هیپنوتیزم و آموزش درمان ناخن جویدن
۱۳۹۲-۰۲-۱۱
هیپنوتیزم شاهکارش ایجاد آرامش است.
۱۳۹۲-۰۲-۱۱
Show all

درمان بیماری پانیک ( هراس) با هیپنوتیزم

درمان بیماری پانیک ( هراس ) با هیپنوتیزم 

بیماری پانیک (هراس) چیست ؟ 

درمان بیماری پانیک با هیپنوتیزم

بیماری پانیک

هیپنوتیزم، آموزش خود هیپنوتیزم، هیپنوتیم درمانی، پدر هیپنوتیزم ایران، درمان بیماری پانیک هیپنوتیزم بیدار دکتر حریری

بیماری پانیک - هیپنوتیزم بیدار - دکتر حریریدرمان بیماری پانیک بیماری پانیک یا هراس یک حادثه ناگهانی است که در آن ترس شدید سراسر وجود شخص را فرا میگیرد . این حملات پانیک بدون اینکه دلیل خاصی داشته باشند  با واکنش های شدید بدنی همراهند . حملات پانیک یا هراس میتواند  برای فرد بسیار وحشتناک و دلهره آور باشد  . زمانی که این حملات  پانیک شروع می شوند شخص   کنترل خود را از دست می دهد و شاید حتی  فکر کند دچار حمله قلبی شده و یا  شاید گمان نماید  در حال مرگ است . افراد در طول زندگی خود ممکن است یک یا چند بار این حملات پانیک  را تجربه کرده باشند ، اما اگر این حملات پانیک بارها تکرار شوند می توان گفت فرد دارای بیماری پانیک یا هراس است . بیماری پانیک یا هراس در قدیم به عنوان استرس شناخته میشده است  اما امروزه یک عارضه مستقل محسوب می گردد .

گاهی اوقات سیستم هشداردهنده ی مغز انسان سیگنالهای خطر را اشتباه تفسیر میکند. این سیستم هشدار دهنده در عمق مغز قرار گرفته است ولی بسادگی قابل تخریب و آسیب است ! از جمله علائم آسیب این سیستم میتوان به نگرانی و اضطراب شدید اشاره کرد .

بیماری پانیک (هراس) یک حمله حاد و ناگهانی اضطرابی است که بین چند دقیقه تا یک ساعت طول می‌کشد. شیوع این بیماری حدود ۶-۲ درصد برآورد می‌شود که با افزایش استرسهای روحی روانی در جوامع پیشرفته پانیک رو به افزایش می‌باشد. بیماری پانیک در زنان ۳-۲ برابر بیشتر از مردان است اگر چه در سنین متفاوتی دیده می‌شود اما اکثراً افراد در سنین جوانی مبتلا می‌شوند.

 نوع دیگری از اضطراب نیز هست که با حملات پانیک ( اضطرابهای حمله ای شدید ) تظاهر میکند اما بندرت بصورت منفرد مورد توجه قرار می گیرد، این حالت را اختلال اضطرابی منتشر G.A.D می نامند. علاوه بر اختلال پانیک، اختلالات اضطرابی شامل ترس ها، اختلال وسواس فکری – عملی، اختلال اضطراب جدایی، و اختلال اضطراب فراگیر. فوبیاها شکل بسیار رایج اختلال اضطرابی در میان مردم امریکا است، و اغلب باعث فراخوانی حمله پانیک یا علایم اضطرابی می شود. هیپنوتیزم، آموزش خود هیپنوتیزم، هیپنوتیم درمانی، پدر هیپنوتیزم ایران، هیپنوتیزم بیدار دکتر حریری

بسیاری از افراد اصطلاح حمله ااضطراب و حمله پانیک را یک چیز معنی می کنند. استفاده از این اصطلاحات به جای هم بلامانع است، اما در واقع تفاوتی بین بیماری پانیک و اضطراب وجود دارد. از دیدگاه بالینی، اضطراب و پانیک دارای ویژگی های متفاوتی هستند، اصطلاح حمله اضطرابی، واقعاً عبارتی نیست که در میان متخصصان مورد استفاده قرار گیرد. در واقع حمله پانیک تنها نشانه ای است که با اختلال پانیک رابطه داردٰ که نوعی از اختلال اضطرابی است. اختلال اضطرابی، اختلالی روانی است که با میزان زیادی از اضطراب مشخص می شود. اختلال پانیک، نوعی از اختلال اضطرابی است که اغلب سبب بیماری پانیک می شود.

در هنگام حمله ی پانیک مقادیر زیادی آدرنالین در خون ترشح می شود و  مبتلایان می گویند این حملات دلهره آورترین وقایع زندگی آنها است. اگر این حملات بصورت مکرر و غیر منتظره اتفاق افتد بعنوان بیماری پانیک تلقی خواهد شد ، ولی حملات پانیک در جریان دیگر بیماریهای اضطرابی نیز اتفاق می افتد. بعنوان مثال کسانی که دچار فوبیا(ترس از مکانهای سربسته ، ارتفاع ، جاهای پرازدحام و … ) هستند ، ممکن است حملات پانیک را با قرار گرفتن در شرایط اضطراب آور تجربه کنند.

فرد مبتلا به بیماری پانیک ( هراس) در طی حمله از نظر ذهنی، احساس اضطراب و ترس شدید همراه با علائم بدنی چون تپش قلب معمولاً شدید، تعریق، لرزش دستها، احساس تنگی نفس و خفگی، درد یا فشار در ناحیه قفسه سینه، احساس تهوع یا چنگ زدن در معده، احساس سرگیجه و عدم تعادل و گاه غش، احساس لرز در تمام بدن، مورمور شدن اندامها و گاه گرگرفتگی و التهاب بدن، احساس ترس شدید همراه با احساس مرگ قریب الوقوع، احساس از دست دادن کنترل بر حالات خود یا دیوانه شدن ناگهانی را تجربه می‌کند. البته همه افراد این حملات را به یک شکل تجربه نکرده و تعداد و شدت علایم در هر حمله و از فردی به فرد دیگر ممکن است بسیار متفاوت باشد. حمله عموماً بیست دقیقه و ندرتاً بیش از یک ساعت طول می کشد. البته باید دانست که این حملات هرگز به کسی آسیب نرسانده . اگرچه آنها ترسناک و ناگوار هستند اما بی خطرند . تمام افرادی که از حملات خود صحبت میکنند از هیچ  آسیب جسمی سخن نمی گویند با ابنکه هزاران بار آن را تجربه کرده اند .

معمولاً افراد مبتلا به دلیل احساس‌ ترس و نوع نشانه‌ها، درخواست کمک اورژانسی نموده و در بسیاری موارد به اورژانس قلب مراجعه می‌نمایند اما پس از گرفتن شرح حال و بررسی، به آنها گفته می‌شود چیز مهمی نیست و این یک حمله عصبی بوده است البته شنیدن این جمله برای بیمار باور کردنی نیست و او اغلب از پزشکی به پزشک دیگر مراجعه نموده و درخواست بررسی بیشتر برای تشخیص علت حملات را دارد. در برخی افراد ترس از وقوع حملات باعث محدودیت در فعالیتهای آنها شده و از اینکه مبادا در شرایطی که دسترسی به پزشک و کمک اورژانس امکان پذیر نباشد از رفتن به مسافرت، مراجعه به مکانهای شلوغ و گاه حتی حاضر شدن در سر کار امتناع می‌ورزند.

