خودم تلقین کنم.آیا کاری برا من میشه انجام داد.خیلی خسته ام.

  26. سارا گفت:

    سلام دکتر
    ببخشید میخواستم بدونم که هیپنوتیزم میتونه برای درمان کسی که دچار پانیک اتک میشه هم کمک کنه یانه .

  27. نازنین گفت:

    سلام من خانوم متاهلی هستم میخواستم بدونم افکاری که منجر به انحرافات جنسی میشن و تمایلات جنسی زیاد و حتی چشم چرانی را هم با هیپنوتیزم درمانی میشه حد اقل تا حدی بهتر کرد . کلا هیپنوتیزم درمانی و یا روشهای دیگر در علم روانشناسی وجود داره که واقعا به درمان در این زمینه کمک کنه در حالیکه خود فرد واقعا احساس میکنه در زمینه جنسی دچار مشکلات روحی شده؟ ممنون از سایت خوبتون

  28. soudabeh گفت:

    salam jenab doctor man namzadam hodod 2 sale ke fobia va afsordegi dare va in mozo kheyli ro zendegimon tasir gozashte be qadri ke nemitonim aqd konim.mikhatam bedonam bahibnotizm drmani khob mishe? ya in ke che modat tol mikeshe? ba tashakor az shoma

  29. ماهان گفت:

    سلام دکتر.من یه زن ۲۷ ساله هستم و کار شناس بهداشت محیط.۲ساله ازدواج کردم وخانه دار هستم.خدا رو شکر تو زندگی وارتباط با همسرم مشکلی ندارم.از اوایل ازدواجم گهگاهی دپرس میشدم واحساس نارضایتی نسبت به خودم داشتم.از آذر سال قبل دوره طرحمو شروع کردم.از اوایل دی ماه احساس پوچی و بیهودگی میکردم .همون موقع آنفولانزای شدید گرفتم وشرایط روحیم حاد شد.دچار اضطراب و بی قراری شدید-افسردگی و ناامیدی شدم وگاهی به فکر خود کشی می افتادم.از اوایل بهمن ماه زیر نظر روانپزشکم و دارو مصرف میکنم.از اوایل خرداد کارمو رها کردم چون علاقه زیادی به کار کردن نداشتم.تو این مدت افکار منفی و مزاحمی داشتم مثل هدف از زندگی و آفرینش-چگونگی ماهیت خدا-فکر درباره مرگ و زندگی- ترس از دست دادن عزیزانم و…دارو درمانی و روان درمانی خیلی بهم کمک نکرده و از قطع شدن داروها میترسم.دکتر من اعتماد به نفس پایینی دارم و اکثر اوقات منفی بافی میکنم ووقتی به هم میریزم نمیتونم خودمو کنترل کنم.گاهی اوقات بی حوصله میشم و افکارمو دنبال میکنم.عادت دارم تو موضوعات مختلف ریز میشم و همین باعث شده گذشت سریع روزها و این حالت هام اذیتم کنه و احساس سر در گمی کنم.آیا هیپنوتیزم درمانی میتونه در دور کردن این افکار مزاحم و منفی-کاهش اضطراب و بی حوصلگی-افزایش امید به زندگی و انرژی بیشتر و داشتن احساس رضایتمندی بهم کمک کنه؟اثرات مطلوب این درمان تا زمانی که از آن استفاده میشود پایدار است یا خیر؟

  30. میثم گفت:

    با سلام و خسته نباشید خدمت دکتر
    میخواستم ببینم با هیپنوتیزم میشه لکنتو برای یک ارایه از بین برد؟

    • سلام میثم جان شما هم خسته نباشید و پاینده باشید . بله با هیپنوز می شود لکنت رو برای ارایه از بین برد زیرا منشا آن اضطراب است و هیپنوتیزم شاهکارش ایجاد آرامش است . موفق باشید .

  31. غزل گفت:

    استاد سلام
    وقت بخیر.
    من در استان کرمانشاه زندگی می کنم اگه بخوام دگر هیپنوتیزم رو یاد بگیرم باید چی کار کنم.
    ممنون از مطالب زیبایی که در اختیار ما گذاشتین.

    • سلام غزل عزیز.
      شما در صورتی که درمانگر یک رشته پزشکی یا پیراپزشکی باشید و مدرک معتبر دانشگاهی دارید ، مجاز به اموختن دگر هیپنوتیزمی و بدنبال آن ، درمان خواهید بود و ارائه این آموزشها به افرادی که درمانگر ( پزشک دندانپزشک و پیرا پزشک ) نیستند بعلت ملاحظات موجهی ممنوع است. اما آموزش خودهیپنوتیزم اشکالی ندارد واگر درمانگر نیستید من میتوانم خود هیپنوتیزم را طی ۳ جلسه به شما آموزش دهم. موفق باشید.

