هیپنوتیزم و آموزش درمان ناخن جویدن
۱۳۹۲-۰۲-۱۱
هیپنوتیزم شاهکارش ایجاد آرامش است.
۱۳۹۲-۰۲-۱۱
Show all

درمان بیماری پانیک ( هراس) با هیپنوتیزم

درمان بیماری پانیک ( هراس ) با هیپنوتیزم 

بیماری پانیک (هراس) چیست ؟ 

درمان بیماری پانیک با هیپنوتیزم

بیماری پانیک

هیپنوتیزم، آموزش خود هیپنوتیزم، هیپنوتیم درمانی، پدر هیپنوتیزم ایران، درمان بیماری پانیک هیپنوتیزم بیدار دکتر حریری

بیماری پانیک - هیپنوتیزم بیدار - دکتر حریریدرمان بیماری پانیک بیماری پانیک یا هراس یک حادثه ناگهانی است که در آن ترس شدید سراسر وجود شخص را فرا میگیرد . این حملات پانیک بدون اینکه دلیل خاصی داشته باشند  با واکنش های شدید بدنی همراهند . حملات پانیک یا هراس میتواند  برای فرد بسیار وحشتناک و دلهره آور باشد  . زمانی که این حملات  پانیک شروع می شوند شخص   کنترل خود را از دست می دهد و شاید حتی  فکر کند دچار حمله قلبی شده و یا  شاید گمان نماید  در حال مرگ است . افراد در طول زندگی خود ممکن است یک یا چند بار این حملات پانیک  را تجربه کرده باشند ، اما اگر این حملات پانیک بارها تکرار شوند می توان گفت فرد دارای بیماری پانیک یا هراس است . بیماری پانیک یا هراس در قدیم به عنوان استرس شناخته میشده است  اما امروزه یک عارضه مستقل محسوب می گردد .

گاهی اوقات سیستم هشداردهنده ی مغز انسان سیگنالهای خطر را اشتباه تفسیر میکند. این سیستم هشدار دهنده در عمق مغز قرار گرفته است ولی بسادگی قابل تخریب و آسیب است ! از جمله علائم آسیب این سیستم میتوان به نگرانی و اضطراب شدید اشاره کرد .

بیماری پانیک (هراس) یک حمله حاد و ناگهانی اضطرابی است که بین چند دقیقه تا یک ساعت طول می‌کشد. شیوع این بیماری حدود ۶-۲ درصد برآورد می‌شود که با افزایش استرسهای روحی روانی در جوامع پیشرفته پانیک رو به افزایش می‌باشد. بیماری پانیک در زنان ۳-۲ برابر بیشتر از مردان است اگر چه در سنین متفاوتی دیده می‌شود اما اکثراً افراد در سنین جوانی مبتلا می‌شوند.

 نوع دیگری از اضطراب نیز هست که با حملات پانیک ( اضطرابهای حمله ای شدید ) تظاهر میکند اما بندرت بصورت منفرد مورد توجه قرار می گیرد، این حالت را اختلال اضطرابی منتشر G.A.D می نامند. علاوه بر اختلال پانیک، اختلالات اضطرابی شامل ترس ها، اختلال وسواس فکری – عملی، اختلال اضطراب جدایی، و اختلال اضطراب فراگیر. فوبیاها شکل بسیار رایج اختلال اضطرابی در میان مردم امریکا است، و اغلب باعث فراخوانی حمله پانیک یا علایم اضطرابی می شود. هیپنوتیزم، آموزش خود هیپنوتیزم، هیپنوتیم درمانی، پدر هیپنوتیزم ایران، هیپنوتیزم بیدار دکتر حریری

بسیاری از افراد اصطلاح حمله ااضطراب و حمله پانیک را یک چیز معنی می کنند. استفاده از این اصطلاحات به جای هم بلامانع است، اما در واقع تفاوتی بین بیماری پانیک و اضطراب وجود دارد. از دیدگاه بالینی، اضطراب و پانیک دارای ویژگی های متفاوتی هستند، اصطلاح حمله اضطرابی، واقعاً عبارتی نیست که در میان متخصصان مورد استفاده قرار گیرد. در واقع حمله پانیک تنها نشانه ای است که با اختلال پانیک رابطه داردٰ که نوعی از اختلال اضطرابی است. اختلال اضطرابی، اختلالی روانی است که با میزان زیادی از اضطراب مشخص می شود. اختلال پانیک، نوعی از اختلال اضطرابی است که اغلب سبب بیماری پانیک می شود.

در هنگام حمله ی پانیک مقادیر زیادی آدرنالین در خون ترشح می شود و  مبتلایان می گویند این حملات دلهره آورترین وقایع زندگی آنها است. اگر این حملات بصورت مکرر و غیر منتظره اتفاق افتد بعنوان بیماری پانیک تلقی خواهد شد ، ولی حملات پانیک در جریان دیگر بیماریهای اضطرابی نیز اتفاق می افتد. بعنوان مثال کسانی که دچار فوبیا(ترس از مکانهای سربسته ، ارتفاع ، جاهای پرازدحام و … ) هستند ، ممکن است حملات پانیک را با قرار گرفتن در شرایط اضطراب آور تجربه کنند.

فرد مبتلا به بیماری پانیک ( هراس) در طی حمله از نظر ذهنی، احساس اضطراب و ترس شدید همراه با علائم بدنی چون تپش قلب معمولاً شدید، تعریق، لرزش دستها، احساس تنگی نفس و خفگی، درد یا فشار در ناحیه قفسه سینه، احساس تهوع یا چنگ زدن در معده، احساس سرگیجه و عدم تعادل و گاه غش، احساس لرز در تمام بدن، مورمور شدن اندامها و گاه گرگرفتگی و التهاب بدن، احساس ترس شدید همراه با احساس مرگ قریب الوقوع، احساس از دست دادن کنترل بر حالات خود یا دیوانه شدن ناگهانی را تجربه می‌کند. البته همه افراد این حملات را به یک شکل تجربه نکرده و تعداد و شدت علایم در هر حمله و از فردی به فرد دیگر ممکن است بسیار متفاوت باشد. حمله عموماً بیست دقیقه و ندرتاً بیش از یک ساعت طول می کشد. البته باید دانست که این حملات هرگز به کسی آسیب نرسانده . اگرچه آنها ترسناک و ناگوار هستند اما بی خطرند . تمام افرادی که از حملات خود صحبت میکنند از هیچ  آسیب جسمی سخن نمی گویند با ابنکه هزاران بار آن را تجربه کرده اند .

معمولاً افراد مبتلا به دلیل احساس‌ ترس و نوع نشانه‌ها، درخواست کمک اورژانسی نموده و در بسیاری موارد به اورژانس قلب مراجعه می‌نمایند اما پس از گرفتن شرح حال و بررسی، به آنها گفته می‌شود چیز مهمی نیست و این یک حمله عصبی بوده است البته شنیدن این جمله برای بیمار باور کردنی نیست و او اغلب از پزشکی به پزشک دیگر مراجعه نموده و درخواست بررسی بیشتر برای تشخیص علت حملات را دارد. در برخی افراد ترس از وقوع حملات باعث محدودیت در فعالیتهای آنها شده و از اینکه مبادا در شرایطی که دسترسی به پزشک و کمک اورژانس امکان پذیر نباشد از رفتن به مسافرت، مراجعه به مکانهای شلوغ و گاه حتی حاضر شدن در سر کار امتناع می‌ورزند.

