اختلالات جنسی ، هیپنوتیزم بیدار - دکتر حریری
هیپنوتیزم بیدار چگونه است ؟
۱۳۹۱-۱۱-۱۳
جریان آقای ب
۱۳۹۱-۱۱-۱۳
Show all

انواع هیپنوتیزم

انواع هیپنوتیزم انواع هیپنوتیزم ، هیپنوتیزم بیدار - دکتر حریری

هیپنوتیزم بر اساس فرد هیپنوتیزم کننده به دو گروه :

 تقسیم می شود .

همانطور که از اسم ایندو معلوم است ، در خود هیپنوتیزم فردی که آموزش دیده است خودش هیپنوتیزور وخودش سوژه است . هرچند که بر اساس خود آموزی و مطالعه کتابها شما می توانید به سطوحی از هیپنوتیزم و درجاتی از هیپنوتیزم وارد شوید ، اما بهتر است این دوره را نزد یک هیپنوتراپیست  ماهر آموزش ببینید تا  خلسه خود هیپنوتیزمی را لمس کنید . در دگر هیپنوتیزم ، هیپنوتیزور یا هیپنوتراپیست شما را هیپنوتیزم میکند . در اینجا یک نکته اساسی وجود دارد هیپنوتیزم یک روش است و باید آنرا برای یک هدف معقول و در زمان نیاز به یاری خودتان بطلبید که این اهداف معقول در کاربردهای هیپنوتیزم درج شده است . خارج از این موارد ، جزء هیپنوتیزم های نمایشی است که اکیداً توصیه می شود از آن اجتناب فرمائید .

نکته بعدی اینکه اگر شما جزء کادر درمانی نیستید و مجوز انجام هیپنوتیزم را ندارید هرگز به فکر یادگیری و انجام دگر هیپنوتیزم نباشید و از این اندیشه که دیگران را هیپنوتیزم کنید بیرون بیائید . هر چند وقتی یک جلسه هیپنوتیزمی را تماشا میکنید بنظر ساده می آید و یک احساس کاذب در شما رشد میکند که شما هم می توانید عین این کار را انجام دهید و ممکن است با خیال پردازی ، خودتان را هم ردیف هیپنوتراپیست ببینید ، اما باید بدانید که روان آدمی پیچیدگی ها و ظرافت های مخصوص به خود را دارد ، مداخلات درمانی توسط افراد بی صلاحیت می تواند پیامدهای ناگوار روحی روانی داشته باشد. دست کاری ضمیر ناخودآگاه و دسترسی به آن و تلقین اشتباه گاهی حتی یک کلمه اشتباه می تواند پیامدهای ناگوار روحی روانی داشته باشد.  بطور مثال شاید ندانید که برطرف کردن بعضی علامتها بطور سطحی و ساده انگارانه با هیپنوتیزم ممکن است موجب روان پریشی آن فرد نگون بخت شود . مثلاً خیلی ساده لوحانه است که تا کسی را دیدید که سیگار می کشد و شما هم شنیده اید هیپنوتیزم در ترک سیگار موثر است بلافاصله دست بکار شوید و سرسری و بدون دانش کافی ترک سیگار کار کنید و بر فرض که موفق شدید خوشحال خوشحال باشید که شما هم استاد شده اید ، در حالیکه شاید ندانید سیگار کشیدن یک علامت است و یک بیماری نیست و امکان قوی وجود دارد که فرد تعارضاتی در درون خود دارد که برای فرار از دست آن تعارضات به این کار پناه برده است و یک نوع سپر دفاعی است . گرفتن ساده انکارانه این سپر دفاعی از او به مثابه نابود کردن اوست .

انجام دادن دگر هیپنوتیزم بدون داشتن مدرک پزشکی معتبر و یا علوم وابسته پزشکی بدون داشتن آموزشهای معتبر و مجوزهای معتبر مسئولیتهای قانونی و وجدانی و اخلاقی فراوانی به همراه دارد . اینکار مثل وسوسه رانندگی کردن بدون داشتن گواهینامه است .

اکیداً به شما توصیه میکنم از اینکار بپرهیزید و تسلیم این وسوسه ها نشوید. همچنانکه به شما توصیه می کنم خود را برای هیپنوتیزم شدن بدست افراد ناوارد و یا فاقد مجوزها و مدرکهای لازم نسپارید .