نشانه های رایج حملات پانیک شامل:

۱-      تپش قلب، ضربان افزایش یافته قلب، به زحمت نفس کشیدن، خفگی

۲-      درد قفسه سینه ، وناراحتی بسیار

۳-      عرق کردن، حرکت زیاد، و لرزیدن

۴-      سرگیچه، احساسات غیر واقعی بودن و گسستگی

۵-      ترس از دست دادن کنترل، دیوانه شدن ، مواجه شدن با مرگ

۶-      کرختگی، لرز یا گرگرفتگی

و عوامل تشدید کننده ی این حملات :

عواملی که باعث افزایش این حملات می شوند عبارتند از :

۱- سابقه ی این حملات در خانواده

۲-  استرس بالا

۳- مرگ یا مبتلا شدن کسی که دوستش دارید به یک بیماری جدی

۴- تغییرات بزرگ در زندگی

۵- داشتن مشکل در کودکی

۶-  تحمل یک حادثه تلخ مانند تصادف یا تجاوز

هتیزم، آموزش خود هیپنوتیزم، هیپنوتیم درمانی، پدر هیپنوتیزم ایران، هیپنوتیزم بیدار دکتر حریری

انواع درمان بیماری پانیک :

معمولاً حملات با اقدامات درمانی تحت کنترل درآمده و در سنین بعد کاهش می‌یابد البته در صورت عدم درمان می‌تواند شدت یافته و برای تمام عمر تداوم یابد. اگر چه مطالعات در زمینه پیشگیری به افزایش توان مقابله با استرسها از طریق مشاوره، روان درمانی ، هیپنوتراپی و بالا بردن توانایی انطباق با محیط اشاره دارد اما پیشگیری از انتقال ژنتیکی بیماری به نسلهای بعدی عملاً امکان پذیر نیست. نکته قابل توجه نحوه برخورد فرد با بروز حمله می‌باشد. بهترین اقدام سعی در حفظ آرامش و دوری از وحشت است چرا که حملات پانیک اگر چه آزاردهنده و نگران کننده بوده ولی خطرناک نیست و باعث بروز مرگ، سکته و یا حالات غیر عادی و خطرناک نمی‌گردد. لذا فرد مبتلا می‌بایست تلاش کند این عدم خطرناک بودن حمله را در ذهن خود تداعی کرده و سعی در حفظ آرامش خود نماید تا به تدریج حمله خاتمه یابد، تلاش برای تنفس آرام و عمیق و شل کردن عضلات به رفع سریع حمله کمک می‌کند.

 برای داشتن شرایط روانی سالم و پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماریهای اعصاب و روان داشتن یک شیوه زندگی سالم حرف اول را می‌زند که این شیوه زندگی سالم آمیزه‌ای است از داشتن تعادل همیشگی در زندگی در فاصله ساعاتی که صرف کار، تفریح، مسافرت، استراحت و ورزش می‌شود. در ضمن توجه به تغذیه سالم به ویژه رژیم غذایی شامل: سبزیجات، میوه جات و لبنیات تازه فراوان و پرهیز از مصرف مواد الکلی و مصرف خودسرانه هر گونه دارو توصیه می‌شود.

درمان بیماری پانیک ( هراس ) با هیپنوتیزم

دارو درمانی، توان بخشی و روش های آرام سازی (تن آرامی یا ریلکسیشن ) و هیپنوتراپی ( هیپنوتیزم درمانی )  است که می تواند به بیمار در کنترل این حملات کمک فراوانی کند. نکات دیگری که می تواند آرامش بیشتری به فرد دچار حمله دهد شامل این موارد است: اطمینان دادن به بیمار مبنی بر اینکه این علایم مربوط به یک بیماری شناخته شده است و باعث مرگ نخواهد شد، تشویق بیمار به تنفس آرام و عمیق در مواقع تنگی نفس، اجتناب از مصرف کافئین و نیکوتین.در دارو درمانی دوره درمان پس از بهبود اولیه که حدود یک ماه طول میکشد، در حدود ۸ تا ۱۲ ماه است  اما خبر خوب اینکه بیماری پانیک به هیپنوتیزم درمانی عالی جواب می دهد بخصوص وقتی با هیپنوآنالیز و جلسات شناخت درمانی همراه باشد ،  دوره درمان را بسیار کوتاه می نماید .

برخی از داروهای مورد استفاده در بیماری پانیک

 بنزودیازپینها :
شایعترین داروهای ضد اضطراب را این گروه به خود اختصاص می دهد ، اینها با خاموش کردن سیستم اعلام خطر در مغز ، عمل میکنند ، عیب اصلی و مهم اینها ، ایجاد عادت وحتی اعتیاد است ، همچنین در برخی موارد با مواد الکلی تداخل اثر بسیار خطرناک و کشنده ای خواهند داشت . به همین خاطر معمولا بصورت کوتاه مدت استفاده می شوند

داروهای مسدود کننده بتا :
این داروها که معروفترینشان پروپرانولول یا ایندرال است ، میتوانند اثرات جانبی اضطراب مثل لرزش دستها ، طپش قلب ، تعریق و… را مهار کنند .بهمین خاطر معمولا یکساعت قبل از قرار گرفتن در شرایط استرس زا ( مثل سخنرانی ، مجامع عمومی ، امتحان ، و… ) با مقادیر تعیین شده توسط پزشک ، مصرف میشوند و گاهی با صلاحدید پزشک بصورت مرتب و  منظم تجویز می شوند.
نکته مهمی که درمورد این داروها باید به آن توجه داشته باشیم ، منع مصرف آن در مبتلایان به آسم است.
بوسپیرون یا بوسپار یکی از داروهای ضد اضطراب جدید است که اثرات آرامبخشی و اعتیادآور ندارد اما تاثیرآن  کمتر از بنزودیازپین هاست .

 

 داروهای ضد افسردگی :

این داروها نیز نقش ضد اضطرابی خوبی دارند. برخی داروهای این گروه با مهار برداشت مجدد سروتونین عمل می کنند  . داروهای فوق خصوصا در بیمارانی که بیش از حد به فکر فرو می روند ،  بسیار ارزشمند خواهند بود. تفکر بیش از حد نیز مثل سردردهای شدید است ، بدین معنی که برطرف شدن آن به فرد احساس آرامش و شادابی  خواهد داد. درحقیقت این احساس به فرد دست خواهد داد که شخص دیگری شده است ، البته در حقیقت این شخص خود اوست اما در لباسی سالم و شاداب.داروهای مهار کننده با جذب سروتونین در حملات پانیک بسیار مناسبند.

داروهای مهار کننده مونو آمینو اکسیداز :
داروهای این گروه مثل ناردیل نیاز به تغییر رژیم غذائی دارند ، به همین خاطر چندان پرطرفدار نیستند اما در مواردی خاص ، ارزشمندند.

یکی از مشکلات شایع در اختلال یا بیماری پانیک، خود درمانی یا استفاده از داروهای آرام‌بخشی است که باعث نوعی وابستگی بیش از اندازه به این داروها می‌شود.

درمان بیماری پانیک با هیپنوتیزم

بهترین رویکرد در فرد مبتلا به این حملات مراجعه به یک پزشک عمومی است که پس از انجام بررسیهای اولیه اقدامات ابتدایی درمانی شروع می‌شود همچنین اعتماد به این بررسیها و پیگیری درمانی نزد یک پزشک واحد بسیار مهم است و بیمار را از سر درگمی و صرف هزینه‌های بی مورد و گزاف حفظ می‌کند.

دکتر محمد جواد حریری ، پزشک و هیپنوتراپیست ( هیپنوتیزم درمان گر )  عضو انجمن جهانی  هیپنوتیزم

مطالب مرتبط

آرامش با تکنیک های رفع اضطراب

بهبودی کامل پانیک ووسواس فکری

درمان بیماری پانیک با هیپنوتیزم

بیماری پانیک

449 دیدگاه ها

  1. بابک گفت:

    با عرض سلام.به نظر من چند درصد این مشکلات به خاطر وضع جامعه هستش که واقعا جوانانی مثل منو شما را ا در خد نابودی و پوچی میتونه بکشه.بیکاری بی پولی فقر و در کل هر چی که میتونه رو مغز واعصاب انسان تاثیر بذاره و تبدیل به عقده هایی بشه.اغلب متمرکز شدن به موضوعات منفی و افکار مزاحم و …این حمله هارا خیلی تحریک میکنند. پیشنهادهای من ۱٫نباید به هر دلیلی بیکار بمانید چون هر بلا سر ما جوانان میاد از سر همین بیکاری هستش ۲٫روابط اجتماعی خودان را خیلی افزایش دهید۳٫به کمک پزشکتان از داروهای گیاهی که درمانشان طولانی مدت هستش کمک بگیرید۴٫زود از خواب بیدار بشید و زود بخوابید۵٫افکار منفی را از ذهن خود دور کرده و تصاویر خوب در ذهنتان از آینده خود بسازید و موقع احساس حمله بدون توجه به آن از تصاویر ذهنی مثبت که تو ذهنتان ذخیره کرده اید بهره بگیرید۶٫افرادی که الکل یا مواد اعتیاد آور آن هم بصورت بلند مدت و افراطی مصرف میکنند بعدها بیشتر در معرض این بیماری قرار میگیرند به دلیل وابستگی شدیدشان۷٫سعی کنید عاشق خدا باشید چون اگر خدا رو داشته باشید دیگه حمله هراسی باقی نخواهد ماند چرا که هر چی بشه خدا پیشتتونه همیشه و وجودش را با لطف و مرحمت و همه بزرگیهایش حس خواهید کرد۸٫زندگیتان را تغییر دهید و به معنویات نزذیک و نزدیکتر باشید تا قلب و روحتان آرام گیرد .

