تاریخچه هیپنوتیزم
۱۳۹۱-۱۰-۱۲
Show all

دکترحریری

اعتبار علمی هیپنوتیزم - دکتر حریری در دومین کنگره بین المللی هیپنوتیزم

دکتر حریری

دکتر محمد جواد حریری - هیپنوتیزم بیدارمن دکتر حریری ( محمد جواد )  پزشک و هیپنوتراپیست ( هیپنوتیزم درمان گر )  ، عضو انجمن جهانی هیپنوتیزم و عضو انجمن علمی  هیپنوتیزم  بالینی ایران هستم .

تصورات غلطی درباره هیپنوتیزم وجود دارد که باعث شده خیلی از افراد جامعه به هیپنوتیزم بدبین شوند و نتوانند از تاثیرات مثبت درمانی آن بهره گیرند .  

متاسفانه بسیاری از مردم هیپنوتیزم را یک کار خارق‌العاده می‌دانند که انسان را اسیر دست هیپنوتیزم‌گر می‌کند اما هیپنوتیزم در حقیقت، یک پدیده طبیعی مغز انسان است، همان‌طور که خواب و بیداری وضعیت‌های مختلف و طبیعی مغز انسان هستند.

واقعیت این است که هیپنوتیزم در زندگی روزانه اشخاص ممکن است بارها اتفاق بیافتد. برای مثال دانشجویان و دانش آموزان وقتی استاد در حال صحبت است گاه هیپنوتیزم افکارشان می شوند. 

هیپنوتیزم فرآیندی علمی است که به کمک آن سطح هوشیاری و آگاهی انسان گسترده‌تر و عمیق‌تر می‌شود و توجه و تمرکز افزایش می‌یابد. در این حالت فردی که هیپنوتیزم شده است می‌تواند به بخش‌ ناهوشیار (یا ضمیر ناخودآگاه) دسترسی داشته باشد. 

هیپنوتیزم تکنیکی برای تمرکز حواس، با بهره‌گیری از روش‌های علمی اثبات‌ شده است و می‌تواند به انسان در دستیابی به ضمیر ناخودآگاهش کمک کند.  فرد هیپنوتیزم شده تقریبا شبیه فرد خوابیده است بدن او ریلکس و چشمانش بسته است. البته در همه موارد هیپنوز کلینیکال هم این گونه نیست که فرد چشمانش بسته باشد. هیپنوز در حالت بیداری هم وجود دارد که به آن Alert Hypnosis گفته می شود.

هیپنوتیزم یکی از شیوه‌های کار پزشکان، روانپزشکان و روان‌شناس است و بر پایه‌ی اصول پزشکی و روان‌شناسی انجام می‌شود. کسی که هیپنوتیزم را انجام می‌دهد باید دارای گواهینامه‌ی علمی هیپنوتیزم باشد. 

انجام هیپنوتیزم بدون داشتن مهارت و گواهینامه‌ی علمی، کاری غیرقانونی و غیراخلاقی است. هیپنوتیزم به روش‌های گوناگونی انجام می‌شود و مراحل هر روش تفاوت‌هایی با هم دارند.

هدف من  از ایجاد این سایت معرفی روشهای درمان با شیوه  هیپنوتیزم بیدار است تا افراد بتوانند از برکات و مزایای هیپنوتیزم استفاده ببرند.

۱- پذیرش ۲- تمرکز ۳- تلقین ۴- انجام فرآیند ۵- بازگشت

– پذیرش: نخستین گام برای انجام هیپنوتیزم این است که فرد بخواهد هیپنوتیزم شود چون هیپنوتیزم فرآیندی نیست که به زور انجام شود. اگر کسی نخواهد هیپنوتیزم شود یا با هیپنوتراپیست (هیپنوتیزم کننده) همکاری نکند هیپنوتیزم نخواهد شد. خوب است بدانید که برخی پذیرش هیپنوتیزم در انسان‌های گوناگون به یک اندازه نیست و برخی از افراد هیپنوتیزم پذیر نیستند.

– تمرکز: تمرکز کردن و آرام‌سازی ذهن بسیار مهم است اگر کسی که می‌خواهد هیپنوتیزم شود نتواند تمرکز کند فرآیند هیپنوتیزم با چالش روبه‌رو می‌شود و انجام هیپنوتیزم شکست خواهد خورد. برای آرامش و تمرکز از فرد خواسته می‌شود بدنش را در شرایط آرام و ریلکس قرار دهد. می‌تواند دراز بکشد یا بنشیند. تنفسش را عمیق و منظم کند. ماهیچه‌هایش را شل و تمرکز کند. فکر خود را آرام کند و به خود تلقین کند که می‌خواهد بخوابد.

– تلقین: تلقین را می‌توان محرکی نامید که به انجام فرآیند هیپنوتیزم کمک می‌کند و مثلا به فرد می گویند بخواب و فرد در شرایط خواب عصبی قرار می‌گیرد. تلقین و محرک‌ها می‌تواند دیداری یا شنیداری باشند. یکی از نمونه‌های محرک دیداری برای تلقین، متمرکز شدن به یک نقطه است. برای محرک شنیداری می‌توان از گوش دادن به صدای تیک تاک ساعت یا صدای موسیقی ملایم و یا صدای خود هیپنوتراپیست باشد.
هیپنوتراپیست در فرآیند تلقین، فرد را به آرامش فرا می‌خواند و در تلقین‌هایش فرد رابه ریلکس و آرام شدن تشویق می‌کند ومی خواهد که در راحترین وضعیت ممکن قرار گیرد و فرد به آرامش قبل از خواب نزدیک می شود.

– انجام فرآیند هیپنوتیزم: در این هنگام فرد هیپنوتیزم شده است . همان‌گونه که گفتم هنگامی که کسی هیپنوتیزم می‌شود می‌تواند به سطوح عمیق‌تر هوشیاری و نیز ناخودآگاه ذهنش دسترسی داشته باشد. هیپنوتراپیست‌ها در این هنگام به درمان کسی که هیپنوتیزم شده است می‌پردازند.

– بازگشت: پس از انجام هیپنوتیزم باید کسی که هیپنوتیزم شده است را بار دیگر به کمک تلقین‌های دیداری و شنیداری به شرایط طبیعی بازگرداند. و از حالت هیپنوتیزم یا خواب مصنوعی بیرون آورد.

رفع اضطراب و استرس  ، پرخاشگری ، افسردگی ، حملات پانیک ، بیش فعالی ،  رفع فوبیاها ، رفع بیماریهای روان تنی ( بیماریهای جسمی با منشاء عصبی ) ، فشار خون عصبی ، لکنت زبان ،   ، افزایش اعتماد به نفس ، افزایش عزت نفس ، رفع سردردهای تنشی و میگرن ، اختلالات خواب ، اضطراب اجتماعی  ، تصویر سازی ذهنی – درمانی ، آموزش خود هیپنوتیزم ، مدیریت خاطرات بد ،  بیماری وسواس ، سندرم روده تحریک پذیر ، کمک در پیشگیری از آلزایمر ،  میگرن ، تقویت حافظه ،اضطراب امتحان   ، ایجاد تمرکز فکر و  تقویت حافظه ویژه دانش آموزان و دانشجویان ، افزایش خلاقیت ویژه هنرمندان و مبتکران و برطرف کننده برخی معضلات و عادات مانند ناخن جویدن ، سیگا ر کشیدن  ،  چاقی و لاغری ناشی از پرخوری یا کم خوری و یا اضطرابی است .

862 دیدگاه ها

  1. سیروس علی نژاد گفت:

    سلام‌خدمت اقای دکتر عزیز،ضمن خسته نباشید و ارزوی سلامتی برای شما استاد بزرگوارم،دکتر جان من نزدیک به ۶ سال هست که بیماری افسردگی حاد دارم و تحت درمان دارو هستم ولی متاسفانه تا حالا نتیجه مورد نظرم رو نتونستم بگیرم و میشه گفت به اکثره دکتر های بزرگ تبریز هم مراجعه کردم،تا اینکه توسط یک نفر با هیبنوتراپی شما اشنا شدم ولی متاسفانه شما تهران تشریف دارین و اومدن من اونجا میسر نیست ،میشه ازتون خواهش کنم لاقل اگه دوست و همکار یا شاگرد قابل اطمینانی اگه در تبریز دارین بهم معرفی کنید من برم پیشش،دیگه زندگی برام بی معنی شده ،خیلی خیلی ممنون میشم اگه جوابم رو بدین،باتشکر از شما استاد بزرگوارم خواهش میکنم جوابمو بدین دکتر جان

    • سلام جناب علی نژاد عزیز
      ممنون از شما و دوست گرانقدر شما جهت اعتماد و حسن نیتشان
      افسردگی ها با ۱۰ تا ۱۲ جلسه با روش هیپنوتیزم درمانی من قابل بهبودی هست و درمانهای از راه دور برای کسانی که خارج از تهران هستند و یا خارج از ایران هستند انجام می شود. لطفا با شماره مطب در ساعات بین ۱۱ صبح تا ۸ شب تماس بگیرید. متشکرم

