روش مطالعه
۱۳۹۱-۱۱-۱۳
اختلال خواب ، هیپنوتیزم بیدار دکتر حریری
اختلال خواب اعظم خانم
۱۳۹۱-۱۱-۱۳
Show all

هیپنوتیزم و رفع پرخاشگری پدرام

هیپنوتیزم و رفع پرخاشگری پدرام

پدرام آقائی ۳۱ ساله است . وی در مورد پرخاشگری اش از من درخواست مشاوره نمود . توضیح داد که بلافاصله از کوره در می رود . روزی با کسی درگیر بحث و بگو مگو می شود و از شدت خشم برا ی اینکه به آن فرد نسبتاً میانسال آسیبی نرسد مشتش را به دیوار می کوبد . نتیجه اینکار شکستگی دو تا از استخوانهای دست ، درد و تورم و مراجعه به ارتوپدی و گچ گیری می شود . که صرف هزینه  و وقت و درد و ناراحتی و محدودیتهائی در کار و زندگی روزمره محصول این احساس بوده است .پرخاشگری پدرام ، هیپنوتیزم بیدار - دکتر حریری

موارد دیگر هم موجب ناراحتی و عصبانیت   او می شده است . برخی مناسبات غلط خانوادگی ، بی ملاحظه گیها ، رفتارهای نامناسب افرادی که در محل کار به او مراجعه میکردند و مشغله های فکری … بیش از نیم ساعت صحبت کرد . خوب به حرفهای او گوش دادم . مواردی را یادداشت برداشتم و به او گفتم که باید از او تست بگیرم . تستهای خوبی بود . به او گفتم قاعدتاً در سه جلسه می شود به او کمک کرد تا آرامشش  را باز یابد و از اینهمه پرخاشگری و نگرانی نجات پیدا کند . در قرارهای درمانی حاضر شد . در جلسه اول برایش تصویر ذهنی ایجاد کردم . به جائی که دوست داشت سفر ذهنی کرد و تصویر ذهنی خوبی داشت . شرطی سازی ها انجام شد . تلقینات مثبت و مطابق روحیه اش را که برای او تدارک دیده بودم ارائه دادم . جلسه دوم از بهبود روحیه اش شگفت زده بود . خودش و خانواده اش از تغییر رویه او متعجب و خوشحال بودند . در محل کار بسیار آرامتر بود. در جلسه دوم تلقینات قبلی را تثبیت کردم و تلقینات اضافی و تکمیلی به او دادم و در انتها هم به او آموزش خود هیپنوتیزم دادم تا حداقل یک روز درمیان به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه انجام دهد . سه هفته بعد مجدداً او را دیدم . دوستش را برای درمان آورده بود . در مورد خودش برای من شرح داد هر پرخاشگری پدرام ، هیپنوتیزم بیدار - دکتر حریریروز که از سر کار بر می گردد نیم ساعت خود هیپنوتیزم انجام می دهد . علاوه بر اینکه خستگی روزانه اش بر طرف می شود اخلاقش هم به وضوح تغییر کرده . نگرشش نسبت به افرادی که در محل کارش رفتار نا مناسب بروز می دهند به دلسوزی تغییر کرده و می فهمد که آنها به علت کافی نبودن آموزشهای تربیتی چنین برخوردهائی میکنند و میداند که با پرخاشگری آنها اصلاح نخواهند شد .

او هنوز از تاثیر هیپنوتیزم و خود هیپنوتیزم اظهار شگفتی میکند !

18 دیدگاه ها

  1. ماریا گفت:

    سلام دکتر عزیز خسته نباشید سوالی داشتم خدمتتون من یک زن برادر دارم که خیلی دوستش دارم و با من زتدکی میکنه از وقتی وارد زندگی ما شده نه ما و نه خودش ارامش نداریم بسیار پرخاشگر بدزبان و توهمی هست متاسفانه سابقه بیماری از قبل داشته ولی به ما نکقتند من خیلی تلاش کردم ایشون درمان شوند ولی متاسفانه مشاورات زیادی رفته جوابی نگرفته برای درمان هم مقاومت زیادی داره امکانش هست از طریق هیپنوتیزم این مشکل برطرف بشه ممنون

    • سلام ماریای عزیز.
      متاسفم که این مشکل برای شما پیش آمده است.
      اینکه ایشان سابقه بیماری دارند و مشاوران زیادی رفته اند کاش نوع تشخیص ایشان را برایم نوشته بودید. اگر اسکیزوفرنی یا پارانویید تشخیص گذاشته اند با هیپنوتیزم قابل درمان نیست.
      دوم اینکه اگر برای درمان مقاومت دارند پس با هیچ روشی خوب نمیشوند. اما نکته خوب این هست که مراجعه میکنند؛ بنابراین میشود نوع مقاومت ایشان را تشخیص داد و اگر قابل اصلاح بود مقاومت را برطرف میکنم و درمان را برایشان شروع میکنم.
      پاینده باشید.