انواع دیگر هیپنوتیزم بر اساس چگونگی حالت سوژه و هدف از انجام هیپنوتیزم و  نحوه ایحاد هیپنوتیزم  به شرح زیر است :

این شیوه سالهای سال است که انجام می شود و از همان ابتدا هیپنوتیزم را به این شکل شناختند . در این روش سوژه بکلی از زمان و مکان منفک و جدا می گردد و در طول هیپنوتیزم ، زمان را از دست می دهد و فارغ از روز و ماه و ساعت است و هر چه هیپنوتیزور و یا هیپنوتراپیست القا کند حتی بعد از خروج از خلسه همان را قبول دارد . گذشت زمان را احساس نمی کند یا بر عکس آنرا خیلی سریع در ک می کند . در طول هیپنوتیزم سوژه حس مکان را از دست می دهد و فکر می کند جائی دیگر بر حسب القائات هیپنوتیزور یا هیپنوتراپیست است . مثل رویاست  حتی شاید  بعد از خروج از جلسه بر حسب تلقینات هیپنوتیزور یا هیپنوتراپیست بدنبال آن چیزهائی که نیست بگردد .

اینها همه پدیده های اثبات شده هیپنوتیزمی است که هیپنوتیزورهای نمایشی برای شیرین کاری انجام میدهند و اتفاقاً همین چیزها باعث ترس و واهمه برخی افراد می گردد و در ذهن خلاق آنها این تصور ایجاد می شود که اگر من بجای سوژه باشم و چنین حالتی به من دست بدهد نکند دیوانه بشوم و همیشه اینطور باقی بمانم . نکند مشاعرم را از دست بدهم و کار خلاف اخلاقی انجام بدهم ؟ حالا این نمایش جلو جمعی از افراد در حال انجام است ، یا جلوی دوربین تلویزیون انجام شده ، نکند من به تنهائی پیش یک هیپنوتیزور بروم و چیزهائی اتفاق بیفتد که نباید اتفاق بیفتد ؟ … اسرار خصوصی خودم را که نباید بگویم ، بی اراده بگویم … نکند من از هیپنوتیزم هرگز بیدار نشوم ؟ …

سالهای سال است که انجمن علمی هیپنوتیزم بالینی ایران اثبات کرده است و در تمام دوره های علمی آموزشی خود بیان میکند که این نگرانیها پایه و اساس علمی ندارد و در واقع امکان پذیر نیست اما چون در رانه ای کردن این مبانی علمی سعی و تلاشی انجام نشده است این ترسها و واهمه ها هنوز در ذهن مردم باقی مانده است و در عوض باورهای نادرست گاه با یک فیلم و گاه با یک خبر در سطح جامعه منتشر می گردد و در واقع به علت فقدان اطلاع رسانی ، فرهنگ عمومی در این زمینه هنوز رشد نکرده است .

این سبک هیپنوتیزم که متعلق به شیوه درمان من (دکتر محمد جواد حریری)  است بدین گونه شکل گرفت .

مدتها بود هیپنوتیزم را به روش معمولی بکار می بردم اما همواره به این فکر بودم که با نگرانی های مردم چه کنم ؟ آن دسته از نگرانیهائی که در هیپنوتیزم معمولی  به آنها اشاره کردم . برایشان توضیحات کافی میدادم وقت صرف میکردم و آنها هم وقت می گذاشتند و این توضیحات را می شنیدند ، اما بعضی ها هنوز ته دلشان راضی نبود و شکاک بودند . خیلی ها هم به من اعتماد داشتند و دارند ، اما عده ای هم بودند که به هیپنوتیزم احتیاج داشتند . لازم بود که کاری برای آنها با هیپنوتیزم انجام داد ولی آنها مانع ذهنی داشتند ، مشکوک بودند . مشتاق بودند ولی از یک چیز واهی می ترسیدند . روشی که بتدریج شکل گرفت را ” هیپنوتیزم بیدار” نامیدم . در این روش با تمهیداتی که بکار میبرم علاوه بر اینکه سوژه عمق مناسب هیپنوتیزم برای درمان را لمس میکند ، حس میکند و به آن عمق وارد می شود ، اما از زمان و مکان منفک نیست . مسلوب الاراده نیست . هر لحظه که بخواهد می تواند از خلسه خارج شود ، هرچند که اگر اینکار را بکند روند درمان وی به تاخیر می افتد و قدری طولانی تر می شود . اما سوژه شخص عاقلی است ، مسئولیت این تاخیر را می پذیرد ، اما خیالش راحت می شود . اعتمادش جلب می شود ، درک می کند که سکان اراده در دست خودش است . مراجعه کننده پیش خودش سبک و سنگین میکند اگر ارزش اینرا دارد که در ازای اینکه خیالش راحت شود درمان کمی طولانی تر شود ، این تست را انجام می دهد وگرنه انجام نمی دهد .