  32. سانی گفت:

    با سلام خدمت اقای دکتر حریری می خواستم بگم حادثه بدی که سالها پیش برام اتفاق افتاد تا الان از ترس اون اتفاق همیشه زندگیم با ترس بوده و خیلی کارها را به خاطر ترس نمی توانم انجام بدم و خیلی زندگی برام سخت شده می خواستم بدونم با هیپنوتیزم میشود این مشکل را حل کرد؟ لطفا شماره مطب یا ادرس را هم به من بدهید.. ممنون از لطفتون

  33. ارسلان گفت:

    با سلام آقای دکتر من به شدت بی حوصله می شوم و بی قرار نمی تونم یه جا بشینم و اضطراب و فکر میکم الاننفسم بند میاد قرص داده ولی قرصا خیلی منو لخت کرده من می تونم با استفاده از هیپنوتیزم درمان بشم خدایی خسته شده ام میشه کمکم کنید :((

    • سلام ارسلان جان
      آیا تشخیصی که برای شما گذاشته اند پانیک با درجه متوسط است ؟ یا تشخیص دیگری گذاشته اند ؟ به نظر می رسد اگر پانیک باشد با هشت جلسه درمان می توانم به شما کمک کنم . موفق باشید .

  34. mamad گفت:

    سلام
    چند هفتس که یک اتفاق که قبلا افتاده هی جلوی چشمام میاد . کله زهنمو مشغول کرده .
    هر کاری هم می کنم نمی تونم فراموش کنم .از زندگی نا امیدم کرده . می خواستم بدونم با هیپنوتیزبم درمانی میشه یه موضوع رو فراموش کرد ؟

    • سلام محمد جان

      لطفاً بدلیل کثرت سوالات به این نکته توجه فرمائید که :
      خاطرات بد جزئی از زندگی ما هستند و واقعیت ها را نمی شود پاک یا حذف یا انکار نمود بلکه می توان آزار خاطرات بد را با هیپنوتیزم برطرف و یا کم نمود اما خود خاطره به عنوان یک چیز بی ضرر باقی خواهد ماند . کلاً پاک کردن و حذف کردن خاطرات بد نه امکان پذیر است و نه صحیح است چون به فرض پاک کردن آن به مجرد شنیدن یک اسم ، دیدن یک صحنه ، استشمام یک عطر ، عبور از یک مکان و… مجدداً آن خاطره به وضوح زنده می شود . در ضمن روند درمان در روانکاوی ها به یاد آوری خاطرات سرکوب شده است تا مورد آنالیز قرار گیرد و هرگونه اقدام در جهت فراموش کردن آنها خلاف روند درمان صحیح است

  35. قاضی زاده گفت:

    با سلام.
    خانمی ۱۹ ساله هستم و شکست های زیادی از لحاظ عاطفی خورده ام.حتی به خودکشی رو آوردم.البته ناگفته نماند هیچوقت شهامت انجام یه خودکشی واقعی رو نداشتم.هم به خاطر ترس هم یه کوچولو امید…
    آخرین شکست رو یک شب پیش خوردم وقتی یه حقایقی رو فهمیدم.
    من سوالم اینه که میشه کاری کرد که این خاطره از ذهنم پاک شه؟یا حداقل تا حد زیادی کمرنگ شه؟بعد اگه بشه و پاک شه دیگه امکان اینکه یادم بیاد نیست؟
    چون واقعا نه میتونم با این موضوع کنار بیام نه شجاعت دل کندن از این دنیا رو دارم.
    مثلا اگه هیپنوتیزم شدم و خاطرات پاک شد وقتی بیدار شدم نمیگم چرا اینجام بعدم باز همه چی یادم بیاد؟
    یه سوال دیگه اینکه با هیپنوتیزم میشه جزئیات یک اتفاق که چند سال پیش واسم افتاده به خاطر بیارم؟به طور کامل و واضح؟
    شما تاحالا هیپنوتیزم شدین؟چجوریه؟
    با تشکر.