  2. مهرداد گفت:

    سلام دکتر من ۱۶ سالمه و از ۲ سالگی در اثر زلزله لکنت گرفتم اهل کرمانم یک چند وقتی بود خیلی خوب شده بودم ولی الان دو روز هست خیلی بد تر شدم خیلیی. چون فاصله دوره و من نمیتونم بیام خدمتتون وضع مالیمون خوبه اکه مبلغی هست می‍ردازم ایا میشه تلفنی راه کار هایی بگین ک بهتر شم با تشکر

    • دكتر محمد جواد حریری گفت:

      سلام مهرداد عزیز
      لکنت زبان رابطه مستقیمی با اضطراب دارد. یکی از راهکارها جهت کم کردن لکنت و یا درمان لکنت زبان استفاده از تکنیکهای هیپنوتیزمی جهت درمان اضطراب و شناساندن اضطراب و سایر موارد است . شما میتوانید با مطب به شماره ۰۲۱۴۴۲۹۵۵۹۶ تماس بگیرید تا شرایط درمان از راه دور را توضیح دهند. موفق و سلامت باشید.

    • دكتر محمد جواد حریری گفت:

      سلام مهرداد عزیز
      لکنت زبان رابطه مستقیمی با اضطراب دارد. یکی از راهکارها جهت کم کردن لکنت و یا درمان لکنت زبان استفاده از تکنیکهای هیپنوتیزمی جهت درمان اضطراب و شناساندن اضطراب و سایر موارد است . شما میتوانید با مطب به شماره ۰۲۱۴۴۲۹۵۵۹۶ تماس بگیرید تا شرایط درمان از راه دور را توضیح دهند. موفق و سلامت باشید.

  3. امید گفت:

    سلام اقای دکتر
    بنده ۲۶سالمه گاهی اوقات دچار استرس و اغلب اوقات پرخاشگر هستم و برابر اظهار نظر چندین روانپزشک دچار اختلات تکانه ای هستم و هیچ داروی تجویز شده رو بعلت ترس از عوارض مصرف نکردم و این بیماری به قوت خود باقی است ولی گاها به صورت ادواری کم رنگ و گاها نیز تشدید پیدا کرده و زندگی شخصی و روابط اجتماعی بنده را هدف قرار میدهد سوال بنده این است که آیا از طریق هیپنوتیزم قابل درمان هست ممنون میشم به سوال بنده جواب بدید تشکر از الطاف حضرتعالی

    • دكتر محمد جواد حریری گفت:

      سلام امید جان.
      البته که درمان میشوید و میتوانید با شرطی سازیهایی بر خود تسلط پیدا کنید. به مجرد اینکه از شما شرح حال دقیقتری بگیرم میتوانیم درمان را شروع کنیم.
      موفق باشید.

  4. بهاره گفت:

    سلام آقای دکتر روز شما بخیر من یه سری خصوصیات اخلاقی دارم که هم خودم خیلی اذیت میشم هم اطرافیانم طوری که زندگی مشترکم رو تحت تاثیر قرار داده فکر نمیکنم با مساوره هم رفع بشه
    استرس
    عصبانیت
    نگرانی
    اخساسات خیلی قوی
    درگیری با خاطرات گذشته همش دوست دارم برگردم دوران کودکی
    با نبود مادرم اصلا نمیتونم کنار بیام با فوت اطرافیانم شدیدا مشکل دارم
    با کوچک ترین حادثه ای شدیدا تحت تاثیر قرار میگیرم
    اصلا صبور نیستم اصلاااااا
    همش به همسرم سر بیخیالی و اشتباه انجام دادن یا انجام ندادن کارها غر میزنم آیا میشه اینهارو رفع یا کنترل کرد

    • دكتر محمد جواد حریری گفت:

      سلام بهاره عزیز.
      مسایل متعددی را مطرح کرده اید که تک تک آنها باید مورد بررسی و سپس درمان قرار بگیرد. بسیاری از آنها قطعا قابل درمان هستند مثل استرس و پرخاشگری ؛ نگرانی هم که جزئی از استرس است. بهرحال باید با مطب تماس بگیرید تا حضوری شما را ببینم.
      موفق باشید.

  5. سينا گفت:

    سلام جناب دکتر بعد از درمان از این طریق ایا امکان بازگشت بیماری در شرایط بد روحی وجود دارد؟یا ۱۰۰% بیماری از بین میرود؟

    • سلام سینای عزیز
      یکی از عوامل پرخاشگری ریشه در افسردگی دارد که در طول درمان افسردگی پرخاشگری نیز رفع میگردد . درمانهای هیپنوتیزمی نیاز به شرطی سازیهای ذهنی دارد که با انجام تمرینات که بسیار خوشایند هستند امکان پذیر است . با تکنیکهایی که به مراجعینم آموزش می دهم میتوانند از بازگشت مجدد آن جلو گیری نمایند. موفق باشید.