برای اطمینان بیشتر سوژه ( مراجعه کننده ) به او این اختیار را می دهم که در جلسات هیپنوتیزم یک نفر دیگر را که به او اعتماد دارد به همراه بیاورد و ساکت و ناظر بر خلسه هیپنوتیزمی او باشد . همیشه در ابتدای اولین جلسه شرح حال مراجعه کننده را می شنوم و از مشکلش یادداشت برداری میکنم و حواشی مشکل را باهم بررسی میکنیم . گاهی مراجعه کننده در این مرحله برخی مسائل خصوصی خود را مطرح میکند . او این اختیار را دارد که در این مرحله ( در ابتدای اولین جلسه ) همراه و ناظر وی در سالن انتظار باشد و سپس وارد شود . این هماهنگی بین آنهاست و مانعی هم ندارد . در طول خلسه هم که ناظر حضور دارد بیانات من و القائات من طوری طراحی می شود که مسائل خصوصی وی حتی برای ناظر هم فاش نمی شود و اصراری هم بر بیان مسائل خصوصی سوژه توسط خودش در خلسه هیپنوتیزم ندارم چون با او با روش هیپنوتیزم بیدار “ کار میکنم و مقاومتهای ارادی خود را دارد و اصرار من تنها اثرش خروج سوژه از خلسه هیپنوتیزمی است و این مغایر هدف درمانی من است .

در طول درمان های هیپنوتیزمی به روش هیپنوتیزم بیدار به شما آموزش خود هیپنوتیزم را یاد می دهم . بکار گیری خود هیپنوتیزم در طول درمان از جهت تسریع در درمان و شرطی سازیها موثر است . و برای آن دسته از بیمارانی که دچار اضطراب و یا بیماری با پایه اضطرابی هستند تکنیکهای خاصی را آموزش می دهم که فرد در مواجهه با شرایط اضطراب زا می تواند با چشمان باز و در همان موقعیت با خود هیپنوتیزمی که فرا گرفته است خود را هیپنوتیزم کرده و مدیریت شرایط اضطرابی را بدست بگیرد و از این حیث هیپنوتیزم بیدار مرحله ای پیشرفته تر از هیپنوتیزم معمولی است .

این نوع از هیپنوتیزم در دهه اخیر بعد از درک عمیقتر جلوه های هیپنوتیزمی و بعد از شناخت مکانیسم اثر هیپنوتیزم که پایه آن تلقین و تاثیر گذاری و تاثیر پذیری است جزء هیپنوتیزم طبقه بندی شده است . بعبارت دیگر بر عکس زمانهای قدیم که هیپنوتیزم بتازگی در فرانسه نضج گرفت و شناخته شد ( ۲۳۰ سال پیش ) و فقط حالاتی را هیپنوتیزم میدانستند که سوژه های کاملاً مستعد به سرعت به عمق خلسه در مرحله سامنامبولی می رسیدند و کارهای عجیب و غریب و گاهاً مضر و آسیب زا انجام میدادند ، اکنون دیده اند که برای درمان آن خلسه های عمیق لازم نیست و درجاتی از خلسه کافی است و ارتباط با ضمیر ناخود آگاه در این سطوح هم امکان پذیر هست و تلقینات مستقیم و غیر مستقیم تاثیر گذار هستند . دیده شد که بسیاری از ادراکات بشر که به عمق ضمیر ناخودآگاه نفوذ می کند با تمرکز معمولی صورت گرفته است . تمرکز بر مطالعه یک کتاب ، استماع یک سخنرانی هیجان انگیز ، مشاهده یک فیلم جذاب و قبول ناخودآگاه افکار و عقاید و تلقینات و تبلیغات غیر مستقیم آنها ، بفکر فرو رفتن و مرور خاطرات گذشته که گاهاً مثل یک پرده سینما از جلو چشم آدمی عبور میکند و هیجاناتی را ببار می آورد ، تصور آینده ای برای خود و یا پروژه ای که در دست انجام دارد و خیالپردازی در مورد آنها ، وقتی در زندگی روز مره تحت تاثیر یک فروشنده یا یک نفر دیگر قرار می گیرید همگی اینها جزء هیپنوتیزم خود بخودی و روز مره بشمار میروند . میگویند هفتاد تا هشتاد درصد مواقع تمامی افراد یک جامعه در حالت هیپنوتیزم خود بخودی و روز مره هستند . در واقع ببینید چه موقع هیپنوتیزم نیستید !