    • خوب است شما در کلاسهای تحلیل روابط دختر و پسر که در مرکز ما برقرار می شود شرکت نمائید .
      خاطرات بد جزئی از زندگی ما هستند و واقعیت ها را نمی شود پاک یا حذف یا انکار نمود بلکه می توان آزار خاطرات بد را با هیپنوتیزم برطرف و یا کم نمود اما خود خاطره به عنوان یک چیز بی ضرر باقی خواهد ماند . کلاً پاک کردن و حذف کردن خاطرات بد نه امکان پذیر است و نه صحیح است چون به فرض پاک کردن آن به مجرد شنیدن یک اسم ، دیدن یک صحنه ، استشمام یک عطر ، عبور از یک مکان و… مجدداً آن خاطره به وضوح زنده می شود . در ضمن روند درمان در روانکاوی ها به یاد آوری خاطرات سرکوب شده است تا مورد آنالیز قرار گیرد و هرگونه اقدام در جهت فراموش کردن آنها خلاف روند درمان صحیح است .
      هیپنوتیزم حافظه شما را مغشوش نمی کند .
      بله هیپنوتیزم می تواند در بازسازی خاطرات کمک موثری نماید .واقعاًهیپنوتیزم ارزش تجربه کردن دارد . موفق باشید .

  36. مریم گفت:

    با عرض سلام و خسته نباشید
    سوالی از حضورتان داشتم… با توجه که در نظرات گفته اید که نمی خواهید وارد حیطه گذشته درمانی شوید، آیا از همکاران تان می توانید فردی را معرفی کنید که در این زمینه تجربه دارند؟
    با تشکر

  37. سارا گفت:

    دکتر من از روابط دوران دوستی ام با اشخاص دیگه ای برای نامزدم تعریف کردم زیادی هم تعریف کردم حالا الان که به ازدواج نزدیک میشیم این افکار آزارش میدن پیش روانشناس هم رفتیم کمکی نکرد با توجه به اینکه جفتمون علاقه مند به حل مشکلمون هستیم میشه با هیپنوتیزم اون بخش از خاطرات رو که آزارش میدن پاک کرد؟

    • سلام سارا خانم
      اگر شماقبلاٌ در کلاسهای آمادگیبرای ازدواج کرده بودید مرتکب اشتباهات این چنینی نمی شدید.
      خاطرات بد جزئی از زندگی ما هستند و واقعیت ها را نمی شود پاک یا حذف یا انکار نمود بلکه می توان آزار خاطرات بد را با هیپنوتیزم برطرف و یا کم نمود اما خود خاطره به عنوان یک چیز بی ضرر باقی خواهد ماند . کلاً پاک کردن و حذف کردن خاطرات بد نه امکان پذیر است و نه صحیح است چون به فرض پاک کردن آن به مجرد شنیدن یک اسم ، دیدن یک صحنه ، استشمام یک عطر ، عبور از یک مکان و… مجدداً آن خاطره به وضوح زنده می شود . در ضمن روند درمان در روانکاوی ها به یاد آوری خاطرات سرکوب شده است تا مورد آنالیز قرار گیرد و هرگونه اقدام در جهت فراموش کردن آنها خلاف روند درمان صحیح است.

  38. ب گفت:

    سلام خسته نباشید
    میشه خواهش کنم بفرمایید آیا می شود از هیپنوتیزم در به یاد آوردن خاطرات استفاده کرد؟ در واقع خاطره ای از حادثه ای در کودکی. من ۳۰ ساله هستم و موضوعی شدیدا ذهنم را مشغول کرده، اتفاقی ناخوشایند در ۲ سالگی ام. هر کدام از اطرافیان داستان متفاوتی از مهمترین حادثه زندگی من می گویند که این سردرگمی واقعا آزاردهنده است.
    ممنون

    • سلام خانم / آقای ب
      میشود خاطرات گذشته را باز سزی کرد اما باید جزئیات بیشتر را در حین مصاحبه حضوری با شما استنباط کنم تا ببینم آیا در این موضوع دچار وسواس فکری هستید یا نه ؟ موفق باشید

  39. yasii18 گفت:

    سلام اقای دکتر بنده که علاقه به یادگیری علم هیبنوتراپی دارم چگومه و در چه سطحی مینواتم فرا بگیرم
    .۲۲ساله از شیراز

    • سلام yasii18 عزیز.
      پسوند ” تراپی ” به معنای درمان است و شما در صورتی که درمانگر یک رشته پزشکی یا پیراپزشکی باشید و مدرک معتبر دانشگاهی دارید ، مجاز به اموختن دگر هیپنوتیزمی و بدنبال آن ، درمان خواهید بود . اگر درمانگر نیستید من میتوانم خود هیپنوتیزم را طی ۳ جلسه به شما آموزش دهم. موفق باشید.

