ارتباط با ناخودآگاه
۱۳۹۲-۱۰-۰۱
داروهای اعتیاد آور
۱۳۹۲-۱۰-۰۱
Show all

اختلالات جنسی

اختلالات جنسی

اختلالات جنسی ، هیپنوتیزم بیدار - دکتر حریری

آموزش خودهیپنوتیزم می‌تواند نقش مفیدی در مدیریت استرس (فشارهای روانی) داشته باشد. در بسیاری از موارد خستگی مفرط و تنش‌های جسمی و ذهنی منجر به کاهش تمایلات و اختلالات جنسی می‌گردد. همه‌ی مردم نیاز به روش‌هایی دارند تا بتوانند با مدیریت فشارهای روانی، فعالیت‌های روزمره از جمله عملکرد جنسی خود را حفظ کنند. از آن‌جایی‌که اختلالات جنسی به‌صورت تکرارشونده و مداوم موجبات ناخرسندی و ناخوشنودی بیماران را فراهم می‌نمایند، آموزش تکنیک قدرتمند و کارآمد خودهیپنوتیزم، فرد را به ابزار مؤثری برای تداوم درمان مجهز می‌نماید. اختلالات جنسی اثرات نامطلوب و مخربی بر تمامی جوانب زندگی و روابط بینِ‌فردی بیمار و همسرش می‌گذارند. در بسیاری از موارد فردِ مبتلا اعتمادبه‌نفسش را از دست می‌دهد و قادر نیست نقش خود را به‌عنوان یک مرد یا زن به‌درستی ایفا کند. ممکن است دچار نارضایتی از جنسیت خویش، اضطراب و حتی افسردگی شود. بنابراین هر برنامه‌ی درمانی که برای مداوای اختلالات جنسی به‌کار گرفته شود باید با دیدی وسیع بر تمامی آثار آن، برای هر بخش از مشکل راه‌حل مناسبی ارائه دهد.

 در این راستا درمان‌های متنوعی مانند رفتاردرمانی، شناخت‌درمانی، روان‌کاوی، دارودرمانی، استفاده از برخی دستگاه‌های ویژه و هیپنوتیزم‌درمانی به‌کار رفته‌اند. اگرچه هرکدام از درمان‌های فوق می‌تواند از شدت نشانه‌های این اختلالات بکاهد، هیپنوتیزم‌درمانی به‌دلیل استفاده از نیروهای شفابخش ذهن خودِ بیمار، بی‌ضرر بودن، بهره‌گیری از تصویرسازی‌های قویِ ذهنی، مدیریت استرس، کاهش اضطراب و توانایی افزایش قابل‌توجه و پایدار اعتماد به ‌نفس، یکی از بهترین و مؤثرترین درمان‌ها محسوب می‌شود.

توسط تکنیک‌های هیپنوتیزمی می‌توان گذشته‌ی فرد را با رضایت و همکاری خود او بررسی کرد. درنتیجه می‌توان تعارضات موجود، احساسات حل‌نشده در مورد اتفاقات گذشته و اثرات این اتفاقات بر ضمیر ناخودآگاه فرد را کشف و درمان نمود. گاهی بیماران به‌دلایل مختلف قادر و یا مایل به بیان تجربه‌ی ناخوشایند خود در کودکی یا نوجوانی نیستند. در چنین مواردی هیپنوتیزم امنیت روانیِ مناسب برای بیان تجربه و حل‌وفصل نمودن آن فراهم می‌نماید.

  طبق تعریف، اختلال جنسی به معنی اشکال در عملکرد طبیعی جنسی است. پژوهش‌ها نشان می‌دهند ۳۱% مردان و ۴۳% زنان در سنین جوانی و میان‌سالی حداقل به یکی از این اختلالات مبتلا می‌باشند و این آمار با افزایش سن بیشتر می‌شود. علی‌رغم درمان‌پذیری قسمت عمده‌ی اختلالات جنسی، متأسفانه به‌دلایل مختلف از جمله احساس شرم و خجالت، تنها ۱۰% آقایان و ۲۰% خانم‌ها برای درمان به مراکز پزشکی مراجعه می‌کنند. شایان ذکر است که آمار فوق مربوط به اروپا و امریکا است و به‌نظر می‌رسد درصد مُراجعین در کشور ما از این هم پایین‌تر باشد. همان‌طور که وجود یک رابطه‌ی جنسی سالم و موفق زوجین را به هم نزدیک‌تر و علاقمندتر می‌کند، اختلال این رابطه نیز می‌تواند موجب ناخشنودی و دوری همسران از یکدیگر گردد. متأسفانه این عدم رضایت، زمینه‌ساز اختلافات بیشتر و عمیق‌تری می‌گردد و بر تمامی جوانب زندگی فرد اثرات نامطلوبی می‌گذارد. بنابراین شناخت و درمان اختلالات جنسی در حفظ سلامت جسمی و روانی خانواده و تداوم تعاملات سالم، از اهمیت به‌سزایی برخوردار است. همین جاذبه، هسته‌ی اصلی تمایل دو جنس به یکدیگر و تشکیل خانواده‌ای شاد و سالم است.

