هیپنوتیزم و بیماری ام اس
۱۳۹۱-۱۱-۱۱
پرخاشگری و تست روانشناسی آن
۱۳۹۱-۱۱-۱۱
Show all

تقویت حافظه

تقویت حافظه

 گاهی اوقات بعضی چیزها را فراموش می کنیم ، روش ها یی وجود دارند که با آنها می توان به تقویت حافظه   خود کمک  کنیم . باوجود یک حافظه قویتر، بهتر می توانیم فعالیت های روزانه خودرا انجام بدهیم و قادرخواهیم بود ،مغز خودرا دربرابربیماری آلزایمر محافظت کنیم.

کسانی که فعالیت های فکری انجام می دهند ، کمتر در معرض خطر ابتلا به آلزایمر قراردارند و از طرفی حیواناتی که مغز آنها بیشتر تحریک می شود ، مرکز حافظه بزرگتری دارند. شما نیز می توانید با انجام تغییرات کوچکی در زندگی خود علاوه برآنکه حافظه خودرا تقویت می کنید از بروز بیماری آلزایمر نیز پیشگیری کنید.

ما انسانها بیشتر از آنکه نیاز به تقویت حافظه داشته باشیم به آشنایی با حافظه، نحوه کارکرد آن و همچنین آموختن تکنیکهای ارتباطی با این نیرو و توانمندی آن نیاز داریم.
حالا با هم پیرامون هر یک از بخشهای حافظه و نحوه کار آنها صحبت میکنیم واینکه چگونه میتوانیم هریک از بخشهای حافظه را تقویت نماییم؟
حافظه ما چگونه مطالب را بخاطرمی سپارد؟
بگذارید با یک سوال شروع کنم:
آیا حافظه کامپیوتر ضعیف است اگر این مطلب را بعداز خارج شدن از اینترنت نتواند به شما نشان دهد؟؟؟ حتما میگویید: خیر، کامپیوتر فقط صفحاتی را نشان میدهد که ذخیره کرده باشید واین یعنی حافظه اش سالم است. در مورد حافظه خود ما هم اینچنین است گاهی از حافظه خود انتظار داریم چیزهایی را بیاد بیاورد که اصلا بخاطر نسپرده ایم.
درحالیکه حافظه وظیفه دارد اطلاعاتی را که بخاطر سپرده اید بیادتان بیاورد نه هر چیزی که ما دلمان میخواهد
مثلا گاهی میگوییم (دیروز به همراه دوستم ازمسیری  گذشتم اما آنرا بیاد نمیاورم پس حافظه من ضعیف است) .آیا این قضاوت صحیح است؟ مسلما خیر- مگر شما آن مسیررا بخاطر سپرده اید که انتظار یاداوری آن را دارید؟
ولی ممکن است بگویید (اما دوستم بخوبی آن مسیر را بیاد می آورد) درحالیکه باید توجه کنید ( دوست شما حتما آن مسیر را بخاطر سپرده است )
شاید هنوز هم کمی مساله گنگ باشد و برای روشن شدن موضوع باید شما را با کلید ذخیره درحافظه آشنا کنم. شما برای حفظ کردن باید دستور توجه را فعال کنید در واقع:
توجه کردن کلید حافظه است
ما به هر چیزی که توجه کنیم حافظه ما آنرا بخاطر می سپارد و شما میتوانید از حافظه انتظار یاداوری آنرا داشته باشید ولی اگر به چیزی بی توجه هستید نباید انتظار یادسپاری ویاداوری آنرا داشته باشید
حالامیدانید که چگونه بعضی افراد بعضی چیزها را خیلی خوب بخاطر می سپارند؟
مثلا وقتی شما به شعر علاقه داشته باشید اشعار را خوب بخاطرمی سپارید چون علاقه ما موجب میشود توجهمان نسبت به شعر بالا برود و درنتیجه بخاطر سپاری بهتر انجام میشود. البته دراین خصوص هم میتوانیم از هیپنوتیزم استفاده کنیم چون درهیپنوتیزم میتوانیم با تلقین علاقه خود را به چیزی یا کسی افزیش دهیم اما این نزدیکترین راه برای تقویت حافظه با هیپنوتیزم نیست هیپنوتیزم ارتباط نزدیکتری با حافظه دارد، برای درک این موضوع کافیست به نام امروزی هیپنوتیزم در روانشناسی مدرن دقت کنیم!!!