نشانه های رایج حملات پانیک شامل:

۱-      تپش قلب، ضربان افزایش یافته قلب، به زحمت نفس کشیدن، خفگی

۲-      درد قفسه سینه ، وناراحتی بسیار

۳-      عرق کردن، حرکت زیاد، و لرزیدن

۴-      سرگیچه، احساسات غیر واقعی بودن و گسستگی

۵-      ترس از دست دادن کنترل، دیوانه شدن ، مواجه شدن با مرگ

۶-      کرختگی، لرز یا گرگرفتگی

و عوامل تشدید کننده ی این حملات :

عواملی که باعث افزایش این حملات می شوند عبارتند از :

۱- سابقه ی این حملات در خانواده

۲-  استرس بالا

۳- مرگ یا مبتلا شدن کسی که دوستش دارید به یک بیماری جدی

۴- تغییرات بزرگ در زندگی

۵- داشتن مشکل در کودکی

۶-  تحمل یک حادثه تلخ مانند تصادف یا تجاوز

هتیزم، آموزش خود هیپنوتیزم، هیپنوتیم درمانی، پدر هیپنوتیزم ایران، هیپنوتیزم بیدار دکتر حریری

انواع درمان بیماری پانیک :

معمولاً حملات با اقدامات درمانی تحت کنترل درآمده و در سنین بعد کاهش می‌یابد البته در صورت عدم درمان می‌تواند شدت یافته و برای تمام عمر تداوم یابد. اگر چه مطالعات در زمینه پیشگیری به افزایش توان مقابله با استرسها از طریق مشاوره، روان درمانی ، هیپنوتراپی و بالا بردن توانایی انطباق با محیط اشاره دارد اما پیشگیری از انتقال ژنتیکی بیماری به نسلهای بعدی عملاً امکان پذیر نیست. نکته قابل توجه نحوه برخورد فرد با بروز حمله می‌باشد. بهترین اقدام سعی در حفظ آرامش و دوری از وحشت است چرا که حملات پانیک اگر چه آزاردهنده و نگران کننده بوده ولی خطرناک نیست و باعث بروز مرگ، سکته و یا حالات غیر عادی و خطرناک نمی‌گردد. لذا فرد مبتلا می‌بایست تلاش کند این عدم خطرناک بودن حمله را در ذهن خود تداعی کرده و سعی در حفظ آرامش خود نماید تا به تدریج حمله خاتمه یابد، تلاش برای تنفس آرام و عمیق و شل کردن عضلات به رفع سریع حمله کمک می‌کند.

 برای داشتن شرایط روانی سالم و پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماریهای اعصاب و روان داشتن یک شیوه زندگی سالم حرف اول را می‌زند که این شیوه زندگی سالم آمیزه‌ای است از داشتن تعادل همیشگی در زندگی در فاصله ساعاتی که صرف کار، تفریح، مسافرت، استراحت و ورزش می‌شود. در ضمن توجه به تغذیه سالم به ویژه رژیم غذایی شامل: سبزیجات، میوه جات و لبنیات تازه فراوان و پرهیز از مصرف مواد الکلی و مصرف خودسرانه هر گونه دارو توصیه می‌شود.

درمان بیماری پانیک ( هراس ) با هیپنوتیزم

دارو درمانی، توان بخشی و روش های آرام سازی (تن آرامی یا ریلکسیشن ) و هیپنوتراپی ( هیپنوتیزم درمانی )  است که می تواند به بیمار در کنترل این حملات کمک فراوانی کند. نکات دیگری که می تواند آرامش بیشتری به فرد دچار حمله دهد شامل این موارد است: اطمینان دادن به بیمار مبنی بر اینکه این علایم مربوط به یک بیماری شناخته شده است و باعث مرگ نخواهد شد، تشویق بیمار به تنفس آرام و عمیق در مواقع تنگی نفس، اجتناب از مصرف کافئین و نیکوتین.در دارو درمانی دوره درمان پس از بهبود اولیه که حدود یک ماه طول میکشد، در حدود ۸ تا ۱۲ ماه است  اما خبر خوب اینکه بیماری پانیک به هیپنوتیزم درمانی عالی جواب می دهد بخصوص وقتی با هیپنوآنالیز و جلسات شناخت درمانی همراه باشد ،  دوره درمان را بسیار کوتاه می نماید .

برخی از داروهای مورد استفاده در بیماری پانیک

 بنزودیازپینها :
شایعترین داروهای ضد اضطراب را این گروه به خود اختصاص می دهد ، اینها با خاموش کردن سیستم اعلام خطر در مغز ، عمل میکنند ، عیب اصلی و مهم اینها ، ایجاد عادت وحتی اعتیاد است ، همچنین در برخی موارد با مواد الکلی تداخل اثر بسیار خطرناک و کشنده ای خواهند داشت . به همین خاطر معمولا بصورت کوتاه مدت استفاده می شوند

داروهای مسدود کننده بتا :
این داروها که معروفترینشان پروپرانولول یا ایندرال است ، میتوانند اثرات جانبی اضطراب مثل لرزش دستها ، طپش قلب ، تعریق و… را مهار کنند .بهمین خاطر معمولا یکساعت قبل از قرار گرفتن در شرایط استرس زا ( مثل سخنرانی ، مجامع عمومی ، امتحان ، و… ) با مقادیر تعیین شده توسط پزشک ، مصرف میشوند و گاهی با صلاحدید پزشک بصورت مرتب و  منظم تجویز می شوند.
نکته مهمی که درمورد این داروها باید به آن توجه داشته باشیم ، منع مصرف آن در مبتلایان به آسم است.
بوسپیرون یا بوسپار یکی از داروهای ضد اضطراب جدید است که اثرات آرامبخشی و اعتیادآور ندارد اما تاثیرآن  کمتر از بنزودیازپین هاست .

 

 داروهای ضد افسردگی :

این داروها نیز نقش ضد اضطرابی خوبی دارند. برخی داروهای این گروه با مهار برداشت مجدد سروتونین عمل می کنند  . داروهای فوق خصوصا در بیمارانی که بیش از حد به فکر فرو می روند ،  بسیار ارزشمند خواهند بود. تفکر بیش از حد نیز مثل سردردهای شدید است ، بدین معنی که برطرف شدن آن به فرد احساس آرامش و شادابی  خواهد داد. درحقیقت این احساس به فرد دست خواهد داد که شخص دیگری شده است ، البته در حقیقت این شخص خود اوست اما در لباسی سالم و شاداب.داروهای مهار کننده با جذب سروتونین در حملات پانیک بسیار مناسبند.

داروهای مهار کننده مونو آمینو اکسیداز :
داروهای این گروه مثل ناردیل نیاز به تغییر رژیم غذائی دارند ، به همین خاطر چندان پرطرفدار نیستند اما در مواردی خاص ، ارزشمندند.

یکی از مشکلات شایع در اختلال یا بیماری پانیک، خود درمانی یا استفاده از داروهای آرام‌بخشی است که باعث نوعی وابستگی بیش از اندازه به این داروها می‌شود.

درمان بیماری پانیک با هیپنوتیزم

بهترین رویکرد در فرد مبتلا به این حملات مراجعه به یک پزشک عمومی است که پس از انجام بررسیهای اولیه اقدامات ابتدایی درمانی شروع می‌شود همچنین اعتماد به این بررسیها و پیگیری درمانی نزد یک پزشک واحد بسیار مهم است و بیمار را از سر درگمی و صرف هزینه‌های بی مورد و گزاف حفظ می‌کند.

دکتر محمد جواد حریری ، پزشک و هیپنوتراپیست ( هیپنوتیزم درمان گر )  عضو انجمن جهانی  هیپنوتیزم

مطالب مرتبط

آرامش با تکنیک های رفع اضطراب

بهبودی کامل پانیک ووسواس فکری

درمان بیماری پانیک با هیپنوتیزم

بیماری پانیک

449 دیدگاه ها

  1. نازی گفت:

    سلام وخسته نباشید.
    ایااحساس دیوانگی در فوبیاب واقعیت میپوندد…یافقط احساس واهی…..

  2. زهرا گفت:

    باعرض سلام وخسته نباشید به پزشک مراجعه کردم وبهشون گفتم همش خوابم میادوهمیشه خسته وکسل هستم و…ایشون گفتندبه پانیک مبتلاهستم وباتوجه به مشکلاتی که افراددیگرداشتندوباشمادرمیان گذاشتندمن هم مطالعه کردم متوجه شدم من هم دچارپانیک هستم . چندین باراین حملات عصبی درسن ۲۰ ،۲۳ ، ۳۲،۳۵ ،سالگی به سراغم آمده وزندگی رابرایم سخت کرده ومدام فکرمرگ به سراغم میاید. درسن ۲۳ سالگی بعداززایمان ،البته بسیارضعیف شده بودم،حمله عصبی بهم دست داد غیرازمایعات تادوماه نمیتوانستم چیز دیگری بخورم ویکبارهیپنوتیزم درمانی شدم وکم خونی شدیدداشتم که خیلی بهترشدم حالا باید چه کنم ،خیلی موقع اشتباه حرف میزنم. لطفا مراراهنمایی بفرمایید.ممنون ازشما

    • سلام زهرا جان. سال نو مبارک.
      اینها که نوشته اید شبیه شرح حال یکی از مراجعین است که تازه مراجعه کرده اند و در بررسی های دقیق متوجه شدم و با ایشان هم درمیان گذاشتم که پانیک نبوده و چیز دیگری است؛ اگر شما هم ایشان هستید که درمانتان در حال انجام است وگرنه توضیحات شما کافی نیست و تناقض دارد و باید حضوری بررسی کنم. شادکام باشید.