  40. الهام گفت:

    سلام آقای دکتر
    تازه با سایتتون اشنا شدم سایت خیلی خوبیه ،خسته نباشید،
    برادم ۱۵ ساله است ، از بچگی یکی عادتش داد که مو میگیره!!! یعنی میخواد اذیت کنه یا در حالت عادی همش میاد دورو ور موهامون و موها رو میگیره ، روانی کرده دیکه، این عادت میشه با هیپنوتیزم از سرش بپره؟؟
    خیلی خیلی هم حرف گوش نکن و پر حرفه، یعنی از این گوش میگیره از اون گوش ول میکنه ،هیپنوتیزم رفتار رو هم میتونه اصلاح کنه؟؟
    نمیدونم چرا احساس میکنم تو سن بچگی مونده
    ناگفته نماند ۲ سالش که بود به خاطر یه غده چربی سرش جراحی شد و آلان داروی اورلوپت مصرف میکنه

  41. کاوه گفت:

    سلام استاد ارجمند کوتاه بگم بیماری دو قطبی یا همان بای پلار را دارم وزندگیم را کاملا مختل کرده اگر امکان دارد پاسخ دهید ممنون

    • سلام جناب آقای کاوه .
      ما قبلا مفصلا با هم صحبت کرده ایم و من پرونده ای برای شما تشکیل دادم و تمام فرمایشات و مشکلات شما را درج نموده ام و پلان درمانی هم برایتان طراحی کرده ام . گویا برنامه پرواز شما از شهرستان با مشکلاتی مواجه شد و تشریف نیاوردید . من در خدمت شما هستم . موفق باشید .

  42. محبوبه گفت:

    با سلام
    پسری دارم ۱۳ ساله که حافظه کوتاه مدت و تمرکز آن زیاد خوب نیست همچنین در تعادل دست و پا مخصوصا در ورزش و اعتماد به نفس در ارتباط با همسالان خود در مدرسه د چار مشکل است آیا با هیپنوتیزم می شود مشکل پسرم برطرف شود. با تشکر از پاسخ شما

    • سلام محبوبه خانم .
      در مورد نداشتن تعادل دست و پای فرزندتان ، مدارک و تشخیص پزشکی ایشان را و خود ایشان را باید ببینم . اگر ضایعات مغزی وجود نداشته باشد ، کمبود اعتماد به نفس و حافظه ایشان با هیپنوتیزم قابل درمان است .

  43. مریم گفت:

    با سلام وخسته نباشید پسری دارم ۱۱ساله بسیار پر خور وعصبی آیا با هیپنوتیزم مشکلش حل میشود و هیپنوتیزم باتوجه به سن او مشکلی ندارد؟

  44. farnaz گفت:

    ﺑﺎ ﺳﻼﻡاﻳﺎ ﺑﺎ ﻫﻴﭙﻨﻮﺗﻴﺰﻡ ﻣﻴﺘﻮاﻥ اﺷﺘﻬﺎﻱ ﻛﺎﺫﺏ ﺭا ﻛﻨﺘﺮﻝ ﻛﺮﺩ? اﻳﺎ ﻣﻴﺸﻮﺩ ﺑﺮ اﺣﺴﺎﺱ ﮔﺮﺳﻨﮕﻲ ﺩاﻳﻤﻲ ﻏﻠﺒﻪ ﻛﺮﺩ و ﺑﺪﻳﻦ ﺗﺮﺗﻴﺐ ﻭﺯﻥ اﺿﺎﻓﻪ ﺭا اﺯ ﺑﻴﻦ ﺑﺮﺩ