همانطور که میدانید نام امروزی هیپنوتیزم (supper consentration=) یعنی تمرکز فوق العاده است. علت این نامگذاری این است که درواقع ما در هیپنوتیزم دریک حالت تمرکز بسیاربالایی قرارداریم. حال بیایید به معنی این واژه (نام جدید هیپنوتیزم) فکر کنیم تا رابطه آن با حافظه برای ما روشن شود.
تمرکز خود به معنی توجه بالا است یعنی افزایش دقت موجب ایجاد تمرکز میشود و پس تمرکز بالا یعنی توجه خیلی خیلی بالا. به عبارت ساده تر
۱- حافظه انسان با توجه ارتباط مستقیم دارد(توجه بالا = حافظه بالا)
۲- با توجه بالا به تمرکز میرسیم (تمرکز بالا = توجه خیلی بالا)
۳- در حالت هیپنوتیزم تمرکز بسیاربالا میرود
( در هیپنوتیزم: توجه انسان به موضوع مورد نظر بسیار افزایش می یابد)
پس از این نکات براحتی مشخص میشود:
در حالت هیپنوتیزم کارایی حافظه انسان میتواند فوق العاده افزایش یابد
به همین دلیل شما در حالت هیپنوتیزم شاهد حالات خیره کننده ای از کارایی حافظه هستید مثلا در درجاتی از هیپنوتیزم مطلبی را با یکبار مطالعه، دقیقا بخاطر می سپاریم
و این خواسته دوراز انتظار نیست، شما به راحتی میتوانید با تقویت حافظه به آن دست پیدا کنید علاوه براین با انجام یکبار هیپنوتیزم درروز آرامش و تمرکز شما چنان بالا رفته که بتوانید در طول روز از داشتن حافظه خوب لذت ببرید.
# حافظه ما چگونه مطالب را بیاد سپاری می کند؟
دانشمندان معتقدند حافظه انسان چیزی را ازیاد نمیبرد و این فقط یک تئوری علمی نیست شما هم میتوانید با خودهیپنوتیزم بهروزهای گذشته خود رفته و خاطرات کودکیتان را مانند یک فیلم تماشا کنید خاطراتی که حتی باور نمیکردید بیاد داشته باشید.
این تجربیات نشان میدهد چیزی از حافظه پاک نمیشود البته ممکن است بپرسید
( پس چرا بدون هیپنوتیزم این خاطرات را بیاد نمی آوریم؟ )
به این دلیل که در حالت هیپنوتیزم هم تمرکز فوق العاده ای دارید هم اینکه شما موانع تلقینی را هم کنار گذاشته اید. لازم است بدانید قوه حافظه بسیار تلقین پذیر است. کافی است یکباربه خودتان بگویید (من آن موضوع را فراموش کردم ) به محض گفتن این حرف، حافظه شما هم طبق قانون جاذبه خواهد گفت (فرمانبردارم سرورم) ودیگر چیزی از آن موضوع را بیاد نخواهید آورد.
پس وقتی چیزی را بیاد نمی آورید هرگز نگویید (فراموش کرده ام) بلکه بگویید (فعلا نمیتوانم بیاد بیاورم) مانند زمانی که شما در حالت خواب آلودگی شماره تلفن خود را هم بیاد نمی آورید درحالیکه میدانید این فراموشی نیست بلکه علتش دور از ذهن بودن است.
در ابن خصوص کاری که با هیپنوتیزم میتوان انجام داد تلقین به تقویت حافظه است
شما میتوانید در حالت هیپنوتیزم با تلقین حافظه، خود را تقویت کنید
حافظه ما چگونه مطالب را بیاد می آورد؟
 دقیقا میخواهم بگویم بیاد آوردن اطلاعات هم مانند بخاطر سپردن به توجه ما بستگی دارد این نکته را بیاد بیارید که توجه کردن کلید حافظه است
