رها شدن از آزار خاطرات ، هیپنوتیزم بیدار - دکتر حریری
رها شدن از آزار خاطرات
۱۳۹۱-۱۰-۳۰
افسردگی، هیپنوتیزم ، هیپنوتیزم درمانی، هیپنوتراپی، آموزش خود هیپنوتیزم، هیپنوتیزم بیدار دکتر حریری
افسردگی نوجوانان
۱۳۹۱-۱۰-۳۰
Show all

سوالات افسردگی

افسردگی ،هیپنوتیزم بیدار - دکتر حریری

 سوالات افسردگی

افکار غیرمنطقی، غیرواقعی و فریب‏ آلود، علت افسردگی هستند و چنانچه این افکار، تصحیح و اصلاح شوند، افسردگی نیز درمان خواهد شد. در واقع  افسردگی‌ عبارت‌ است ‌ از احساس‌ غم‌، ناامیدی یا دلسردی‌، ‌ به‌ مدت‌ حداقل‌ ۲ هفته‌ در اغلب‌ روزها و اغلب‌ ساعات‌ روز، به‌ همراه‌ علایم‌  آن .

افسردگی، یک بیماری روانی ناشی از اختلالات مغزی و سیستم عصبی نیست، افسردگی، یک انحراف عاطفی است. به عبارت دیگر، افکار منحرف و فریب‏آلود، مجموعه‏ای از احساسات: غم و اندوه، عدم اعتماد به نفس، بی‏تفاوتی و بی‏حوصلگی، خستگی و ضعف، ناامیدی و… را تحت عنوان افسردگی به دنبال می‏کشند و قربانی خود را به طرف خودکشی سوق می‏دهند.

پیشگیری از افسردگی ‌

تغییرات‌ عمده‌ زندگی‌ را پیش‌بینی‌ و آمادگی‌ لازم‌ برای‌ مواجهه‌ شدن‌ با آنها را کسب‌ کنید.

حتی‌الامکان‌ از عوامل‌ خطر پرهیز کنید.

عواقب‌ مورد انتظار

در بسیاری‌ از موارد، بیماری‌ خود به‌ خود خوب‌ می‌شود، اما با کمک‌ گرفتن‌ از پزشک‌ می‌توان‌ مدت‌ افسردگی‌ را کم‌ کرد و روش‌های‌ مقابله‌ با افسردگی‌ را فرا گرفت‌. عود افسردگی‌ شایع‌ است‌. درصد بهبودی‌ بالا است‌، حتی‌ اگر فرد به‌ هنگام‌ افسردگی‌، نسبت‌ به‌ بهبودی‌ خود دید منفی‌ داشته‌ باشد.

عوارض‌ احتمالی‌ افسردگی 

خودکشی‌. علایم‌ هشداردهنده‌ آن‌ عبارتند از: ـ گوشه‌گیری‌ از خانواده‌ و دوستان‌ ـ عدم‌ توجه‌ به‌ ظاهر خود ـ به‌ زبان‌ آوردن‌ این‌ که‌ فرد می‌خواهد «همه‌ چیز را تمام‌ کند» یا اینکه‌ «زیادی‌ است‌ و مزاحم‌ دیگران‌.» ـ شواهدی‌ از داشتن‌ نقشه‌ برای‌ خودکشی‌ (مثلاً نوشتن‌ وصیت‌نامه‌ یا توجه‌ به‌ یک‌ سلاح‌ قتاله‌) ـ خوشحالی‌ ناگهانی‌ پس‌ از احساس‌ نومیدی‌ طولانی‌ مدت‌ ـ عدم‌ بهبود افسردگی‌

درمان افسردگی

مانند هر بیماری دیگر، این‌جا نیز پیش‌گیری مقدم بر درمان است. اگرچه ممکن است وجود زمینه‌ی ژنتیکی، فرد را نسبت به افسردگی ، آسیب‌پذیرتر نماید ولی بی‌شک توجه به معنویات، آشتی با طبیعت و تقویت ارتباط‌های سالم انسانی و خانوادگی، بهترین راه کاهش افسردگی و درنتیجه پیش‌گیری از آن است.

روش‌های درمانی متنوعی مانند دارودرمانی، رفتاردرمانی، شناخت‌درمانی، خانواده‌درمانی، مشاوره، یوگا، مدیتیشن، روش‌های تن‌آرامی، هیپنوتراپی و… برای مداوای افسردگی به‌کار رفته‌اند.

هیپنوتراپی ( هیپنوتیزم درمانی )  که در شاخه‌های مختلف طب به‌ویژه روان‌پزشکی کاربردهای فراوانی دارد، به‌دلیل توانایی‌های متنوع و شکل خاص تکنیک‌ها، همواره مورد توجه هر دو گروه بیمار و درمان‌گر بوده است. باورهای اشتباهی مانند قدرت هیپنوتیزور، تحت سلطه قرار‌گرفتن سوژه، دخالت نیروهای ماوراءالطبیعه و… سال‌ها مانع پیشرفت هیپنوتیزم علمی بوده‌اند. خوشبختانه طی ۵۰‌سال اخیر، پیرو توجه فزاینده به مطالعه‌ی علمی هیپنوتیزم، بسیاری از شُبَهات برطرف شده و این پدیده‌ی منحصربه‌فرد، به‌عنوان درمانی مؤثر و قدرتمند، مورد تأیید و استفاده‌ی مراکز معتبر علمی در سطح بین‌المللی قرار گرفته است. در حال حاضر در سراسر اروپا و آمریکا، تمایل مردم و درمان‌گران برای بهره‌گیری از فواید ارزشمند هیپنوتیزم، روزبه‌روز بیشتر می‌شود و این روش درمانی، محبوبیت و کاربرد افزون‌تری می‌یابد.