ادامه دارد …

مطالب مرتبط

هیپنوتیزم بیدار چیست

هیپنوتیزم چیست

تاریخچه هیپنوتیزم

هیپنوتیزم بیدار چگونه است

ارتباط ریلکسیشن و هیپنوتیزم

 همسو نگری با بیمار

باورهای نادرست

آموزش فن  خود هیپنوتیزم

 تعریف ضمیر خود آگاه و ناخود آگاه

پرسشهای متداول در مورد هیپنوتیزم  

 شرایط لازم جهت انجام هیپنوتیزم

آمادگی جهت آموزش خود هیپنوتیزم

دکتر محمد جواد حریری ، پزشک و هیپنوتراپیست  ( هیپنوتیزم درمان گر)

30 دیدگاه ها

  1. مبین گفت:

    سلام و درود
    چه عواملی باعث هیپنوز پذیری بالا میشن؟

  2. رویا گفت:

    سلام.من طلاهام یه جایی مخفی کردم و هر چی فکر میکنم یادم نمیاد کجا.میشه با هیپنوتیزم یاداوریش کنم؟

    • دكتر محمد جواد حریری گفت:

      سلام ذوست عزیز
      بله هیپنوتیزم و با تصویر سازی که در آن انجام می شود بدلیل ایجاد تمرکز حافظه و به یاد آوری موثر است. چنانچه تمایل داشته باشید میتوانید تکنیکهای آنرا بیاموزید. موفق و سلامت باشید.

  3. مهدي گفت:

    سلام آقای دکتر، وقتتون بخیر
    آقای دکتر من حدود ۳۲ سال سن دارم. چندین سال هست که از وسواس شدید فکری-عملی تمیزی و شستشو رنج می برم، به نحوی که زندگی خودم و اطرافیانم رو کاملاً مختل کردم.
    من برای درمان چند بار تحت دارو درمانی و روان درمانی قرار گرفتم ولی متاسفانه درمان نشدم! تا اینکه به روش هیپنوتیزم درمانی شما بر خوردم.
    حالا میخواستم سوال کنم که آیا هیپنوتیزم درمانی میتونه وسواس شدید من رو به طور کامل و قطعی درمان کنه؟ به طوری که دیگه این وسواسها هیچ وقت به سراغم نیان!
    بسیار ممنون میشم پاسخ من رو بدید و راهنماییم کنید.
    با تشکر

  4. امیر گفت:

    سلام اقای دکتر من ۲ سال قرص ترومادول مصرف کردم نزدیک ۱ سال مخدر گل تو این ۱ سال ۲ یا ۳ بار روان گردان LSD مصرف کردم از روزی که اولین بار مصرف کردم دقیقا همه چی پشت هم میومد تو ذهنم
    الان ۶ ماهه مصرف نمیکنم چیزی دقیق ۶ ماه شده ولی ذهنم درگیره همش تنها ننیتونم باشم بعصی وقتا فکرم جای دیگه میره به چیزی که نمیخوام فکر میکنم با دیدن مردم ناخوداگاه یه خوش به حالشون تو ذهنم میاد یا این که چیز طبیعت یا قشنگ رو میبنم فکر این که حالت LSD دارم میبینم میاد تو ذهنم فکرش اذیتم میکنه کلا تو حالت خوابیدن همش خواب میبینم بعضی اوقات حس میکنم اصلا نخوابیدم اننقد خوابای مختلف میبینم حتی اون لحظه ای که ارومم از داخل یه فکر که میگه اهان این همون حسه که میخوام میاد
    وقعا ممنون میشم کمک کنید راستی ۱ ماهه قدص دپاکین با کلوزام با النزاپین خوردم تاثیر زیادی نداشته امیدم به همه چی داره از بین میره
    در مورد همین LSd خونده بودم کسانی که درون گرا هستند اغلب به افکار خود اجازه میدن ازادانه ولگردی کنن

    • سلام امیر جان.
      خب شما دچار وسواس فکری و افسردگی و اختلال خواب شده اید. و این سه مورد را هم بدلیل بلایی که سر خودتان آورده اید پیدا کرده اید. اولا که حتما حتما دیگر از این ببعد هرگز از روانگردانها استفاده نکنید چون حتما بدتر خواهید شد . دوم اینکه چه سوالی دارید که من جواب بدهم؟!
      این سه مورد را من با هیپنوتیزم درمان میکنم.
      موفق باشید.