به همین علت است که آنچه را از یاد برده اید درهیپنوتیزم براحتی بیاد می آورید. هرچقدر حواس شما از موضوعی که مورد نظر شماست دورتر باشد بیاد آوردن آن سخت تر است. مثلا وقتی حواستان به کتاب شیمی است ساده ترین قواعد زبان را هم شاید بیاد نیاورید اما مطمئن باشید درکلاس زبان این قواعد را براحتی بیاد خواهید آورد.
این از اصول حافظه است اما ممکن است شما خواسته بیشتری داشته باشید مثلا اینکه بگویید( من زبان انگلیسی نمیخوانم تا فقط در کلاس زبان بتوانم لغات انگلیسی وقوائد آنرا بخوبی بیاد بیاورم من دوست دارم بتوانم با یک فرد انگلیسی زبان براحتی صحبت کنم) درپاسخ به این خواسته شما من هم می گویم با هیپنوتیزم میتوان براحتی تمام لغات و قوائد مورد نیاز زبان انگلیسی را بخاطر سپرد اما این برای ما کافی نیست، افراد زیادی لغات و قوائد انگلیسی را هم بخوبی میدانند اما اصلا نمیتوانند انگلیسی صحبت کنند اما براستی چرا ؟؟؟
پاسخ ساده است چون انگلیسی صحبت کردن مانند رانندگی یک مهارت است داشتن اطلاعات براین امر مهم کافی نیست. راننده، کسی نیست که در آزمون آیین-نامه قبول شده و گواهینامه هم گرفته. راننده کسی است که هنگام رانندگی بدون کوچکترین نگرانی با شخص دیگری صحبت میکند یا موزیک گوش میکند و هیچ نیازی ندارد که تمام تمرکز خود را روی رانندگی بگذارد. حتما میگویید این نوع رانندگی به تجربه بدست می آید که البته این گفته صحیح است اما فرق راننده با تجربه با راننده بی تجربه چیست ؟
از منظر روانشناسی راننده باتجربه رانندگی را در ناخوداگاه خود دارد ولی راننده بی تجربه اطلاعات مربوطه را در سطح آگاهی خود دارد دقیقا مثل زمانی که ما میخواهیم انگلیسی صحبت کنیم
ببینید یک انگلیسی زبان به محض دیدن آب کلمه water در ذهنش نقش می بندد ولی ما با دیدن آب ابتدا کلمه آب را بیاد می آوریم سپس کلمه water را بیاید می آوریم و این باعث کندی عملکرد ما میشود.
هیپنوتیزم از این لحاظ میتواند خدمتی در حد معجزه به شما ارائه دهد وآن خدمت این است که به علت فعال شدن ضمیر ناخوداگاه مادر حالت هیپنوتیزم میتوانیم اطلاعات مربوط به زبان انگلیسی را مستقیم به ناخوداگاه خود انتقال دهیم یعنی بگونه ای میتوانیم انگلیسی را بیاموزیم که گویا این مطالب دردوران کودکی آموخته ایم و برای ذهن ما ملکه شده اند
آیا چیزی در مورد آموزش زبان در خواب شنیده اید؟
شما با هیپنوتیزم خود را به خواب هیپنوتیکی فرو میبرید و به آموزش زبان گوش میدهید وقتی از خواب بیدارمیشوید مثل کسی که درانگلستان زندگی میکند مطالب آموخته شده رادر صحبت بکار میبرید
با این کار شما مدت زمان زیادی را که میبایست صرف تمرین وتکرار آموخته ها جهت انتقال آنها به ناخوداگاه میکردید صرفه جویی میکنید.
حتی میتوانید در خواب هیپنوتیکی یک تجربه سفربه امریکا و بکاربردن این آموزش را بصورت واقعی تجربه کنید شاید باورکردنی نباشد اما میخواهم بگویم این موضوع نه تنها در خصوص زبان انگلیسی بلکه در مورد تمام مهارتهای زندگی از همین روش میتوانید بهره ببرید مثلا اگر از رانندگی در جاده های شلوغ با سرعت زیاد می ترسید یا از شناکردن وشیرجه زدن در دریا هراس دارید حتما در هیپنوز آنرا تجربه کنید تا وقتی بعد از خروج از هیپنوتیزم این کار برایتان تکراری و ساده باشد.