  2. سیروس علی نژاد گفت:

    سلام‌خدمت اقای دکتر عزیز،ضمن خسته نباشید و ارزوی سلامتی برای شما استاد بزرگوارم،دکتر جان من نزدیک به ۶ سال هست که بیماری افسردگی حاد دارم و تحت درمان دارو هستم ولی متاسفانه تا حالا نتیجه مورد نظرم رو نتونستم بگیرم و میشه گفت به اکثره دکتر های بزرگ تبریز هم مراجعه کردم،تا اینکه توسط یک نفر با هیبنوتراپی شما اشنا شدم ولی متاسفانه شما تهران تشریف دارین و اومدن من اونجا میسر نیست ،میشه ازتون خواهش کنم لاقل اگه دوست و همکار یا شاگرد قابل اطمینانی اگه در تبریز دارین بهم معرفی کنید من برم پیشش،دیگه زندگی برام بی معنی شده ،خیلی خیلی ممنون میشم اگه جوابم رو بدین،باتشکر از شما استاد بزرگوارم

    • سلام جناب علی نژاد عزیز
      ممنون از شما و دوست گرانقدر شما جهت اعتماد و حسن نیتشان
      افسردگی ها با ۱۰ تا ۱۲ جلسه با روش هیپنوتیزم درمانی من قابل بهبودی هست و درمانهای از راه دور برای کسانی که خارج از تهران هستند و یا خارج از ایران هستند انجام می شود. لطفا با شماره مطب در ساعات بین ۱۱ صبح تا ۸ شب با شماره ۴۴۲۹۵۵۹۶ تماس بگیرید. متشکرم

  3. arezo.h گفت:

    سلام.خسته نباشید.
    ببخشید اقای دکتر ممنون میشم راهنماییم کنید.
    میخواستم ببینم از طریق روش درمانی شما من میتونم بهبود پیدا کنم.
    من به دلیل یه سری مشکلات و طلاق الان در مرحله بدی هستم و نزدیک به ۲ سال که هر شب با گریه و بغض میخوابم و صبح ها هم خسته هستم و دلم میخواد که زنده نباشم. چون خیلی ناراحتم و خیلی چیزهارو نمیتونم فراموش کنم‌.خیلی تلاش کردم که فراموش کنم ولی هر روز بدتر از دیروز شدم…..

  4. arezo گفت:

    سلام.خسته نباشید.
    ببخشید اقای دکتر ممنون میشم راهنماییم کنید.
    میخواستم ببینم از طریق روش درمانی شما من میتونم بهبود پیدا کنم.
    من به دلیل یه سری مشکلات و طلاق الان در مرحله بدی هستم و نزدیک به ۲ سال که هر شب با گریه و بغض میخوابم و صبح ها هم خسته هستم و دلم میخواد که زنده نباشم. چون خیلی ناراحتم و خیلی چیزهارو نمیتونم فراموش کنم‌.خیلی تلاش کردم که فراموش کنم ولی هر روز بدتر از دیروز شدم.

    • سلام آرزو جان.
      میدانید که نام مشکل شماافسردگی است و خاطرات بدی هم دارید که شما را ازار میدهد.
      هر دوی این موارد را در سایت نوشته ام که قابل درمان هستند.
      لظفا با تلفنهای مطب تماس بگیرید و وقت حضوری یا تلفنی بگیرید.
      موفق باشید.

  5. زینب گفت:

    سلام ،ببخشید جناب دکتر بنده در صحبت کردن ام بعضی وقتها لکنت زبان دارم ،در تنهایی خودم خیلی آرام و راحت صحبت میکنم حتی با کسانیکه که صحبت میکنم متوجه نمی شوند بعضی وقتها لکنت دارم برای درمان چکار کنم ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید .

    • دكتر محمد جواد حریری گفت:

      سلام زینب جان.
      بله لکنت زبان با هیپنوتیزم قابل رفع هست و به کرات در پاسخ ها ذکر کرده ام. خوشبختانه شما با کسانیکه صحبت میکنید متوجه نمی شوند پس یعنی آن موقع ها لکنت ندارید؛ اما آن بعضی وقتها شاید مربوط به جنبه اشکال در سوشال فوبیای شما باشد که آنرا هم میتوانم برایتان درمان کنم. با مطب تماس بگیرید در حین درمان شرح حال آن “بعضی وقتها” را میگیرم و مشکل و راه حل آنرا پیدا میکنیم.
      پاینده باشید.

  6. امیر گفت:

    سلام مرسی از پاسختان دکتر عزیز
    در زمانی که سوال را از شما پرسیدم خیلی دست پاچه و بهم ریخته بودم و حالم بد بود و نتوانستم درست منظوراتم رو برسونم در مورد سوال در جای دیگری هم فقط درراینجا نوشتم و برای یک شماره که داخل سایت بود واتساپ کردم نمیدانستم که شماره چه کسی هست با این وجود اگر چیزی خاطر شمارا آزرده بسیار عذر میخواهم
    سوال بنده این بود که ایا با این روش درمانی میشود که وسواس فکری شدبد به خواب را درمان کرد؟ وسواسی که زمینه قبلی داشت اما در شب امتحان به علت استرس شدید برای زود بخواب رفتن پدید اومد
    باتشکر

    • دكتر محمد جواد حریری گفت:

      سلام امیر جان.
      اختیار دارید، عذرخواهی نیاز نیست هرچند این عذرخواهی متانت شما را بیان میکند، هیچ نوع آزردگی خاطر در میان نیست، افرادی که مستعد وسواس فکری هستند یک روزی بر اثر یک استرسی بر اثر یک هیجانی وسواسشان شروع میشود و ظهور پیدا میکند که در مورد شما اضطراب شب امتحان بوده است. وسواسها با هیپنوتیزم با روش من با ۱۲ تا ۱۴ جلسه قابل درمان هستند. اگر میخواهید به رفع مشکل خودتان کمک کنید باید درمان را شروع کنید؛ میتوانید با تلفنهای مطب تماس بگیرید.
      پاینده باشید.

  7. زیبا گفت:

    سلام آقای دکتر روز بخیر
    من حدود ۵ سال است که به ibs مبتلا هستم از نوع نفخ و سروصدای شکم که در جمع و فضای ساکت عود میکنه
    آیا با هیپنوتزیم درمانی این مشکل برطرف خواهد شد؟

    • دكتر محمد جواد حریری گفت:

      سلام زیبا جان.
      میدانید که این مشکل یک مشکل اضطرابی است. بله با هیپنوتیزم درمانی روی دو موضوع رفع اضطراب و القائات به ضمیر ناخودآگاه برای رفع مسائل دستگاه گوارش شما کار میکنم و بالای ۸۰ درصد بهبودی پیدا میکنید.
      پاینده باشید.

  8. امیر گفت:

    سلام تروخدا جواب من رو بدین من وسواس فکری به خواب دارم همش موقع خواب به این فکر میکنم که وای الان چه جوری خوابم میبره و همین باعث شده شبا خیلی کم و سخت بخابم حالم خیلی بده و استرس شدید دارم همه این ها از یک شب خاص شروع شد الانم ملاتونین و ازیپم میخورم ولی کافی نیست
    نسبت به همه چیزای خواب وسواسی ام همش موقع خواب فکرای الکی میاد تو سرم
    خواهشن کمکم کنید

    • دكتر محمد جواد حریری گفت:

      سلام امیر عزیز.
      خواسته اید که جواب شما را بدهم ولی سوالتان را مطرح نکرده اید! متن شما فقط بطور مختصر حالت شما را شرح میدهد. مجبورم حدس بزنم که شما میخواهید بدانید آیا تشخیص وسواس فکری که بیان کرده اید صحیح است یا نه، که باید بگویم باید شرح حال تخصصی و مفصل تری باید از شما بگیرم مخصوصا درباره آن شب و حالتها و افکارتان؛ یا حدس بزنم که شما میخواهید بدانید آیا با روش من قابل درمان هستید یا نه، بله قابل درمان هستید تعداد جلسات مورد لزوم برحسب شرح حال و تستهای هیپنوتیزمی که از شما میگیرم تعیین میشود.
      بعد از اینکه این پاسخ را نوشتم دیدم در صفحه دیگری از همین سایت همین متن (نه سوال) را با تفاوتهایی مطرح کرده اید البته آنجا خودتان را محمد رضا معرفی کرده اید و در آنجا سوالتان این بوده که آیا شخص دیگری این مشکل را دارد یا نه! تصدیق بفرمایید حدس زدن چیزی که در ذهن شما هست مشکل است. بهرحال بله دیگرانی هم هستند که وسواس فکری دارند.
      اگر میخواهید به رفع مشکل خودتان کمک کنید با تلفنهای مطب تماس بگیرید تا بهتر راهنمایی بشوید.
      موفق باشید.