  5. anita گفت:

    سلام من ۲۱ سالم هست و از کودکی لب به گوشتو مرغ نزدم و با اینکه خیلی تلاش کردم بتونم گوشت و مرغ بخورم بی فایده بود و خیلی از طعمو قیافشو همه چیش بدم میاد… ولی همونقدر که ازش بدم میاد دوست دارم بتونم بخورم چون واقعا بدنم احتیاج داره به گوشت ومرغ …آیا با هیپنوتیزم میشه درست کرد اینموضوع رو؟

  6. شیلا گفت:

    سلام دکتر گرامی و عزیز. من شیلا هستم ۴۵ ساله. ۱۲ ساله که با همسر و دو دخترم ساکن کانادا هستیم .مدت ۲ سال بود که همش سردرد داشتم و پارسال تابستان هم افسردگی گرفتم. و فراموشی های موقت داشتم .خلاصه این اواخر دیگه راه منزلم رو هم پیدا نمی کردم تا اینکه یک روز تشنج کردم و در بیمارستان و با ام آر آی متوجه شدند تومور مغزی درجه ۳ دارم.مشغول کمو تراپی هستم اما همزمان میخواستم با خود هیپنوتیزمی خودمو درمان کنم. الان در اینترنت و یو تیوب ویدیوهای درمان کنسر با هیپنوتیزم را میگذارم و هیپنوتیزم میشم. نمیدونم ایا روش درستیه یا نه؟ اما دلم میخواد زنده بمونم. همسرم و دخترام گناه دارند تو این غربت سرد کانادا تنها بمونند. خواهش میکنم کمکم کنید. دعای یک مادر بیگناه همیشه با شماست. پیشاپیش از کمکتون ممنونم.

  7. رضا گفت:

    سلام اقای دکتر.
    من یک ساله که دچار حملات پانیک (مرگ هراسی ) میشم. برای پیشگیری قرص زاناکس طبق نظر پزشک (متخصص اعصاب و روان) گاها” استفاده میکنم ، ولی باز هم شبها این مشکل رو دارم . ایا از طریق هیبنوتیزم درمانی مرتفع میشه یا خیر ؟ ممنون.

  8. مهران گفت:

    سلام ، وقتتون بخیر
    من مدتی پیش با مراجعه به متخصص اعصاب و روان متوجه شده ام که ۷ سال افسردگی داشته ام و الان یک مشکل عاطفی برام پیش اومده و افسردگی من رو به حاد شده است . شخصی در زندگی م هست که نمی توانم از ذهنم بیرون کنم . می خواستم بپرسم امکانش هست که بتونم با هیپنوتیزم این شخص را از ذهنم پاک کنم و این که امکانش هست حضوری برای این مطلب برسم خدممتون.
    سپاس از شما

    • سلام مهران عزیز
      هم بیماری افسردگی و هم از بین بردن آزار خاطرات ناخوشایند در حیطه درمان های من با روش هیپنوتیزم یا هیپنوتراپی هست . میتوانید جهت تعیین وقت ویزیت با مطب به شماره ۴۴۲۹۵۵۹۶ بین ساعت ۱۱ صبح تا ۸ شب تماس بگیرید . موفق باشید.