    • بابک جان از درج نظرتان ممنونم.
      برخی موارد که صحیح است و در کل شکی در آنها نیست . اما در هر صورت این مسایل در جامعه برای همه هست و همه در معرض این استرسورها هستند ولی بعلت تفاوتهای فردی و تفاوت روحیات افراد ، برخی دچار بیماری می شوند و نیاز به کمک های تخصصی و پیشرفته دارند برخی درگیر نمی شوند بعضی هم مثل شما مدتی بطور خفیف درگیر میشوند و با کمکهای معمولی نجات می یابند. به همین علت است که در بین بیماران افراد مختلفی می بینیم که از نظر تحصیلات و درآمد و سطح روابط اجتماعی و شغلی در رده های مختلفی هستند . خوب است که سایر دوستانی هم که درگیر پانیک بوده اند تجربیات خود از حملاتشان را بنویسند و بقیه هم نظر دهند . باز هم ممنونم.

  2. مهرداد گفت:

    باسلام. بنده حدود یکسال پیش دچار حملات اضطرابی شدید شدم و مدام دچار استرس و فشارخون بالا و تپش قلب شدم به روانپزشک که مراجعه کردم با تجویز پراپرانول و فلوکستین بهبود پیداکردم ولی مجددا به تازگی دچاراین حملات شدید می شوم که دائما احساس فشارخون بالا و تپش قلب دارم احساس میکنم دیگر عمرم سرآمده و هرلحظه به مرگ نزدیکتر میشم من شهراصفهان هستم و امکان مراجعه به مطب شما را ندارم خواهشا راهنمایی کنید.

  3. سولماز گفت:

    سلام خسته نباشید من تقریباچندوقت هست که به حمله پانیک دچار شدم به درمان ای بیماری پرداختم و حالا نسبت به گذشته بیشتر می تونم مقابله کنم ولی مشکلی که من دارم اینه که از بعضی چیزها می ترسم مثلا وقتی صحبت جنگ میه راستش من درون گرا هستم نمی تونم با کسی به راحتی درد دل کنم حتی با انجام بعضی از کارها نیز عذاب وجدان می گیرم و ناخواسته دچار استرس و ناخواسته به فکر مردن می افتم حتی گاهی اوقات از اینکه شاید نتونم فردارو ببینم استرس تمتوم بدنمو میگیره بدون اینکه بخوام این فکرها میاد به وجودم به خدا خسته شدم چون دیگه نمی تونم مثل سابق شاد وخوشحال باشم حتی گاهی اوقات معنی اینکه زنده هستم رو هم نمی دونم مثل اینکه میونه زیمن و آسمان هستم از شما سوالی دارم آیا درمانی کلی هست منصورم درمان قطعی یا درمان قطعی نداره مرسی.

  4. الهام گفت:

    سلام حدود یک ماه پیش پدرم به طور ناگهانی دجار بیحسی پای راست شد و بی حسی بالاتر اومد تا به صورت ایشان هم رسید در بیمارستان بستری شد خوشبختانه همه آزمایشها سالم بود و مرخص شد و بی حسی هم درمان شد اما بعد از اون دچار لرز شدید میشن و در اون حال فک ایشون قفل میکنه دکترها میگن اعصابه اما تمام علایمی که شما گفتید دارن . بعضی از دکترها شوک رو تجویز میکنن نظر شما چیه ؟؟؟؟؟
    البته تو بیمارستان یه دکتر به اشتباه بهشون گفته بود یه ضایعه تو کمرشون میبینه ولی بعد معلوم شد سالم هستند و مرخص شدن
    مرسی……

    • سلام الهام جان .
      حتما یک متخصص روانپزشک (دقت بفرمایید : روانپزشک) ابتدا تشخیص قطعی بگذارند و چند ماه دارودرمانی کنند (چون ارزانتر است و گاهی سریع نتیجه میدهد و چند ماه ادامه میدهید تا پزشکشان از تاثیر دائم دارو مطمئن شوند.). اگر بهبودی نیافتند با من تماس بگیرید. گاهی بعداز مدتی دارودرمانی لازم میشود تشخیص تغییر کند و داروهای دیگری بدهند ، بعد از این مراحل تماس بگیرید. موفق باشید.

  5. فرشته گفت:

    سلام و خسته نباشید
    اقای دکتر من ۳ ماه است که بعضی وقتها احساس درد در قفسه ی سینه(قلب) بعد به دنبال ان لرزش تمام ماهیچه های بدنم حس سبکی در سر دارم که به صورت مکرر به دکتر قلب رفتم ۲ بار اکو شدم و ۹ بار نوار قلبی که با هیچ مشکلی نداشتم ولی با زدن یک امچول ارام بخش خوب شدم ایا به نظر شما من به بیماری پانیک مبتلا شدم ( در این لحظه به شدت از مرگ میترسم) و وقتی خودم را با کاری مشغول می کنم یا حواسم را پرت میکنم نصبتا حالم خوب میشود. خواهش میکنم لطفا پاسخ دهید خیلی نگرانم

    • سلام فرشته جان .
      حتما یک متخصص روانپزشک (دقت بفرمایید : روانپزشک) ابتدا تشخیص قطعی بگذارند و چند ماه دارودرمانی کنید (چون ارزانتر است و گاهی سریع نتیجه میدهد و چند ماه ادامه میدهید تا پزشکتان از تاثیر دائم دارو مطمئن شوند.) . اگر بهبودی نیافتید با من تماس بگیرید. گاهی بعداز مدتی دارودرمانی لازم میشود تشخیص تغییر کند و داروهای دیگری بدهند ، بعد از این مراحل تماس بگیرید. موفق باشید.

  6. رزا گفت:

    سلام و خسته نباشید
    اقای دکتر میشه لطفا بگید بیماری پانیک چند درصد امکان داره موجب مرگبشه

  7. sh.rafiei213 گفت:

    ba salam.khastam hazineye hypnotis darmani baraye bimarie panic ro bedonan va inke aya javab mide?

  8. راضیه رجبی گفت:

    با سلام.من تازه امروز با این صفحه اشنا شدم.با تشکر از اقای دکتر حریری.من ۷سال است که دچار پانیک شدم و این حملات هر روز ۱یا۲ دوبار مرا اذیت میکند.دیگر از معالجه قطعی خودم نا امید شدم.لطفا راهنماییم کنید.حیلی عذاب میکشم.اعضای خانواده از این وضیعتم خسته شدن.البته شروع این بیماری روزی ۱۰ بار و بیشتر این حملات را داشتم.با داروی الپرزولام و پرپرانول مصرف میکنم.جدیدا اگر تنهایی بیرون برم دچار سردرد های شدید میشم.البته شما نظر خواستین با پوزش من از بیماریم گفتم.

    • سلام خانم رجبی عزیز
      از منظر هیپنوتیزم درمانی ، پانیک با هیپنوتیزم طی حدود ۷ جلسه بهبودی می یابد. با تلفن های دفتر من خانم صادقی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید. موفق باشید .