  3. ابراهیم یارمحمدی گفت:

    سلام من حدود ۱۰ روز هست که مبتلا به حمله شدم که هرروز یک بیمارستان بودم.تا اینکه تشخیص پانیک بود.وبه روانپزشک مراجعه کردم.حالا سوالم اولا اینه اولا من ۸ساله بدنسازی کار میکنم آیا ادامش برام مضره؟ ودوما روابط جنسی تاثیر منفی یا مثبی دربیماری من داره یا نه.باتشکر

  4. میترا گفت:

    اقای دکترمن هفته بعدعروسیمه میترسم درجمع همه دیوانه شم واقعا فوییا باعث دیوانگی میشودیافقط احساس الکی توروخدا جواب بدین مممممنوووون…..

  5. میترا گفت:

    سلام اقای دکترایا باترس فوبیا ادم دیوانه میشود یافقط احساس الکی……؟؟؟خواهش میکنم اقای دکترجواب بدین اجرتون باخدا…..

  6. سیما گفت:

    ایاترس ازدیوانه شدن واقعا ادم دیوانه میشود؟؟؟

  7. محمد گفت:

    سلام.
    پدر من مصرف تریاک داشت.همزمان با دوره ترک دچار بیماری هراس شد! که خودش هنوز این بیماری قبول نکرده و میگه من آسم دارم! مدام دچار تنگی نفس شدید میشه! داروهای اسم (تحت نظر دکتر) که استفاده کرد روش جواب نداد! الان قرص های اارام بخش دکتر اعصاب میخوره ( دومین شب استفاده هست)! شاید حدود بیست دکتر مختلف بردیمش! باز میل به دکتر رفتن داره! قرص ها و امپول های هر دکتر هم همون شب مصرف میکنه! فردا دکتر جدید و امپول جدید! حس میکنه بعد تنگی نفس میمیره!
    ۴۵ سالش هست!
    ما باید چیکار کنیم! چند وقت کار ما شده دکتر رفتن! امپول زدن!
    امشب مجبورمون کرده بود پیش متخصص اسم و الرژی بریم که با زور قرص های اعصاب خوابش برد!

    خیلی نگرانشم. چند شبه نخوابیدم!

    • سلام محمد جان. سال نو مبارک.
      درمان و یا بهبودی در صورتی امکان پذیر است که کسی خودش مایل به درمان و یا بهبودی باشد و به بیماری و یا مشکل خودش آگاه باشد. او را متقاعد کنید که از پزشکانش نام بیماریش را هم بپرسد (یعنی تشخیص بیماری) تا ببیند چه زمانی متقاعد میشود که بیماری جسمی نیست و آنگاه روی درمانهای غیردارویی برایش تاکید کنید تا خودش به این شناخت برسد. شادکام باشید.

  8. زینب گفت:

    سلام.آقای دکتر من یه سوالی مطرح کردم ولی جواب سوال منو ندادین.

  9. اکبرجعفری گفت:

    دکترجان سلام و خسته نباشی. اگرکسی تریاک مصرف کنه و امکانش نباشه فعلن بزاره کنار آیا میتونه مراحل درمان رو طی کنه تا زمانیکه شرایط ترکش فراهم بشه؟ممنون میشم جواب بدید

    • سلام اکبر جان. سال نو مبارک.
      شما به مراکز متادون درمانی مراجعه بفرمایید، برخلاف نظر بعضی از افراد ناآگاه، این روش بیسیار موثر و مفید و بیضرر است و اگر روانشناس آن مرکز فعال و علاقمند باشد بسیار بهتر جواب میدهد. شادکام باشید.

  10. شيرين گفت:

    با سلام
    ممنون از مطالبمفیدتون
    همسر من چندین ساله دچار پانیک هست،‌اون از دو سالگی پدرش را ازدست داده و به دلیل مشکلاتی که داشته گویا در دوران نوجوانی و جوانی و… هیچ وقت آدم شاد و آرامی نبوده،‌
    دکترهای متعددی رفته و مدتها داروهای مختلفی مثل کلونازپام مصرف کرده،‌البته الان یک ماهی کلونازپام را تونسته بذاره کنار و تحت نظر روانپزشک داروهایی مثل دولوکستین،‌دوکسیپین و لاموتریژن مصرف میکنه و با مصرف اینا حمله نداره ولی من خیلی نگرانشم. تاکی این ترسها و استرسها و.. ادامه داره. همسر من قاضی هست و شرایط شغلییش اونو عصبی تر و مضطرب تر میکنه. ما توی یک شهرستان در خراسان جنوبی هستیم و متاسفانه نمیتونیم از تکنیکهای شما استفاده کنیم.اینجا چه کار میشه کرد؟ خواهشا منو راهنمایی کنید

  11. آناهیتا گفت:

    سلام، شب خوش، من ۳۰ سالم هست و دچار وسواس فکری هستم. در موارد مختلف این وسواس تدثیر خودشو میذاره. چند وقتی دچار بیخوابی شدم و بعد توی رفتار اجتماعی خودشو نشون داد. الان هم چند وقتی هست که دچار استرس شدید شدم. من دانشجوی ارشد هستم و شغلم آزمایشگاهیه. با دیدن یه فرد جدید یا محیط جدید چنان استرسی منو میگیره که حتی پاهام هم میلرزه دیگه قادر به انجام تکنیک هایی که قبلا انجام میدادم نیستم و بدون پروپرانولول هیچ کاری ازم ساخته نیست. لازم به ذکر هست که این موارد همه در اثر ترس فکری و اینه که زیاد به این موضوع فکر میکنم. راه حل چیست؟

    • سلام آناهیتا جان. سال نو مبارک.
      اگر با پروپرانولول مشکل شما رفع میشود همان را ادامه دهید عوارض جانبی ندارد ؛ اما اگر مشکل باقی است ، وسواس فکری و اضطراب فراگیر از مواردی است که من با هیپنوتیزم درمان میکنم. شادکام باشید.

  12. سهیل گفت:

    با عرض سلام و خسته نباشید
    من حدوده ۵ ماه پیش گل کشیدم
    حالم خیلی بد شد حس میکردم دارم از دنیا میرم،میلرزیدم،تپشه قلب
    امش الا هنوز اون حالت ها رو دارم ب طوری که خبر فوت میشنوم خیلی حالم بد میشه
    رفتم ام ار ای اما چیزی رو نشون نداد
    رفتم پیشه پزشک بهم قرص ایمی پرامین۱۰ و ریسپریدون۱ را بهم داده
    مصرف میکنم بهترم اما بازم اون حالتارو دارم
    میخواستم بدونم درمانی داره بیام پیشتون؟

  13. ستاره گفت:

    شرح مسئله: سلام. من چند ماه پیش به صورت کاملآ اتفاقی علائم بیماری روانی مسخ واقعیت و مسخ شخصیت رو توو اینترنت خوندم. تا قبل از اون زندگی من خوب بود و هیچ مشکلی نداشتم اما بعد از اون زندگیم سیاه شد و انگار همه ی اون علائم به من منتقل شد و من مسخ شدم. الان دائمآ از خودم میپرسم اصلا زندگی یعنی چی؟! ما الان کجاییم؟! اینجا کجاست؟! اسمون چیه؟! زمین چیه؟! نکنه من الان اینجا نباشم؟! نکنه زندگیم یه خواب ِ طولانی باشه؟! نکنه محیط اطرافم واقعی نباشه و از این سوالای مسخره ای که دائما به ذهنم میان. من به خدا هیچ گناه بزرگی توو زندگیم نکردم اما همش احساس میکنم این یه عذاب بود که یهو به زندگیم افتاد و زندگیم مختل شد. تا قبل از اینکه اون علائم رو بخونم زندگی ارومی داشتم. شاغل بودم. حالم خوب بود و خلاصه عادی بودم. وقتی این علائم رو خوندم یه حس ترس وحشتناکی سراغم اومد، استرس گرفتم، از کارم انصراف دادم و الان چند هفته اس توو اتاقم حبسم و از همه چی میترسم. به هزار مصیبت رفتم پیش روانپزشک گفت وسواس داری بهم قرص داد. یکماهه دارم میخورم ولی خبری از بهبودی نیست. البته استرسم خیلی کم شده اما اون افکار همچنان به ذهنم میان و اذیتم میکنن. از وقتی این قرص ها رو میخورم خواب های خیلی واقعی همراه با جزئیات بسیار ریز میبینم طوری که بعد از اینکه بیدار میشم مو به مووی خوابم رو یادم میاد و انگار واقعیت داشته. واسه همین مرز بین واقعیت و خوابم رو گم کردم و وقتی که بیدارم همش به خودم میگم نکنه الان خواب باشم؟! نکنه یهو از خواب بپرم و بفهمم که خواب بودم؟! یه جا خوندم میشه از طریق هیپنوتیزم اون روزی که من توو نت این علائم رو خوندم رو از ذهنم پاک کرد و بعدش زندگیم به حالت عادی برمیگرده و من دیگه چیزی از اون جریان یادم نمیاد. میخواستم ببینم ایا این راه حل شدنیه!؟

  14. کمال الدین خصری گفت:

    سلام دکتر حریری هرساعت وارد سایت میشوم به امید اینکه جواب ها داده باشید.خواهشن اگه امکان دارد در یک قسمت یاداوری کنید. چند روز یکبار دیدگاه ها را برسی میکنید.هرچند مطمئن هستم از هیچ کمکی دریغ نداری ولی قبول کنید انتظار برای بیماران حوزه کاری شما انتظار سخت است.کسی اگه شهرستان باشد بلافاصله نتواند تهران بیاید و روی جواب شما تصمیم بگیرد.تشکر

    • سلام کمال الدین خضری عزیز. سال نو مبارک.
      قبول بفرمایید که همچنانکه شما محدودیتهایی دارید، محدودیتهای دیگری برای هر کسی وجود دارد. پاسخ دادن به انبوه سوالات زمانبر است و متفاوت است. پاسخ شما را در همین صفحه داده ام اما اگر سریعتر میخواهید جواب بگیرید تلفنی هم میتوانید تماس بگیرید. شادکام باشید.