  9. کامران گفت:

    با سلام و ارادت خدمت آقای دکتر، بنده ۲۶ سال سن دارم و دانشجوی کارشناسی ارشد میکروبیولوژی هستم و مشغول انجام پایانامه میباشم…مدتی است که خواب شنا کردن در استخر میبینم! و دائم در حال شیرجه زدن و شنا کردن هستم…مدت چندین ماه است که نمیدانم چرا دیگر هیچ چیز برایم ارزشمند نیست، یعنی مثل سابق ارزش ندارد،برای مثال قبلا که کنار دریا میرفتم احساساتم بخوبی تحریک میشد ولی در تعطیلات عید وقتی در کنار دریا بودم هیچ حسی نسبت به شرایط محیطی نداشتم و زیبایی های آنجا بکلی برایم نابود شده بود…گویا همه زندگی ساده بنظر می آید و چیز جذابی وجود ندارد…حتی در گذشته وقتی مشغول بازی کامپیوتری میشدم به کلی از دنیا دور میشدم و بشدت هیجان زده میشدم ولی اکنون چیزی وجود ندارد که باعث خوشحالی و یا هیجان من شود و به طور کلی گویی خنثی شده ام…همچنین مدتی است که حافظه و تمرکز کافی بر روی کارهایم ندارم و احساس میکنم از تمامی همکاران و دوستانم عقب تر و به طور واضح تر بگویم “احمق تر” هستم…در ضمن احساس عاشقی و علاقه در گذشته در من شکل میگرفت الان نسبت به جنس مخلف هیچ حسی ندارم…تا به حال به دکتر و روانشناس مراجعه نکرده ام ولی احساس میکنم دچار افسردگی متوسط شده ام…لطفا مرا راهنمایی کنید. با تشکر

  10. soheil گفت:

    سلام من قبلا مواد روان گردان استفاده میکردم و الان هم خیلی کم استفاده میکنم
    الان به درجه ای رسیدم که هر روز و ۲۴ ساعته احساس کرختی شدید و بی حالی میکنم، و همه این ها باعث
    جلوگیری پیشترفت در زندگیم حس میکنم شده. با این روش هایی که شما گفتین قابل درمان هست یا نه ؟

  11. محمدرضا گفت:

    با عرض معذرت یه سوال دیگه هم دارم من در نوجوانی کلاس یوگا میرفتم آخر کلاس وقتی روی زمین به پشت میخوابیدیم تا بدن را وانهاده کنیم من احساس میکردم که از طرف راست دارم تو زمین فرو میرم.در واقع میکردم که سرم به سمت شانه راست میچرخد. در راه رفتن هم مشکل داشتم احساس میکردم پای راستم از پای چپ کوتاه تر است . بطور کلی در بدنم احساس عدم تقارن و تعادل داشتم . این بزرگترین مشکل زندگی من بود . بشدت خسته و کلافه میشدم و دائما کمردرد داشتم . به مرور زمان این احساس عدم تعادل کمتر شد ولی هیچ وقت بطور کامل برطرف نشد . چند وقت پیش تصمیم گرفتم تا این مشکل را بطور کامل حل کنم. اول تصورم این بود که انحراف لگن و ستون فقرات دارم چون بشدت احساس میکردم پای راستم از پای چپ کوتاهتر است. عکس رادیولوژی از لگن گرفتم و به دکتر نشون دادم مشخص شد مشکل اسکلتی ندارم. بعد احتمال ام اس دادم. سال قبل یه ام آر آی گرفته بودم که نشون میداد پلاکهایی در مغز هست البته همون موقع دکتر احتمال ام اس را رد کرد ولی چون مشکل ایرکشن هم دارم فکر کردم شاید ام اس علت هر دو مورد” عدم تعادل و ایرکشن” باشد . اخیرا یه ام آر آی با تزریق گرفتم و به دو متخصص مغز و اعصاب نشون دادم . هر دو نفر ام اس را بطور کامل رد کردند. در نهایت دکتر گفت که استخوان بندی مشکلی ندارد پیامهای عصبی که از مغز میرسند هم مشکلی ندارد و در نتیجه این احساس عدم تعادل جنبه روانی دارد. الان به این نتیجه رسیده ام که این احساس عدم تعادل در واقع یک ترس تثبیت شده و نهادینه شده است چون کودکی وحشتناکی داشتم و دائما میترسیدم در مواجه با تهدیدهای پیرامون خودم را جمع میکردم در واقع مچاله میکردم و به مرور این احساس بوجود آمد که بدنم تقارن ندارد و زمین زیر پاهایم هموار نیست. حالا سوالم اینه که آیا این نتیجه گیری درست است؟ آیا ترس های دوره کودکی میتواند یکچنین مشکلاتی برای فرد ایجاد کند؟ و اینکه آیا شما مورد مشابهی داشته اید که یک نفر بخاطر مشکلات روحی و ترسهای دوره کودکی احساس عدم تقارن و تعادل پیدا کند؟
    من تصمیم دارم در یکی دو هفته آینده برای دوره خود هیپنوتیزم خدمت برسم . اتفاقا از آریاشهر و خصوصا کوچه مرودشت نفرت و ترس دارم چون خانه پدری من در همان کوچه” پلاک ۲۴″ بود و بدترین خاطرات من از همان کوچه است . اگر اشتباه نکنم بجای ساختمان شما قبلا یه مدرسه بود. به هر حال حس خوبی نسبت به آن کوچه ندارم ولی از جهتی این میتواند یه اتفاق خوب باشد که برای درمان به همان کوچه بیایم تا بهر شکل با ترسهای دوره کودکی مواجه شوم