  9. ارام گفت:

    سلام
    من از حدود ۹سالگی به حمله ی پانیک مبتلا هستم . ۲۹ سال دارم و یک دختر ۳ساله دارم. در۲۱ سالگی بعد از فوت پدرم تحت نظر روانپزشک حدود ۲سال دارو استفاده کردم و بعد از ان به دلیل عوارض داروها با نظر پزشک قطعشان کردم. در ۲۳ سالگی با فرادرمانی اشنا شدم و با کمک ان بیماری خود را درمان کردم و در این فاصله بارداری و زایمان بسیار خوبی داشتم. تا بهار امسال که بیماری با شدت بیشتری بازگشت. حمله اغلب با شروع یک بیماری جسمی حتی یک سرماخوردگی ساده اغاز میشه چند ساعتی خیلی شدیده و بعد معمولا یک هفته تا ده روز به صورت اضطراب . بیقراری. تهوع و عدم توانایی انجام فعالیت های روزمره ادامه میابد . چند سال قبل معمولا سالی ۲یا ۳ بار مبتلا میشدم اما امسال از بهار تا حالا ۶ بار و هربار ۲ هفته طول کشیده.
    امیدوارم بتونید کمکم کنید …

  10. زهرا گفت:

    سلام اقای دکتر .من ۲۰سالمه و سال گذشته دو روز قبل از کنکورم دچار تپش قلب شدید-احساس خفگی -بیقراری شدم که مجبور شدم به بیمارستان مراجعه کنم و به مدت دو روز پراپرانول مصرف کردم بعد از چند روز دوباره دچار این علائم شدم به همراه علائم دیگری مثل افت شدید فشار -بهم ریختگی معده و لرزش شدید که تجربه خییییییییییییلی بدی بوده .دو بار اکو دادم بیش از ۵ بار نوار قلب گرفتم و خوشبختانه قلبم سالم بوده به خاطر احساس خفگی تست آسم دادم و از قفسه سینه اسکن گرفتم و ازمایشات مختلفی دادم و همه دکترها گفتند از نظر جسمی سالم هستم و مشکل حملات پانیک دارم و برای مدت تقریبا ۲ ماه قرص زاناکس -پروپرانول و سایمیتیدین برای معدم استفاده میکردم بعد از قطع دارو با کوچکترین درد به سلامتتی خودم شک میکنم به روانپزشک های متعددی مراجعه کردم و قرص سیتالوپرام -فلوکسیتین-ونابید تجویز کردند که از هر کدام چندتایی خوردم ولی حس کردم تاثیری نداره و حتی به ونابید حیاسیت داشتم و باعث شد برای سومبن بار دچار حمله پانیک شم لطفا کمکم کنید تا کاملا درمان بشم چون تمام زندگیم تحت تاثیر قرار گرفته و باعث شدم خانواده ام اذیت بشن اگر ممکنه برای درمان قطعی و هیپنوتیزم راهنماییم کنید

    • سلام زهرا خانم.
      در مورد داروهای روانپزشکی ، مطلع باشید که این داروها باید طولانی مدت و در دوره درمانی خودشان مصرف شوند تا اثر کنند و مصرف تعداد محدود آنها بی تاثیر است. از منظر هیپنوتیزم درمانی ، پانیک با هیپنوتیزم طی حدود ۷ جلسه بهبودی می یابد. با تلفن های دفتر من خانم صادقی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید. موفق باشید .

  11. مهنوش گفت:

    سلام آقای دکتر
    من سه ساله که پنیک دارم .خیلی سخته دارو هم میخورم نمیگم بهتر نشدم اما دلم میخواد خوب شم
    آخه بخاطر این بیماری منی که بیست وشش سال سن دارم از تنهایی خیلی میترسم
    میترسم حالم بد شه و بمیرم
    آقای دکتر من حدود ده روزه دیگه عمل زیبایی بینی دارم از هیچی نمیترسم جز اینکه بعد عمل این حمله ها بیاد سراغم لطفا منو راهنمایی کنید

    • سلام مهنوش خانم
      همانطور که قبلاً گفته ام بیماری هراس یا پانیک به درمان هیپنوتراپی بسیار خوب جواب می دهدزیرا بیماری هراس پایه اضطرابی دارد ومعمولاٌ باشش تا هفت جلسه هیپنوتیزم درما نی مشکل بر طرف می شود . چنانچه تمایل به درمان با هیپنوتراپی داشتیدً با دفتر من تماس بگیرید . متشکرم

  12. فرهاد گفت:

    سلام آقای دکتر من ۳۲ سالمه اولین بار در حدود ۸ سال پیش در صف نماز جماعت دچار این حالتها شدم. تپش قلب و تعریق و لرزش پا . خیلی تعجب کردم گفتم شاید ضعف کردم ولی وقتی چند بار دیگه این اتفاق برام افتاد دیگه ترسیدم و حتی از اینکه توی یه صف وایسم وحشت داشتم. تا بعد از ماهها آزمایشات متعدد و پزشکان مختلف متوجه شدند من سوشال فوبی دارم. از حدود ۷ سال پیش تا الان انواع داروها را طبق نظر پزشک مصرف کردم. ولی هیچ وقت کاملا خوب نشدم. هیچ وقت دچار دچار حمله پانیک بدون دلیل نشدم. هر بار به یه علتی که عمدتا به علت حضور در جمع و خصوصا خیره شدن در چشم کسی اضطراب شدید و پانیک به سراغم میاد. البته به مراکز مشاوره متعددی هم مراجعه کردم ورزش هم میکنم البته ورزش بهترین تاثیر را در بهبود من تا کنون داشته است.ولی هیچ وقت این ترس از من جدا نشده است. لطفا راهنمایی بفرمایین.

  13. فرزانه گفت:

    سلام اقای دکتر منو درمورد حضور همکاراتون در ارومیه راهنمایی نکردید.لطفا کمک کنید مرسی .

  14. عطیه رحیمی گفت:

    با سلام اقای دکتر من از شهریور پارسال بعد مرگ مادر بزرگم دچار حمله پانیک شدم ۲ ماه اول همه جور ازمایشی دادم تا فهمیدم اسم مریضی حمله پانیک است و الان هم تحت درمان هستم ولی بعضی از چیزهام خوب شده ولی مشکلات دیگه پیدا کردم از قبیل تیک بدن مخصوصا گردنم خیلی می پره و خودم از این موضوع خجالت می کشم یا یه موضوع مهم دیگه این که چند تا ادم ms دیدم همش احساس می کنم منم ام اس دارم و تمام بدنم خشک میشه یا گز گز میکنه نمیدونم واقعی یا تخیل فکر منه تروخدا کمکم کنید

    • سلام سرکار خانم رحیمی.
      در ابتدا از اینکه پاسخ شما بعلت مشغله های کاری دیر شده است پوزش می خواهم و فوت مادر بزرگتان را تسلیت میگویم. نوع درمان خود را نفرموده اید که چگونه بوده است . در هر صورت پانیک منشاء و ریشه اضطرابی دارد و با هیپنوتیزم برطرف میشود سایر مسائل حاشیه ای آن هم با رفع مشکل اصلی برطرف میشود. اینکه شما بیماری های مختلف را به خودتان نسبت میدهید ، آنهم بعلت نگرانی ها و اضطرابهایی است که در شما نهادینه شده است که البته آنهم با هیپنوتیزم قابل درمان است . موفق باشید .

  15. سارا گفت:

    با سلام
    من قبلا هم از راهنمایی شما استفاده کردم. من از فروردین ماه دچار حملات اضطرابی شده ام که با مصرف دارو کمی حالم بهتر شده است اما هنوز پس از گذشت ۵ ماه به طور کامل خوب نشده ام . من قرص دونورین.آلپرازولام و شربت هیدروکسی زینک مصرف می کنم .لطفا بفرمایید داروهای تجویز شده کافی است . واینکه تا چه مدت من کامل خوب می شم. در حقیقت این وضعیت مانع از ازدواج من می شود . خواهش می کنم منو راهنمایی بفرمایید.

  16. سارا گفت:

    سلام
    به تازگی متوجه شدم که دوست پسرم دچار بیماری پانیک هست. می خوام کمکش کنم ولی نمی دونم چه جوری ، هرچقدر که بهش نزدیکتر میشم اون دورتر میشه. واقعاً نمی دونم چه کاری براش می تونم انجام بدم تا حالش بهتر بشه. شما بگین من چی کار کنم؟؟؟؟؟

  17. محمد گفت:

    سلام دکتر
    برای درمان پانیک آدرس مطبتان را می خواستم.برای مراجعه کجا باید بیاییم.