 اختلالات جنسی به چهار دسته‌ی عمده‌ی اختلال میل جنسی، اختلال برانگیختگی، اختلال اُرگاسم (اوج لذت جنسی) و مقاربت دردناک طبقه‌بندی می‌شوند. اختلال میل جنسی خود شامل دو گروهِ کاهش میل جنسی و بیزاری جنسی است. در گروه اول تمایل فرد، کاهش یافته و یا اصلاً وجود ندارد. در گروه دوم، بیمار دچار نوعی بیزاری از فعالیت جنسی است و به‌کلّی از آن پرهیز می‌کند. دسته‌ی دوم یعنی اختلال برانگیختگی در مردان عبارت از اشکال در ایجاد یا حفظ نُعوظ مناسب تا پایان فعالیت جنسی و در زنان به معنی ناتوانی در ایجاد یا حفظ پاسخ‌های معمولِ بدنی برای تسهیل فعالیت جنسی است. دسته‌ی سوم یا همان اختلال اُرگاسم در مردان اغلب به‌صورت انزال زودرس و در خانم‌ها به صورت ناتوانی در تجربه‌ی اُرگاسم بروز می‌کند. انزال زودرس شایع‌ترین اختلال جنسیِ مردان و علت حدود ۳۵ تا ۴۰ درصد مراجعات آنان به کلینیک‌های مربوطه است. از سوی دیگر اختلال اُرگاسم حدود ۳۰% زنان را شامل می‌شود که از این میان به‌طور متوسط حدود ۵% زنان متأهل هرگز در طول زندگی خود، اُرگاسم را تجربه نکرده‌اند. دسته‌ی چهارم اختلالات جنسی که به‌طور عمده در خانم‌ها دیده می‌شود، مقاربت دردناک است. این اختلال گاه آن‌چنان شدید است که کلاً مانع انجام فعالیت جنسی می‌گردد. در موارد بسیار شدید حتی علی‌رغم آن‌که سال‌ها از زمان ازدواج گذشته، زوجین هنوز موفق به انجام کامل مقاربت نشده‌اند. این وضعیت را ”ازدواجِ به وصال نرسیده“ می‌نامند.

یکی از پیامدهای عمده‌ی اختلالات جنسی، احساس یأس و ناامیدی فرد در ازسرگیری تجربه‌ی جنسی است. از هیپنوتیزم می‌توان برای القای امید، افزایش اعتمادبه‌نفس و اصلاح باورهای آسیب‌دیده استفاده کرد. درک حالت خاص هیپنوتیزمی و تجربیات منحصربه‌فرد سوژه در این وضعیت، وی را نسبت به قدرت ذهنش و این‌که هیپنوتیزم قادر است به او کمک کند، مطمئن می‌سازد. صرف‌نظر از نوع اختلال جنسی، همیشه این اختلال می‌تواند موجب تیرگی رابطه‌ی بیمار با همسرش گردد. از سوی دیگر وجود روابط خانوادگی نامناسب و مخدوش، به خودیِ‌خود باعث بروز یا تشدید اختلالات جنسی می‌شود. درواقع عملکرد جنسیِ نامطلوب و روابط خانوادگیِ مخدوش، چرخه‌ی معیوبی را ایجاد می‌کنند که درصورت عدم درمان به‌موقع، به‌طور فزاینده‌ای موجب وخامت بیشتر اوضاع می‌گردند.

 مبتلایان به اختلالات جنسی به‌خوبی می‌دانند که در مواقع استرس و در شرایط اضطرابی، اختلال‌شان به‌صورت شدیدتری بروز می‌کند. از سوی دیگر بروز شدیدتر اختلال، باعث استرس و تنش‌های بیشتری می‌گردد. این بیماران در ابتدای هر تجربه‌ی جنسی، دچار نگرانی و تشویش ناشی از انتظار تکرار ناکامی‌های جنسی گذشته می‌شوند. همین نگرانی و اضطراب احتمال ناکامی را افزایش می‌دهد. بدین ترتیب چرخه‌ی معیوبی ایجاد می‌شود که به‌طور مستمر بر شدت اختلال می‌افزاید. هیپنوتیزم با مدیریت استرس، ایجاد آرامش و هم‌چنین کنترل نگرانی‌ها و هیجانات ناخوشایند، این چرخه‌ی معیوب را قطع و نشانه‌ها را به‌طور قابل‌ملاحظه‌ای بهبود می‌بخشد.