خلسه هیپنوتیزمی به‌دلیل همراهی همیشگی‌اش با تن‌آرامی و آرامش عمیق، به خودیِ خود موجب کاهش استرس ، اضطراب و تنش می‌شود. اغلب جلسات هیپنوتراپی شامل حالاتی از آرامش خوشایند و لذت‌بخش نظیر احساس سبکی،‌ شناوری و آرامش عمیق جسمی و روحی است که موجب تقویت اثرات درمانی هیپنوتیزم می‌شوند. بیمار به کمک هیپنوتیزم می‌آموزد که بیش از آن‌چه تصور می‌کرده، بر بدن خود کنترل دارد و می‌تواند تغییرات فیزیولوژیک بدنش را هدایت نماید. بنابراین هیپنوتیزم فرصتی است برای یادگیری اِعمال کنترل بهتر و

لینکهای مرتبط :

افسردگی سالمندان  

افسردگی در نوجوانان

افسردگی

تست افسردگی

پیشگیری از افسردگی

 پرخاشگری

دکترمحمد جواد حریری ، پزشک وهیپنوتراپ ( هیپنوتیزم درمانگر ) و عضو انجمن علمی هیپنوتیزم بالینی ایران

 

52 دیدگاه ها

  1. مهدیه گفت:

    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    از دوسال پیش که همسایمون سوخت و یهو خونه منفجر شد شروع شد
    اوایل همش کابوس می دیدم شبا بیش تر از یه ساعت نمی تونستم بخوابم ولی یهویی الگوی خوابم تغییر کرد الان نمی دونم خوابم می بره یا بیهوش می شم چون سه روز خواب بودم صبح بیدار شدم انتظار داشتم یکشنبه باشه ولی بعدا فهمیدم سه شنبس
    بعد از اون اتفاقا بارها و بارها گازو چک می کردم و گوشیمو انقدر که دیوونه می شدم
    اتفاق بعدیم این بود که یه شب خواب دیدم زلزله اومده و یکی که می شناسمش دقیقا مرد
    کابوسام واقعی می شد بعد از اون کوچکترین صدا عصبیم می کرد از خواب می پریدم نفس نفس می زدم گریم می گرفت
    همش تو سرم صدا می شنیدم
    صدای پرنده ، جیغ کشیدن ، صدای جویدن،…..

    ولی همه این علامتا خوب شد جاشو داد به علائم دیگه
    الان همش خستم دائم گریه می کنم سرم خیلیی درد می کنه نمی تونم تمرکز کنم همش بی حال یه گوشه افتادم
    خودکشی تا حالا نکردم ولی زیاد به خودم آسیب رسوندم

    مشکل دیگم اینه نمی تونم برم دکتر:(

    • سلام مهدیه جان.
      خب بهتر است از سطر آخر شروع کنیم!
      اگر واضح بنویسید که چرا نمیتوانید به پزشک مراجعه کنید راه حلش بهتر و سریعتر پیدا میشود . اول راه آنرا پیدا کنید چون در همه موارد به دردتان میخورد!
      شما پس از یک واقعه ای الان دچار افسردگی هستید که اگر توانستید مراجعه بفرمایید انشاءالله درمان میشوید.
      موفق باشید.

  2. PouyaN گفت:

    سلام دکتر.
    بنده ۱۹ ساله ام.متاسفانه در سن ۱۷ سالگی رو به مصرف گرس(حشیش.مارجوانا)اوردم.
    ولی ۳ ماه که ترک کردم اما علایم افسردگی /بیحالی /شلی عضلات بدن و خستگی شدید دارم.ایا با هیپنوتراپی میشه این بیماری روحی رو از بین برد یا نه؟!
    ممنونم.

    • سلام پویان عزیز
      افسردگی ها قابل درمان هستند و با هیپنوتیزم درمانی با تکنیکهای من ۱۰ تا ۱۲ جلسه نیاز به درمان هست . شما میتوانید برای بهتر شدن از راهکارهای غیر دارویی نیز بهره ببرید از جمله بیش از هر چیز باید عاشق خودتان باشید. یاد بگیرید خودتان را دوست داشته باشید و خودتان را با همه‌ی عیب‌ها و مشکلات‌تان بپذیرید. به وضعیت ظاهری خودتان رسیدگی کنید، حمام کنید، خواب مناسب داشته باشید، به خودتان عطر بزنید و زمان بیشتری را به خودتان اختصاص دهید. افکار منفی و غیرواقعی که اعتماد‌ به نفس شما را از بین می‌برند متوقف کنید. مصرف مشروبات الکلی و یا مواد مخدر در مدت کوتاهی به شما احساس سرخوشی می‌دهد اما پس از آن به‌شدت وضعیت روحی شما را بد‌تر می‌کند. مشروبات الکلی و مواد مخدر وضعیت روانی شما را شدیداً وخیم می‌کنند؛ به همین علت باید سریع‌تر مصرف آنها را قطع کنید. مصرف غذاهای نا‌سالم مانند فست فود و تنقلات و همچنین پرخوری می‌توانند علائم افسردگی را تشدید کنند و حتی جزو عوامل افسردگی باشند. هر زمانی که به خوردن غذاهای ناسالم عادت کنید، احساس بدی را تجربه خواهید کرد و هرقدر بیشتر به مصرف غذاهای ناسالم عادت کنید، ترک آنها سخت‌تر خواهد بود. میوه و سبزیجات بیشتری مصرف کنید، همچنین ماهی قزل‌آلا، گردو و شکلات تلخ در بهبود علائم افسردگی مفید هستند. اجازه دهید که خورشید پوست شما را گرم کند. تا چند سال پیش تجویز قرص‌های ویتامین D برای درمان افسردگی و مشکلات دیگر رفتاری رایج بود. تحقیقات جدید نشان داد که مصرف این قرص‌ها تأثیر درمانی ندارد. در عوض، تحقیقات زیادی نشان داده است که مصرف غذاهای سالم دریایی و دارای ویتامین D مانند ماهی قزل‌آلا احتمال ابتلا به افسردگی را کمتر می‌کند. به همین دلیل بهتر است کمی حمام آفتاب بگیرید و از راه‌های طبیعی ویتامین‌های موردنیاز بدن‌ خود را تأمین کنید. فواید ورزش تنها مربوط به سلامت جسمانی نیست، شاید درباره‌ی تأثیر ورزش در افسردگی چیزهایی شنیده باشید. در اروپا، پزشکان برای بیماران افسرده ورزش تجویز می‌کنند. بهترین شیوه‌ی ورزش، پیاده‌روی و دوندگی در طبیعت است. پیاده‌روی در طبیعت به ذهن و بدن شما آرامش هدیه می‌کند و باعث می‌شود که شدت احساسات منفی شما کمتر بشوند. از طرفی با ورزش و پیاده‌روی در طبیعت، متوجه می‌شوید که طبیعت هم مانند ما انسان‌ها مدام تغییر می‌کند. طبیعت هم، زمانی سرشار از شادی و جنب‌وجوش است و زمانی به خواب زمستانی فرو می‌رود. در صورتی که روح و جسم خود را با طبیعت هماهنگ کنید، احساس بهتری خواهید داشت. همواره موفق و سلامت باشید.