  18. محمد گفت:

    سلام دکتر
    من میخواستم ازاین طریق یعنی هیپنوتیزم برای پانیک درمان شوم اگرمی شود آدرس مطب خودرا بدهید.ممنون

    • سلام محمد عزیز
      ممنون – آدرس مطب : ضلع شمالی فلکه اول صادقیه – خیابان گلناز دهم – نبش خیابان پانزدهم شرقی- پلاک ۱۱ – طبقه چهارم – واحد ۱۰ است – تلفن ۴۴۲۷۶۳۱۱ و ۴۴۲۷۶۳۲۶ ۰۲۱- ۰۹۱۲۳۹۸۹۵۸۷ لطفاٌ با وقت قبلی مراجعه فرمائید. متشکرم

  19. ع.م.ع گفت:

    سلام آقای دکتر ،خیلی خوشحالم که وقتتون رو به پاسخ به سوالات مهم ما اختصاص میدین، من دختری ۲۱ ساله هستم ، از سن ۱۴ سالگی مشکلات بیرونی و درونی زیادی برای من به وجود اومد به طوری که افسردگی بسیار شدید پیدا کردم و حتی وقتی ۱۷ سالم بود افکار وحشتناک نظیر خودکشی خیلی به سرم می زد، همون موقع چند بار پیش مشاور رفتم و همچنین دکتر روانپزشک ولی با کمال تعجب همه می گفتن تو می خندی و شادی و هیچ مشکلی نداری تا اینکه با قطع امید از پزشکان با خواندن وعمل کردن دقیق به کتابهای روانشناسی خودم رو تا حد زیادی درمان کردم اما در همان زمان لحظاتی پیش می اومد که لرز و استرس وترس بسیار شدید پیدا می کردم ،تا اینکه این جریان ادامه پیدا کرد و من بعد از کنکور یهو به طریق بدی اکثر مواردی که در حملات پانیک ذکر شده به من دست داد، ویک روز دیگه نتونستم از در خونه برم بیرون واحساس خفگی شدیدی به من دست می داد،وحتی از بودن تو اتاقهای خونه تکی عاجز بودم و۸ ماه کامل افتاده بودم و حتی از جام نمی تونستم بلند بشم البته بعد از اولین ترسم از بیرون به پزشک مراجعه کردم و تشخیص ایشون حملات پنیک همراه با آگرا فوبیا بود ومن تا به الان از داروهای نور تریپتیلین، کلرودیاز پوکساید ، پرفنازین استفاده کردم و در حال حاضر هم شبی ۵۰ میل سرترالین میخورم که خداروشکر واقعا حالم نسبت به ۱سال ونیم پیش خیلی بهتر شده،الان ۸جلسه هم پیش مشاور میرم که خیلی تاثیر خوبی داشته، میخواستم ازشما بپرسم که آ یا امکان قطع کامل درو بعد از بهبود کامل و برطر ف شدن کامل علائم هست؟واینکه من در این مرحله ای که هستم می تواند هیپنوتیزم به من کمک کند تا سریعتر بهبود پیدا کنم؟خیلی ببخشید که مطالب زیادی نوشتم ، فقط جهت این بود که توضیحات کامل تری از خودم ارائه کنم،با سپاس فراوان از توجهتون.

  20. آقا قربانی گفت:

    سلام آقای دکتر من ۵ ماه است دچار پانیک شدم و داروی سرترلین و آسنترا و پراپرانول و کبرا مصرف میکنم و هرچند ماه دچار حمله میشوم درضمن سردردهای میگرنی بسیارشدیدی دارم که آزارم میدهد از هیپنوتیزم هم میترسم که شاید دیگر به هوش نیایم . بسیار پرخاشگرهستم و همسرم بسیار مرد آرامی است و از طرف من بسیار آزار میبیند راهنمائیم کنید. متشکرم

  21. زهرا گفت:

    سلام دکتر
    شرمنده خواستم در مورد بارداری با این قرص ها کمی توضیح بدید اما فکر کنم پیامم به دستتون نرسید.اگر در این باره که از قبل از بارداری باید این قرص ها(الپروزلام.ایمی پرامین.سیتالوپرام) را ترک کرد یا خیر.با تشکر.

  22. محمد گفت:

    محمد .
    با سلام
    با تشکر از سایت خوبتون
    ببخشد هینوتیزم می تونه درمانی قطعی برای از بین بردن عرق کردن بیش از حد کف دست و پا بشه ممنون می شم راهنمایی کنید

    • سلام .
      وقتی کلمه قطعی را بکار می برید ، جواب دادن کمی سخت می شود !! در درمان ، هیچ چیز قطعی وجود ندارد . اما معمولا تعریق ، و مخصوصا تعریق کف دست بعلت اضطراب است و اضطراب با هیپنوتیزم قابل درمان است .

  23. مسعود گفت:

    سلام آقای دکتر امیدوارم خوب باشید
    من به خاطر قبول نشدن در آزمون استخدامی دچار افسردگی شدم
    الان با گذشت چند ماه حالات بدی دارم خوابم بهم ریخته ترس از مردن و ناراحتی قلبی دارم من هیچ مشکل جسمی ندارم و آزمایش نوار قلب هم دادم ولی دچار تنگی نفس عصبی میشم خوابم بهم ریخته همش افکار منفی مردن و مریضی میاد سراغم بعضی اوقات که از ترس تپش قلب و اضطراب دارم چند شب پیش که از ترس خوابم نمی برد با سایتتون آشنا شدم فقط انگار توی توضیحاتی که داده بودید آثارش مثل پانیک بود ولی امیدوارم نباشه امانم برده شده اضطراب و تنگی نفس و سرگیجه دارم ماه رمضان هم حالم بدتر شد افت شدید وزن پیدا کردن بعضی مواقع که این افکار ناخواسته میاد انگار نمیتونم جلوش رو بگیرم باعث میشه تا چند روز دست چپم درد کنه سمت یا مور مور بشه و بی حس بشه و همینجور انگار قفسه سینم درد میکنه و سمت چپ سینه ام بد از افطار انگار بدنم میلرزه شدید و عصبی میشم و پرخاشگر و دیشب باشگاه رفتم ولی تا صبح خوابم نبرد نفس تنگی میگیرم اعتماد به نفسم رو از دست دادم کم خواب شدم شدید دکتر قلب که رفته بودم بهم آلپرازولام داد و قرص ویتامین ب۱ و پروپانولول آلپرازولام رو چند روزی مصرف کردم قطع کردم تا وابسته نشم و پروپانولول رو اصلا مصرف نکردم ویتامین ب ۱ رو هر چند روز مصرف میکنم

    لطف بفرمایید راهنماییم کنید

    من ۳۴ سالم هست و مجرد هستم یک دکتر بهم گفت ازدواج کن مشکلت حل میشه

    امانم بریده شده

    لطفا کمکم کنید

    مسعود

    • سلام مسعود جان.
      آن چیزی که به یقین میتوانم بگویم این است که با ازدواج این مشکل حل نمیشود بلکه مشکل خود را همراه با خودتان بدرون خانواده جدیدتان می برید و مسائل غامض تر و پیچیده تر می شود .
      تمام این مشکلاتی که فرمودید ناشی از اضطراب و افسردگی است و با هیپنوتیزم درمانی حدود هفت جلسه بهبود می یابد .این به علت نگرشی است که به آن آزمون داشته اید و مثلا آنرا تنها ناجی خود میدانسته اید. گاهی هم مثلا در مورد شما که بطور جداگانه باور اشتباهی در مورد ازدواج در شما شکل گرفته است برای رفع و بررسی این باور ، بطور همزمان نیاز به مشاوره های روانشناسی احساس میشود که همکاران روانشناس من در مرکز هیپنوتیزم بیدار میتوانند به شما کمک مضاعف کنند . در هر صورت، با تلفنهای من تماس بگیرید تا برایتان وقت جلسات درمانی تعیین کنند . موفق باشید .

  24. مانترا گفت:

    سلام.۲۳ سالمه.منم یه مبتلا به پانیک هستم.۷ سال لپونکس مصرف کردم.و الان زاناکس.سیتالوپرام.ریسپریدون.پروپرونانول.به خاطر این حملات چندین بار خودکشی کردم.البته وقتی حالم خوبه شادترین آدم روی زمینم یعنی ابدا افسرده نیستم.با دارو ها زندگی میکنم.تیز هوسان مدرسه میرفتم ولی دیگه از سوم دبیرستان نتونستم مدرسه حضوری برم المپیاد رو ول کردم درس و دانشگاهم شد غیر حضوری!!!!!کمکم کنید

  25. مریم گفت:

    سلام
    من تقریبا ۴ ساله که دچار این حملات به شکل شدیدش هستم
    این حملات به شکل خیلی خفیف از دوران نوجوانیم به خاطر خطری که از نظر جانی برادرمو تهدید میگرد و ما شاهدش بودیم و خداروشکر رفع شد ایجاد شدن ولی از ۴ سال پیش به دلیل شرایط خاص زندگی من با شدت برگشتن
    من ۱.۵ سال آسنترا میخوردم و به شدت احساس کرختی داشتم و خوابم به بدترین شکل در اومده بود
    بعد از اون هم ۱.۵ سال سیتالوپرام خوردم و خیلی خوب بودم تا اینکه با نظر دکتر کم کم تمام شد
    متاسفانه همزمان با قطع دارو من در پروسه جدایی از همسرم بودم و بازهم اضطراب های شدید بهم وارد میشد
    من همچنان شدیدا اختلالات خواب دارم و تمام شب رو رویا میبینم و تمام روز خسته و کسلم
    حملاتم برگشتن و الان حتی حضور دیگران هم آرومم نمیکه
    پدر من هم شدیدن دچار این مساله هستن و من میتونم نقش وراثتیشو کاملا ببینم
    هیپنوتیزم آیا اثر سوئی میتونه داشته باشه؟ میخوام تفاوت هیپنوتیزم درمانی و مشاوره و گفتار درمانی رو توی درمان این بیماری بدونم
    من اصفهان هستم و دکتر فرزاد گُلی اینجا از روانکاو های قابل اعتمادن
    ممنون 🙂

    • سلام مریم خانم عزیز .
      از مشکلاتی که برایتان پیش آمده متاسفم. هیپنوتیزم در صورتی که توسط شخص ماهر و مطمئنی انجام شود اثر سوئی ندارد. هیپنوتیزم درمانی و مشاوره تفاوتهای اساسی با هم دارند . احتمالا گفتار درمانی را به اشتباه ذکر کرده اید و به آن ارتباطی ندارد. موفق باشید.