  9. danial گفت:

    سلام آقای دکتر . آیا آسم و بیماری های تنفسی با هیپنوتیزم درمان میشود؟اگر در اثر آلرژی باشد چطور؟

    • سلام دانیال عزیز.
      آسم جزء بیماریهای آلرژیک تلقی میشود و رابطه آسم و آلرژی (مربوط به فعالیت سیستم ایمنی) خیلی پررنگ است. از طرفی تنگی نفس های عصبی (که الزاما آسم نیستند) هم وجود دارد. در کتب مرجع هیپنوتیزمی گزارشاتی وجود دارد که آسم و آلرژی با هیپنوتیزم قابل درمان است و نمونه هایی هم ذکر شده است. اما د ر حالت حمله آسم فرد بیقراری ها بحران و اضطرارهایی را تجربه میکند که بکارگیری تکنیکهای هیپنوتیزمی را دشوار میکند و من به تجربه دیده ام که کسانی که درمان هیپنوتیزمی آسم شده اند بعلت همان اضطرار و بحران از اثرات هیپنوتیزم نمیتوانند استفاده کنند مگر اینکه فردی شرایط روحی روانی خاصی داشته باشد که برایش مثمر ثمر واقع شود.
      عبارت “بیماریهای تنفسی” که ذکر کردید تداعی کننده طیف وسیعی از بیماریهای ریه است مثل آبسه ریوی، عفونت تنفسی (پنومونی یا نومونیا)، آمفیزم، برونشیت، فیبروز ریه، سرطان ریه و غیره که واضح است با هیپنوتیزم قابل درمان نیستند و روشهای درمانی خاص خود را دارند.
      موفق باشید.

  10. نسرین گفت:

    با سلام می خواستم بدانم آیا هیپنوتیزم بر روی بیماران اسکیزوفرون تاثیر مثبتی دارد؟

    • دكتر محمد جواد حریری گفت:

      سلام نسرین عزیز.
      متاسفانه هیپنوتیزم روی بیماران اسکیزوفرنی تاثیر مثبتی ندارد و باید با دارو درمانی و یا بستری شدن درمان بشوند.
      موفق باشید.
      موفقب اشید.

  11. امیر گفت:

    سلام آقای دکتر. من بیماری اریتروفوبیا ممکنه داشتم و صورت و گردنم سرخ میشه. چه هیجان مثبت و چه منفی هر دو باعث میشن که این اتفاق بافته. حالا نمیدونم دقیقا همین اریتروفوبیا هست یا Blushing یا چیز دیگه. در هر صورت ، ظاهرا یه عمل جراحی هست که دیگه بدن واکنش سرخ شدن رو انجام نمیده و قطع میشه. میخواستم بدونم هیپنوتیزم قادر هست که به بدن فرمان بده که دیگه این واکنش سرخ شدن رو انجام نده؟

    سوال بعدیم در مورد پدرم هست. تقریبا ۱۵ سالی میشه که پدرم پارکینسون داره ، آیا هیپنوتیز در مورد پارکینسون میتونه کمکی کنه؟

    • دكتر محمد جواد حریری گفت:

      سلام امیر عزیز .
      با هینوتیزم درمانی میشود هیجانات مثبت یا منفی را کنترل کرد و میشود که فرد را شرطی کرد که بتواند آرامش خود را حفظ کند..
      برای پدرتان آرزوی سلامتی و طول عمر دارم اما متاسفانه پارکینسون با هیپنوتیزم قابل درمان نیست.
      موفق باشید.

  12. سونا گفت:

    سلام اقاى دکتر من دو ماهه که بیخوابى گرفتم اولش با آلرژى شروع شد بعد هر شب استرس میاد سراغم که به خودم تلقین میکنم من نمیتونم بخوابم وتا صبح بیدار میمونم خیلى حالم بده احساس میکنم به اخر خط رسیدم میخوام این دو ماه رو فراموش کنم امکانش هست؟؟

    • دكتر محمد جواد حریری گفت:

      سلام سونای عزیز.
      وضعیت خودتان را مبهم گفته اید؛ آیا بر اثر آلرژی (مثلا خارش اندامها و یا آبریزش از بینی و یا عطسه) خوابتان نمیبرد؟ ماهیت آن استرس را که ذکر کرده اید چیست؟
      لطفا برای تشخیص قطعی، برای ویزیت حضوری و یا تلفنی، وقت بگیرید تا بررسی کنم.
      موفق باشید.

    • ناشناس گفت:

      با سلام آقای دکتر شما انحرافات جنسی را درمان می کنید ؟

  13. سارا گفت:

    سلام
    خیلی ممنون از سایت خوبتون
    آقای دکتر من دختری هستم ۲۳ ساله که حدود دو سال پیش دچار ترس شدیدی شدم از طرف یکی از نزدیکانم که خواسته یا نا خواسته احساس کردم که قصد تعرض بمن داره این اتفاق در شب افتاده البته الان با اون شخص که باعث ترسم شده رابطه نسبتا خوبی دارم ولی از اون ترس هنوز رها نشده ام و قبل خواب مرتبا اضطراب و استرس میاد بهم وحس خفگی منو در بر میگیره و تو خواب مرتبا کابوس می بینم که بهم تعرض میشه لطف می کنید کمکم کنید که چطور میتونم از این ترسم رها بشوم.

    • دكتر محمد جواد حریری گفت:

      سلام سارای عزیز.
      این حالت شما شبیه PTSD و یا آزار خاطرات بد است که در هر دو مورد میتوانم با هیپنوتیزم به شما کمک کنم. حتما وقت بگیرید و تشریف بیاورید.
      موفق باشید.

  14. حمید گفت:

    با سلام و خسته نباشید
    میخواستم بپرسم در مان عدم اعتماد بنفس با هیپنوتیزم چند جلسه طول میکشه. از همون جلسه اول هیپنوتیزم درمانی شروع میشه؟
    از جلسه چندم ما احساس بهبودی میکنیم؟
    ایا درمان قطعی و بدون بازگشته؟

    • دكتر محمد جواد حریری گفت:

      سلام حمید عزیز
      علتهای مختلفی باعث ایجاد عدم اعتماد بنفس می شود از جمله اضطرابها، افسردگیها، وسواسها، فوبیاها و همچنین گاهی نوع تربیت و رفتارها ممکن است ایجاد عدم اعتماد بنفس را در شخص بوجود آورد. داشتن اعتماد به نفس بالا یکی از نیاز های مهم هر فردی است و هر فرد نیاز دارد در زندگی خود از اعتماد به نفس بالایی برخوردار باشد تا احساس مفید بودن و خوشبختی کند. مهم نیست چقدر اشتیاق برای انجام کاری دارید و یا چقدر نتیجه نهایی برایتان مهم است… بدون اعتماد به نفس دستآوردهای زیادی نخواهید داشت.
      میخواهید برای جمعی سخنرانی کنید
      میخواهید کسب و کارتان را راه اندازی کنید
      میخواهید فرزندانتان را تربیت کنید
      میخواهید حق تان را از استاد دانشگاه تان بگیرید
      میخواهید در زندگی فرد موفقی شوید
      و و و …
      هرکاری بخواهید انجام دهید، داشتن اعتماد به نفس یک ضرورت برای شماست. برای دست یابی به افکار مثبت و دور شدن از افکار منفی و بالا بردن سطح اعتماد بنفس ، خود هیپنوتیزم بهترین و موثرترین راه است.
      معمولا اگر صرفا سطح اعتماد بنفس مد نظر باشد، به ۵ تا ۶ جلسه درمان نیاز است و اگر هر یک از بیماریهای نامبرده شده باشد، باید درمان بیماری صورت بگیرد. در جلسه اول که شخص مراجعه میکند نیاز هست تا پزشک شرح حال فرد را گرفته و به مشکلات و یا بیماری فرد واقف گردد و سپس تست های هیپنوتیزم پذیری انجام می شود و سپس ادامه درمان صورت می گیرد. برخی از افراد تمایل دارند که در همان جلسه اول هیپنوتیزم را تجربه کنند و این امکان پذیر است در صورتی که منع هیپنوتیزمی نداشته باشند.در این موارد شرح حال مختصری گرفته می شود و بقیه شرح حال به جلسات بعد موکول میگردد و یا فرد میتواند بجای یک جلسه ۴۵ دقیقه ای وقت یکساعت و نیم بگیرد که در همان بار اول مراجعه درمان هیپنوتیزمی برایش امکان پذیر باشد. برخی از افرادی که از راههای دور مراجعه میکنند بخشی از شرح حال خود را بصورت تلفنی با تعیین وقت قبلی شرح میدهند و در جلسه حضوری امکان شروع درمان هیپنوتیزمی پس از تست های آن امکان پذیر هست.
      بسته به نوع بیماری و شرایط افراد، احساس بهبودی را افراد متفاوت حس میکنند مثلا افرادی که دچار اضطرابها هستند بدلیل نوع ماهیت بیماری خیلی سریعتر بهبودی را احساس میکنند. در روش درمانی من اگر فرد رعایت نکات ضروری را انجام دهد و تمرینات را بخوبی انجام دهد که شرطی سازی های لازم صورت بگیرد ، درمان بدون بازگشت را تجربه میکنند. موفق و سلامت باشید.