  3. poyan گفت:

    سلام دکتر.
    بنده ۱۹ ساله هستم.متاسفانه در سن ۱۷ سالگی رو به مصرف گراس(ماریجوانا و حشیش) کردم.۳ ماهه ترک کردم و دارم استراحت میکنم.اما افسردگی و تغیر در عوامل حرکتی(سنگینی) و از لحاظ دیداری دارای کندی دید(همراه با تاری) هستم و ۲ بار به طور کامل در خلسه بودم(از دست دادن تعادل / سیاهی چشم/ حس نکردن زمان)
    ایا راهی هست که با هیپنوتراپی رو به بهبودی برم؟ یا باید وضعیت رو تحمل کرم؟
    ممنونم.

  4. حسین گفت:

    : پسری ۳۰ ساله هستم که در کودکی مورد آزار جنسی قرار گرفته ام و الان دچار اختلالات شخصیتی شدیدی هستم احساس می کنم شخصیتم خرد شده است در خود احساس شخصیت نمی کنم و این مسئله برایم تبدیل به عقده شده است در کل شبانه روز با این افکار واحساسات آزار دهنده در گیر هستم در کل شبانه روز هر وقت سعی میکنم شخصیت بالایی به خودم بگیرم احساس می کنم فردی که مرا مورد آزار قرار داده است روی ذهنم است و مرا مسخره می کند هر وقت این فرد را می بینم حالم بد می شود چندین بار به روانشناس و روانپزشک مراجعه کرده ام ولی نتیجه ای نگرفته ام به خاطر این مشکلات روحی نمی توانم درست زندگی کنم چند بار تابحال افسردگی شدید گرفته ام مسائل گذشته دارد آینده ام را نابود می کند آیا هیچ راهی وجود ندارد که گذشته از ذهن انسان پاک شود و چیزی از گذشته در ذهن باقی نماند خواهش می کنم راهنمایی ام کنید