  15. کیان گفت:

    سلام اقای حریری عزیز
    جناب دکتر حریری من حدود دو ماه پیش دو امپول متشابه تزریق کردم ولی به علت حساسیت و راهنمایی یه پزشک به صورت تلفنی من دچار تعرق شدید شدم و ضربان قلبم بالا رفت بسیار زیاد همان موقع با حضور اورژانسددر محل ترسم بیشتر شد ولی تمام شد اورزژانس رفت ولی همان شب ساعت دو هنگامیکه میخواستم بخوابم دوباره همان علایم امدنند اینبار با اسرار خودم با اورژانس به بیمارستان منتقل شدم ولی استرس به حدی رسید که ضربان قلب شدید میگرفتم و سردردهای زیاد و تعرق شدید ولی از اونجایی که ادم قوی هستم شروع کردم به مقابله باهاش و تا حدی که دوباره کاری شروع کردم رابطه های جدید با افراد جدید برقرار کردم سیگارم را ترک کردم و با همسرم مهربانتر رفتار میکنم ولی جناب دکتر میخواستم بدونم من ۲۳ سالمه و یک ساله ازدواج کردم کاری را شروع کردم تو شهری که خانمم زندگی میکرد ولی موفق نشدم و بعدشم که اون داستان اورژانس پیش اومد ولی حالا بعضی از وقتا دچباره حالم بد میشه بی حوصله میشوم و خیلی کم تو بعضی مواقع دچار تپش قلب میشوم بیشتر ترسم از اینکه مجبور بشم قرص بخورم یا دیوانه بشم و دست به کار احمقانه ای بزنم یا اینکه کسی را ناراحت کنم اخه همسرم تمام زندگیمه ولی تو این چند وقتی که منزلشون بودم به خاطر اینکه مادرش قرص ضد افسردگی مصرف میکرد بیشتر ترسیدم از قرص از شما خواهش میکنم هرچه سریعتر راهکار مشکلم و اینکه قابل حل هست یا نه را بهم بدید منتظرم و سپاسگذارم.

    • سلام کیان جان.
      شاید یک مسئله موقتی در اثر عوارض دارویی بوده که مصرف کرده اید و طپش های بعدی ترس از تکرا ر مجدد آن حالت بوده و دیگر پیش نیاید . الان که دارم پاسخ میگویم ۴ ماه از آن جریان می گذرد اگر تا دو ماه دیگر (یعنی جمعا ۶ ماه) هنوز علائم آزار دهنده و غیر قابل تحملی دارید با وقت قبلی به مطب مراجعه بفرمایید. شادکام باشید.

  16. کمال الدین خصری گفت:

    سلام ۳۷ساله هستم. ۱۳فروردین ماه امسال بعد از سپری یک روز شاد برای صرف شام جمع زیادی ساندویچ خوردیم.بعد از یک ساعت ناگهانی حالت حمله ای به من دست داد انگار یک بشکه اب روم ریخته شد احساس کردم از رگ گردنم چیزی بالا رفت.همراه با دل پیچه خیلی ضعیف در فاصله ۱۰ دقیقه ۲بار این حالت بهم دست داد .بلافاصله به اورژانس مراجعه کردم.نوار قلب و..همه چی عادی بود فقط رنگ صورتم زرد شده بود ودکتر اصرار داشت که سرت ضربه نخورده..چند تا امپول مسکن و..روز بعد همه چی عادی شد.۲۰روز بعد دباره همین حالت بهم دست داد.پیگیر شدم.متخصص داخلی رفتم بعد از ازمایشات فراوان….همه چی سالم گفتن برو سمت قلب..فوق تخصص قلب با اکو وتست ورزش…گفت برو سمت گوارش و…بلاخره اندسکوبی سونوگرافی لگن وشکم ام ار ای و انواع ازمایشات…همه خدا را شکر سالم..همه اینها ۳ماه طول کشید.ومن روز به روز لاغر وشدم ودرد شدید بدن بخصوص سمت چپم وپاهام و چندین بار این حالت به من دست داد. غذا میخوردم احساس نفغ شدید داشتم…برام جای تعجب داشت خوابم خوب است. وتا ۴ماه اول اصلن از سرم شاکی نبودم.تا اینکه یکروز همین حمله سراغم امد و ۲۰روز تمام دردهای عصلانیم شدید شد وسردرد هم اصافه شد وخیلی وقتها داخل سرم انگار رعد و برق است..در مدت ۲۰روز واقعن فلج وخسته ودرمانده..دکتر مغز واعصاب تست نوار عصب وعصله گرفت. وتشخیصش سوماتروفم بود…واصرار داشت قبلن تصادف یا سرت صربه نخورده داروی سیتالوپرام نوشت اصلن جرات نکردم بخورم.چون تا حالا داروی اعصاب وروان نخورده بودم و دکتر هم مساله تصادف و..مطرح کرده بود احساس کردم تشخیص اشتباه است. درد شدید و…وجودم را گرفته بود که داخل هواپیما بودم یکی از مسافران دکتر بود و همه چی را به او گفتم..به من گفت قرص مترو نیدازول بگیر حالت بهتر شد برو پیش پزشک معالج گوارشت بهش بگو. اقای دکتر حریری بعد از مصرف دومین قرص مترونیدازول انگار از جهنم وارد بهشت شدم وتمامداطرافین و…متعجب ماندن که معجزه شده و درمان شدی.خوشحال وسر حال پیش دکتر معالج گوارشم رفتم و جریان را گفتم…دکتر به من گفت تا سه هفته تاثیر دارد و تو حتمن باید بری پیش روانپزشک. مدت ۴هفته طول نکشید و دباره ارام ارام همان درد وخستگی. دلهره.درد قفسه سینه.صربان قلب بالا وسردرد شدید و احساس مرگ و…سراغم امد.الان ۴ماه از مترونیدازول میگذرد ومن گرفتار درد و…وهنوز قانع نشدم مشکل اعصاب وروان دارم. در این مدت ۴ماه نیز ۳بار حالت حمله برام امده. داروی مسکن گیاهی بعصی اوقات میخورم. ۲روز یکبار هم ۱عدد مترو نیدازول. از فروردین ماه تا الان ۱۱کیلو کاهش وزن داشتم همیشه احساس خسگی شدید دارم. درد عصلانیم ناگهانی یکبار به گردنم یکبار بهدقلب و….حالت دلشوره بهم دست میده انگار الان سکته قلبی میکنم.و…اقای دکتر حریری کمکم کنید من هنوز احساس میکنم مشکل از روده ام باشد چون هر وقت حمله…بعدش دلپیچه دارم وحتمن باید رفع حاجت کنم. ولی متاسفانه پیش چند دکتر رفتم با دیدن ازمایشات و…….برام کلونوسکوبی انجام ندادن ومیگن برو پیش دکتر اعصاب وروان. کمکم کنید اگه مشکل روان دارم قانع شوم.ببخشید طولانی شد .مطمئن حرف شما را گوش میگنم. تشکر

    • سلام آقای کمال الدین خصری عزیز.
      من متوجه شدم که بعد از پرواز نزد متخصص گوارش خودتان رفتید و ایشان قبول نکرد و شما به حرف ایشان اعتماد نکردید. آیا بعد از آن به متخصص گوارش قابل اعتماد و ماهر دیگری مراجعه کردید و جریان مترونیدازول را گفتید یا نه ؟ اگر نرفته اید ، بروید و اگر رفته اید در نهایت بالاخره نزد متخصص روانپزشک (یعنی همان متخصص اعصاب و روان)رفته اید یا نه؟ اگر رفته اید تشخیص (یعنی نام بیماریتان) را چه گفتند؟ اگر پانیک و یا سوماتوفرم ( یعنی روان تنی ) گفتند تشریف بیاورید تا درمان هیپنوتیزمی را برای شما شروع کنم تا به لطف الهی درمان شوید . ( همانطور که خودتان گفتید متخصص مغر و اعصاب یعنی نورولوژیست برایتان سوماتوفرم تشخیص گذاشته ، بروید ببینید روانپزشک چه میگوید). شادکام باشید.