  15. محسن گفت:

    سلام دوباره اقای دکتر.
    بیشتر مشکل من عدم اعتماد بنفسه. میخوام مشکل اعتماد بنفسم حل بشه که خودمم میدونم پرخاشگری ها یا استرسم بخاطر همین عدم اعتماد بنفسه. از لحاظ استعداد بنظر خودم سطح بالایی دارم. منتها عدم اعتماد بنفس مانع پیشرفتم شده. چون من شهرستان هستم میخوام مطمین شم واقعا درمان شدنی هستم که وقت بگیرم برای شروع درمان

    • دكتر محمد جواد حریری گفت:

      سلام محسن عزیز
      بله افزایش اعتماد بنفس با هیپنوتیزم قابل انجام و نتیجه بخش است . در اغلب موارد افراد بدون کمک تخصصی به تنهایی قادر به افزایش اعتماد به نفس خود نیستند خصوصا زمانی که آسیب پذیری اعتماد به نفس زیاد باشد. طبق تحقیقات بیشترین میزان استفاده از هیپنوز در رابطه با اعتماد به نفس بوده است. پیامدها و عواقب پیامدهای عدم اعتماد به نفس بسیار است. شخصی که فاقد اعتماد به نفس می باشد در واقع قدرت ابراز وجود، توانایی احقاق حق، توانایی در ابراز علاقه و بیان احساسات و غیره را ندارد. در نتیجه احساس سر خوردگی، خود کم بینی و احساس پریشانی مینماید، که اینها از علائم افسردگی هستند. در واقع یکی از عوامل اصلی و درجه یک اختلالات افسردگی، اضطراب، وسواس، و غیره که در طول دوران کاری در بیماران خود مشاهده نموده ام ، عدم اعتماد به نفس میباشد. موفق و موید باشید.

  16. محسن گفت:

    سلام اقای دکتر خسته نباشید۔میخواستم بپرسم برای درمان استرس و وسواس میشه از هیپنوتیزم استفاده کرد۔اعتمادبنفس پایین باعث استرس و وسواس فکری در من شده۔جوری که روی روابطم تاثیر گداشته۔جسارتمو از بین برده۔برای هر کاری استرس دارم ۔از لحاط فکری زودبهم میریزمو خسته میشم۔لطفا راهنمایی کنید

    • دكتر محمد جواد حریری گفت:

      سلام محسن عزیز
      بله با هیپنوتیزم درمانی میتوان وسواس ها و استرس و اضطراب و افسردگی را که همزمان در فرد دیده می شود درمان کرد و با روش و تکنیکهایی که بکار می برم وسواسها با ۱۲ تا ۱۴ جلسه قابل درمان هستند. وسواس فکری عبارت است از افکار، تصاویر یا انگیزه‌هایی غیرارادی که به صورت مکرر در ذهن شما ایجاد می‌شود. این چیزی نیست که شما بخواهید، اما توان جلوگیری از آن را هم ندارید. متأسفانه، این افکار وسواس‌گونه، اغلب ناراحت‌کننده و مزاحم هستند. اختلال وسواس فکری مانند سوزنی که روی یک صفحه‌ی گرامافون قدیمی گیر کرده باشد، سبب می‌شود مغز، روی برخی افکار یا تمایلات، قفل کند. اختلال وسواس فکری یک اختلال اضطرابی است که مشخصه‌ی آن افکار غیرقابل کنترل و ناخواسته و الگوهای مکرر رفتاری است که شما برای انجام آنها احساس اجبار می‌کنید. اگر OCD داشته باشید، احتمالا می‌دانید که افکار و رفتارهای وسواس‌‌گونه‌ی شما غیرمنطقی است، با وجود این، برای مقاومت در برابر این مشکل و رهایی از آن، احساس ناتوانی می‌کنید.
      افکار وسواس‌گونه‌ی رایج در اختلال وسواس فکری-عملی عبارتند از:

      ترس آلوده شدن توسط میکروب‌ها، خاک یا مواد آلوده‌ی دیگر
      ترس از دست دادن کنترل و آسیب رساندن به خود یا دیگران
      افکار و تصورات واضح یا شدید جنسی
      تمرکز بیش از حد روی اخلاقیات
      ترس از دست دادن یا نداشتن چیزهایی که شاید زمانی به آنها نیاز پیدا کنید
      نظم و ترتیب: این ایده که هر چیزی باید «درست» سر جای خودش قرار بگیرد
      خرافات: توجه بیش از حد به چیزهایی که خوش‌یمن یا بدیمن خوانده می‌شوند
      رفتارهای وسواس‌گونه‌ی رایج در اختلال وسواس فکری-عملی عبارتند از:

      بررسی مجدد و افراطی چیزهایی از قبیل قفل‌ها، وسایل و کلیدهای برق و غیره
      تماس مکرر با اعضای خانواده برای اطمینان از صحت و سلامت آنها
      شمردن، ضرب گرفتن با انگشت یا پا، تکرار کلمات خاص و انجام کارهای بی‌معنای دیگر برای کاهش اضطراب
      صرف زمان زیادی برای نظافت و شست‌و‌شو
      حساسیت بیش از حد به نظم و ترتیب محیط پیرامون
      جمع‌آوری خرت و پرت‌هایی مثل روزنامه‌های قدیمی یا ظروف خالی غذا
      اگر اختلال وسواس فکری-عملی (OCD) دارید، راه‌های زیادی برای کمک به خودتان وجود دارد. یکی از قدرتمندترین استراتژ‌ی‌ها، حذف رفتارها و الگوهای وسواس‌گونه‌ای است که موجب تداوم وسواس می‌شوند. سبک زندگی شما نقش مهمی در چگونگی احساس شما بازی می‌کند و می‌تواند به کنترل اضطراب و عملکرد شما کمک کند. وسواس فکری و عملی می‌تواند آنقدر وقت شما را بگیرد که به مرحله‌ی انزوای اجتماعی برسید. انزوای اجتماعی نشانه‌های OCD را بدتر می‌کند. وقت گذاشتن برای خانواده و دوستان بسیار مهم است. صحبت رو در رو با آنها درباره‌ی نگرانی‌ها و تمایلات‌تان، می‌تواند از شدت آنها کم کند. اضطراب و نگرانی نه تنها باعث بی‌خوابی می‌شود، بلکه کمبود خواب هم می‌تواند افکار و احساسات اضطراب‌آور را تشدید کند. وقتی به اندازه‌ی کافی بخوابید و استراحت کنید، حفظ تعادل احساسی بسیار آسان‌تر خواهد بود. خواب کافی یک عامل کلیدی در برطرف کردن اختلالات اضطراب از قبیل OCD‌ است. استرس می‌تواند سبب تحریک نشانه‌های OCD شود یا آنها را بدتر کند. خود هیپنوتیزم، تنفس عمیق و دیگر تکنیک‌های آرام‌سازی می‌تواند استرس کلی و سطح تنش شما را پایین بیاورد و به شما کمک کند تمایلات‌تان را به وسواس کنترل کنید. برای گرفتن نتیجه‌ی بهتر، به طور منظم، یک تکنیک آرام‌سازی را تمرین کنید. همچنین میتوانید جهت درمان وسواس خود با هماهنگی وقت ویزیت بگیرید و درمان خود را شروع کنید. جهت تعیین وقت ویزیت همه روزه به استثنای روزهای تعطیل از ساعت ۱۱ صبح تا ۲۰ شب با شماره های مطب تماس بگیرید. موفق و سلامت باشید.

  17. امیر گفت:

    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
    در مورد مانیه تیزم میخواستم ازتون سوال کنم که چی هست و چه تفاوتی با هیپنوتیزم داره و روش کار شما به چه شکلی هست.با سپاس از شما

    • دكتر محمد جواد حریری گفت:

      سلام امیر عزیز
      در مورد کلمه مانیه تیزم یا همان مگنتیزم ( مشتق شده از مگنت به معنی آهنربا مغناطیس) ، از نظر ما که هیپنوتیزم علمی انجام میدهیم با توجه به تاریخچه هیپنوتیزم و معنی لغوی کلمه مانیه تیزم ، این یک مطلب منسوخ شده است : زمانی که دکتر مسمر در ۲۷۰ سال پیش با یک پدیده جدید روبرو شد به اشتباه فکر کرد این پدیده در اثر مغناطیس موجود در بدن خودش است که به بیماران منتقل میشود و بهبود می یابند. بعدها معلوم شد این مطلب درست نیست و نیروی خاصی وجود ندارد و نامش را باز هم به اشتباه هیپنوتیزم ( مشتق شده از کلمه ای به معنی خواب ) گذاشتند. امروزه میدانیم که هیپنوتیزم نه مغناطیس است و نه خواب. میتوانید به لینک تاریخچه هیپنوتیزم مراجعه فرمایید.