انجام امور زیر می تواند شروعی برای تغییرات باشد .

ازمیزان تنش ها بکاهید:

تنش زیاد برای مغز  مضر است ، مطالعات نشان میدهدحیواناتی که بطور دائم در معرض تنش قرار دارند ، از سلولهای حافظه کمتری برخوردارند .توجه به  نکات زیر می تواند درکاهش فشارهای روانی وتنش ها موثر باشد.

۱-   در طول روز ، زمانی را برای کاهش تنش  قرار دهید نظیراختصاص دو دقیقه برای تمرین  تنفس عمیق وحداقل ۱۵ دقیقه  برای تمرین ریلکسیشن  و یا خود هیپنوتیزم
۲-   میزان خواب خودرا در حد متعادل قرار دهید .
۳-   از مصرف نوشیدنی های کافئین دار بکاهید.
۴-   به طور مرتب ورزش کنید.
۵-   سعی کنید توقعات خود را از زندگی با واقعیت ها تطبیق دهید.
۶-   بخندید و شاد باشید.

ورزش ذهنی داشته باشید:

ورزش  ذهنی  نقش یک جک را برای مغز  شما بازی  می کند  و گوِیی با آن می توانید  مغز  خود را از جا تکان دهید . فعالیت  های  ذهنی  نظیر حل جدول ، یک مسئله نیمه مشکل ، معمای تصویری  و کلامی  و نظیر اینها به  گونه ای  که بطور لذت بخش  انجام شوند. سبب فعال شدن  ذهن  شما می  شوند.

رژیم غذایی سالم برای مغز داشته باشید :  

تغذیه نقش مهمی در سلامت  مغز دارد. فعالیت های خود را با مقدار مواد غذایی مصرفی  تنظیم  نمایید در غیراینصورت مواد غذایی که بیشتر از  نیاز شما مصرف شود علاوه بر چاقی سبب  ابتلا به بیماریهایی نظیر فشارخون و دیابت می شود.

در مورد مصرف چربیها دقت نمایید. چربی ها نظیر امگا ۳ ، روغن زیتون ، روغن ماهی و گردو برای  بدن  مفید  هستند ، اما خوردن  چربی  حیوانات  می تواند  برای  سلامتی  مضر باشد.
غذاهایی را مصرف کنید  که حاوی  آنتی  اکسیدان هستند. مطالعات  نشان می دهد  حیوانات آزمایشگاهی  که غذاهای حاوی  آنتی  اکسیدان  مصرف می کنند قابلیت ذهنی بالاتری دارند. غذاهایی که حاوی ویتامین C و E  هستند و همچنین  میوه جات و  سبزیجات  برگ سبز حاوی آنتی اکسیدان هستند.
در مورد  مصرف کربوهیدراتها که می خورید دقت کنید غذاهایی فوری و فرآوری شده  می توانند  به یکباره قند خون را افزایش دهند و بر مغز تاثیر گذار بوده می تواند  خطر ابتلا  به دیابت  را افزایش  دهد.

ورزش کنید

سلامت جسم  بر سلامت  مغز تاثیر گذار است . رابطه ای  میان فعالیت های  فیزیکی  و کاهش آلزایمر وجود دارد. یک ورزش آیروبیک  که به همراه نرمش های کششی و ریتم موزیک اجرا می شود ، در صورتی که خطر صدمه به سر را در پی نداشته باشد ، می تواند تاثیر خوب بر سلامت  ذهن شما داشته باشد.

شیوه زندگی خود را تغییر دهید :

دارا بودن یک حافظه قوی  در طول دوران زندگی  نیازمند انجام تغییرات در شیوه  زندگی است ، توجه به نکات  زیر علاوه بر موارد گفته شده قبلی ، می تواند در این رابطه موثر باشد:

۱- در صورت اعتیاد به سیگار ، آن را ترک کنید  و از  مصرف الکل اجتناب کنید.