  45. Mohamad Andalib گفت:

    با سلام و خسته نباشید خدمت دکتری حریری و با کمال تشکر از مطالب وزین
    سایت هیپنوتیزم بیدار.
    من محمد عندلیب ۳۷ ساله از آوان کودکی با مسایل و تجارب ماورا الطبیعه
    درگیر و عجین بوده ام.و از سال ۱۳۷۲ میتوانم گفت به طور جدی تری در مسایل
    خودشناسی ، یوگا ، عرفان ، و مواردی از این دست کار کرده و تجاربی کسب
    نموده ام.ولی در چند سال اخیر بنا به دلایل نامعلوم دچار اختلالات عصبی
    شده که از آنجمله میتوان به حملات پانیک،کمی حافظه کوتاه مدت ، اضطراب ،
    بی حوصلگی،کمبود تمرکز و غیره اشاره کرد. در طول این مدت بنا به تجویز
    دکتر سرترالین مصرف نموده ام که تنها در جلوگیری از حملات پانیک موثر
    بوده و مشکلات همچنان باقی مانده. با توجه به تجربیات گذشته تلاش برای
    خود هیپنوتیزم نیز داشته ام که ناکام مانده و ماحصل آن ناامیدی و عدم
    تکرار آن بوده است. در کنار آن با کمک یکی از دوستان روانکاو نیز چندین
    مرتبه تلاش برای هیپنوتیزم صورت گرفته که آن نیز بی نتیجه مانده است.تعجب
    بنده از این واقعه بدین خاطر است که خود آگاه به چه دلیل خاموش نمیشود و
    منی که انسان درگیر منطق و عقلانیت محض نبوده ام چرا باید دچار چنین
    معضلاتی شوم؟جدای از این موضوع سالهاست که در مورد گذشته درمانی از طریق
    هیپنوتیزم مطالعه و تحقیق میکنم که جهت بررسی و رفع مشکلات گفته شده و
    همچنین مقوله گذشته درمانی نیاز به کمک دارم.لذا با توجه به مقام شاخص و
    تجارب حضرتعالی مناسب دیدم که با شما مشاوره و یا درصورت نیاز دیداری
    داشته باشم.با تشکر
    عندلیب

    • سلام جناب عندلیب.
      خود درمانی در هیچ مرحله و در هیچ سطحی صحیح و مجاز نیست علی الخصوص در مورد هیپنوتیزم درمانی .
      حملات پانیک، کمی حافظه کوتاه مدت ، اضطراب ، بی حوصلگی، کمبود تمرکز با هیپنوتیزم قابل درمان است و برای افراد عادی حدود هفت جلسه وقت می برد و برای شما که با مواردی که گفته اید آشنایی دارید ، دو جلسه اضافی نیاز هست ! به این دلیل که در طول جلساتی که با هم خواهیم داشت شما مرنبا و بطور ناخواسته و ناخودآگاه روش و کلام مرا با روشهای قبلی خودتان مقایسه خواهید کرد و در درون خود با خود مجادله خواهید داشت و لذا با سرعت کمتری به عمق مورد نظر وارد خواهید شد. با آن دوست روانکاو هم شاید به همین دلیل وارد خلسه نشده اید، هرچند شاید احتمالا دلیل دیگری هم داشته باشد .
      در مورد مسائل ماورا الطبیعه و گذشته درمانی ( اگر منظورتان زندگی های گذشته است ) من بنا ندارم وارد این مباحث بشوم . موفق باشید .

  46. علیرضا گفت:

    عاشقتم دکتر . خیلی سایت خوبی داری . همه مطالبش قابل استفادس. مرسی

  47. مهدی گفت:

    باسلام وارادت- اقای دکتر چرا دردادن ادرس درکل سایت جاهایی که به انها اشاره کردید سه مکان را نوشته اید ولی تا نصفه.مثلاگفتیدتهران خ ولیعصر خ سلیمان خاطروتهران خ ولیعصر ابتدای کریمخان وتهران میدان پونک خ میرزابابایی وبه کامل کردن ادرسها اشاره ننموده اید-باتشکر

    • سلام مهدی جان
      برای اینکه من در مراکز مختلفی اشتغال دارم و مراجعین در غیابم در مراکز مختلف دچار زحمت نشوند و با هماهنگی به آدرسها مراجعه نمایند لذا آدرسها بصورت کامل اعلام نشده است . از این بابت از شما پوزش می خواهم .

  48. رویا گفت:

    چه دعایی کنمت بهتر از این: خنده هایت از ته دل، گریه هایت از سر شوق

  49. اکرم پیشوا گفت:

    خیلی ممنون از مطلب خوبتان

  50. zahra گفت:

    جناب آقای دکتر حریری با سلام و احترام

    میخواستم بپرسم هزینه ی هر جلسه هیپنوتراپی چقدر است؟ و اینکه آیا حتما باید همراه داشته باشیم؟ من نمیخواهم کسی از مشکلات من با خبر شود حتی همسرم یا پدر و مادرم

    • سلام زهرا خانم
      در خصوص هزینه هر جلسه هیپنوتراپی لطفاً با دفتر هماهنگی سر کار خانم صادقی با شماره ۴۴۶۱۵۲۶۹ تماس بگیرید . در مورد داشتن همراه نیز شما مختار هستید و از نظر بنده مشکلی نیست . بطور کلی مسائل و کلیه اطلاعات بیماران از نظر پزشکی محرمانه تلقی میگردد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.