  18. nastaran گفت:

    سلام اقای دکتر یکی از اقوام من پر از مشکلات روحی است از جمله خشم فراوان،سیگار،چاقی،افسردگی به خاطر از دست دادن عزیزی،میخواد به هیپنودرمانی بره ولی خیلی میترسوننش و میگن اثر نداره وبدتر میشی حقیقت داره؟این مشکلاتی که داره اصلا با هیپنوتیزم قابل حل شدن هست،؟ایا امکان حذف خاطرات ازاردهنده اش هست؟

    • سلام نسترن عزیز
      بله با هیپنوتیزم درمانی راهکارهای مناسب و قوی جهت کنترل خشم ، ترک سیگار، چاقی های عصبی و احساسی، درمان افسردگی و بر طرف کردن آزار خاطرات دارد و با تکنیکهای هیپنوتیزمی و مشاوره های پزشکی که برای فرد انجام میدهم قابل برطرف شدن و بهبودی است . موفق و سلامت باشید.

  19. مهين گفت:

    سلام من به وسواس پاکی نجسی دچارم زندگیم از هم پاشیده پسرم دخترم شوهرم همه ازکارام متنفر شدند به همه وقتی کاری میکنند که خلاف افکار پاکی نجسی منه بی احترامی میکنم از هیچ تفریحی وازمهمونی لذت نمیبرم همش ناامید وافسرده ام وفکر خود کشی دارم فکر میکنم همه جای زندگیم نجسه روانپزشک رفتم حتی بدتر شدم بهم پیشنهاد rTMS یا تحریک مغناطیسی مغز ویکدکتر دیگه پیشنهاد شوک دادند ایا شما میتونید کمکم کنید؟خواهش میکنم راهنماییم کنید

    • سلام مهین عزیز
      بله وسواسها با روش هیپنوتیزم درمانی با تکنکهایی که بکار میبرم و مشاوره های پزشکی در حین درمان با ۱۲ تا ۱۴ جلسه قابل درمان هستند. میتوانید با شماره مطب جهت درمان هماهنگی لازم را مبذول فرمایید. سلامت و موفق باشید.

  20. رویا گفت:

    سلام آقای دکتر من فکر میکنم شما تنها آدمی هستید که میتونید به زندگیه منو همسرم کمک کنید شماره ی تماس مستقبم خودتون همینه
    همراه : ۰۹۱۲۳۹۸۹۵۸۷

  21. نازنین گفت:

    با سلام،
    خواهرم حدود دو ساله که مشکل فشار خون گرفتن که فقط شبها یکبار بالا میره به پزشکان زیادی مراجعه کردیم که هنوز هیچ علتی براش پیدا نکردند و روزانه ۴،۵ تا قرص فشار میخورند که هیچ اثری روی فشار خونشون نداره و شبها فشارشون با اینکه قرص ها رو مصرف میکنند باز هم بالا تا ۱۷،۱۸ میره همراه با قرمزی گردن و صورت و بعد از تایمی پایین میاد، ایا با روش شما میشه به نتیجه رسید؟
    با تشکر

    • سلام نازنین عزیز
      برای افرادی که به دنبال کاهش فشار خون هستند تغییرات سبک زندگی اولین و مهم‌ترین اقدام است. برای افراد مبتلا به فشار خون بالا انواع گسترده‌ای از داروها وجود دارد که می‌تواند به کاهش سطح فشار خون کمک کند. به رغم در دسترس بودن انواع مختلفی از روش‌های دارویی که بسیاری از آن‌ها هزینه زیادی را به بیمار تحمیل می‌کنند یا با عوارض جانبی همراه هستند، روش ساده‌تری برای کاهش فشار خون وجود دارد. اگر فشار خون بالای شمابه دارودرمانی جواب نمیدهد و یا تنها به کمک داروهای بسیار زیاد و متعدد کنترل میشود هیپنوتیزم میتواند به شما کمک کند. اگر فشار خون شما بعلت اضطراب بالا باشد هیپنوتیزم از دو جنبه میتواند به شما کمک کند . فشار خون جزء موارد غیرارادی است که اتوماتیک وار در بدن تنظیم میشود و مرکزش از نظر روانشناسانه در ضمیر ناخودآگاه است و کنترل آنرا ضمیر ناخودآگاه بدست دارد. با هیپنوتیزم با سه یا چهارجلسه براحتی ارتباط با ضمیر ناخودآگاه برقرار شده و در صورت صلاحدید فشار خون در حد و اندازه تنظیم می گردد . تکنیکهائی که بکار می رود میتواند تلقین مستقیم یا تجسم اتاق کنترل و مداخله هیپنوتیزمی و بر حسب نباز کنترل اضطراب ، تصحیح عادت مصرف نمک و غذاهای شور باشد . واضح است که اگر بعلت مشکل پزشکی دیگر باشد باید آن مشکل تحت نظر پزشک متخصص مربوطه باشد. همواره سلامت و موفق باشید.

  22. محمد رضا گفت:

    سلام دکتر میخواستم بدونم هیپنوتیزم تاثیراتش پایدار میمونه. من وسواس فکری و یک فوبیا دارم ایا تاثیرش روی این دو تا پایدار هست.

    بعد اینکه تعداد جلساتی که باید بیامو میشه بگید ؟

    • سلام محمد رضای عزیز
      درمان وسواسها با روش هیپنوتراپی و تکنیکهای هیپنوتیزمی و مشاوره های پزشکی که انجام میدهم با ۱۲ تا ۱۴ جلسه قابل درمان است . در پاسخ به اینکه آیا درمان پایدار است بله اگر تمریناتی که به شما داده می شود انجام دهید و شرطی سازی های ذهنی خوب انجام شود درمان پایدار می ماند. موفق و سلامت باشید.

  23. راحله گفت:

    سلام آقای دکتر برادر من بیمار افسرده هست و تا بحال چند بار دست به خود کشی زده به نظرتون با هیپنوتیزم درمان میشه؟

    • سلام راحله عزیز
      افسردگی با هیپنوتیزم قابل درمان است. نیاز است شرح حال و تستهای هیپنوتیزم پذیری گرفته شود تا با دقت بیشتری به شما پاسخ داده شود. برادر شما با مطب تماس بگیرند تا راهنمائی لازمه انجام پذیرد. موفق و سلامت باشید.

  24. فائزه گفت:

    سلام آقای دکتر من فقط میخوام بگم خسته ام و از همه چیز متنفرم دلم فقط مرگ میخواد مشکلم اساسیه امروزم تماس گرفتم که انگار تعطیل هست مطب…هزینه این کار خیلی زیاده؟چون من واقعا احتیاج دارم

    • سلام فائزه عزیز
      جهت درمان افسردگی خود حتما اقدام کنید. هزینه های ایجاد شده از بیماری افسردگی به مراتب سنگین تر و طاقت فرساتر از هزینه درمان است. افرادی که به بیماری افسردگی دچار هستند نیمه خالی لیوان را می‌بیند و نگاه تیره‌ای به خود و جامعه دارند. تغییر در خواب از‌ جمله پرخوابی و کم‌ خوابی، تغییرات اشتها شامل کاهش یا افزایش اشتها، کاهش علایق، خلق افسرده، ناامیدی نسبت به آینده اطرافیان و فعالیت‌ها، کاهش انرژی، کاهش توجه و تمرکز، از دست دادن امید فرد نسبت به همه چیز و طلب مرگ و در نهایت افکار خودکشی، کاهش انرژی بدنی را از‌ جمله علائم افسردگی است و اگر در فرد ی پنج مورد از علائم به مدت حداقل ۲ هفته دیده شود می‌توان گفت فرد مبتلا به اختلال افسردگی است و مشروط به اینکه فرد یکی از علایم افسرده یا کاهش علایق را حتماً داشته باشد.

      کم توجهی به نظافت شخصی، گوشه‌ گیری، کاهش روابط اجتماعی و علایق، کاهش روابط جنسی، کاهش انرژی، تمایل نداشتن به کار، بی‌ حوصلگی، پرخاشگری، عصبانیت و کاهش عزت نفس در افراد افسرده قابل مشاهده است. سلامت و سرافراز باشید.

  25. پرهام گفت:

    سلام اقای دکتر بنده ۵ ماه است که مجاری ادرار پیشابراه دچار التهاب شده و بیش از ١٠٠ نوع دکتر رفتم حتی از پزشکان خارجی مشورت گرفتم اول به اشتباه پروستاتیت تشخیص داده شده ۴ ماه انتی بیوتیک خوردم
    ولی در بررسی های دقیق تر و پرس و جوی کامل معلوم شد که بنده نه پروستات دارم نه پروستاتیت نه عفونت ادراری و به دلیل صفرای بالا مجاری دچار التهاب و حالت دون دون قرمز داره و بسیارى از عرفای اهل طب سنتی گفتن که بدن من به ٢٠ ساعت یا بیشتر به خواب عمیق نیاز دارد تا خود را ترمیم کند با ١٢ میل کلونازپام بنده بیشتر از ١٢ ساعت نمیونم بخوبم ایا این کار شدنی هست و نظر شما چیست

  26. انوشه آقایی گفت:

    سلام خسته نباشید . آقای دکتر من ۱۷سالمه و حال روحیم نزدیک به دوماهه که اسفناک و این روزا دیگ طاغتم بریده . من چجوری باید با شما در ارتباط باشم که با شما صحبت کنم

    • سلام انوشه آقایی عزیز
      از دو طریق وقت حضوری ویزیت و یا تعیین وقت تلفنی می توانید جهت درمان اقدام فرمایید . جهت تعیین وقت ویزیت حضوری با شماره مطب ۰۱۲۴۴۲۹۵۵۹۶ بین ساعات ۱۱ صبح تا ۸ شب به جز روزهای تعطیل تماس بگیرید. سلامت و موفق باشید.