  12. محمدرضا گفت:

    سلام آقای دکتر من ۳۵ سال دارم از زمان نوجوانی مشکلی داشتم که به تازگی متوجه شدم وسواس فکری نام دارد. همیشه افکار آزاردهنده در ذهن من بطور ناخواسته وارد میشه بیشتر عبارات جنسی میاد. من همیشه بخاطر این افکار با خودم درگیر هستم. مثلا وقتی با یکی از بستگان یا اعضای خانواده دارم صحبت میکنم ناگهان یه عبارت جنسی در فضای سرم میپیچه بعد از خودم بیزار میشم که چرا این فکر به ذهنم اومد. اخیرا رفتم دکتر روانپزشک برای اضطراب و وسواس سرترالین تجویز کرد البته وسواس عملی هم دارم در موردشستن دستها. به نظر شما وسواس من با مصرف این قرص برطرف میشه؟
    این را هم بگویم که در آینده نزدیک میخواهم در کلاس خودهیپنوتیزم شما شرکت کنم. آیا خودهیپنوتیزم در این مورد کمک کننده هست؟ خیلی ممنونم از زمانی که برای پاسخگویی اختصاص میدهید

    • سلام محمدرضا جان.
      وسواس هاچون مقاوم به درمان هستند و تلقینات تخصصی دارند حدود ۱۲ تا ۱۴ جلسه درمان نیاز دارید. با خودهیپنوتیزم که در واقع خوددرمانی است نمی توانید به نتیجه برسید شاید هم آسیب ببینید. موفق باشید.

  13. احمد گفت:

    با سلام
    ابتدا تشکر می کنم از سایت خوب شما و آیا صرف هیپنوتیزم شدن به آرامش دست پیدا می کنیم یا در درون خواب هیپنوتیزمی باید به آرامش رسید.
    لطفاَ مبسوط توضیح بفرمایید.
    با تشکر

    • سلام احمد جان.
      کاش “شما” سوالتان را مبسوط تر مینوشتید! “درون خواب هیپنوتیزمی بودن” از نظر همگان همان “هیپنوتیزم شدن” است. ضمن اینکه در درمان آنچه نقش اصلی را دارد، تلقینات هیپنوتیزمی است که بر روی حالت هیپنوتیزمی سوار میشود و اصل تلقینات و نحوه ارائه و تقدم و تاخر آن است که نقش اصلی را بازی میکند. موفق باشید.

  14. بهروز گفت:

    سلام
    چه مشکلاتی با هیپنوتیزم قابل درمان است و کدام نیست
    آیا تقسیم بندی برای درمانها وجود دارد؟
    آیا در ایران این نوع درمان قانونیست و تحت نظر وزارت بهداشت انجام میپذیرد؟
    چطور از صحت کار یک هیپنوتراپیست مطلع شویم؟ آیا باید مدرک یا مجوز خاصی داشته باشند؟
    مرسی
    بهروز

    • سلام بهروز جان.
      وقتی که شما مطالب این سایت را مطالعه میفرماید به یقین اطلاعات زیادی در مورد بیماریها و حالاتی که با هیپنوتیزم قابل درمان است راپیدا میکنید.
      درمان در صورتی که توسط کادر درمانی انجام شود قانونی است. انجمن علمی هیپنوتیزم بالینی ایران تحت نظارت وزارت کشور تاسیس شد و سپس از وزارت بهداشت درمان مجوز گرفت . انتخابات انجمن هر چند سال یکبار با نظارت وزارت کشور انجام میشود و مجوز وزارت بهداشت درمان هر چند سال یکبار تمدید میگردد. این روش درمانی در کتب علمی معتبر دانشگاهی که درسنامه پزشکی هست مورد تایید و توصیه قرار گرفته است . تنها کسانی که، هم مدرک درمانی دارند و هم مجوز هیپنوتیزم درمانی دارند مجاز به انجام هیپنوتیزم درمانی هستند و خیلی بهتر است که با تجربه هم باشند. شادکام باشید.