    • سلام حسین عزیز
      قربانیان تجاوز دچار اختلال یا انواع ناراحتی ‌روحی و روانی می‌‌شوند. این موضوع بارها عنوان شده، اما قطعا آسیب‌ها در همه یکسان نیست. قطعا کسانی که در دوران بچگی مورد سوء‌استفاده جنسی قرار گرفته‌اند در بزرگسالی دچار آسیب می‌شوند و مشکلات متعددی خواهند داشت. چون سن این افراد کم است همه احساسات را درون خودشان می‌ریزند و این کار آسیب بسیار جدی به آنها می‌زند. یعنی هر چقدر سن کمتر باشد درجه آسیب رسیدن به فرد بیشتر است. البته مقدار این آسیب با توجه به جنسیت متفاوت است و معمولا پسرانی که در کودکی مورد تجاوز جنسی قرار می‌گیرند بیشتر اختلالاتی که در بزرگسالی از خودشان نشان می‌دهند به صورت پرخاشگری و اختلال شخصیت از نوع اختلالاتی که به اطرافیان آسیب می‌رسانند، است، چون به صورت ناخود‌آگاه خشم نهفته‌ای را نسبت به جامعه و اطرافیان، درون خودشان دارند. گاهی اوقات ممکن است فردی که مورد آزار قرار گرفته‌ است همسر باشد. در این شرایط هم سرزنش، قضاوت، تحقیر و تهدید و طرد کردن می‌تواند آسیب را جدی کند و قربانی را بشدت در معرض راه‌های پرخطر قرار دهد. به دلیل دیدگاه غالب در جامعه معمولا قربانی تجاوز جنسی به دلیل قضاوتی که درباره‌اش می‌شود از ابراز اتفاق و بیان آن برای دیگران خودداری می‌کند و این خودش درصد آسیب را زیاد می‌کند. معمولا این افراد عمده‌ترین اختلالی را که تجربه می‌کنند زمینه‌های افسردگی است. نوع این افسردگی متفاوت است و گاهی اوقات اینها افرادی می‌‌شوند که دارای نوسان خلق هستند. امکان دارد فرد زمانی در خودش فرو برود و امکان دارد زمانی احساس کند که خیلی کارها را می‌تواند انجام دهد و انرژی خیلی زیادی را در خودش احساس بکند و در همین حالت‌هاست که ممکن است فرد دیگران را مورد سوءاستفاده جنسی قرار دهد. گاه این افسردگی، افسردگی در خود فرورفته است که فرد آن تحرک و انرژی لازم را ندارد و یک خشم فروخورده دارد. این افراد ممکن است در چنین حالتی به خودشان و دیگران آسیب بزنند و حتی ممکن است دست به خودکشی بزنند. بعضی اوقات هم این افراد اختلال شخصیت پرخاشگر دارند و نسبت به محیط و اطرافیانشان دید جنگجویانه دارند و احساس رضایت نمی‌کنند و همین باعث می‌شود دائم با محیط خودشان درگیر باشند که این درگیری ممکن است به صورت مشخص یا به صورت پنهانی باشد. امکان دارد گاهی اوقات دست به تخریب بزنند و گاه ممکن است دیگران را مورد سوءاستفاده جنسی قرار دهند. در مجموع احتمال دارد خشم‌شان را به شکل‌های مختلفی در جامعه بروز بدهند. در کل می‌توان گفت طیف وسیعی از اختلالات شخصیت یا انواع افسردگی‌ها ممکن است شامل حال این افراد شود. البته این موارد به سن ابتلا، نوع برخورد اطرافیان و موقعیتی که فرد در آن زندگی می‌کند و این که مورد سوءاستفاده چه کسی قرار گرفته است بستگی دارد. اگر این قربانی شدن توسط فرد خودی یا غریبه باشد می‌تواند درصد بیماری را تغییر بدهد. معمولا مورد سوءاستفاده خودی قرار گرفتن آسیب بسیار جدی به شخصیت و روحیه فرد می‌زند. خیلی افراد در بزرگسالی به ما مراجعه کرده‌اند و معمولا یک درصدی از افسردگی و اختلالات شخصیتی را داشته‌اند که باعث شده بود در ارتباط زناشویی خود موفق نباشند. این افراد در وهله اول احتیاج دارند تحت حمایت درمانی قرار بگیرند و تحت نظر متخصص آن حادثه را بازگو کنند. واقعیت این است که چنین افرادی آن حادثه تلخ را به صورت یک خاطره دردناک سال‌ها با خودشان حمل می‌کنند و بیان آن برای یک متخصص که آنها را مورد قضاوت قرار نمی‌دهد و با قربانی همدلی می‌کند بسیار اهمیت دارد. در این مرحله تکلیف فرد با آن حادثه روشن و معلوم می‌شود؛ آیا پذیرفته قربانی است یا پذیرفته خطایی از او سر زده که این اتفاق افتاده است؟ این که شخص بپذیرد خودش در آن حادثه گناهکار نیست اهمیت زیادی دارد. البته ممکن است فردی که در بزرگسالی مورد تجاوز قرار گرفته واقعا خودش در وقوع آن حادثه تقصیر داشته باشد، اما این که ما بخواهیم او را به عنوان مقصر به خودش معرفی کنیم فایده‌ای ندارد، بلکه باید وی را با شیوه‌های تخصصی تحت روان‌درمانی هیپنوتیزمی قرار دهیم و تکلیف فرد را با فاجعه‌ای که برایش اتفاق افتاده روشن کنیم. استفاده از تکنیک‌های مقابله موثر، فراهم کردن شرایط رشد و شکوفایی، امکان ادامه تحصیل، ازدواج و ارتباط اجتماعی موفق و کمک کردن به دیگران را باید به فرد آموزش داد و برای وی ایجاد کرد. در این شرایط فرد می‌تواند ارتباط اجتماعی موفق داشته باشد و روابطش افزایش پیدا کند و این کمک می‌کند تخلیه هیجانی در او اتفاق بیفتد و فرد توانمندی شود.

  5. taraا گفت:

    Salam aghaye doctor.man bisto se salame.sz kodakikodaki ta be hal kheili etefagha baram oftade ke hata room nemishe begam faghat kholase mitonam begam ke az jodaee valedeino say dar tajavoz digaran be manta azarhaye jensi sfrade mokhtalef be khstere etemad ksrdan be har kaso nakas va hala ham majbor be amal kardan va dorogh goftaan be hamsaram. Man asheghe she shoharam hastam ama hamash azabe vojdan daram va va hamash negarane ayandam va negarane az dast dadane hamsar ya madaram ya mordane khodam va ba yad avarie kesafat kariam hes mikonam ghalbam milarze.hishe dar hale ashk rikhtanam.doctor delam kheili gerefte.alan saate se shabe

  6. saba گفت:

    سلام
    من دختری ۲۳ ساله هستم حدو هفت ساله با پسرعمه ام قصد ازدواج داریم به صورت کاملا عقلانی ولی پدرم با ما مخالفت میکنه مثلا میگه چون از طایفه فلان هست من دوست ندارم
    چون عموش معتاده
    درصورتی که دو تا از عموهای خودم اعتیاد دارن و
    خانواده عمه ام به خاطر این مسئله با عموهاش به کل ارتباطشون رو قطع کردند
    با توجه به تعریفهایی که از هیپنوتیزم شنیدم آیا شما میتونید به من کمک کنید؟
    توروخدا اگه میتونید به فریادم برسید چون تمام زندگیم تحت الشعاع این اتفاقه
    یک دنیا تشکر از لطفتون
    پاینده باشید
    منتظر جوابتون هستم

    • سلام صبا جان.
      من که متوجه نشدم که شما چه نوع کمکی با هیپنوتیزم از من میخواهید ولی بنظرم مشکل شما از طریق مشاوره قبل از ازدواج حل میشود نه با هیپنوتیزم . آیا تهران هستید یا آنطور که از نوشته شما استنباط کردم در شهرستان هستید ؟ موفق باشید.