  17. حميدرضا گفت:

    اقای دکتر واسه جلساتتون چطور باید اقدام کنم؟؟؟حتما با این شیوه مشکل من حل میشه؟؟؟واقعا کمک نیاز دارم

  18. A.m گفت:

    دکتر أیا قابل درمان هست ؟ چرا اومده سراغ من ترس و استرس و وحشت دارم،،،کارامو از دست دادم،،،احساس گرفتگی گلو دارم اما رفتم پزشک گفت چیزی نیست،،،،،،جناب دکتر لطفا جواب بدید،،،مشکل چیه امیر پانزده ساله هستم

  19. زینب گفت:

    سلام جناب دکتر
    من ۵ ماهه ازدواج کرده ام.شوهر من ۳۴ سال سن دارد تقریبا دو سال است دچار بیماری پانیک شده است.دکتر قرصهای سیتالوپرام و پروپرانولول رو تجویز کرد.هنوز هم بعضی وقتها دچار حملات خفیف میشود مخصوصا وقتی تنها است.یک ماه بعد ازدواجمان شوهرم میل جنسیشو از دست داده و بخاطر این موضوع خیلی ناراحت است.نظر شما چیست؟ایا از عوارض همین بیماری است؟و ایا راه درمانی هم وجود دارد؟

    • سلام زینب جان.
      باید خود ایشان را ببینم و با ایشان صحبت کنم . مثلا گاهی یک بیماری امکان دارد اعتماد به نفس فرد را از بین ببرد مثلا از اینکه جلو همسرش دچار ناتوانیها و ترسهای ناشی از پانیک شده است خجالت زده شده باشد مثلا فکر کند چرا من باید از تنهایی بترسم من با این ترس چگونه میتوانم خانواده ام را هدایت کنم. و به تبع آن میل جنسی کم شود.اینها را میشود با هیپنوتیزم برطرف کنم. شادکام باشید.

  20. A.m گفت:

    سلام جناب دکتر بنده پانزده سال دارم،،،خیلی از أوغات دچار تنگی نفس و درد سینه و ترس و اسطراب شدیدی می شوم که بعد از یک ساعت شدته کمتر می شه ،،به دکتر های بسیاری مراجعه کردم ولی گفتند هیچ مشکلی نیست و من نگران سلامتی بدن و حساس شدن می شؤم حتی در سه ماه اخیر ٧ کیلو وزنم تغییر کرده ،،ا،،ترسم خیلی شدیده حتی با حرف های دکتر قانع نمی شؤم و ببخشید احساس یبوست می کنم ،،،این حملات استرس تو هر هفته به من دست میده به نوعی کارهای روزمرگی رو از دست دادم،،،اولین حمله این استرس که این احساس ها و ترس و بوجود أورد دقیقا دو ماه پیش نیمه شب شروع شد و حتی احساس می کنم اختلال در خوردن غذا دارم یا گرفتگی،،،،مشکل از کجاست خیلی احساس بدّی دارم

  21. مهسا گفت:

    سلام خسته نباشید، من ببست و سه ساله هستم،و حدودا ده ماهی میشه که این حملات رو دآرم،اولین حمله من از شبی بود که سینه ام تیر کشید و من فک کردم سرطان سینه دآرم،الان کمتر شده. ولی بی خودی یه موقع هایی دچار حمله میشم، که فک میکنم دآرم میمیرم، االان یک ماه نشدهپیش روروانپزشک رفتم. دارو مصرف. میکنم، یعنی

  22. شکوفه گفت:

    سلام خسته نباشید،من دختری۲۸ساله هستم که ازبچکی خجالتی بودم واززمانی که یادم میاد بم میگفتن که لرزش دست دارم واین لرزش دست دراین سن هم من وبسیارازارمیده درحالت عادی هم لرزش دارم ولی درمکان های جمعی یااشخاصی که مهم برام تلقی میشن تپش شدیدقلب بالرزش شدیددستام ودارم که قادربه نترلشون نیستم طوری که همه متوجه این حالت من می شوند تست هورمون هم دادم مشکلی نداشتم یکی دوماه دارو مصرف کردم امادیگه ادامه ندادم میدونستم عواقبش بدترم میکنه ،خواهشن بگویید لرزش دستام وتپش شدید قلبم درجمع درمان میشود؟باتشکر

  23. متین گفت:

    سلام
    برای زن باردارکه امتحان درمان دارویی برایش محدودمی شودوسابقه بیماری پانیک رابصورت ژنتیکی داردامکان درمان قطعی وجوددارد؟۲۹ساله ودبیر

    • سلام متین جان.
      خانمهای باردار در ماههای آخر نمیتوانند مدت زمان طولانی را به یک شکل بنشینند و لذا درمان خوب صورت نمیگیرد. اما در ماههای دیگر قابل انجام است . کلا هیپنوتیزم مشکلی در بارداری ایجاد نمیکند. موفق باشید.

  24. احسان گفت:

    باسلام خدمت دکترمحترم.بنده۶ماه هست که مبتلا به پانیک شدم روزی چندمرتبه میادسراغم تاحدیکه نمیتونم به شغلم ادامه بدم همیشه احساسزترس میکنم سرانگشتان دست وپام یخ میزنه بدنم میپره ومورمورمیکنه.فکرمیکنم الان میمیرم من ساکن زاهدان هستم توروخدایه راه درمان بهم معرفی کنیدزندگیم داره خراب میشه همسرم فک میکنه من روانی شدم.باتشکر

  25. میترا گفت:

    سلام خسته نباشید…میخواستم بدونم هیپنوتیزم برای ترک اعتیاد به مواد مخدر هم اثر داره؟؟و همه ی دکترای روانشناس و روانپزشک اونو بلدن یا ن؟؟
    ممنون میشم خیلی سریع جوابم رو بدین

    • سلام میترا جان.
      خیر همه بلد نیستند . و بعضی هم چون بلد نیستند با هیپنوتیزم مخالفت میکنند! ( برخلاف متن صریح کتاب مرجع روانپزشکی و روانشناسی) من در زمینه ترک اعتیاد با هیپنوتیزم کار نمیکنم چون افرادی که برای ترک اعتیاد می آیند اغلب به زور می آیند و یا میخواهند بگویند ما رفتیم و درمان نشدیم پس باید بکشیم! در ضمن مجددا عود میکند چون اعتیاد یک مسئله مولتی فاکتوریال است و مسائل زیادی در ایجاد آن نقش دارد که از حیطه هیپنوتیزم خارج است. موفق باشید.

  26. تارا گفت:

    خواهشا جواب بدید من ۱۷ سالمه موقعی که عصبی میشم یا استرس شدید دارم بعدش حالت غش و نفس تنگی شدید طوری که گاهی از نفس تنگی اخرش حالت تهوع شدید دارم و دوست دارم دیگه هق بزنم خیلی بی حال میشم ضربان قلبم بالا میره انگشتام یخ میکنه این ها پانیکه ???هرموقع به شدت عصبی میشم یا استرس فراوون دارم میاد سراغم جدیدا دچار وسواس شدم چی کار کنم زندگی برام تلخ شده رشته تجربی و امسال کنکوردارم خاهشاکمکم کنید

  27. ali گفت:

    salam , man mobtala be bimarie sar e hastam , va bishtar be noor hassas hastam . aya khodhipnotism baraye man khatarnak hast ? aya ba khodhipnotism mitavanam khod ra darman konam ?

    kheili moteshakeram

  28. نیلوفر گفت:

    سلام .من حدود ۴ماه پیش به علت یه اشتباه و قرار گرفتن در محیط نادرست ماری جوانا مصرف کردم همون شب دچار ترس زیاد از مردن و حمله پانیک شدم ..و از۲ ماه پیش این حملات بدون دلیل خاصی و حداقل روزی یک بار به سراغ من میاد که واقعا عذاب اوره ..دکتر رفتم و نوار مغز هم گرفتم که سالم بود با داروهایی مثل کلونازپام و الپرازورام کمی اروم میشم ولی این فکر که بیماری بدون درمانی دارم که می خواد منو از پا بندازه واقعا همه ی زندگیم و تحت الشاع قرار داده به خصوص اینکه من محصلم و به علت این حملات دست از درس خوندم هم کشیدم ..می خواستم بدون با هیپنوتیرم درمانی امکان بهبودم هست ؟چون با دارو درمانی نتیجه که می خواستم و نگرفتم…