 از سوی دیگر می‌دانیم که ذهن و بدن اثرات غیرقابل‌انکاری بر هم دارند و تمامی فرایندهای ذهنی و بدنی متأثر از یکدیگرند. یکی از دلایل ایجاد و یا تشدید اختلالات جنسی، مخدوش شدن ارتباط سالم و طبیعی ذهن و بدن است. در این حالت پیام‌های ارسالیِ مغز، اثرات جسمی مورد انتظار را ایجاد نمی‌کند. توسط هیپنوتیزم می‌توان ذهن را برای ارتباطی سالم‌تر با بدن برنامه‌ریزی نمود و بدین ترتیب فرد حتی بدون آن‌که آگاهانه تلاش نماید، در اعماق ذهن ناخودآگاهِ خویش اثرات درمانی را دریافت می‌دارد.

دکتر حریری ، پزشک و هیپنوتراپیست ( هیپنوتیزم درمان گر )

و عضو انجمن علمی هیپنوتیزم بالینی ایران

توانا ئی رفع اختلالات جنسی ، تجسم خلاق و تصویر سازی های ذهنی مثبت

23 دیدگاه ها

  1. المیرا گفت:

    سلام
    من بی میلی جنسی دارم حتی پیش روانشناس هم رفتم ولی کارساز نبوده …سطح هورمون هام هم چک شده… با هیپنوتیزم میشه کاری کرد که این حس عادی بشه و لذت ببرم ؟

  2. مهران گفت:

    سلام خسته نباشید.پسرم ازحدود۶سالگی دچارلکنت شده است.وبه مروروباافزایش سن بیشترشده .درمقاطعی کم وگاهی زیادمیشه.آیا مشکل ایشون باهیپنوتیز درمانی رفع خواهدشد.باتشکر

    • سلام مهران عزیز
      به رغم آنکه امروزه اطلاعات نسبتاً وسیعی د‌رباره لکنت د‌اریم، اما هنوز نمی‌توانیم پاسخی روشن و قطعی د‌رباره علت بروز لکنت زبان د‌اشته باشیم. لذا بهتر است پاسخ به این سؤال را این گونه آغاز کنیم که ما نمی‌د‌انیم، اما به نظر می‌رسد‌ که لکنت کود‌کان د‌لایل متعد‌د‌ی د‌اشته باشد‌ و این د‌لایل یا علل به وجود‌ آورند‌ه لکنت از کود‌کی به کود‌ک د‌یگر متفاوت است. بعضی از اوقات لکنت زبان کود‌ک بد‌ون آنکه علت یا علل اولیه آن وجود‌ د‌اشته باشد‌ و یا مؤثر بود‌ه باشد‌، همچنان اد‌امه می‌یابد‌.‏ با هیپنوتیزم درمانی میتوان به فرد کمک شایانی در روان صحبت کردن نمود. سلامت و موفق باشید.

  3. سارا گفت:

    باسلام
    آقای دکتر برای غلبه بر ترس و اضطراب و افت تحصیلی هم آیا هیپنوتیزم کارساز است من ده سال دارو خوردم و دکتر رفتم اما خسته شدم چون دکتر به من گفته شما تا آخر عمرت باید دکتر بیای و به من گفتن مهارت فردی و زبان احساساتم بلد نیستم اما اینها که با قرص درست نشد آیا با روش جدید و هیپنوتیزم بدون دارو امکان پذیر است .یک درمانگر به من گفته به مرگ و سکوت فکر کن افسرده ای بیا من به تو مرگ و سکوت یاد بدهم و عادات بدت و خاطرات بدتو پاک کنم اما این دور از عقل من به دنبال زندگی راحت بدون دلواپسی و ترس و اضطراب و بدون دارو هستم آیا شدنیست.

  4. عادل محبتی گفت:

    سلام درمان زود انزالی چیشت؟

    • سلام عادل جان
      برای درمان انزال زودرس به روش دارو درمانی، از داروهای زیادی می‌توان استفاده کرد که رایجترین آنها انواعی از ضدافسردگی‌ها به نام مهارکننده‌های اختصاصی بازجذب سروتونین مثل سرترالین، فلوکستین و پاروکستین هستند. البته این داروها از طرف اداره نظارت غذا و داروی آمریکا برای درمان انزال زودرس تایید نشده اند. معمولا یک قرص با دوز کم چند ساعت قبل از نزدیکی به خوبی می‌تواند زمان انزال را به مقدار قابل‌ملاحظه‌ای افزایش دهد.
      البته باید در نظر داشته باشید که هر یک از این داروها می‌توانند عوارض خاص خود را به همراه داشته باشند. عوارضی مثل اختلالات خواب، مشکلات قلبی و غیره که هر یک به تنهایی ایجاب می‌کند تا این داروها را تحت نظر پزشک مصرف شود. یکی دیگر از روش‌های دارودرمانی که می تواند در درمان انزال زودرس مفید باشد، مالیدن ژل یا کرم لیدوکائین روی آلت تناسلی مذکر است که از طریق کاهش احساس آلت تناسلی، باعث طولانی شدن زمان انزال می‌شود. این روش با قطع مصرف لیدوکائین، تاثیر خود را از دست می‌دهد. در روان درمانی، خصوصا در کسانی که به سکس درمانی و دارودرمانی پاسخ مناسبی نمی‌دهند، مشکل زمینه‌ای روانی فرد از طریق صحبت کردن و مشاوره بر طرف می‌شود. این روش هم باید توسط یک متخصص انجام شود. لازم بذکر است من در زمینه مشکلات جنسی فعالیت نمی کنم . موفق باشید.