  7. ARARA KIM گفت:

    سلام جناب دکتر دختری هستم ۲۰ ساله از شهر آبادان . جناب دکتر از بچگی تو موقعیت استرس زا بودم . ولی اون موقع افسردگی خودشو نشون نداد دقیقا افسردگی از بعد اینکه دیپلم گرفتم و دانشگاه نرفتم شروع شد. آخه من خیلی خود کم بین بودم بعد اینکه ادامه ندادم دوچاره بیمارنگری شدم . یعنی مثلا اگه استخون پام درد میگرفتم میگفتم سرطان استخون دارم پدرم با این بیمار نگری در اومد . ولی اون موقع ها خوابم خوب بود بعد اینکه سال ۹۲ مهرماش مادر بزرگم مرد اول دوچاره تکرر ادرار بعد سردرد که دکتر گفت تو نوار مغزم اضطراب استرس نشون داده شده قرص داد آسنترا ۱۰۰ دو روز که خوردم دست لرز گرفتم خفه گی بهم دست داد ولش کردم بعدش ام آر ای دادم مغزم سالم بود ولی متاسفانه از بخت بدم تیرماه امسال نشستم پای فوتبال بعد فوتبال مجری گفت یه نفر نخوابید دو روز مرد . همینو که گفت تا الان که مهر ماه دوچاره کم خوابی شدم البته یه مدت خوب شد ولی دوباره شروع شد . الان از ۲۴ ساعت بین ۳- ۵ ساعت اونم بزور میخوابم 🙁 آقای دکتر ممکنه با این وضع تو سن ۲۰ سالگی مغزم ازکار بیوفته بمیرم 🙁 ؟؟؟ دکتر روانپزشک رفتم گفته اختلال اضطرابی داری …. قرص فلوکسین ۱۰
    نوروپنتین ۱۰۰
    تری فلوئوپرازین ۱ میلی
    آیا این قرص خطر نداره ؟ منکه نمیخورم میترسم از علائمشون 🙁 بجاش استوخودوس میخورم که فایده نداره 🙁 جناب دکتر محیط خونه بده همش استرس زاست تو این چندماه بد جور گیره مشکلات بودم ….. البته نمیدونم کم خوابیم بخاطر اضطراب استرس یا اینکه الان چند سالیه که خیلی کم فعالیت میکنم . من اصلا فعالیت ندارم فقط یه گوشه دراز کشیدم رو به لپتاپ خیلی تکون بخورم برم یه لیوان اب بخورم . البته قبلا خوابم زیاد بود شاید بیش از ۱۴ ساعت میخوابیدم مثل معتادا . 🙁
    آقای دکتر منکه تهران نیستم اما خوشبحال تهرانیا که این قدر پزشک خوب دارن

    • سلام ARARA KIM عزیز.
      تنها سوال شما اینکه “ممکنه مغزم ازکار بیوفته بمیرم؟” !!! ، خیر ممکن نیست . عوارض دارو را از اینترنت سرچ بفرمایید یا از پزشکتان بپرسید. افسردگی و اختلال خواب و اضطراب دارید که با تکنیکهایی که دارم میتوانم به شما کمک کنم و از سراسر کشور مراجعه کننده ها مراجعه میکنند برای درمان . شما هم به تهران تشریف بیاورید آب و هوایی عوض میکنید تکانی میخورید و برایتان خوب است . موفق باشید.

  8. mahde sdfgh گفت:

    سللام ممنون از مطالب جالبتون .من میخوام خودهیپنوتیزمی بیدار یاد بگیرم درس بخونم از اقای دکتر خواهش میکنم که منو راهنمایی بکنید مرسی از لطفتون……

    • سلام mahde sdfgh جان.
      با ۳ جلسه خودهیپنوتیزمی را میتوانم به شما آموزش دهم . با مدیر دفتر من خانم صادقی به شماره ۰۹۱۲۳۹۸۹۵۸۷ جهت تعیین وقت تماس بگیرید . چه نوع راهنمایی دیگری غیر از موارد گفته شده نیاز دارید؟ موفق باشید.

  9. زهرا گفت:

    سلام آقای دکتر من ۲۸سالمه متاهلم و ساکن استان خوزستانم ؛چندسالی هست که به دلیل از دست دادن والدین وبرادر وخواهرم ومشکلات دچار افسردگی شدید هستم به طوری که توانایی انجام کارهای روزمره خودم رو هم ندارم
    چندباری پیش روانپزشک و روانشناسهای مختلف در شهرم رفتم اما هیچ کدوم نتونستند کاری برام انجام بدن
    میخواستم بدونم امکانش هست با توجه به اینکه من تهران نیستم تحت درمان توسط شما قرار بگیرم
    خواهش میکنم راهنماییم کنید خیلی از این وضعیتم خستم دیگه تحمل ندارم
    از صبح تا شب دردهای روان تنی دارم و همش دوست دارم بخوابم

    همه رو از خودم دور کردم
    اگه جوابمو بدید ممنون میشم
    با تشکر

    • سلام زهرا جان.
      غالب درمانها حضوری هستند متوجه نشدم چگونه میبخواهید تحت درمان من قرار بگیرید. از سراسر کشور مراجعه کننده دارم. افرادی که مراجعه میکنند برای سلامتی خود ارزش والاتری را نسبت به دوری راه قایل هستند . درمان غیر حضوری از طریق اسکایپ تحت شرایطی میسر است . لطفا با شماره مطب ۰۲۱۴۴۲۹۵۵۹۶ تماس بگیرید .موفق باشید

  10. میثم گفت:

    سلام ساکن بندرعباس هستم افسردگی شدید دارم تاحالا خیلی از دکترها روانشناس رفتم جواب نگرفتم طب سوزنی استفاده کردم و یک هفته هیپنوتیزم بالینی رفتم البته بیشتر مشاوره وروز آخر یک ریلکسشن بود یک هیپنوتیزم نیم بند هنوز افسردگی خوب نشده چکار کنم

  11. نیما گفت:

    با سلام، من افسردگی شدید دارم متاسفانه یکی از علائمی که دارم اینکه حصوله و حس و حال انجام برنامه ها و کارامو ندارم آیا بعد از درمان ابن انگیزه و حس و حال بوجود میاد؟ و بی حوصلگی رفع میشه؟ چون واقعا از دست این بیحوصلگی خسته شدم کلی کار دارم اما به هیچ کدومشون نمیرسم یعنی حوصله ندارم
    با تشکر

  12. نوید گفت:

    با سلام، من چند سالی هست که افسردگی شدید دارم خیلی چیزها از جمله روان شناسی، دارو در مانی و… امتحان کردم اما جواب نگرفتم و “افسردگی شدید دارم”.
    حالات زیرو دارم :
    احساس یاس و نومیدی
    تمایلاتی در جهت آسیب رساندن به خود
    انزوا طلبی
    خجالتی شدن
    عصبی و تحریک پذیر
    زودرنجی و حساس شدن
    کاهش اعتماد به نفس
    دلسوز و مهربان شدن بیش از حد برای دیگران
    در خود فرورفتن
    مرور افکار بد گذشته
    میل به مردن ، فکر کردن زیاد به مرگ
    احساس گناه یا بی ارزش بودن
    مشکل خواب
    کاهش انرژی و احساس خستگی
    بیزاری از زندگی و بی تفاوت شدن نسبت به اطرافیان
    داشتن عذاب وجدان
    اضطراب شدید در زمان صحبت کردن در جمع
    اضطراب انتظار
    اضطراب شغلی
    نگران از آینده
    اضطراب و بهم ریختگی در اثر کوچکترین تغییر در زندگی
    نا امیدی
    عزت نفس پایین
    از دست دادن علاقه
    بدبینی
    ناراضیتی از خود
    بی حوصلگی
    دنبال نکردن برنامه ها
    میخواستم بدونم هیپنوتیزم کمکم میکنه یا خیر؟ اگر بله میخواستم بدونم تقریبا چند جلسه لازم است؟ جلسه ها به چه صورت و هر چند وقت باید باشند؟ هزینه ها به چه صورت هست؟
    پیشاپیش متشکرم.

    • سلام نوید جان.
      تمام انواع مشکلات اضطرابی افسردگی که ذکر کرده اید با هیپنوتیزم قابل درمان هست . در علائمی که نوشته اید بنظرم باید به بیماری دوقطبی هم فکر کرد . اگر به روانپزشک مراجعه کرده اید تشخیصی که ایشان داده اند را هم بنویسید و یا با مدیر دفتر من خانم صادقی ۰۹۱۲۳۹۸۹۵۸۷ تماس بگیرید تا بتوانم بهتر راهنماییتان کنم . خداوند یارتان باشد .

  13. نازنین هاشمی گفت:

    sallam khasteh nabashid
    man khanoomi 39 sale hastam nazdike 3 sal az esterabe shadid ranj mibaram ke hamrah ba halat tahavoe ast ke az tars va fekr kardan be bimariye jozeiye dokhtaram shoroe shood ke ta alan be pezeshkane ziyadi moraje kardam va hata az shok niz estefadeh kardam daroo zede afsordegi shadid va esterabe shadid ro man taesir gozar nist khastam bedoonam ke hipnotizm roo esterab va halat tahavoe taesire mosbat migozarad ba tashakor

    • سلام خانم نازنین هاشمی
      درمان افسردگی شدید ( اگر روانپزشک “شدید” را تشخیص گذاشته باشد ) با هیپنوتیزم یک پروژه طولانی است و من برای این درمان حدود ۱۵ تا ۱۸ جلسه در نظر میگیرم . شاید اضطراب شما پانیک باشد . بهرحال هر دو قابل درمان است . موفق باشید.

  14. رويا گفت:

    سلام آقای دکتر
    من از زمان جنینی تا حال در یک خانواده آشفته و پر از پرخاشگری زندگی کرده ام و ۶ سال است که متوجه شدم افسردگی دارم و برای مرتفع کردن آن هیچ اقدامی نکرده ام. کارمند هستم و به دلیل اختلاف در عقاید مذهبی مادرم مرا طرد کرد به مدت ٢ سال و نیم است که تنها زندگی میکنم. .باوجود زیبایی ظاهری تا این سن که ٣۶ سال است ازدواج نکرده ام. و این موضوع را از همگان پنهان میکنم چون تعجب دیگران باعث عذاب من است…. بسیاری از مشکلات دیگری هستند که شدیدا آزارم میدهند مثل بیخوابی و گریه های مکرر احساس گناه و عدم اعتماد بنفس… آیا میتوانم امیدوار باشم که زمانی به زندگی برگردم؟ و چه مدت وقت لازم است؟

  15. شهناز گفت:

    سلام من ۲۷ ساله هستم و استاد م به من ابراز علاقه کرده و حتی پیشنهاد رابطه داده است من از ایشان به مسئولین دانشگاه شکایت کردم البته در دانشگاه برایم حقی قائل نشدند بخصوص که میدانند من افسردگی دارم میخواهم تعداد زیادی قرص سدیم بخورم آیا باعث مرگ میشود ؟

    • سلام شهناز خانم از مشکلی که برایتان بوجود آمده واقعاً متأثر شدم.احساس شما قابل درک است.اما راه انتخابی شما را برای حل مشکلتان نمیپسندم.خاتمه دادن به زندگی آن هم به خاطر اینکه شخص احتمالا بیماری چنین برخوردی با شما داشتهپسندیده نیست !بهتر نیست به جای صدمه زدن به خود حداقل خود شما برخورد بهتری با خودتان داشته باشید?مسمومیت با این دارو به کبد و دستگاه عصبی و گوارش شما صدمه میزند. صبورانه و عاقلانه تر عمل کنید . موفق باشید.

  16. محمد گفت:

    سلام آقای دکتر خسته نباشید.