  29. محمدرضا گفت:

    با سلام و خسته نباشید جناب دکتر حریری. من ۲۸ ساله هستم و تقریبا از ۴ سال پیش دچار حملات ترس و پانیک شده ام و به دکتر قلب مراجعه کردم و از لحاظ جسمی سالم هستم و قلبم هیچ مشکلی ندارد. بعد از آن به دکتر روانپزشک مراجعه کردم و مدتی سیتالوپرام مصرف کردم که در جریان مصرف ان ترسم برطرف شده بود اما بعد از قطع مصرف دوباره حملات ترس به سراغم امد و واقعا کلافه شده ام و بیشتر از غروب به بعد حملات ترس به سراغم می اید و شب به اوج خود میرسد. شاید نسبت به غروب و شب فوبیا پیدا کرده ام .خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید. آیا با هیپنوتیزم برای همیشه از دست این حملات راحت میشوم؟

  30. حميدرضا گفت:

    سلام خدمت شما
    جناب دکتر من چند وقتی بود که شبها نمی تونستم بخوابم همش ترس داشتم مه دارم میمرم و عزراییل داره میاد جونمو بگیره چراغ رو روشن می کردم و به سختی می خوابیدم تا اینکه یه روز به مراسم خاک سپاری یکی از اقوام رفتم و اونجا نا خود آگاه از جا بلند شدم دویدم و احساس کردم دارم میمیرم و از اون روز به بعد دیگه اصلا شبا که نمی تونم بخوابم هیچ روز ها هم آروم نیستم و همش احساس ترس و اضطراب از مرگ دارم حتی بیرون نمیتونم برم،دانشگاه نمی تونم برم،تو مهمونی حالم بد میشه،تنها جایی نمیرم و تنها خونه نمیتونم بمونم،طپش قلب و حالت تهوع می گیرم و کل فکرم همش به مردن که بلاخره میمیرم و الان وقتشه و فکرای بدتر،دکتر رفتم بهم قرص سرترالین داد ولی وقتی مصرف کردم اشفتگی و کلافگی و اضطراب بیشتر داشتم واسه همین قطع کردم،من یه پسر ٢٣ ساله هستم،ممنون میشم کمکم کنید،واقعا دیگه نمیتونم ادامه بدم

  31. اعظم گفت:

    منم فکر میکنم دچار حمله پانیک شدم یک ماه ÷یش اتفاق افتاد و هنوز تبعاتش منو درگیر کرده مخصوصا اینکه فکر میکنم به مردن نزدیک شدم لطفا منو راهنمایی کنید و شماره ای بدبد تا منم بتونم با شما وقت هیپنوتیزم بگیرم لطفا شماره رو فقط به ایمیلم بفرستید و آدرس مطبو

  32. ستاره گفت:

    سلام اقای دکتر ممنون که به سوالات پاسخ میدید. ایا مسخ شخصیت یا مسخ واقعیت (depersonalizition) بعد از حمله پانیک با هیپنوتیزم درمان میشه؟ من بعذ پانیک هفت ماه دچار مسخ شدگیم و استرسم دارم یعنی سوالات عجیبی میاد تو سرم این دنیا چیه من کیم گاهی اوقات یه خاطره میاد تو ذهنم نمیدونم خواب دیدم یا واقعی بوده ولیی همیشه نه بیکارم هستم همش میخوام فکر کنم همش فکر میکنم میخوام عقلمو از دست بدم حواسمو یا حافظمه د سرم سبکه یه جوریم دارو درمانی هم نکردم البته شنیدم همه ی پانیکی ها اینجورین فقط کمک میخوام مرسی البته اقای دکتر شرایط زندگیم خیلی پر استرس شده به یک سالی هست تو همین استرسا پانیک اومد سراغم

    • سلام ستاره جان.
      بله درمان میشود و شما قطعا به درمان حضوری احتیاج دارید. تکنیکهایی برای درمان پانیک در ۸ جلسه دارم. من از هیچ نوع کمک متعارفی به شما دریغ ندارم . چه نوع کمک دیگری غیر از موارد گفته شده نیاز دارید؟ موفق باشید.

  33. علیرضا گفت:

    باسلام اقای دکتر خسته نباشید بنده جوان ۲۶ ساله هستم که نزدیک به ۸ساله که دچار حمله اضطراب یا پانیک شدم وبا تجویز روانپزشک با مصرف کلونازپام و ایمی پرامین تاحدودی درمان شدم ولی هنوزم روزی ۱/۴ قرص کلونازپام میخورم آقای دکتر بنده مثلا از مسافت شیراز تا آباده را تنها میترسم بروم چه برسد که بخواهم مثلا برای دوران خدمتم بروم بنظر شما ینده با روان درمان بهتر میشوم یا تاثیری دارد بنده شیراز هستم چطور میتوانم تحت درمان قرار بگیرم میشه؟بنظر شما مشکل بنده چی میتونه باشه؟از مسافرت به مسافت بیش از ۱۵۰کیلومتر هراس دارم؟ چون بنده راهی خدمتم و از مسافت دور میترسم میخواهم زودتر درمان شوم لطفا کمکم کنید.مرسی

    • سلام علیرضا جان.
      من رواندرمانی را همراه با هیپنوتیزم و همراه با CBT انجام میدهم و برای درمان پانیک ۸ جلسه درمانی در نظر میگیرم. اینکه میخواهید بدانید که آیا با رواندرمانی بهتر میشوید یا نه را باید از کسی بپرسید که رواندرمانی به تنهایی را انجام میدهد و بپرسید چند جلسه طول میکشد. اینکه پرسیده اید که : “چطور میتوانم تحت درمان قرار بگیرم” اگر میخواهید درمان را نزد من شروع کنید و به انجام برسانید با مدیر دفتر من خانم صادقی به شماره ۰۹۱۲۳۹۸۹۵۸۷ جهت تعیین وقت تماس بگیرید . اینکه پرسیده اید که : “بنظر شما مشکل بنده چی میتونه باشه؟” همانطور که خودتان گفته اید مشکل شما پانیک است. شادکام باشید.

  34. ندا گفت:

    سلام وقت بخیر -من ۲۴سالمه. ازوقتی یادم میاد فردی استرسی بودم ولی الان که دانشجوی ارشدم وباید سمینار های متعدد بدم وقت ارائه هام تمام بدنم وصدام میلرزه وتپش قلب شدیدپیدامیکنم طوری که نمیتونم رو مطلب تمرکزکنم-این رفتارخیلی منو ازارمیده طوری که ازفکرکردن به ارائه بعدیم وحشت دارم-تا حالام دکترنرفتم-ایا منم به حمله پانیک دچارمیشم-روش درمان مناسب برای من چیه؟ایا میتونم بدون دستورپزشک ازیه داروی مناسب مثلابنزودیازپین یا الپرازولام یا…استفاده کنم؟اگرمیتونم نحوه مصرفش رو بهم بگین؟لطفا مراراهنمایی کنید

    • سلام ندا جان.
      با عرض پوزش، لطفا کفشهای مناسب پاها انتخاب کنید! (ترجمه: پاتونو از توی کفش پزشکها…!) بنظر نمیرسد که این پانیک باشد بلکه بنظر سوشیال فوبیا است . جدا و اکیدا از خوددرمانی پرهیز کنید. اگر میخواهید دارودرمانی کنید به روانپزشک مراجعه فرمایید. شادکام باشید.

  35. نسیم گفت:

    سلام آقای دکتر من از یک سال و دوماه پیش در پی بیماری کم خونی دچار تپش قلب ناگهانی ، بی قراری و بالا رفتن انی فشار خون شدم که پس از درمان کم خونی باز این علایم بود و با مشاور تماس گرفتم و متوجه شدم که به پنیک مبتلا هستم و از همان موقع روزانه یک قرص پرانول ۲۰ مصرف می کنم و با اگاهی از بیماری خدارا شکر خیلی بهتر شده ام و تا حدودی کنترل شده است یعنی تپش قلب نمی گیرم ولی گاهاً دچار بی قراری می شوم و از اینکه به تنهایی مسافرت کنم می ترسم که دچار حمله شوم و لی اگر همراهی داشته باشم مشکلی ندارم و گاهی هم فشار خونم بالا می رود البته به متخصص قلب مراجعه کرده ام و هیچ مشکل قلبی ندارم .الان هم ۳۸ ساله هستم و یک پسر ۱۲ ساله دارم و قصد دارم برای فرزند دوم بار دار شوم سوال من این است آیا این بیماری بر روی فرزند اثر ژنتیکی دارد و آیا مصرف قرص پرانول بر روی جنین اثر سو دارد یا خیر ؟ خواهش می کنم مرا راهنمایی کنید .