  27. انوشه آقایی گفت:

    سلام خسته نباشید . آقای دکتر من ۱۷سالمه و حال روحیم نزدیک به دوماهه کهواسفناک و این روزا دیگ طاغوت بریده . من چجوری باید با شما در ارتباط باشم که با شما صحبت کنم

  28. سمانه گفت:

    سلام آقای دکتر عزیز

    آیا هیپنوتیزم میتونه عمیق ترین دردهای جسمی و مشکلات روحی ما رو تو زندگی حل کنه؟

    یک دنیا ممنون

    • سلام سمانه عزیز
      نتایج تحقیقات نشان داده بکارگیری هیپنوتیزم می تواند میزان مصرف دارو های ضد درد را کاهش دهد که این فرد را دچار عوارض جانبی کمتری نیز می سازد. هیپنوتیزم قوی ترین آرامبخش شناخته شده در علم است و بکارگیری آن می تواند آرامش و کیفیت را به زندگی فرد برگرداند. یکی از کاربرد های مهم هیپنوتیزم در دنیای امروز- از بین بردن درد است .هیپنوتیزم یک کنترل کننده درد واقعی است و امروزه در بسیاری از نقاط دنیا برای کاهش درد حتی در برخی اعمال جراحی از آن استفاده می شود. هیپنوتیزم مغز را وا می دارد از ضربان های الکتریکی عصب درد چشم بپوشد. با هیپنوتیزم می توان به اختیار، ضربان قلب را تند تر یا کندتر کرد و مقدار خونی را که در هر عضو جاری است را افزایش و یا کاهش داد . کمک هیپنوتیزم به کاهش درد معمولا از چند طریق متفاوت است. اولا چون فرد با خود هیپنوتیزمی در کنترل درد توانمند می گردد میزان اضطراب بازگشت درد را کاهش می دهد. از سوی دیگر فضای ادراک درد را در مغز کاهش می دهد( این مساله با EEG ثبت شده) و از این طریق واقعا میزان درد ادراک شده کاهش می یابد. بعلاوه نوع و کیفیت تجربه درد را تغییر می دهد که معمولا برای فرد قابل تحمل تر است و همچنین تصویر سازی ذهنی نیز می تواند احساس خوشایند دیگری به جز درد را در فرد جایگزین نماید. درزمینه مشکلات روحی هیپنوتیزم در برخی از آنها موثر و مفید. و در برخی ممنوعیت وجود دارد. از جمله کاربرد هیپنوتیزم در زمینه درمانهای روانشناختی میتوان به درمان اختلالات اضطرابی از جمله انواع اضطراب ، انواع فوبیا، انواع وسواس، آی بی اس، بیماری پانیک و …. ،و در زمینه اختلالات خلقی از جمله افسردگی ها ، پرخاشگری ها و در بهبود وضعیت با هیپنوتیزم نسبت به ترک سیگار، ناخن جویدن ، چاقی ها و ….. اشاره کرد که بسیار کارآمد نیز هست. سلامت و موفق باشید.

  29. fariba گفت:

    سلام . من وقتی مراجعه کردم حدود یک سالی میشدکه خیلی با خودم درگیربودم و زود عصبانی میشدم و از کوره در میرفتم بخاطر یه مسعله عاطفی.طوری شده بود ک از همه میترسیدم همیشه استرس دارشتم حتی بیرون هم نمیرفتم خوابم هم خیلی زیاد شده بود طوری ک همیشه احساس خستگی میکردم اعتماد ب نفسم هم خیلی کم شده بود.ببخشید فراموش کردم ک بگم خیلی هم لاغر شده بودم و بی اشتها فقط روزی یک وعده غذا میخوردم مونده بودم باید چیکار کنم؟ تا اینکه با دکتر حریری و روش درمان او آشنا شدم دلو زدم به دریا و رفتم پیش ایشون.اولش خیلی شک داشتم با خودم میگفتم مگه میشه اینهمه مشکلو بشه با هیپنوتیزم برطرف کرد.خلاصه منتظر شدم و نوبتم رسید.دکتر باخشرویی به اطاقش راهنمایی کردو شرح حالمو پرسیدو من می گفتمو دکتر مینوشت و سوالی بعدی و بعدی.بعدشم تست های هیپنوتیزمی. وقتی تست میگرفت چقد بهم خوش گذشت.فارق از زندگی و روز مرگی بازگشت به کودکی و بازی و تاپ.کمی هم خندهم گرفته بود.وقت جلسه اولم تموم شده بودو برای جلسه بعد وقت گرفتم ……… درمانم ادامه داشت…….هر روز منتظر رفتن به مطب بودم بهبودی را خوب حس میکردم از این آشنایی خوشحالم حس خوبی رو تجربه کردم و سعی میکنم این حس خوب رو همیشه زنده نگه دارم.از دکتر حریری و خانم صادقی ممنونم

  30. کیمیا گفت:

    سلام آقای دکتر من دچار شکست عشقی و رابطه های نا مناسب شدم که بهم اسیب وارد کرد الانم بعد یکسال از رابطم با فردی که مدام از لحاظ روحی به من لطمه میزنه ولی من وابستگی شدید دارم و نمی تونم ازش جدا شم
    هیپنوتیزم کمکی می کنه که من ازین پسر دل بکنم؟ یا بتونم فراموش کنم؟ یا انقدر آزار دهنده نباشه برام نبود این شخص؟

    • سلام کیمیای عزیز
      بله با هیپنوتیزم رفع وابستگی و رفع خاطرات ناخوشایند نتیجه مثبت و زود هنگامی نسبت به سایر درمانها دارد زیرا تنها راه ارتباط با ضمیر ناخود آگاه هیپنوتیزم است . با تکنیکهای هیپنوتیزمی که بکار میبرم با ۶ جلسه امکان پذیر است . کسانی که نمی دانند از خودچگونه مراقبت عاطفی نمایند، به احتمل زیاد وابسته به اشخاص دیگری برای رفع این مسولیت می شوند. یادگیری چیرگی برای مقابله با وابستگی به جسارت نیاز دارد که در تکنیکهای هیپنوتیزمی آموزش لازم داده می شود و این ارزش اینرا دارد که بتوانید زندگی خود را بهتر و بیشتر کنترل نماییدو به سمت استقلال و آزادی گامهای موثری بردارید. وابستگی عاطفی که به نوعی زیر فشار قراردادن دیگران برای رفع نیازهای فرد بکار می رود، می تواند موقعیت های خوب را خراب و یا شرایط بد را بدتر سازد. میتوانید بوسیله قوانین رفتاری به همان نسبت که اشخاص مستقل عاطفی دارند، از این عواقب جلوگیری کنید. صرف نظر از احساستان، میتوانید بوسیله برقراری یک ارتباط خوب، بطوریکه اجازه دهید دیگران در راحتی و آرامش باشند به توافق با خود برسید. برخی از مردم بر این باورند که وجودشان همواره به تایید دیگران بستگی دارد و بر این اساس بقای خود را بر یک فرضیه اشتباه میگذارند. هنگامی که از لحاظ عاطفی وابسته هستید احتمال بیشتری دارد که مفهموی از انتظارات غیر واقعی و بیش از حد در مورد اشخاص نیز داشته باشید. جهت نوبت وقت ویزیت میتوانید با مطب با شماره ۴۴۲۹۵۵۹۶ بین ساعت ۱۱ صبح تا ۸ شب تماس بگیرید. موفق و سلامت باشید.

  31. فائزه گفت:

    سلام آقای دکتر از پاسخ های کامل شما قدردانی میکنم. از سایت خوبتون ممنون

  32. نغمه گفت:

    با عرض سلام خدمت شما دکتر عزیز و عالیقدر حدود ۲ ماه پیش خدمت شما مشکلم رو مطرح کردم اما متأسفانه نتونستم مراجعه کنم.خواهشمندم درصورت امکان مرا راهنمایی کنید چطور وقت نوبت میدهید.چون مشکلم خیلی حادّه.با تشکر و با آرزوی بهترینها برای شما و خانواده ی محترم

  33. پژمان گفت:

    سلام استاد گرامی من از نظر هوشی خوبم ولی از نظر خافظه ای مشکل تمرکزم تا ۱ تا ۲ ساعت در روز بیشتر ندارم همچنین عضبی هستم هم چنین عادت به پر خوری دارم لطفا ادرس خود را بفرستید تا بتونم مراجعه کنم

    • سلام پژمان عزیز
      با هیپنوتیزم میتوان سطح تمرکز را ارتقا داد و اضطراب را درمان و بر اضطراب غلبه و اضطراب را کنترل کرد. گاهی پرخوری ها ناشی از اختلالات اضطرابی است. بهترین روش درمان اضطراب هیپنوتیزم است . آدرس مطب ضلع شمالی فلکه اول صادقیه، خیابان گلناز دهم ، پلاک ۱۱ میباشد. لطفا مراجعه با تعیین وقت قبلی انجام شود. موفق و سلامت باشید.