    من یک مشکل تقریبا منحصر به فرد دارم و اونم اینه که از شنیدن صدای خر و پف افراد شدیدن عصبی میشم.شاید خیلی ها نتونن با صدای خروپف اطرافیانشون خوب بخوابن ولی من نه تنها مواقعی که میخوام بخوابم صدای خروپف اطرافیانم من رو اذیت میکنه بلکه حتی وقتی بیدارم این موضوع شدیدن عذابم میده و عصبیم میکنه بخاطر همین گفتم تقریبا منحصر به فرد .
    اگه حتی ۳۰ ثانیه هم صدای خروپف یا حتی نفس کشیدن با صدای بلند اطرافیانم رو بشنوم خیلی عصبی میشم.به حدی عصبی و غیر قابل کنترل میشم که اگه یه موضوع خیلی کوچیک ناراحتم کنه باعث میشه شاید هر چی جلومه بزنم و بشکنم چندین بار هم این مشکل برام پیش اومده.این عادت از ۶ یا ۷ سالگی برای من عارض شده و باعث شده که نتونم مسافرتی برم یا شب خونه اقوامم بمونم.
    از همه مهمتر یکی از اصلی ترین موانع ازدواجم همینه.با اینکه خانوادم از این مشکل من خبر دارن اما باور اینکه من بخاطر این موضوع نمیتونم ازدواج کنم براشون سخته.
    میخواستم نظر شما رو برای حل مشکلم بدونم و ایا اصلا حل میشه؟
    من حدس زدم شاید با هیپنوتیزم درمانی بشه کاری کرد.
    یک دنیا تشکر از زحمتایی که میکشید

  17. مهسا گفت:

    سلام آقای دکتر. ۲۳ساله هستم و بعد۸سال رابطه ی عاشقانه نامزدم با خانوم دیگری ازدواج کرده. و بر اثر ناراحتی و اضطراب دچار خفگی . بی خوابی . بی اشتهایی . اگزمای پوستی شدم و دچار کاهش شدید پلاکت خون شده ام و پزشک معالجم مشکوک به بیماری لوپوس در من هست.
    از همه بدتر اینه که بعد ازدواج نامزدم من هنوز باهاش صحبت میکنم و واقعا از خودم خسته شدم. آیا هیپنوتیزم بمن کمک میکنه که فکرم آزاد بشه و از این وابستگی رها بشم؟

  18. پیمانه گفت:

    سلام زنی هستم ۳۵ ساله با ۲ فرزند دختر…زندگیم را دوست دارم ..اما همسرم با اینکه در ظاهر مرد مهبان و خوبیست ولی چندین بار به من خیانت کرده است….ومن هر بار به خاطر فرزندانم و علاقه چشمم را بسته ام و همچنین تغییراتی در طاهر و رفتار خود ایجاد کرده ام…
    ولی تغریبا مطمئنم همسرم مجدد خیانت می کند….حالم اصلا خوب نیست و اصلا نمی دان باید چه کنم….بین نفرت و عشق …و ماندن یا نماندن گیر کرده ا…به همسرم گفتم اگر خیانت کند ترکش می کنم و این موضوع را از طریق هیپنوتیزم می فهمم….آیا امکان دارد به اوبفهمانیم این کار امکان پذیر است…خواهش میکنم کمکم کنید ..پای یک زندگی ۴ نفره در میان است ..ممنون

    • سلام پیمانه خانم .
      متاسفانه این موضوع در برخی خانواده ها پیش می آید و باید با مشاوره های روانشناسانه این موضوع را بررسی کرد . من نمیدانم بر چه اساسی اعلام کرده اید : ” …این موضوع را از طریق هیپنوتیزم می فهمم” اما در هر صورت هیپنوتیزم بالینی برای کشف اسرار محرمانه یا کنجکاوی در اسرار خصوصی مردم نیست . میتوانید از گروه مشاوران ما کمک بگیرید.

      • پیمانه گفت:

        سلام اقای دکتر…من قصد فضولی در اسرار شوهرم رو ندارم ….اصلا نمی خوام که بدون چون فایده ای برای من که می خوام زندگی کنم نداره …من می خوام شوهرم متوجه بشه که نمیشه چیزی رو پنهان کرد…میدونم که خودم هم مقصر بودم….بخاطر همین تغیرات زیادی ایجاد کردم…ولی عد م اطمینان ازارم میده….می خوام اون بدونه که باید پایبند باشه ..وگرنه زندگیشو از دست می ده….همین

  19. Mani T گفت:

    سلام
    خسته نباشید ، ببخشید مزاحم شدم
    من چندتا سوال دارم که ممنون میشم جواب بدید ، خیلی خیلی برام مهمه ، خواهش میکنم جواب بدید
    من تو زندگیم مشکلات زیادی داشتم و دارم ، به هیچ کدوم از هدفهایی که داشتم نرسیدم و شدیداً عذاب میکشم ، و گاهی شدیداً تمایل به خودکشی دارم
    من به دختری علاقه شدید دارم و با هم دوست معمولی هستیم ، اما حسی که من نسبت به اون دختر دارم ، اون به من نداره ، یعنی من رو به عنوان یک دوست معمولی قبول داره ، اما من واقعاً عاشقش هستم و قصد ازدواج دارم باهاش ، اما اون این حس من رو نمیدونه ، واقعاً بهش علاقه شدید دارم ،از طرفی هم واقعاً خیلی خیلی سخته برام که بخوام فراموشش کنم ، چند سال پیش عاشق دختری بودم که ترکم کرد و باعث شد یک هفته بیفتم بیمارستان ، اگر بخوام این دختر رو هم فراموش کنم ضربه خیلی سختی میخورم
    میخواستم بدونم با نگرش و افکار مثبت (مثل قانون جذب) یا با هیپنوتیزم میتونم بهش برسم ؟؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید ، خواهش میکنم جوابمو کامل بدید
    با تشکر

    • سلام Mani T
      بنظر می رسد بیشتر از هیپنوتیزم شما به دوره های آموزشی روابط دختر و پسر احتیاج دارید . در ضمن قدری هم خودشناسی لازم است تا اهداف خود را بر اساس تواناییهای ذهنی و جسمیتان انتخاب کنید. با مدیر دفتر من خانم صادقی برای تعیین وقت مشاوره با روانشناسان گروه ما تماس بگیرید. کاربردها و تواناییهای هیپنوتیزم را در همین سایت نوشته ام و شما موردی که به آنها شبیه باشد را ذکر نفرموده اید . موفق باشید.