  5. عیسی گفت:

    سلام
    ایا کلاسهای هیپنوتیزم برای خود هیپنوتیزم وجود دارد که ما برای کاهش فشارهای زندگی و رسیدن به ارامش مطلوب خودمان ازش استفاده کنیم؟

  6. سونیا گفت:

    سلام ببخشید یه سوال داشتم من خیلی دوست دارم هیپنو درمانی رو به طور کامل یاد بگیرم و شیرازم زندگی میکنم همه جا رو زیر پا گذاشتم ولی جایی رو که بتونه این علم و کامل به من یاد بده ندیدم و از هر کسم که پرسیدم تنها جوابشونم نمیدونم بود میخواستم بدونم اگر ممکنه و اطلاعاتی که در این باره و من کجا میتونم تو شیراز یا تهران یا هر جایی که بتونم اموزش ببینم ممنون میشم خواهشمیکنم هر کی که میدونه بهم بگه

    • سلام سونیا جان.
      بارها گفته ام و نوشته ام : هیپنوتیزم یک ابزار درمانی است و در شرایط خاصی بکار میرود. اگر شما جزء کادر درمانی نیستید از اندیشه درمان افراد و حتی خودتان خارج شوید این فکر را از سرتان بیرون کنید این کار برای شما و سوژه مخاطرات جسمی و روحی و قانونی دارد . اینکار مثل وسوسه رانندگی کردن بدون گواهینامه است . گواهینامه و یا مدرک معتبر درمانی، تنها یک تکه کاغذ نیست بلکه تاییدیه عالمانه و قانونی مهارت یافتن در انجام صحیح یک مهارت است . مطمئن هستم خیلی ها هستند در خانه نشسته اند و خیلی علاقمند هستند خلبان هواپیما شوند یا جراح موفق شوند یا هنرمند شوند اما باید از راهش بروند شما اول باید مدرک درمان معتبر دانشگاهی کسب کنید و بعد به ابزارهای درمانی دست بزنید . امیدوارم در کاری که میکنید و در آن تخصص علمی و تجربه صحیح دارید موفق باشید.

  7. مهدیه گفت:

    سلام آقای دکتر.من۱سوالی دارم:
    آیا برای جوانی ک احساس نیاز جنسی میکنه وشرایط ازدواج نداره،هیپنوتیزم میتواند کاری کرد؟یعنی ب نحوی نیاز اورا کم کرد یا حداقل کنترل او برنیازش رازیادکرد؟ کدام یک امکان پذیراست؟کنترل او بر نیازش یا کم کردن میل جنسی؟
    واگرمیتوان کاری کرد،آیااین درمان مداوم است یاموقتی؟حداکثر چندوقت موثرخواهدبود؟

  8. علی گفت:

    سلام. میخواستم بدانم چرا در این رابطه فعالیت ندارید؟ ضرر خاصی دارد؟

    • سلام علی جان
      تمامی درمانهایی که بوسیله هیپنوتیزم موثر بودن آنها ثابت شده می باشد اگر توسط فرد صلاحیت دار انجام شود ضرری ندارد و میتواند درمان کننده باشد . لیکن من با توجه به فیلد خاص درمانهایم روی این زمینه فعالیت نمی کنم . موفق باشید .

  9. شميم گفت:

    سلام. از هیپنوتیزم برای درمان واژینیسم و سردی جنسی استفاده می شه؟ خودتون در این زمینه کار می کنید؟ اگر نه می شه یکی رو معرفی کنید. با سپاس

  10. مهدی گفت:

    با سلام خدمت شما و تشکر بابت مطالب مفید سایتتون
    می خواستم بپرسم هیپنوتیزم واسه درمان همجنسگرایی هم کاربرد داره یا خیر؟

  11. آرمین گفت:

    خیلی عالی بودفقط نمیدونم چطوراجراکنم

  12. آرمین گفت:

    باعرض سلام خدمت دکتر حریری من جوانی مجردم و۲۴سالمه آلوده به گناه استمنا بودم و…………..آیاقابل درمان هستم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.