به موازات پیشرفت و رشد سریع دانش و تکنو لوژی در سالهای اخیر که دستاوردهای شایان توجهی را برای انسان امروز به ارمغان آورده است و توجه و تمرکز بیش از حدی را که به خارج از جهان بیرون از خویشتن خویش ارائه نموده به همان میزان به مرور از جهان درون و از خویش فاصله گرفته است . بروز انواع بیماری ها ، اختلالات و ناهنجاری های گوناگون جسمی و روحی و بعضاً ناشناخته که سرطان نیز یکی از آنها محسوب می گردد ارمغان مهلک و کشنده ای سریع است که هر روز انسان را در ابعاد گوناگون و در فضای مبهمی از تردید ، ترس و اندوه در گیر نموده است .در عصری که ما زندگی میکنیم سرعت پیشرفت علم ( در همه رشته ها) بسیار شگفت انگیز بوده و بشر امروزی با تکیه بر دانسته های پیشینیان و اختراعات و اکتشافات صورت پذیرفته، هر لحظه پرده از مجهولی برمیکشد. هیپنوتیزم هم از این قاعده بدور نبوده، روز بروز زوایای بیشتری از این علم روشن میگردند و بر دامنه کاربردهای آن افزوده میشود. هیپنوتیزم مستقیما با روح انسان و به ویژه با ضمیر ناخودآگاه او در ارتباط است. درمان مشکلات روحی افراد، از طریق ضمیر ناخودآگاه با میزان موفقیت اجتماعی آنها ارتباط دارد و یک هیپنوتراپیست میتواند به طور کلی زندگی فرد را تغییر دهد. هیپنوتراپی یک راه موثر برای درمان اضطراب ، استرس ، افسردگی ، وسواس و پرخوری ، اعتیاد به دخانیات، مصرف مشروبات الکلی، رفتارهای پرخاشگرانه ، عصبانیتهای بیدلیل ، رفع کینه توزی ، انتقام جوئی و … وهمچنین ایجاد کننده نشاط و سرزندگی در فرد است. به کمک هیپنوتیزم به راحتی میتوان بسیاری از احساسهای روانی منفی را از بین برد و به جای آن اعتماد به نفس و عزت نفس ، خوداتکایی، شجاعت، عشق، نشاط، شادی، آرامش، مهربانی و … را برقرار کرد.
همچنین هیپنوتیزم در امور ورزشی مانند ایجاد علاقه و اشتیاق، از بین بردن خستگی ناشی از تمرینات سنگین، افزایش نیروی عضلانی و از بین بردن ترس از حریف و مسابقه استفاده نمود .
علی رغم گسترش فراگیر همه علوم به ویژه علوم پزشکی و پیراپزشکی ، سرطان این معضل قرن حاضر ناشناخته باقی مانده است . به زبان ساده می توان آن را شورش سلولی ، عصیان و قیام تعدادی از سلولهای خود محور و سرکش در حکومت و سازمان منظم و پیوسته بدن انسان سه بعدی عنوان نمود که در صورت موفقیت منجر به خروج و جدا شدن از این نظام وحدت یافته ” جسم و ذهن و روان “ می گردد و آن را به نام سرطان می شناسیم ، بیماری خطر آفرینی که به سرعت پیشرونده می باشد و گرایشی جهت بر اندازی وحدت و تمامیت وجود انسان از طریق رشد منیت خویش داشته و نهایتاً بی نظمی سیستم کالبدی را می افزاید و تغییرات آن را به سمت منفی می کشاند تا لحظه ای که منجر به نیستی و مرگ گردد .
-
آلودگی هوا
-
وجود زمینه ژنتیکی
-
تغذیه نامناسب
-
استعمال انواع دخانیات و مواد افیونی
-
عدم تحرک کافی و مناسب
-
عدم توجه به خویشتن
-
پذیرش و تثبیت باورهای ذهنی نامناسب
-
استرس و تنش های اجتماعی و خانوادگی مستمر
-
سرزنش، ملامت و فقدان عزت نفس
-
کینه توزی ، انتقام جویی ، حسادت ، حرص و وابستگی شدید به عوامل بیرونی
-
عدم مهرورزی ، بخشایش و وجود لایه های ذهنی مرتبط با فرایند رشد محیطی
-
وجود تناقض ها و کشمکش های درونی
-
عدم استحکام سازمان شخصیتی و محتوای آن
-
انباشت و تراکم ویژگی ها و نیرو های سرکوب شده
-
فقدان توازن لازم بین خویشتن های گوناگون درونی و عدم ایجاد توازن و تمامیت در آنها
-
افت سطح انرژی
-
پرکاری و کمبود خواب و استراحت کافی
-
فقدان تعادل مطلوب بین دو جهان درون و برون
-
گسیختگی ارتباط با طبیعت
-
عدم برقراری ارتباط و تعامل صحیح در محیط اجتماعی
-
قرار گرفتن طولانی و مستمر در حوزه تشعشعات اتمی و رادیو اکتیو
دکتر حریری ، پزشک و هیپنوتراپیست ( هیپنوتیزم درمان گر ) هیپنوتیزم بالینی ایران