  6. حمید گفت:

    آقای دکتر سلام
    واقعا خسته ام.دیگه بریدم.خانومم هم مشکل سرد مزاجی داره هم به شدت عصبانی . پیش انواع مشاوروروان شناس وروان پزشک هم رفتیم اما هیچ کدوم جواب نداده.کار ما داره به سمت طلاق یا خودکشی یکی ازطرفین پیش میره واقعا فکر می کنید بتونید کمک مون کنید؟حداقل بخاطرطفل معصومی که داریم…..

    • سلام حمیدجان.
      من در زمینه اختلالات جنسی کار نمیکنم اما درمان پرخاشگری و افسردگی در حیطه کاری من هست . اگر همسرتان خودشان تمایل به درمان دارند و میدانند که این رفتارشان ناشی از بیماری است ، با من تماس بگیرند.

  7. شایان گفت:

    جناب دکتر حریری
    حکایتی رو در ارتباط با این موضوع با اجازه شما نقل میکنم شاید مورد استفاده کسانی که به این صفحه سر می زنند واقع بشه . از اینکه اجازه می فرمائید ممنونم .

    میخ در دیوار
    یکی بود یکی نبود، یک بچه کوچیک بداخلاقی بود. پدرش به او یک کیسه پر از میخ و
    یک چکش داد و گفت هر وقت عصبانی شدی، یک میخ به دیوار روبرو بکوب. روز اول پسرک مجبور شد ۳۷ میخ به دیوار روبرو بکوبد.
    در روزها و هفته ها ی بعد که پسرک توانست خلق و خوی خود را کنترل کند و کمتر عصبانی شود، تعداد میخهایی که به دیوار کوفته بود رفته رفته کمتر شد. پسرک متوجه شد که آسانتر آنست که عصبانی شدن خودش را کنترل کند تا آنکه میخها را در دیوار سخت بکوبد. بالأخره به این ترتیب روزی رسید که پسرک دیگر عادت عصبانی شدن را ترک کرده بود و موضوع را به پدرش یادآوری کرد. پدر به او پیشنهاد کرد که حالا به ازاء هر روزی که عصبانی نشود، یکی از میخهایی را که در طول مدت گذشته به دیوار کوبیده بوده است را از دیوار بیرون بکشد. روزها گذشت تا بالأخره یک روز پسر جوان به پدرش روکرد و گفت همه میخها را از دیوار درآورده است.
    پدر، دست پسرش را گرفت و به آن طرف دیواری که میخها بر روی آن کوبیده شده و سپس درآورده بود، برد. پدر رو به پسر کردو گفت:« دستت درد نکند، کار خوبی انجام دادی ولی به سوراخهایی که در دیوار به وجود آورده ای نگاه کن !! این دیوار دیگر هیچوقت دیوار قبلی نخواهد بود. پسرم وقتی تو در حال عصبانیت چیزی را می گوئی مانند میخی است که بر دیوار دل طرف مقابل می کوبی. تو میخی را در دل شخصی می کوبی و آن را درآوری، مهم نیست توچند مرتبه به شخص روبرو خواهی گفت معذرت می خواهم که آن کار را کرده ام، زخم میخ کماکان بر بدن شخص روبرو خواهد ماند. یک زخم فیزیکی به همان بدی یک زخم شفاهی است. دوست ها واقعاً جواهر های کمیابی هستند ، آنها می توانند تو را بخندانند وتو را تشویق به دستیابی به موفقیت نمایند.
    آنها گوش جان به تو می سپارند و انتظاراحترام متقابل دارند و آنها همیشه مایل هستند قلبشان را به روی ما بگشایند.» لطفاً اگر من در گذشته در دیوار دل شما حفره ای ایجاد کرده ام مرا ببخشید.

  8. مینا صالحی گفت:

    با سلام خدمت دکتر حریری

    جناب دکتر ، چند جلسه هیپنوتیزم درمانی جهت از بین رفتن پرخاشگری مناسب است ؟
    بعد از چه مدتی دوباره پرخاشگری فرد درمان شده با هیپنوتیزم برمی گردد ؟

    • سلام خانم صالحی
      بطور قطع برای همه افراد تعداد جلسات یکسان نیست . با توجه به افراد مختلف متفاوت است اما بطور تقریبی جهت بهبود ی از ۳ – ۴ جلسه تا ۶ و نهایت ۷ جلسه بطول می انجامد . در پاسخ به سوال دیگرتان با ید بگویم افرادی که آموزش خود هیپنوتیزم را در پایان درمان دریافت میکنند میتوانند مدیریت احساس خود را در دست بگیرند و مانع پرخاشگری خود شوند .

    • سلام خانم صالحی عزیز
      پرخاشگری در افراد علل مختلفی دارد که از جمله عوامل آن افسردگی ، اضطرابها ، اختلالات خواب ، سوء مصرف برخی از مواد و …. در شرح حالی که از بیمار گرفته میشود بر اساس علت آن تعداد جلسات تعیین میگردد . در شیوه درمان من ، در طول درمان تمریناتی که بسیار ساده و کاربردی هستند داده می شود که کمک شایانی در پایداری درمان دارد. موفق و موید باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.