  26. سیمین گفت:

    باسلام , جناب آقای دکتر
    من ۴۹ سال دارم و حدود ۲۰ سال است که با فوبیا و حملات پانیک درگیر هستم . دارو درمانی و غیره را همان سالهای اول رفتم و کمی از حالتهای اولیه که بسیار وحشتناک بود بهتر شده ام ولی هنوز درگیرهستم . همان سالها پیش دکتری که میرفتم هیپنوتیزم شده ام ولی چون ایشان مرا به دستیارشان دادند و منم آماده پذیرش هیپنوتیزم بودم حال مرا بدتر کردند . و بعد از آن بدنم دربرابر هیپنوتیزم بشدت مقاومت میکند . البته نزد دکتری که دراینکار مهارت داشته باشد نرفته ام . حال سئوال من اینست که آیا میشود روی من هیپنوتیزم انجام داد . با ترس از هیپنوتیزم میشود کاری کرد ؟
    باتشکر منتظر جوابتان هستم

    • سلام سیمین خانم .
      پانیک بخوبی با هیپنوتیزم قابل درمان است . در این که تردیدی نیست . آن واقعه ای که برای شما اتفاق افتاده و اعتماد شما را به این روش درمانی تا کنون مخدوش کرده است را باید حضورا با هم مرور کنیم و ببینیم واقعا چه حالت هایی رخ داده است . وقتی که ابتدا در این مورد صحبت کردیم و مولفه های آنرا شناختیم و شما روش مرا ببینید و تجربه کنید مطمئنا ترس شما برطرف خواهد شد . موفق باشید .

  27. زهرا گفت:

    سلام دکتر برای بارداری باید از چند وقت قبل این دارو های الپروزلام و سیتالوپرام و ایمی پرامین را قطع کرد
    با تشکر از اینکه وقت میذارید

  28. ازيتا گفت:

    من هم اکثرا غروب ها حالم بد میشه تو رو خدا کمکم کنید بیشتر سایتاى خارجى رو راجع به این بیمارى خوندم اوایل ده سال پیش دکترا نمیتونستن تشخیص پانیک بدن و این منو از درمان دورتر کرد دارو هاى صرع میدادن داروهاى اشتباه
    تا اخیرا سه ساله که دکترم بهم داروى بوسپیرون و کلوناز پام دادن بهتر شدم
    ولى خسته ام به قران خسته ام بیچاره همسرم پا به پاى من این حمله ها رو تحمل میکنه بیچاره مادر و پدرم که چه مهربانانه موقع حمله ها همراهیم میکنن دیگه گاهى روم نمیشه حتى نگاهشون کنم
    بعد ده سال با اجازه دکترم تونستم با وجود این داروها باردار بشم و حالا دو روز مونده تا دخترم به دنیا بیاد و من نگران اونم اون که تموم ارزوى زندگیمه نمیخوام غصه منو بخوره نمیخوام مامانش مریض باشه
    هنوز دهنم خشکه هنوز ترس اون حمله نیم ساعت پیش تو بدنمه خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

    • میترا گفت:

      برای هر دو نفرتون آرزوی سلامتی دارم
      لیاقت یه فرزند خوب، یه همسر خوب و یه مادر خوب بودن رو داری پس نا امید نشو. این بیماری اولا شناخته شده است و مهم تر از اون اینکه درمان داره.

  29. ازيتا گفت:

    سلام اقاى دکتر
    من همین الان یه حمله پانیک بسیار وحشتناک داشتنم من باردارم و دو روز دیگه زایمانمه
    من در طول باردارى از داروهایى که دکترم داده استفاده کردم و این نه ماه رو تحمل کردم الان ولى این حمله بسیار بد بود که سعى کردم کنترلش کنم و قرص خوردم کلونازپام
    من حدود ١۵ ساله دارم با این بیمارى میجنگم دکترهاى زیادى رفتم این اخرى حالم رو بهتر کرد تا قبل از باردارى تقریبا خوب بودم باردارى منو بهم ریخت به خدا خسته شدم من ٣٣ سالمه همه زندگیم توى این مریضى لعنتى گذشت یعنى واقعا راهى داره منم مثله بقیه مردم بدون پانیک زندگى کنم یا همش باید بترسم لطفا کمک کنید منتظر جوابم من تهران هستم

  30. الهه گفت:

    سلام. ۳۱سالمه. ۵ساله ب دلیل بیماری پانیک مبتلام. قرص مصرف میکنم.سردردهای زیادوشدید هم دارم ک من راعصبی میکند. ب تازگی حمله عصبی بهم دست میده.طوریکه خود زنی میکنم. دیپاکین یکی ازقرصامه که اگه یک شب نخورم حالم بدمیشه.ایاروش شما ب رفع بیماری من کمک میکند.ممنون

  31. Dr.vahidreza Homapour گفت:

    salam 33sale hastam az hodode 8 mahe pish dochare tapeshe ghalb va tarighe shadid ba ehsase marg shodam ta hala 2bar motekhasese ghalb morajee va hardoo eko az ghalb be hamrahe teste varzesh gereftam ke natijeye hardo azmayesh salamate ghalb bode va tajaii ke ghane nashodam va be 4 foghe takhasos ghalb dar shiraz morajee kardam va hameye anha az salamatie ghalbam va taiide bimarie panik etela dadand.va alan alporazolam m asraf mikonam va az in vaiat khaste shodeam. va be donbale darmane bimarie panike khod hastam lotfan rahnamaii konid.dar zemn saate 5 sobh va 6 badaz zohr dochare hamleye panik mishavam va shoghlam dandan pezeshk hastam.mamnoon.

    • سلام دکتر هماپور عزیز .
      نمیدانم این پیام را چه موقع گذاشته اید ولی ما با هم مفصلا تلفنی صحبت کردیم و وقتی را هم برای انجام پلان درمانی شما اختصاص دادم ولی روز قبل از قرار ملاقات متاسفانه شما به مدیر دفتر من اطلاع دادید که مچددا برای آنژیوگرافی اورژانسی کاندید شده اید . امیدوارم به هر صورتی که هست سلامت خود را بازیابید . ممنونم.

  32. ندا گفت:

    سلام آقای دکتر … من دچار بیماری پانیک شدم تازگی ها توسط یه روان شناس تشخیص داده شد . همه نشانه هاییی که گفته شده رو من دارم . اون روان شناس می خواست واسم قرص تجویز کنه ولی من دوست ندارم از این جور قرص ها بخورم می ترسم بهشون معتاد بشم یا اثرات بدی روم بزاره … می خواستم بدونم رفتن پیش یه روان پزشک و خوردن قرص الزامی هستش یعنی من همینجوری خود به خود خوب نمیشم ؟ کلا خوب میشم یا نه ؟

    • سلام ندا جان .
      دارو درمانی و هیپنوتیزم درمانی دو روش مجزا هستند . شما اگر یکی را نمی پسندید روش بعدی را انتخاب کنید . مسلما بدون درمان بهبودی پیدا نمیکنید و موفق باشید .