  15. سوگلی گفت:

    سلام خسته نباشید.
    من چند مدته دنبال کلاسهای اموزش هیپنوتیزم هستم.اگه راهنماییم کنید ممنونتون میشم.
    محل اقامتم تهرانه
    نخلبند

    • سلام خانم سوگلی
      قبلا دوره های آموزشی هیپنوتیزم فقط مخصوص پزشکان و دندانپزشکان بود ولی الان دوره های آموزشی هیپنوتیزم ویژه پزشکان، دندانپزشکان، ماماها، پرستاران و روانشناسان در کلیه گرایشها می باشد. بهر حال اگر شما جزء گروه پزشکی و درمانی نیستید بهتر است در صورت علاقه به یادگیری ، تنها به فراگیری خودهیپنوتیزم اکتفا کنید و از مداخله در درمان دیگران بپرهیزید این مداخلات غیر حرفه ای مسئولیت های وجدانی و اخلاقی و قانونی در پی دارد. و این بعلت پیچیدگی روان آدمی است که معمولا از دید افراد غیر حرفه ای پنهان است و آنرا ساده می پندارند. بطور مثال شاید ندانید که گاهی درمان یک علامت بطور غیرحرفه ای و ساده انگارانه ، مثل درمان سیگار کشیدن میتواند فشارهای روانی غیر قابل جبرانی به آن فرد وارد کند . و این تنها کادر درمانی است که در مواجهه با مراجعه کننده و مصاحبه دقیق با او تشخیص میدهد که اساسا این درمان را انجام بدهد یا خیر و آیا در پشت این علامت تعارضات روانی دیگری پنهان است یا خیر و در صورت وجود، آن تعارضات چگونه درمان شوند. اگر جزء کادر درمانی نیستید اکیدا به شما توصیه میکنم از اندیشه هیپنوتیزم کردن دیگران بپرهیزید و در این دام نیفتید ، این کار مثل وسوسه رانندگی کردن بدون داشتن گواهینامه است . همچنانکه به شما توصیه میکنم خود را بدست کسانیکه مدارک معتبر گروه پزشکی و مدارک معتبر آموزش های لازم هیپنوتیزم درمانی را ندارند نسپارید. طول این دوره ها بر حسب رشته های مختلف و نیازهای آموزشی آنها متفاوت است. اما یک دوره متعارف برای گروه های درمانی که قبلا چند سال آموزشهای مربوط به رشته خود را فرا گرفته اند دوره ای ۵ تا ۶ ماهه است که اغلب سر فصلهای زیر را کم و بیش دارا است:ـ تعریف و توصیف هیپنوتیزم، تاریخچه و کاربردهای آن انواع هیپنوتیزم-باورهای نادرست در مورد هیپنوتیزمـ اصول و قواعد تلقین و تاثیرات جسمانی تلقین ـ تلقینهای بیداریـ تکنیکهای ساده و پیچیده هیپنوتیزمی ـ تکنیکهای عمیق سازی و پدیده های هیپنوتیزمیـ عوارض و روشهای کنترل آن ـ مقاومت و روشهای رفع آن ـ استعدادهیپنوتیزم پذیری و روشهای افزایش آن ـ رویکردهای مختلف در درمان با هیپنوتیزم ـ خود هیپنوتیزم و هیپنوتیزم گروهی البته این سر فصل ها بسته به ترکیب شرکت کنندگان ، سرعت آنها در یادگیری تکنیکها و حل تمرینها و… متفاوت است. در این دوره ها تاکید اصلی بر آموزش تکنیکهای هیپنوتیزمی و موارد کاربرد صحیح آنها است و درمان چاقی ، زایمان بدون درد ، اضطراب، اضطراب امتحان ، بی خوابی، کمبود اعتماد به نفس ، خود بی ارزش پنداری، وسواس ، میگرن، تصحیح نگرش به وقایع آسیب زا، درمان استرس های پس از حادثه و فاجعه ، آسم ، سندرم روده تحریک پذیر و بسیاری از بیماریهای روان تنی نیز تشریح می گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.