۲-هدفمند زندگی کنید و در فعالیت های اجتماعی  حضور داشته باشید.

۳- در صورت ابتلا به بیماری ، از  طریق پزشک آن را درمان کنید.

۴- برای جلوگیری  از فراموشی ، امور خود را سازماندهی  کنید  ، برای مثال  با نصب  قلاب هایی در آشپزخانه  ، کلیدهای  درها را در آنجا نصب کنید و یا وسایل مورد نیاز خود را در مکان های مشخص  و ثابت قرار دهید  و یک دفترچه  یاداشت  تاریخ دار داشته باشید  تا از طریق آن  بتوانید  نکات مورد نیاز خود را یادداشت  کنید  و همیشه به خاطر داشته باشید .

۵- در پایان در صورتی که با انجام اقدامات گفته شده ، مشکل کم حافظه بودن شما  برطرف نشد، انجام “ریلکس کاربردی” و یا “هیپنوتیزم بیدار” توسط پزشک و یا هیپنوتراپیست ماهر و متخصص  می تواند پیشنهاد خوب و کمک شایانی در رفع این نقیصه باشد.

دکتر حریری ، پزشک ، هیپنوتراپیست ( هیپنوتیزم درمان گر ) و عضو انجمن علمی هیپنوتیزم بالینی ایران

سرفصلهای پیشرفت تحصیلی با هیپنوتیزم

37 دیدگاه ها

  1. آوا گفت:

    سلام خوبید ، خواستم بدونم هنوزم در این زمینه فعالیت میکنین؟ چون دیدم که خیی دیر جواب میدین پرسیدم خیلی ممنون ، بعد اگر شماره ای باشه توی واتساپ بتونم نوبت بگیرم ممنون میشم

    • سلام آوا جان.
      بله هنوز بحمدالله جانی در بدن و توانی در کف داریم که به مردم خدمت کنیم.
      ببخشید که بعلت مشغله های کاری زیاد، پاسخهای سایت طول میکشد. میتوانستید با تلفنهای مطب زنگ بزنید و راهنمایی بشوید و وقت بگیرید همچنانکه دیگران هم اینچنین میکنند و فرصتی برا ی جواب دادن به سایت نمیشود.
      برای وقت گرفتن به موبایل ۰۹۱۲۳۹۸۹۵۸۷ پیامک بزنید نام و نام خانوادگی و مشکل خود را به طور مختصر ارسال کنید تا راهنمایی بشوید.
      واتساپ ما که به هیچ صراطی مستقیم نیست و حتی با ” فیل.ترش.کن ” هم به سختی کار میکند. اما میتوانید برای وقت گرفتن به اکانت ما در اسکایپ به نام live:hypnotismbidaar
      تکست بزنید نام و نام خانوادگی و مشکل خود را به طور مختصر ارسال کنید تا راهنمایی بشوید. اگر راهتان دور است درمان هم با ویدئوکال اسکایپ امکان پذیر هست مثل مراجعین خارج از کشور که سالهاست با این روش درمان میشوند.
      در هنگام استفاده از اسکایپ فیل.ترش.کن و وی پی ان خود را خاموش کنید.
      موفق باشید.

  2. Baran گفت:

    سلام دکتر برای تقویت حافظه چه تعداد جلسه لازمه و ویزیت هر جلسه چقدر میشه اگر ممکنه لطف کنید بفرمایید

    • دكتر محمد جواد حریری گفت:

      سلام باران عزیز
      تقویت حافظه با هیپنوتیزم حدودا ۵ تا ۶ جلسه نیاز است در جلسه اول که شرح حال گرفته می شود ابعاد مشکل و هدف شما بررسی و اعلام نظر میگردد . لطفا جهت اطلاعات بیشتر با مطب ۴۴۲۹۵۵۹۶ تماس بگیرید. متشکرم

  3. محمد رضا گفت:

    سلام بنده امسال کنکور دارم دچار استرس شدیدی شدم رفتم پیش روانپزشک به من داروی آسنترا۱۰۰ و ریتالین داد الان دو روزه هیچ اشتهایی ندارم حالت تهوع دارم شب ها خوب نمیخوابم و روزها خواب آلود هستم سرگیجه دارم و نمیتونم خوب درس بخونم دارو رو قطع کنم یا خوب میشه پزشک هم جوابمو نمیده و باز سر همین مسئله نگرانی و ترس شدم

    • دكتر محمد جواد حریری گفت:

      سلام محمد رضای عزیز.
      خوشبختانه برای رفع استرس شما و موفقیت تحصیلی برای شما شرطی سازیهای خوب و موفقی دارم. حتما وقت بگیرید و تشریف بیاورید کاملا پیشرفت میکنید.
      موفق باشید.

  4. علی گفت:

    باسلام وخداقوت خدمت استاد بزرگوار. دکتر عزیز من احساس میکنم عدم تمرکز وضعف حافظه دارم به حدی زیاده که اعتماد بنفسمو تحت شعاع قرار داده وضعیفش کرده منتظر جوابما باسپاس

    • سلام علی جان
      در مشکلات اضطرابی معمولا عدم تمرکز، ضعف حافظه و پایین آمدن سطح اعتماد بنفس امکان پذیر است . اضطرابها به روش هیپنوتیزم درمانی با تکنیکهای هیپنوتیزمی و مشاوره های پزشکی که خواهم داد با ۸ جلسه قابل درمان است. موفق و سلامت باشید.

  5. poorya گفت:

    سلام ببخشید من تو یکی از سایت ها میخوندم که با هیپنوتیزم میتوان یک نابغه ساخت و حافظه اش رو بشدت افزایش داد آیا درسته؟

    • سلام پوریای عزیز.
      همیشه مواردی را که بطور اغراق آمیز میشنوید یا میخوانید را با احتیاط و تردید به آن نگاه کنید.
      بله با هیپنوتیزم میتوان حافظه را افزایش داد و من برای موفقیت تحصیلی دانش آموزان و دانش جویان استفاده میکنم و اثرات خوبی می بینند. بطوریکه معدل آنها ۳ تا ۴ نمره بیشتر میشود.
      موفق باشید.

  6. کریم گفت:

    سلام آقای دکتر من میخوام برای کنکورتجربی۹۴درجلسات تقویت حافظه شما شرکت کنم
    ولی چند سوال داشتم که ممنون میشم اگه جواب بدید چون می خوام سریع تر ثبت نام کنم:
    ۱-اگه در ۵جلسه تقویت حافظه شرکت کنیم بعد از اون خودمون هم می تونیم این کارو انجام بدیم؟(منظورم خودهیپنوتیزم برای تقویت حافظه است)
    ۲-این ۵جلسه چند ماه طول میکشه؟(چون من در استان لرستان هستم ورفت آمدم ممکنه وقت گیر باشه)
    ۳-اومدن به این دوره چغدر می تونه روی نتیجه کنکور موثر باشه؟
    با تشکر

    • سلام کریم جان. سال نو مبارک.
      ۱-بله
      ۲-دو یا سه جلسه اول را با هماهنگی میتوانید در فواصل پشت سرهم بگیرید دو تای بعدی فاصله تقریبا ۵ تا ۶ روزه دارند . کاش تلفنی پرسیده بودید تا زمان را از دست ندهید.
      ۳-هر چه بیشتر تمرین کنید اثرش بیشتر می شود و ماهرتر می شوید. کسانیکه در حین تحصیل مراجعه میکنند معدل پایان ترمشان با معدل ترم قبل ۳ تا ۴ نمره بهبود می یابد.
      شادکام باشید.