  33. میترا گفت:

    سلام ، پیش از هرچیز بابت اینکه با وجود مشغله هاتون واسه جماعت ما وقت میگذارید خیلی ممنونم.
    بخاطر تجربه ی تلخم در رابطه ی احساسی، حدود ۶ سالی هست که به پانیک مبتلا هستم البته بعد از دوره ی درمانی که انجام دادم با وجود اینکه تکمیلش نکردم دیگه تجربه ی حمله ندارم. اما یه وقتایی دلهره و نفس تنگی و بی حوصلگی سراغم میاد. و علائم شدید تپش قلب و چنگ شدن عضلات و بی خوابی شدید رو ندارم. میخوام بدونم که بنظر شما برای همین علائمی که هراز گاهی بروز میده لازمه که درمانم رو تکمیل کنم؟؟؟؟؟ دارویی یا مشاوره ای؟؟؟؟
    من از ترسِ مرگ بارها و بارها تا حد مرگ ترسیدم اما میدونم که خدا از همه ی ترسهای ما بزرگتره

    • سلام میترا جان .
      البته که تکمیل درمانی که از آن نتیجه مثبت گرفته اید ، لازم است !
      هرچند که خداوند از ترسهای ما بزرگتره ، اما دلیل بر این نمیشه که ما سختیهای این ترس را به جان بخریم ! موفق باشید .

  34. زهرا گفت:

    و یه سوال دیگه دکتر میترسم به دارو اعتیاد پیدا کنم ایا راهی به جز دارو هست?واقعا راسته که میگن به دارو معتاد میشیم.

  35. زهرا گفت:

    و یه مشکل دیگه اینه که شوهرم از مصرف داروی من بی خبر است چون قبل از مراجعه به دکتر با او حرف زدم و برایش خنده دار بود وباور نکرد به این خاطر به او چیزی نگفتم.اگر مطلبی هم برای درک او از این مسئله بنویسید متشکرم.

  36. زهرا گفت:

    سلام دکتر با تشکر از وب سایت خوبتون
    من. ۲۲ ساله.چند ماهی است همش تو فکر اتفاق های بدی که هنوز نیفتاده میرم و طوری که به نتیجه نمیرسم و اخرش به گریه شدید میفتم.یه مشکل که پیش. میاد برای خودم اینده تاریکی تو ذهنم میارم.همش میگم اگه این طور بشه.یه لحظه خوبم یک ساعت مث دیوونه ها.به اندازه ای بهش فک میکنم که دیگه تحمل خودمم ندارم.ایا بیماری من پانیک هست? درمنانش چیخ.با نظر پزشک سه روزه قرص الپروازلام و سیتالوپرام وایمی پرامین مصرف میکنمنظر شما چیه دکتر؟ دبگه خیلی خسته شدم.اگر بخوام باردار شم از چه مدت قبلش باید این دارو رو قطع کنم.ایا بعد از قطع کردن دارو برای بچه مشکلی ایجاد نمیشه.

  37. علیرضا میرناصری گفت:

    با عرض سلام اقای دکتر خیلی راهها رو رفتم واسه درمان اما موقتی خوب شدم دوباره برگشته …کوه نوردی میرم ولی وقتی بر میگردم بجای اینکه ورزش کردم خوب بشم بهم حمله دست میده همش فک میکنم دارم میمیرم هویتمو از دست دادم امید ندارم …از اینده ترس دارم به شدت ..همش احساس شکست دارم ..فشارم میره بالا میترسم از ایست قلبی میترسم از فشار بالام …خیلی خسته شدم از این وضعیت زندگی میخوام از این اختلال روانی خلاص بشم ولی هی میاد سراغم ممنون میشم از کمکتون

    • سلام جناب آقای علیرضا میرناصری
      اگر از پانیک حرف میزنید ، بهتر است دیداری با هم داشته باشیم تا ذکر جزییات بیشتر ، یک پلن درمانی برای شما طراحی کنم و طی هفت یا هشت جلسه بهبودی پیدا کنید. برای تعیین وقت با تلفنهای من تماس بگیرید تا راهنمایی شوید. موفق باشید.

  38. علیرضا میرناصری گفت:

    من بکسال و نیمه پانیک دارم از شب متنفرم هی ترس دارم از اینکه بیماری جسمی دارم یهو مدت زمان طولانی خوبم یهو همش بهم دست میده چیکار کنم میخوام برگردم به دوران اسایش قبلیم

  39. محبوبه گفت:

    سلام اقای دکتر.ممنون از اینکه وقت گذاشتین.جفتشون خودم بودم.
    دکتر اخوین هیپنوتراپیست هستند.بدلیل مشغله بالای همسرم امکان تهران اومدن رو ندارم.امیدوارم بهبود کامل پیداکنم.و بیام اینجا و از تجربیاتم بگم.
    فوبیا ، میتونه کل زندگی ادم رو تحت تاثیرقرار بده و من میخوام اینبار بصورت کامل شکستش بدم.

  40. محبوبه گفت:

    باسلام نامه من نرسید؟اگه نرسید دوباره بفرستم

    • سلام محبوبه خانم .
      اگر همین پرسش بالایی نامه شما بوده است از بابت تاخیر بعلت مشغله های کاری عذر میخواهم . اگر نامه شما این نیست لطفا دوباره بفرستید . لطفا به …@info ن نفرستید. ممنونم.

  41. فرزانه گفت:

    سلام خدمت شما من اهل شهرستان ارومیه هستم ونمیتونم خدمت شما برسم ایا در شهر ما همکارنی سراغ دارید جهت انجام هیپنوتیزم .خیلی درمانده ام واز زندگی با اظطراب به خدا خسته شدم کمکم کنید.ممنون از عنایت وتوجهتان به حقیر.

  42. محبوبه گفت:

    سلام اقای دکتر.
    من مدتهای مدیدی هست که متاسفانه دچار فوبیا (ترس از فضای بسته.اسانسور هواپیما.حتی حاملگی..هرموقعیتی که احساس کنم نتونم توش امن باشم)هستم.از موقعی که کوچیک بودم با این مشکل دست و پنجه نرم کرده ام.بارها از تاکسی پیاده شدم چون احساس میکردم اکسیژن کافی به من نمیرسه.حتی لباس روز عروسیم هم احساس میکردم مانع نفس کشیدنم میشه!من خیلی ناراحتم.من یه فرد تحصیلکرده هستم که حتی از بیان داشتن چنین مشکلی هم واهمه دارم.ارزوم اینه که قبل اینکه لذت مادرشدن رو بچشم تبدیل به یه ادم سالم بشم.گاهی خیلی احساس ناتوانی میکنم.برای دوهفته دیگه در رشت پیش دکتر اخوین نوبت دارم .حتمن شما موردهای مشابه ای داشتین.میتونید بهم بگید چنددرصد امکان بهبود کامل من هست؟من ۱/۵سال هم تحت نظر دکتر اعصاب سیتالوپرام استفاده کردم و ایشون گفتن در ادامه باید از این روش استفاده کنم..ایا من میتونم زندگی سالمی داشته باشم.مثل همسرم؟میتونم ۹ماه بیدغدغه رو پشت سربزارم و لذت زیبای مادری رو بچشم..چندجلسه درمانم طول میکشه و توی هیپنوتیزم در این مورد چه کاری انجام میشه.منو میبره به منبع ترس؟

    • سلام محبوبه خانم.
      انواع فوبیا با هیپنوتیزم قابل درمان هستند . نفرموده اید که آیا دکتر اخوین هیپنوتراپیست هستند یا نه ؟ اگر ایشان هیپنوتراپیست نیستند برای تعیین وقت با تلفنهای من تماس بگیرید تا راهنمایی شوید. و اگر ایشان هیپنوتراپیست هستند امکان دارد روش و طول درمان ایشان با من متفاوت باشد . در هر صورت یکی از تکنیکهای هیپنوتیزم درمانی بردن به منبع ترس است تکنیکهای دیگری هم هست. موفق باشید.

  43. razieh گفت:

    سلام آقای دکتر من حدود چهار ساله که دارم داروی فلوکسیتین و کاربامازپین مصرف میکنم ولی هنوز درمان نشدم واز سن ۱۲سالگی ۳بار دچار حمله پانیک شدم والان ۱۶ سال دارم تا حالا سه بار دکتر خودمو تغییر دادم ولی فایده ای نداشته. آیا برای من درمانی وجود داره؟

  44. سارا گفت:

    با سلام
    من دختری ۲۸ ساله هستم دو ماه پیش با اضطراب و بی قراری شدید به روانپزشک مراجعه کردم. ایشان کپسول دوکسپین را برای تجویز کردن که هر روز بهتر می شدم و بعد از دو ماه کامل خوب شدم و بدون نظر پزشک داروی خودم را کاهش دادم . بعد از یک هفته دوباره حالت های بی قراری من بازگشت و الان بعد از دو هفته از آن تاثیر چشمگیری نداشت. لطفا من را راهنمایی کنید که آیا دچار حملات پانیک هستم و چطور می توانم درمان شوم. من خیلی نگران هستم که درمان نشوم و تا آخر عمر در همین وضعیت باقی بمانم.