    • سلام نسیم جان.
      هرچند سوال شما در باره عوارض دارویی و ژنتیک است و ارتباطی با هیپنوتیزم ندارد ولی خیر اثر ژنتیکی ندارد و آن دارو در بارداری و مخصوصا در سه ماه اول با احتیاط فراوان مصرف شود چون خطر کاهش رشد جنین را دارد که خود این کاهش رشد امکان ایجاد مشکلاتی برای بچه دارد. پانیک شما به درمان دارویی بطور ناقص جواب داده است. شادکام باشید.

  36. فربد گفت:

    با درود
    جناب دکتر بنده ٣١ ساله هستم، شغل پر استرس ولذ خوبی دارم و ٧ سال هست که با اضطراب شدید و پانیک زندگی میکنم و چندین بار به پزشک مراجعه و دارو درمانی شده ام . اما همه درمان ها موقتی بوده اند و کیفیت زندگی ام به شدت پایین آمده است .
    لازم به ذکر هست بنده به ترس از پرواز نیز دچار شده ام به طوریکه خیلی از فرصت های کاریم را تحت همین فوبیا از دست داده ام .
    ترس بنده از پرواز نیز از همین پانیک نشأت میگیره چون همیشه به این فکر میکنم نکنه جایی که پایم روی زمین سفت نیست دچار حمله شوم . لازم به ذکر هست که اینجانب از کودکی از سوار شدن به اسباب بازیهای شهر بازی اجتناب میکنم و میدونم بسیار برایم دلهره آورند .
    سوال بنده این است که آیا با هـیپنوتیزم درمانی و در یک جلسه بهبود پیدا میکنم یا برایم درمان دارویی تجویز میفرمایید .

    • سلام فربد عزیز.
      پانیک ۸ جلسه درمان نیاز دارد. فوبیای پرواز را هم در خلال همان جلسات پوشش میدهم مگر اینکه مشکل دیگری موجود باشد. هیپنوتیزم درمانی جزء درمانهای بدون دارو است و این مزیت هیپنوتیزم است. موفق باشید.

  37. بهمن گفت:

    با عرض,سلام و خسته نباشید
    من دوماه پیش دچار حملاتی شدم که با مراجعه به دکتر قلب داخلی اعصاب و.مغز و انجام آزمایشات متعدد. مشخص شد که جسمم مشکلی نداره و دچار بیماری پانیک هستم, دکتر جان. ناراحتی من از یک ماه پیش با گیج شدن و.منگ شدنم شروع شد ,قبل از شروع مصرف داروها, .
    چند دکتر رفتم که هرکدام یه نوع درمان دادند, از پاروکستین ,الانزاپین,تراکوپین,کلوپرامین,دوکسپین,سرترالین, بهم دادند که باید اقرار کنم جرات مصرف کردنشون رو نداشتم,
    آقای دکتر این حالات گیج و منگ شدنم آیا قابل درمان است, آیا من پانیک دارم با اظطراب و افسردگی,آیا بیماری. من قابل درمان است
    ازتون خواهش میکنم جواب بدین, من از مهاباد هستم,
    مچکرم

    • سلام بهمن جان.
      میدانید که ریشه پانیک اضطرابی است . یعنی کسی که پانیک دارد به یقین اضطراب دارد و اینکه سوال کرده اید که آیا قابل درمان هستید یا نه؛ درمان پانیک سه راه دارد : دارودرمانی مشاوره های روانشناسی و هیپنوتیزم درمانی؛ که هیپنوتیزم درمانی شامل رواندرمانی و شناخت رفتار درمانی هم هست و من به علت تاثیر و سرعت درمان، طبعا هیپنوتیزم درمانی را پیشنهاد میکنم . موفق باشید.

  38. نازی گفت:

    سلام و خسته نباشید مدت سه ماه است که به دلیل فوت یکی از اقوام که در دریا فوت کردن دچار اضطراب شدم تمام ازمایشات و دکتر ریه رفتم که سالم هستم علایم تنگی نفس تپش قلب و احساس میکنم دارم میمیرم و احساس بی حسی بدن رو در روز چندین بار دارم که قرص ارامبخش میخورم بهترم حتی دیگه دکتر هم میرم میگن سالمی فک میکنم تشخیص نمیدن همش فک میکنم مریضم میشه راهنمایی کنید

  39. نازی گفت:

    سلام و خسته نباشید من بعد از فوت یکی از اقوام که در دریا غرق شدن احساس تنگی نفس و خفگی و تپش قلب و احساس اینکه الان دارم میمیرم رو دارم یه عالمه ازمایش و دکتر ریه رفتم که گفتن سالم هستی و به تنفس خودم و دیگران هم زیاد توجه میکنم دکتر قرص الپرازولام بهم دادن که میخورم خوب هست بعضی شبا با نفس نفس زدن از خواب بیدار میشم و اضطراب هم دارم که حتی اگه پیش دکتر هم میرم بهم میگن هیچیت نیست اما من همش فکر میکنم مریضم و دکترا تشخیص نمیدن میشه راهنمایی کنید

    • سلام نازی جان.
      شاید پانیک و یا شاید هیپوکندریا و یا شاید PTSD باشید. باید شما را ببینم و با شما صحبت کنم تا نظرم را بگویم ولی در کل هر سه اینها با هیپنوتیزم قابل درمان است چون شمااینطور که میفرمایید بحمدالله بیماری جسمی ندارید. موفق باشید.

  40. ارزو گفت:

    باسلام.دختری هستم ۱۹ساله که ناخوداگاه از خانه خارج میشوم ودیگه برنمیگردم و بیشتر وقت خود را با پسرها میگذراندم ۲سالی دارو مصرف میکنم و خیلی بهتر شدم ولی گذشته ازارم میده به هر چی خودمو سرگرم میکنم فایده نداره و در عذابم به نظر شما من خوب میشوم ایا به هیپنوتیزم لازم هست؟باتشکر فراوان

    • سلام آرزو جان.
      آیا در فاز شیدایی این رفتارها بروز میکرده است؟ در ضمن بفرمایید با چه تشخیصی برایتان دارو تجویز کرده اند؟ یک نکته دیگر اینکه بنظرم کلمه “ناخودآگاه” را به معنای صحیحش بکار نبرده اید و منظور شما بیشتر حرکتی با یک خواسته شدید و میل فراوان بوده است نه اینکه واقعا بدون اطلاع خودتان و بدون آگاهی خودتان و “ناخودآگاه” (مثلا مثل خوابگردی) بیرون رفته باشید. اگر مایلید بیشتر توضیح دهید. موفق باشید.

  41. پریسا گفت:

    سلام اقایه دکتر من دختره ۲۴ ساله هستم من وسواسه فکریه شدید دارم و دوچاره حملات پاتیک هم شدم با تلقین و یه سرس تکنیک ها بهتر شدم پیشه یه روانشناس رفتم اما هنوز احساسه ارامش ندارم همیشه در ترس و استرس هستم و زندگی برام سخته از چیزی لذت نمیبرم میخواستم ببینم با هیبنوتیزم من حالم تغییر میکنه یا نه ایا خطری نداره؟

  42. محمد گفت:

    سلام جناب دکتر وقت بخیر همسره بنده ۲۷ سال سن دارند و دوچار این بیماری میباشن و به دارو حساس هستن لطفن بفرماید چیکار باید انجام بدیم

    • سلام محمد جان.
      امیدوار باشید؛ همچنانکه بسیاری از بیماران شبیه همسر شما با روش من درمان شده اند و نتایج کامل گرفته اند، ایشان هم میتوانید درمان شوند. شخص ایشان با مدیر دفتر من خانم صادقی به شماره ۰۹۱۲۳۹۸۹۵۸۷ جهت تعیین وقت تماس بگیرند. موفق باشید.