  7. داود-پ گفت:

    باسلام خدمت استادارجمند دکترحریری بزرگوار-اینجانب علاقه بسیار زیادی به ادامه تحصیل تا مقطع دکترا دارم ومشکل مهمی هم درمورد حافظه دارم آیا توسط شما امکان تقویت حافظه واصلاح روش مطالعه وتقویت فکروتمرکز وجود دارد-من علاقه زیادی به مطالعه دارم ولی نمیتونم خوب تمرکز و حفظ کنم-درضمن برای تمامی موارد جندجلسه نیاز است

  8. كريم گفت:

    سلام دکتر حریری،من سال گذشته با این که بسیارعالی برای کنکور درس خوانده بودم ولی به دلیل استرس وترس ونگرانی روز کنکور نتونستم حتی۴درصد از توانایی هامو نشون بدم ،استرسم طوری بود که حتی شب امتحان یک ساعت بیشتر نخوابیدم ونتیجه ای که گرفتم رتبه۱۲۰۰۰بود بعد اعلام نتایج اونقدر اوضاع روحیم.خراب بود که اصلا نمی تونستم دوباره شروع کنم.جالبه که بدونید.معدل کتبیم ١٧٠۵٣ ودیپلمم ١٩٠۴۵ وبین تمام اقوام ودوستانم به.عنوان کسی که قوی ترین حافظه رو داره معروف بودم.وهستم.حالا می خوام واسه کنکور شروع کنم اما تواین مدت که خیلی ناراحت بودم دچار مشکلاتی مثل عدم تمرکز کافی وترس و نگرانی وعدم انگیزه وشوق شدم ویه.ماهه.که بخاطر قدم دچار عدم اعتماد بنفس شدم واز یه آدم.کاملا شوخ وبرونگرا وسرحال به آدمی درون گرا وافسرده تبدیل شدم، آقای دکتر هیپنوتیزم چقدر می تونه روی انگیزه وحافظه وتمرکز و انگیزه و آرامش من اثر داشته باشه؟ من می خوام امسال پزشکی قبول شم و۲۰سالمه وتوی منطقه ۳هستم

    • سلام کریم جان.
      اضطراب امتحان از مواردی است که هیپنوتیزم بسیار خوب میتواند آنرا برطرف کند و کلا برای اهداف تحصیلی تلقینها و تکنیکهای خوبی دارم که برای مراجعینم استفاده میکنم و بحمدالله نتیجه های خوبی گرفته اند. الان که من دارم جواب میدهم آخر اسفند ماه است و شما باید برای هیپنوتیزم درمانی سریعتر اقدام کنید تا بتوانید از نتایج هیپنوتیزم درمانی برای کنکور ۹۴ استفاده ببرید. شادکام باشید.

  9. محیا گفت:

    با سلام
    من دختری هستم که فوق العاده تنبل واسه درس خوندن هستم
    در حالیکه بشدت دوست دارم درس بخوونم اما تحمل دو دقیقه نشستن سر کتاب ندارم
    و راستش حفظیاتم هم جالب نیست
    فکر ونم اراده ندارم
    آیا با هیپنوتیزم میشه درمانش کرررد

  10. ملیحه گفت:

    سلام من میخوام برای افزایش تمرکز هیبنوتیزم بشم ولی میترسم کمکم کنید. واقعا تاثیر داره؟

  11. منیر گفت:

    سلام وخسته نباشید
    بنده ۲۸ سال سن دارم متاسفانه هر چیزی که می خوانم خیلی زود فراموش می کنم و نمی توانم برای بقیه توضیح دهم. در درسهای حفظی هم باید عین کلمه را حفظ کنم تا بتوانم بنویسم ولی بعد از امتحان همه را فراموش می کنم. برنامه هایی که دارم فراموش می کنم یا در زمان مناسب به یاد نمی آورم. بیشتر مواقع نمی دانم وسایلم را کجا گذاشته ام. و شدیدا دچار مشکل شده ام. در هنگام مطالعه تمرکز ندارم. چه کنم؟ آیا هیپنوتیزم موثر است؟

  12. امید گفت:

    سلام می خواستم بدونم تاثیر هیپنوتیزم برای تقویت حافظه ممکنه به مرور زمان از بین بره یا نه

  13. جعفر گفت:

    سلام برای هیپنوتزم جهت تقویت حافظه توسط شما چکنم

  14. مهشید گفت:

    سلام.خسته نباشید. من ۱۹ سالمه و دانشجوی رشته معماری هستم.متاسفانه بخاطر اخطار های بیش از استادانم برای امتحانات ترس زیادی از امتحان دارم به حدی که اصلا تمرکز کافی برای درس خوندن ندارم و همش به این فکر میکنم که موقع امتحان جواب ها فراموشم شود و نمره بالایی نگیرم.
    لطفا اگه میشه کمک کنید تا مشکلم رفع بشه.متشکرم

  15. مریم گفت:

    سلام
    راه حل هایی برای کاهش بیش فعالی کودکان نیازمندم
    راه کنترل پرحرفی چیست؟

  16. لیلا گفت:

    با سلام
    من به دلیل ترس از خون نتونسم به چیزی که همیشه بهش علاقه داشتم یعنی پزشکی برسم. رشته ریاضی رو انتخاب کردم و معماری خوندم.
    سوالم اینه که این ترس از خون از طریق هیپنوتیزم قابل درمانه؟ و اینکه با استفاده از هیپنوتیزم من که رشته ریاضی خوندم و باید شروع کنم به خوندم درسهای رشته تجربی آیا میشه حافظه و قدرت یادگیریم زیاد شه؟ مثل همون کاری که دکتر «ان. ای.استراتاس» برای خودشون انجام دادن
    یه سوال دیگه 🙂 چقدر زمان میبره؟ من قدرت تصویرگری بسیار بالایی دارم

    • سلام لیلا جان .
      شاید بهتر باشه یک بررسی بفرمایید در این زمینه که متقاعد شوید شاید همین رشته ای که زحمت کشیده اید و خوانده اید را ادامه دهید و پیشرفت کنید . در این زمینه مشاوره های روانشناسی بیشتر کمکتان میکند . درمان فوبیای خون و تقویت حافظه با هیپنوتیزم امکان پذیر است .هرکدام ۵ تا ۶ جلسه . موفق باشید . همان که دارید هم خوباست !

      • لیلا گفت:

        ممنون از پاسختون
        من خود هیپنوتیزم رو امتحان کردم.تو اولین سعی برای این کار موفق شدم دستم رو بلند کنم. حس بسیار جالبی بود کمی ترسیده بودم و خندم گرفته بود از این اتفاق 🙂
        حتما حضورا خدمتتون میرسم. با تشکر

  17. مريم گفت:

    سلام میشه یه راهکار قوی برای افزایش حافظه ارائه بدین.مثﻷ باید جطور هیبنوتیزم انجام بدم تا حافظه ام قوی تر بشه.ممنون

  18. سامان گفت:

    با درود و سلام
    بنده از نوجوانی به علت اینکه از حافظه ام استفاده کمی کرده ام(رشته ام ریاضی بوده و درس ها را هیچ وقت به صورت حفظی نخوانده ام..حتی اهل شعر و ورزش و ..هم نیستم که بخواهم شعر یا اسامی بازیکنی را حفظ کنم) حافظه ام به شدت ضعیف شده است. به طوریکه الان که قصد خواندن برای کنکوری را دارم که حفظیات خیلی مطرح هست؛به شدت دچار مشکل شده ام.(با اینکه تمرکز خوبی دارم)
    با اینکه درباره تاثیر هیپنوتیزم بر حافظه خیلی صحبت شده اما من جایی شنیده ام که این تبلیغات اغراق آمیز اند و هیچنوتیزم حتی می تواند باعث اخلال در حافظه شود.آیا شما تایید می کنید؟
    و اینکه هیپنوتیزم حداکثر و حداقل در چه حد و چه مقدار می تواند روی حافظه تاثیر بگذارد؟

    بی اندازه ممنونم..لطفا زودتر جواب بدهید چون من خیلی برای کنکورم نگرانم.
    سپاس

    • سلام سامان جان .
      برای کنکور باید زودتر اقدام کنید . هیپنوتیزم تاثیر مثبت بر افزایش حافظه دارد . به شایعات توجه نکنید . کمک بسیار موثری برای شما و سایر دوستانتان خواهد بود. موفق باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.