  34. مینا گفت:

    سلام خسته نباشید من دانش اموزم و حدودا ۱۷ سالمه . راستش یرزو یکی از همکلاسیام گفت صدای نفسشو میشنوه بعدشم گفت عصاب خورد کنه منم ازاون روز روی نفسم به شدت حساس شدم و اصلا زندگیم بهم خورده و نمیتونم درس بخونم واسترس گرفتم .چیکار کنم ایا درمان داره و اگه هست چقدر طول میکشه

    • سلام مینای عزیز
      دچار یک نوع وسواس فکری خفیف شده اید وسواس فکری با هیپنوتیزم با روش من قابل درمان هست. از مطب توقت قبلی بگیرید و با وقت قبلی تشریف بیاورید تا برایتان درمان را شروع کنم. اینکه پرسیده اید چکار کنم تا درمان بشود، خودتان نمی توانید با هیچ راهکاری اینرا برطرف کنید باید حضوری تشریف بیاورید. بسته به شرح حال شما تعداد جلسات امکان دارد ۱۰ جلسه قدری بیشتر یا قدری کمتر باشد. موفق باشید.

  35. سمیرا گفت:

    با عرض سلام وخسته نباشید
    آقای دکتر داداش من نزدیک به ۸ سال که دارو مصرف میکنه ودر این مدت ۲ بارم خودش داروهاشو قطع کرده ودوباره شروع به استفاده کرده وبیماریش از طریق روانپزشک وسواس فکری جبری تشخیص داده شده همراه با افسردگی.خودش میگه شروعش از ترس بوده یه شب تو خواب حالت بختک بهش دست داده فردا شبش نصف شب از خواب بیدار شده و احساس خشکی مغزو هجوم افکار منفی بهش دست داده و از اون موقع شروع شده.وقتی دارو مصرف نمیکنه میگه اعتماد به نفس و قدرت تمرکز ندارم و انگار یه چیزی توی بدنمه واز سمت چپ بدنم شروع میشه و افکار منفی بهم خجوم میاره .میگه هیچی برام لذت بخش نیست و…
    ممنون میشم کمک بفرمایین

    • سلام سمیرای عزیز.
      هر زمان که ایشان با وقت قبلی تشریف بیاورند من در مورد افکار منفی ایشان و وسواسهای فکری ایشان بررسی دقیق میکنم و نوع افسردگی و نحوه علایم افسردگی ایشان را هم بررسی میکنم و بر اساس آن پلن درمانی خاص ایشان به جهت هیپنوتیزم درمانی را طراحی میکنم تا درمان شوند. بهتر است که خود ایشان با تلفنهای مطب از ساعت ۱۱ صبح تا ساعت ۲۰ روزهای غیر تعطیل تماس بگیرند تا بیشتر راهنمایی شوند.
      البته یک نکته در مورد ایشان هست و آن اینکه اگر با دارو کنترل هستند بهتر است همان را ادامه دهند مگر اینکه خودشان نظر دیگری داشته باشند.
      موفق باشید.

  36. فریبا گفت:

    سلام ، وقت شما به خیر
    بردارم متاسفانه وسواس شدید داره ، ترس از انتقال بیماری به خانواده هم بهش اضافه شده ، فوبیای انتقال ویروس گرفته، استرس، ترس، اضطراب همه اینها باعث میشه با آدمای دوربرش کمتر معاشرت کنه، از همه مهمتر با خانواده، بچه کوچیکی داره که وقتی سمتش میره مانع میشه، دائم تو دستشویی در حال شستشوی دستاشه، دور از جمع غذا می خوره، همش نگران ، تو یه شرایطی هم که با آدمایی که تو رودروایسی قراره می گیره و دست میده یا روبروسی می کنه، دچار حمله عصبی می شه، تمام بدنش منقبض میشه و حال بدی داره که بقیه رو هم ….. ، متاسفانه تا حالا هم هر دکتر روانشناس و اعصاب و روان مراجعه کردیم فقط دارو دادن که اصلا شرایطش بهتر که نشده در برخی مواقع هم بدتر شده، از جنابعالی درخواست اینکه این مشکل قابل حله، چند جلسه طول درمان داره و هزینه تقریبیش چقدرمیشه؟ لطفا منو راهنمایی کنید. با تشکر فراوان از شما بزرگوار

    • سلام فریبا خانم
      با توضیحات داده شده بنظر میرسد برادر شما دچار وسواس ها باشد. نظر قطعی و تشخیص بیماری پس از گرفتن شرح حال که در جلسه اول از بیمار گرفته می شود، داده می شود. وسواسها از جمله اختلالات اضطرابی هستند و از طریق درمان غیر دارویی از جمله هیپنوتیزم درمانی قابل بهبودی و با تکنیکهای هیپنوتیزمی که بکار میبرم و تلاشی که خود بیمار انجام میدهد با ۱۲ تا ۱۴ جلسه بهبودی حاصل می شود. جهت تعیین نوبت ویزیت و سایر اطلاعات برادرتان با مطب با شماره ۰۲۱۴۴۲۹۵۵۹۶ تماس بگیرند. همواره سلامت و شادکام باشید.

  37. فرح گفت:

    سلام اقای دکتر عزیز ، من از سال ٩٢ دچار اضطراب مزمن و پانیک ،شدم ،حمله های عصبی ، نصف شب همراه با لرزش و ترس از خواب و التهاب شدید و بی قراری ، دارو سیتالوپرام خوردم تا پارسال دکتر قطع کردن مجدد بدلیل بیماری معده و استفاده ٢٠٠ تا قرص انتی بیوتیک در ده روز ، حالم بد شد ، الان بوسپیرون استفاده می کنم ، دچار ای بی اس شدم ،، سرگیجه زیاد بودم ام ار ای سرم نشان از سلامت مغز بود ، اشتها ندارم زینکم پایین با اینکه حدود یکی دو ماهه ، قرص وان ا دی می خورم که ٢٢ ویتامین داره ، در نهایت ایا هیپنوتیزم برای من خوبه ؟

    • سلام فرح خانم
      بله هیپنوتراپی یا هیپنوتیزم درمانی برای اضطرابها از جمله بیماری پانیک و ای بی اس بسیار موثر است . هیپنوتیزم درمانی هیچ تداخلی با دارو درمانی شما ندارد و می تواند همزمان انجام شود . با روش من حدود ۱۰ جلسه درمان نیاز دارید. همواره سلامت و پاینده باشید.

  38. ستار گفت:

    سلام استاد عزیز بنده دوساله متاسفانه گرایش شدید به تریاک دارم دوماه ترک میکنم اینقدر فکرم میره سمت ایت مواد لعنتی باز شروع میکنم یه بزرگواری فرمودن با هیپنوتیزم میشه از شرش خلاص شد فکرتو از بابت مواد پاک میکنن ایا درسته اگه هست باید بنده چکار کنم ممنونم

    • سلام ستار عزیز
      گرایش به مواد مخدر از جمله تریاک عوامل مختلفی در آن دخیل است . در حال حاضر بهترین روش ترک اعتیاد مراجعه به مراکز ترک اعتیاد زیز نظر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی است. هیپنوتیزم اثر گذاری کافی برای ترک ندارد. موفق و سلامت باشید.

  39. فاطمه گفت:

    سلام آقای دکتر .من دست راستم ی مدته درد میکنه
    ایا باهیپنوتیزم درمان میشه .

  40. رومینا گفت:

    سلام شبتون خوش ..جناب اقای دکترحریری می خواستم بپرسم شما گذشته درمانی هم انجام می دهید من خیلی دوست دارم در مورد زندگی قبلیم بدونم چون ایمان دارم که صحت دارد گذشته درمانی

  41. صحرا گفت:

    سلام عصرشما بخیر و مشگل من این است که هنگامی که در جمع قرار می گیرم و اطرافیان شروع به صحبت می کنند همینکه نگاهشان و توجهشان به سمت من جلب می شود بلافاصله صورتم گر گرفته و قرمز می شوم (لازم به ذکر است که این به دلیل خجالت کشیدن نیست ) بلکه حس میکنم در آن لحظه دچار استرس شدید می شوم و همین باعث شده نتوانم در هیج جمعی اظهار نظر کنم حتی جمعهای کوچک و در ضمن همین حالت به هنگام صحبت کردن خودم هم اتفاق می افتد .اعتماد به نفسم پایین امده می خواستم بپرسم ایا این فوبیا با هیبنوتیزم قابل درمان است ؟

    • سلام صحرا خانم
      اعتماد به نفس و اطمینان به ‌این که “من آدم توانمندی هستم”، کلید بسیاری از موفقیت‌ها در برخورد‌های اجتماعی است.
      اعتماد به نفس به خودی خود در کسی به وجود نمی ‌آید، بلکه مستلزم کسب مهارت هایی است که هم آن را به وجود بیاورد و هم آن را تقویت کند. مانع بزرگ اعتماد به‌ نفس، ترس است. بهترین و مؤثرترین راه غلبه بر ترس، اقدام است.
      ترسهای اجتماعی یا همان سوشال فوبیا با روش هیپنوتراپی به روش من با ۷ تا ۸ جلسه قابل درمان است . جهت هماهنگی و تعیین وقت ویزیت لطفا با شماره مطب ۴۴۲۹۵۵۹۶ و ۴۴۲۹۵۵۹۷ بین ساعت ۱۱ صبح تا ۸ شب تماس بگیرید . موفق و سلامت باشید.