  43. سارا گفت:

    با سلام و تشکر برای توضیحات مفیدی که در باب این بیماری دادید
    خواهر من چهار سال هست که به این بیماری دچاره
    البته توی این چهار سال شدت بیماریش و حملاتش به یک میزان نبوده
    متاسفانه به علت وابستگی زیادی که بین اعضای خانواده ما هست مریضی خواهرم زندگی همه مارو تحت تاثیر قرار داده سوالی که از جناب عالی دارم اینه که آیا از طریق هیبنوتیزم فرد مبتلا رفع بیماری قطعیه ؟ یعنی لزوما نیازی به مصرف دارو نیست؟
    ازتون ممنون میشم اگر راهنماییم کنید

    • سلام سارا جان.
      امیدوار باشید؛ همچنانکه بسیاری از بیماران شبیه خواهر شما با روش من درمان شده اند و نتایج کامل گرفته اند، ایشان هم میتوانید درمان شوند و نیازی به دارو نیست. موفق باشید.

    • سلام سارا جان.
      امیدوار باشید؛ همچنانکه بسیاری از بیماران شبیه خواهر شما با روش من درمان شده اند و نتایج کامل گرفته اند، ایشان هم میتوانید درمان شوند و نیازی به دارو نیست. شخص ایشان با مدیر دفتر من خانم صادقی به شماره ۰۹۱۲۳۹۸۹۵۸۷ جهت تعیین وقت تماس بگیرند . موفق باشید.

  44. شمیم گفت:

    سلام،من دختری بیست و سه ساله هستم، از حدود سه سال پیش یک مشکلی برای من پیش امده و آن این است که از خواب با هراس بیدار میشوم و میخواهم فرار کنم و داد میزنم و از خواب و یا دلیلی که باعث وحشت من شده هم چیزی به یاد نمیارم، ممکن است من هم این بیماری را داشته باشم؟!

  45. المیرا گفت:

    سلام آقای دکتر مشکل من هم مشابه آقای حمید هست که گفتن به دلیل اضطراب حملات در بیمارستا بستری شدم و دکتر من هم تشخیص داد که باید کیسه صفرا ی منو در بیارن و جراحی انجام شد اما بعد از عمل مدام در بیمارستان دچار حمله های عصبی تهوع و تنگی نفس می شد اما دکتر این امر رو طبیعی و به علیت کیسه صفرا ربط می داد اما بعد از مرخص شدن به یک روانپزشک مراجعه کردم که تشخیص داد من بیماری پانیک دارم با داروهایی که تجویز کرد این حالت در من کمتر شد .یعنی عمل کیسه صفرا یک عمل اشتباهی بوده که دکترم انجام داده ؟؟؟خیلی نگران شدم …..

  46. لیلی گفت:

    سلام.سالهای سال است از بی خوابی شبانه رنج میبرم.داروها هم تأثیر نداشته.با هیپنو مشکلم بطور واقعی قابل حل است؟لطفأ پاسخم رابدهید خیلی سخته.
    متشکرم.

  47. محمد مرادی گفت:

    سلام آقای دکتر، واقعا خسته نباشید
    بنده ۶ ماه پیش دچار یک اشتباه شدم و تو یه محیط واقعا ترسناک شیشه مصرف کردم و ساعت سه شب یهو بدنم واکنش نشون داد از جمله: تمام بدنم یخ کرد، قلبم دچار طپش فراوان و همچنین سوزش شدید شد، یه ترس شدید تمام وجودمو فرا گرفت دیگه داشتم میمردم که منو بسرعت به بیمارستان منتقل کردن و دکترها سریع بهم سرم تزریق کردن و همچنین تزریق آمپول، تقریبا از اون حالت در اومدم ولی تقریبا ۵۰ درصد از حسی که اون شب بعد از مصرف اون ماده بهم دست داد رو الان طی این مدت تو وجودم داشتم
    که مجبور شدم به روانپزشک مراجعه کنم دکتر برام قرص والپروات سدیم و الانزاپین نوشت بعد از گذشت دو ماه به یک روانپزشک دیگر مراجعه کردم و ایشون هم والپروات ،کلونازپام، ترانکوپین ۱۰۰ و گابا پنتین برام تجویز کرد و الان سه ماهه که این قرص ها رو مصرف می کنم ولی خوب نشدم و حتما قصد دارم پیش شما واسه هیپنوتیزم درمانی بیام
    دو تا سوال از شما دکتر حریری عزیز دارم
    اول اینکه مریضیه من مثل بقیه دوستان پانیکه ولی قرصهایی که روانپزشکها به من میدن اصلا شبیه بقیه دوستان نیست چرا؟؟؟؟
    دوم اینکه من تا قبل از این مریضی بصورت حرفه ای ورزش بدنسازی کار میکردم ولی الان نتنها اصلا نمیتونم کوچکترین حرکت بدنسازی رو انجام بدم چون دچار حمله میشم بلکه نمیتونم کوچکترین فعالیت جسمی رو داشته باشم چرا؟؟؟؟
    ازتون ممنون میشم هر چه سریعتر به دیدگاه بنده توجه فرمایید تا بتونم با هماهنگیه قبلی از شهرستان به تهران بیام.

    • سلام محمد مرادی عزیز.
      لازم است برای هیپنوتیزم مراجعه نفرمایید چون امکان زیاد دارد که مشکل شما را بدتر کند. متاسفانه روانگردانها تاثیرات بسیار مخربی بر روان افراد میگذارند. شما از طریق دارودرمانی ادامه بدهید. موفق باشید.

  48. مه سیما گفت:

    با سلام وخسته نباشید.من حدود ۳ ساله پانیک دارم تحت نظر دکتر بودم انواع قرص ها از جمله ذولپیدم.پروپرانول.سیتالوپرام و…. مصرف کردم اما خیلی چاق شدم و بیماریم خوب نشد دکتر بستریم میخواست بکنه که قرصارو کنار گذاشتم ولی چند وقتی هست دوباره این بیماری داره آزارم میده.و این که من خیلی وابسته میشم به حیوون و انسان جدایی از اونا برام خیلی سخته اگه امکان داره یه راهکاری برام بذارین یا آدرس مطب بدین برسم خدمتتون خیلی دارم آزار میبینم.متشکرم

    • سلام مه سیما جان.
      تمام درمانها حضوری هستند و شما قطعا به درمان حضوری احتیاج دارید. تکنیکهایی برای درمان پانیک در ۸ جلسه دارم که البته بدون دارو است. نوع وابستگی ها هم باید بررسی شود تا راهکار مناسب آن اتخاذ شود. با وجودیکه آدرس و کروکی و تلفن در سایت هست میتوانید با مدیر دفتر من خانم صادقی به شماره ۰۹۱۲۳۹۸۹۵۸۷ تماس بگیرید . موفق باشید.

  49. ستاره گفت:

    سلام
    من به مدت دو سال دچار این حملات می شوم. در ابتدا طبق تجویز پزشک داروی سیروکسات استفاده می کردم ولی بعد از حدود ۷ ماه با وجود مصرف دارو دوباره دچار حملات می شدم. بعد دارو را با کم کردن دوز ان قطع کردم. ایا درمان به جز دارویی با توجه به عوارض فراوان ان وجود دارد؟ و ایا دارویی جایگزین سیروکسات وجود دارد که بتوان در بارداری نیز استفاده کرد

    • سلام ستاره جان.
      هیپنوتیزم درمانی جزء درمانهای بدون دارو است. و با تکنیکهایی که بکار میبرم خوشبختانه پانیک با ۸ جلسه درمان میشود. اگر در ماههای بالای بارداری نیستید میتوانید از روش من استفاده کنید. چون در ماههای بالای بارداری نشستن به مدت طولانی در یک وضعیت برایتان سخت است و گاهی هم ناممکن است . موفق باشید.

  50. حمید گفت:

    سلام جناب دکتر حریری بنده ۳۲ سال سن دارم و در سن ۲۵ سالگی با این حمله مواجه شدم و علیرغم اینکه گفته میشه حملات پانیک کوتاه مدت هستن بنده چند روز متوالی این حالاتو داشتم و تهوع و استفراغ شدید به همراه تمامی حالات دیگه که لرزش و تنفس سریع احساس خفگی که بیمارستان بستری شدم و بعد از دو روز با تشخیص غلط اقدام به جراحی و تخلیه کیسه صفرا کردن تا اینکه ترخیص شدم و بعد از دو روز مجددا اون حالات سراغم اومدن و به صورت مکرر به اورژانس مراجعه میکردم و داروها و آمپولهای آرام بخش تزریق میکردن تا اینکه به دکتر روانپزشک مراجعه کردم و تا سال۹۲ با داروهایی از قبیل ماپروتیلین ،الانزاپین،پروپرانولول حالم خوب بود که اخیرا حالاتم برگشته و در یک ماه گذشته ۸ بار به بیمارستان و مراکز درمانی مراجعه کردم آیا واقعا این بیماری ریشه کن میشه یا باید تا آخر عمر دارو مصرف کنم ممنون میشم راهنماییم کنین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.