  45. ستاره گفت:

    سلام من سال گذشته طی یک تصادف شدید به این بیماری مبتلا شدم در ابتدا ماهی یک بار دچار حملات میشدم بعد زیاد شد با مراجعه به روانپزشک در مان دارویی خود را با قرص زاناکس وسیتالوپرام هگزا شروع کردم پس از یک ماه دچار عوارضی نظیر تاری دید عدم تمرکز و افسردگی شدید شدم بنابر این قرص خوردن را کنار گذاشتم بعد از یک ماه مجددا حملات به صورت خفیف شروع شد خواهشمندم با توجه به ساکن بودن من در مشهد من را راهنمایی کنید

  46. الهام گفت:

    ممنونم آقای دکتر ولی متاسفانه ساکن تهران نیستم !
    پس بهتره که از بردن دوستم منصرف بشم .
    یه سوال دیگه اینکه بعد از هیپنوتیزم خودم حرفهایی رو که زدم بخاطر میارم یا دکتر بهم میگه که چه چیزهایی گفتم ؟

  47. الهام گفت:

    با سلام و تشکر از زحماتتون

    یک سوال مهم دارم :
    فردا جلسه هیپنوتیزم درمانی در رابطه با مشکل پانیک در حضور یکی از دوستانم رو دارم
    میخواستم ببینم میشه هوشیارانه به مورد خاصی که دوست ندارم
    جلوی دوستم مطرح بشه اشاره نکنم ؟
    یا اینکه حین هیپنوتیزم چه چیزی باید بگم یا نگم رو متوجه نیستم ؟
    ممنون اگه پاسخم رو بدین

  48. الهه گفت:

    خیلی ممنون از پاسخ کاملتون .

  49. فرزانه گفت:

    سلام وخسته نباشید خانمی هستم۳۲ ساله ۵ ساله پیش حمله سراغم امد واز ان پس من مدام درانتظار حمله بعدی به سر میبرم چون چند بار بیرون از خانه به سراغم امده از رفتن بیرون از خانه میترسم نمیتوانم به مطب بروم وبه طور نامنظم الپرازولاماستفاده میکنم تازگی احساس ریزش شدید ولرزش در قلبم دارم ولی نمیتوانم نزد پزشک بروم حتی نمیتوانم به روانشناس مراجعه کنم از همه چیز ساقط شده.ام کمکم کنید .خواهش میکنم برای برگشت اعتماد به نفسم کمکم کنید ونگید که به دکتر برم چون واقعا نمیتونم . ایا این حالت در قلبم ممکن است باعث ایست قلبی شود .با تشکر.

    • سلام فرزانه عزیز.
      بهرحال برای انجام درمان باید به جایی مراجعه بفرمایید . با خانه نشستن درمان نشود غم /// برخیز و به عالم شوری دگر افکن ! میتوانید با تلفن ۴۴۶۱۵۲۶۹ یا ۴۴۶۱۵۲۷۰ با همکاران من تماس بگیرید تا شما را برای مراجعه به دفتر من آماده کنند. بنظرم شش تا هفت جلسه هیپنوتراپی نیاز داشته باشید.

  50. الهه گفت:

    سلام خسته نباشید ۴۶ ساله هستم و کرمان زندگی می کنم من ۳ ساله که دچار پانیک شدم. اوایل هر از چند گاهی حمله بهم دست میداد اما به تازگی این حملات بسیار زیاد شده طوری که در هفته ۶ بار این حملات به من دست میده . اضطراب انتظار منو آزارم میده همیشه منتظرم تا یه اتفاق بد بیفته. تا به حال توی خونواده ی ما چنین اتفاقی نیفتاده بود همه شاد سر حال هستند ولی منم که این حملات بهم دست میده شبها نمی تونم بخوابم چون فکر می کنم خواب بدی میبینم. اگه یه جای بدنم یه کم درد بکنه فکرهایی میاد توذهنم که سعی میکنه اون درد رو یه بیماری بد احساس کنم اما همه ی اینا توی ذهنمه و واقعیت نداره ولی خیلی زیاد اذیتم میکنه دیگه آرامش ندارم و امید به فردای خودم هم رو هم از دست دادم . لطفا کمکم کنید

    • سلام الهه خانم
      همانطور که شما گفتید مشکل شما به نام حملات وحشتزدگی است و تحقیقات نشان داده که حملات وحشتزدگییا پانیک به روشهای روان درمانی از جمله هیپنوتراپی خیلی بهتر از دارو درمانی پاسخ می دهد.
      افرادی مثل شما به علایم جسمانی خود حساس می شوند و وقتی این علایم کم کم خود را نشان می دهد این حساسیت زیاد شده باعث ایجاد استرس شده و همین استرس علایم بدنی تان را شدت می بخشد و لذا دچار حملات وحشتزدگی می شوید.
      برای درمان این مشکل این چرخه باطل باید از بین برود تا شما بتوانید علایم جسمانی تان را کنترل کنید مراجعه حضوری نزدروان شناس الزامی است تا روشهای غلبه بر این علایم بدنی به شما اموزش داده شود.ضمن اینکه استفاده از روشهای هیپنوتراپی ( هیپنوتیزم درمانی ) هم بسیار به شما کمک می کند.
      پایه و اساس درمان شما تحلیل درست علایم بدنی تان است یعنی هر نشانه و علامتی را نشانه ای فاجعه امیز از یک رویداد بد تلقی نکرده و ان را عامل مشکل ساز تلقی نکنید بلکه برداشت درستی از این وضعیت داشته باشید مثلا افزایش ضربان قلب یا به شماره افتادن تنفس و .. را بد تعبیر نکنید بلکه تغییراتی طبیعی قلمداد کنید که برای هر کس می تواند رخ دهد . ورزش کردن به خصوص به طور منظم یکی از راه‌های پیشگیری و درمان اضطراب است. پیاده روی تند و سریع به مدت ۴۰ دقیقه میزان اضطراب را به طور متوسط تا ۱۴% کاهش می‌دهد. به علاوه، ورزش کردن باعث بالا رفتن کارایی دستگاه تنفسی و گردش خون، حفظ تعادل وزن و شادابی فرد می‌شود. ورزش هایی نیز چون ریلکس محور باعث افزایش آرامش می‌شوند و در جلوگیری از اضطراب بسیار مفیدند.
      همچنین در کنترل اضطراب ارام سازی یا ریلکسیشن یا تن آرامی هم بسیار موثر است. آرام سازی عبارت است از فرایندهای خود آگاهانه نشانه های رفتاری، هیجانی، شناختی و جسمانی اضطراب. تمرین های آرمیدگی برای کمک به فرد طرح ریزی شده است تا یاد بگیرد که چگونه تنش عضلانی را کاهش داده و به طور کلی از تنش موجود در بدن خود آگاه تر شود. هدف آرامسازی کاهش سطح کلی اضطراب و تنش فرد و ایجاد شرایط راحت تر و مطلوب تراست.

      منطق علمی آرام سازی این است که انسان می تواند آگاهانه عضلات خود را شل کرده، تنفس خود را تنظیم کند و محتوای افکار خود را تنظیم نماید و به این ترتیب اضطراب را کنترل کند.
      زمانی که آهسته و عمیق نفس می کشید، کمک می کنید تا اکسیژن وارد خونتان گردد. قلب شما با آهنگ آرامی کار می کند و خون غنی از اکسیژن را به سراسر بدنتان پمپاژ می کند. از این رو آرمیدگی باعث کاهش ضربان قلب، فشار خون، فعالیت غدد تعریق، تغییر الگوی امواج مغزی و کاهش فعالیت حرکتی- جسمانی می گردد.
      ضمنا سعی کنید حتما قبل از خواب یکی ازروشهای ارامش ورزی را تمرین کنید تا با ارامش بخوابید . با آموزش خود هیپنوتیزمی می توانید بر احساسات خود مدیریت داشته باشید و قبل از خواب خیال پردازی های بی مورد نکنید و حتی سعی کنید هر شب قبل از خواب افکار مثبت و آرام بخش را در مد نظر داشته باشید (مطالعه قرآن و توجه به معانی هم بسیار ارام بخش است) تا با ارامش بخوابید.
      با تشکر از سوال شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.