  42. الهام گفت:

    سلام اقای دکتر وقتتون بخیر
    من در طول‌ماه کاملا نرمال هستم ولی دچار بیماریpmsشدیدم چند سال از قرص هایssriاستفاده کردم و تا حدودی کم میشد ولی هیچ وقت درمان نمیشد و درواقع یک چهارم ماه رو من درگیر این بیماری هستم و واقعا امونمو بریده دراین دوره من نمیدونم چم میشه به صورت غیر منتظره ای دچار افت روحیه شدید میشم و یه ترس عجیب میاد تو ذهنم که اصلا نمیتونم کنترلش کنم و اصلا نمیدونم ازکجا میاد و هیچ دلیل خارجی براش پیدا نمیکنم یعنی چیزی نیست که اذیتم کنه ولی نمیدونم چرا اینجوری‌میشم من از نظر کاری و‌زندگی‌ادم موفقی ام و‌با خانواده امم هیچ مشکلی ندارم شما میتونین به من کمک کنین؟

  43. شايان گفت:

    آقاى دکتر با عرض سلام و خسته نباشید من نوجوانى ١٣ ساله هستم که مدتى فکر هایى مزاحم و اذیت کننده دارم با هرکس در این رابطه گفتم میگن که جزو بحران بلوغ و شرعى هست اما واقعا دارن تدارک میدن و خودن به فکر درمان اساسى لازم هست حالا میتونم براى ویزیت وقت بگیرم و ایا میتونین کمکم کنید؟ و راه درمانى هست یا نه؟

  44. غزل گفت:

    سلام و وقت بخیر
    آقای دکتر من در مواقع زیادی دچار استرسهای بی دلیل میشم که باعث لرزش دستها و بدنم میشه و این موضوع زندگی من و تحت الشعاع قرار داده. فوبیای سخنرانی توی جمع, استرس موقع وارد شدن به یک جای جدید و… باعث شده اعتماد به نفسمو از دست بدم و افسرده بشم.
    میشه با هیپنوتراپی این مشکلات و رفع کرد؟ آیا کاملا درمان میشه؟

  45. بهنام گفت:

    سلام آقای دکتر من ۳سالیه درگیرناتوانی جنسی هستم وپیش دکترارولوژی ،روانپزشک،روانشناس،داخلی عمومی رفتم وتنهااز اونا قرص ودوا گرفتم وتمامن مصرف کرده ونتیجه ای نگرفتم تااینکه ازطریق اینترنت وسایت با علم هیبنوتیزم آشنا شدم خواستم بدونم میشه بااین علم غلبه کنم به ناتوانی جنسی .والبته سنم ۳۷ میباشد.
    باتشکر

  46. مرضیه گفت:

    سلام دکتر وقتتون بخیر
    من ۲۵ سالمه و مجرد به خاطر یه سری مسائل خانوادگی از دوران کودکی تا الان همیشه سرکوب احساسات داشتم وگوشه گیر بودم از تشویش ، دعوا ، نگرانی در هر زمینه ای فراری ام ، جوری که به هیچ عنوان نمیتونم کمترین تنش رو تمحل کنم و روی زندگیم تاثیر میزاره ، آیا راه درمانی هست؟

    • سلام مرضیه خانم
      هیپنوتراپی برای درمان تمام مشکلات روانی که ریشه های ذهنی دارند، موثر است و حتی برخی اختلالات فیزیکی که به علل ذهنی به وجود می آیند را نیز با این روش میتوان برطرف نمود.
      پاسخ سوالات شما بستگی به شرایط هر فرد، متفاوت خواهد بود.
      در جلسه اول از شما شرح حال و تست قابلیت هیپنوتیزم پذیری گرفته میشود و شرایط شما به صورت کامل مورد بررسی قرار میگیرد و پس از این مرحله میتوان به بیشتر سوالاتی که مطرح کرده اید پاسخ قطعی داد.
      موفق باشید

  47. karim گفت:

    سلام آقای دکتر٬خسته نباشید
    برادر بنده خیلی وحشتناک کلمات رو مداوم تکرار میکنه(مثلا ۵الی۱۰بار).هر چی که تو تلویزیون میگه ویا به ذهنش میاد ویا نوشته ای رو بر روی چیزی میبینه٬اون رو تکرار میکنه.
    میخواستم ببینم اولا درمانش با هیپنوتیزم ممکنه؟ثانیا با امکان درمان٬چند جلسه درمان میشه؟
    ممنون میشم

    • سلام کریم جان.
      من افراد بیش از ۱۲ سال را کار میکنم. احتمالا جزء وسواسها هست که ۱۲ تا ۱۴ جلسه درمان نیاز دارند . اما اینطور که نوشته اید شاید کار کردن با او مشکل باشد اگر بالای ۱۲ سال سن دارند و تمایل به درمان دارند یکبار ایشان را بیاورید تا ببینم قابل درمان هست یا نه.
      موفق باشید.

  48. مهناز گفت:

    با سلا م
    دختری ۲۴ ساله دارم که ۲ بار دچار حمله پانیک شده.افسردگی دارد و مدتی دارو استفاده کرده.متاسفانه سخت به دکتر روانشناس اعتماد می کنه و چوناحساس نا امیدی زیاد داره فکر می کنه که دارو و مشاوره کاری براش انجام نمیده.دخترم از طرف من تک فرزند است.من خود نیز افسردگی دارم و توجه و وسواس زیاد من مشکلات خانه باعث این ناراحتی هایش شده . وان درمانی یا هیپن تیزم چقدر میتونه بهش کمک کنه.با تشکر

  49. مریم گفت:

    سلام
    من مشکل استرس وضعف اعصاب دارم ، سوالم این بودکه آیاضعف اعصاب باهیپنوتیزم درمان میشه؟

  50. رضایی گفت:

    سلام من همش دلشوره دارم از مرگ میترسم همش فکر میکنم میخوام بمیرم زود عصبی میشم خیلی به گذشته فکر میکنم و همش عصبی هستم

    • سلام خانم/ آقای رضایی عزیز
      ترس از مرگ یا تاناتو فوبیا توسط یک انسان شناس به نام ارنست بکر که بیشترین آگاهی در رابطه با مرگ و ترس از مرگ را به اطلاع عموم رساند، اینگونه ارایه شد که “به طور طبیعی در وجود تمام کسانی که فکر مرگ و مردن را غیر قابل قبول می پندارند ظهور می کند. هر کاری که ما انجام می دهیم ، از تعیین هدف گرفته تا احساسات و علایق ما و فعالیت هایی که در آن شرکت میکنیم اساسا استراتژی مقابله است. اینها همه چیزهایی است که م برای فرار از فکر کردن به مرگ انجام می دهیم. در واقع انسان ها دایما با یک درگیری درونی مواجه هستند و آن میل اصلی به زندگی در برابر قطعیت مرگ است .” گر چه تمامی انسان ها به نوعی با موضوع مرگ درگیر هستند و نگران این موضوع اند، اما اضطراب مرگ تنها زمانی آسیب به شمار می رود که به سطوح بالا رسیده و زندگی طبیعی فرد را مختل کند. در واقع این ترس ممکن است به شکل وسواس گونه و از کنترل خارج شود. به بیان دیگر می توان گفت که برخی این ترس یا اضطراب مرگ را به شکل هوشیارانه و خود آگاهانه تجربه می کنند و فشار زیادی را متحمل می شوند، اما گاهی به واسطه شدت بالای اضطراب به شکل ناخودآگاه در می آید. پس تمامی انسان ها به شکلی با این اضطراب دست و پنجه نرم میکنند. اغلب متخصصان بر این باورند که اضطراب مرگ به تنهایی به وجود نمی آید، بلکه همراه و یا به جای دیگر اختلالات روانی همچون افسردگی، اختلال وسواس، اختلال هراس و … خود را نشان می دهد. یکی از راههای مقابله با این ترس اهداف کوتاه مدت و بلند مدت خود را شناسایی کنید تا به آنچه از زندگی می خواهید دست یابید و از تجربه امور بدست آمده لذت ببرید. ترس از مرگ یا تاناتو فوبیا در دسته اختلالات اضطرابی است که با هیپنوتیزم قابل درمان و کنترل است و با تکنیک های هیپنوتیزمی و مشاوره های پزشکی در حین درمان با ۷ تا ۸ جلسه قابل درمان است. موفق و سلامت باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.