جریان آقای ب
۱۳۹۱-۱۱-۱۴
تاثیر هیپنوتیزم در رفع موانع ذهنی آموزش
۱۳۹۱-۱۱-۱۴
Show all

شاید برای شما هم اتفاق بیفتد

شاید برای شما هم اتفاق بیفتد هیپنوتیزم بیدار - دکتر حریریشاید برای شما هم اتفاق بیفتد

شاید برای شما هم اتفاق بیفتد که در یک روز به صرافت این بیفتید که یادداشتهای پراکنده خود را جمع و جور کنید ، اضافه ها را دور بریزید ، بقیه را دسته بندی کنید و سرجای خودش بازنویسی کنید ، آیا برایتان پیش آمده که در این میان به شماره تلفنی بر بخورید که هرچه فکر کنید بیاد نیاورید در چه ارتباطی و متعلق به کیست ؟

چند وقت پیش این اتفاق برای من پیش آمد. هرچه فکر میکردم کمتر به یاد می آوردم . هیچ توضیحی هم کنار شماره نبود . فکرم پاک نمی شد . نمی توانستم بی خیال این موضوع شوم در نهایت گوشی را برداشتم و شماره را گرفتم . آقائی از آنطرف خط پاسخ دادند . با کمال احترام و نزاکت خودم را معرفی کردم و شرح دادم که این شماره را در میان یادداشتهای قدیمی خودم پیدا کرده ام و نمیدانم متعلق به کیست ؟ اگر امکان دارد خودتان را معرفی کنید . ناگهان فریاد اشتیاقش بلند شد ؛ سلام آقای دکتر شما هستید ؟ من “دال” هستم ! پدر فریبرز ! بلافاصله او را بیاد آوردم . در یک لحظه تمام ماجرا برایم زنده شد ! ایشان آقائی بود که در یک کارخانه بزرگ جزء مدیران رده بالایی بود . یک روز با کمال ناراحتی و شاید استیصال به من مراجعه کردند و گلایه کردند که پسرشان سال سوم دبیرستان است . تا چندی پیش نمرات وی خوب بوده از هیچ کاری برای وی فروگذار نکرده اند نمی دانم چه شده است که امسال افت تحصیلی دارد و نمراتش خیلی پائین آمده است . در آن سالها طول دوران دبیرستان چهار سال بود و این دانش آموز در این پایان کار دارد زحمات خود و آرزوهای پدرش را بر باد می دهد . قبول کردم که تمام سعی خودم را برای او بکار ببرم . نمیدانم سه یا چهار جلسه برای او هیپنوتیزم  درمانی گذاشتم و جلسات وی تمام شد و دیگر خبری از آنها نشد …

صدا ، پر انرژی از آن طرف تلفن ادامه داد ” حالتون چطوره ؟ منو بیاد آوردید ؟!” …

واقعاً چقدر عجیب هست تمام این خاطره طولانی کمتر از یک ” آن ” در ذهن آدمی مرورو می شود در فاصله دو جمله متوالی …  اشتیاق و انرژی او به من حس خوبی منتقل کرد . جواب دادم ” بله بله شناختم ، شما چطورید فریبرز خان چطورن ؟” گفت ” خیلی ممنون کاناداست داره دندانپزشکی میخونه سال آخره … ” تمام موهای بدنم مور مور شد.  دانش آموزی که با افت تحصیلی شدید و با نمرات بد به من مراجعه کرده بود به لطف خدا تنها با سه یا چهار جلسه هینوتیزم درمانی به آرزوهای بزرگ خودش و پدرش رسیده بود ! گفتم ” آفرین آفرین تبریک میگم پس مشکل حل شد؟ “

جملات بعدی ایشان به تشکر و تعریف و تمجید گذشت … و من پس از اتمام مکالمه هنوز در خلسه موفقیت او بودم …

دکتر محمد جواد حریری ، پزشک و هیپنوتراپ ( هیپنوتیزم درمانگر )   هیپنوتیز م بیدار بالینی ایران

مطالب مرتبط

اختلال خواب اعظم خانم
ترک سیگار با هیپنوتیزم
جریان آقای ب

فاجعه تصادف

 

 

4 دیدگاه ها

  1. محمد گفت:

    با سلام من و همسرم از مشکل افسردگی رنج می بریم و با کوچکترین مسئله بشدت عصبی میشویم
    بطوری که ادامه زندگی برای ما سخت جلوه می کند آیا هیپنوتیزم میتواند در حل مشکلات ما موثر باشد

    • سلام محمد جان
      بله افسردگی با روش درمان من با ۱۰ تا ۱۲ جلسه قابل بهبودی و کنترل است. افسردگی یکی از شایع ترین مشکلات بهداشت روان است. بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشتی در سال ۲۰۰۲ افسردگی از نظر باری که به جامعه تحمیل می کند، چهارمین رتبه را در بین بیماری ها داراست و شایع ترین علت ناتوانی محسوب می شود. در بیماری افسردگی فرد همواره در حالت دلسردی، غم، دلتنگی و ناامیدی به سر می برد نوع افکار و احساسات و رفتاری که همراه آن است تماما” از نشانه های این بیماری می باشد البته برخی از مردم بیش از دیگران مستعد افسرده شدن هستند و دلایل مشخصی نیز برای آن وجود دارد.
      بیماری افسردگی قابل درمان است و کسانی که دچار آن هستند کاملا” بهبود خواهند یافت. این بیماری اغلب پس از دست دادن عزیزی، شغلی، موقعیتی یا سایر بحران های زندگی که ضربه روحی شدیدی به فرد وارد آمده باشد بروز می کند. علائم این بیماری عبارتند از: غمگین یا تحریک پذیر بودن، احساس تاسف به حال خود، بی حالی، کسلی، احساس درماندگی که زندگی فرد را مشکل می سازد. جهت درمان میتوانید همه روزه بجز روزهای تعطیل با مطب تماس بگیرید. سلامت و موفق باشید.

  2. ودود عابدینی گفت:

    با سلام بنده از بیماری افسرده گی رنج میبرم .ایا امکان مداوای بنده با تخصص جنابعالی هست یا خیر در ضمن بنده در حال حاضر دارو مصرف میکنم . باکمال تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.