  20. زهرا گفت:

    سلام آقای دکتر
    خیلی متشکر از اطلاعات داخل سایت
    من حدود ۶ ماهه حال روحی مساعدی ندارم و دوست دارم هرچه سریعتر شاد و باحوصله و با انگیزه شوم الان نزدیک یک ماه فلوکستین مصرف کردم فایده نداشت الان دارم ونلافاکسین شبی یک عدد و دیازپام شبی یک چهارم عصر خوبم طبیعی صبحها حس خوبی ندارم نگرانم و شاد نیستم ترا بخدا کمکم کنید دوست دارم زود زود به حالت اولم برگردم من بچه کوچک دارم راهنمایی کنید

    • سلام زهرا خانم.
      متاسفم که از افسردگی رنج میبرید. با هیپنوتیزم طی حدود ۴ الی ۵ جلسه میشود به شما کمک کرد.
      باید این مشکل از چند زاویه مورد بررسی قرار بگیرد و روی آن کار بشود . تماس بگیرید و وقتی را تعیین کنید تا بتوانم بهتر به شما کمک کنم. متشکرم.

  21. هانیه گفت:

    به نور نگاه کن ! سایه ها پشت سرت خواهند بود. اگر تمام شب را برای از دست دادن خورشید ، اشک بریزی ، لذت دیدن ستاره ها را از دست می دهی.

  22. شایان گفت:

    سلام آقای دکتر حریری
    من یک داستان از یک پروانه که در جائی خوندم رو میخوام برای اونهائی که احساس ناامیدی و یاس دارند بگذارم . انشاالله شما اجازه میدید.

    داستان یک پروانه
    یک روز سوراخ کوچکی در یک پیله ظاهر شد. شخصی نشست و چند ساعت به جدال پروانه برای خارج شدن از سوراخ کوچک ایجاد شده درپیله نگاه کرد. سپس فعالیت پروانه متوقف شد و به نظر رسید تمام تلاش خود را انجام داده و نمی تواند ادامه دهد. آن شخص تصمیم گرفت به پروانه کمک کند و با قیچی پیله را باز کرد. پروانه به راحتی از پیله خارج شد اما بدنش ضعیف و بالهایش چروک بود. آن شخص باز هم به تماشای پروانه ادامه داد چون انتظار داشت که بالهای پروانه باز، گسترده و محکم شوند و از بدن پروانه محافظت کنند.
    هیچ اتفاقی نیفتاد!
    در واقع پروانه بقیه عمرش به خزیدن مشغول بود و هرگز نتوانست پرواز کند. چیزی که آن شخص با همه مهربانیش نمیدانست این بود که محدودیت پیله و تلاش لازم برای خروج از سوراخ آن، راهی بود که خدا برای ترشح مایعاتی از بدن پروانه به بالهایش قرار داده بود تا پروانه بعد از خروج از پیله بتواند پرواز کند.
    گاهی اوقات تلاش تنها چیزیست که در زندگی نیاز داریم. اگر خدا اجازه می داد که بدون هیچ مشکلی زندگی کنیم فلج میشدیم، به اندازه کافی قوی نبودیم و هرگز نمیتوانستیم پرواز کنیم.
    من قدرت خواستم و خدا مشکلاتی در سر راهم قرار داد تا قوی شوم.
    من دانایی خواستم و خدا به من مسایلی داد تا حل کنم.
    من سعادت و ترقی خواستم و خدا به من قدرت تفکر و قوت ماهیچه داد تا کار کنم.
    من جرات خواستم و خدا موانعی سر راهم قرار داد تا بر آنها غلبه کنم.
    من عشق خواستم و خدا افرادی به من نشان داد که نیازمند کمک بودند.
    من محبت خواستم و خدا به من فرصتهایی برای محبت داد.
    « من به هر چه که خواستم نرسیدم … اما به هر چه که نیاز داشتم دست یافتم»
    بدون ترس زندگی کن، با همه مشکلات مبارزه کن و بدان که میتوانی بر تمام آنها غلبه کنی.

  23. امید گفت:

    اگر بدانی افکار چه اندازه نیرومند هستند هرگز فکر منفی را در اندیشه خود راه نخواهی داد

  24. نغمه گفت:

    سلام آقای دکتر حریری

    خیلی ممنون از مطالبی که در سایت قراردادید . به تازه گی سایت شما را پیدا کردم و به مطالب آن علاقه دارم . امیدوارم شما همچنان با گذاشتن مطالب دیگر در سایت ما را یاری نمائید .

    • سلام نغمه خانم
      منهم از شما تشکر میکنم از اینکه مطالب سایت را دنبال میکنید و خوشحالم که مطالب آن مورد علاقه هموطنان از جمله سرکار قرا ر می گیرد . چنانچه خداوند توفیق دهد چشم به گذاشتن مطالب سودمند در سایت ادامه خواهم داد.

  25. رضا گفت:

    مدخواهم هیپنوتیزم را امتحان کنم . لطفا اظهار نظر فرمایید.
    رضا

    • سلام آقا رضا.
      جنبه های زیادی برای استفاده از هیپنوتیزم هست که همگی هم مفید هستند و جنبه های درمانی و یا بهبود وضعیت دارند مثل تقویت حافظه ایجاد آرامش افزایش اعتماد به نفس رفع اضطراب و افسردگی وسواس ترک سیگار فوبیاها وغیره که همگی را در سایت نام برده ام و تمام آنها بسیار جذاب و رویایی اجرا میشود. علت جذابیت و رویایی بودن آنها هم تصویرسازی های ذهنی است که برایتان انجام میدهم. شما هر وقت تصمیم جدی داشتید تماس بگیرید برایتان وقت میگذارم. متشکرم.

  26. رضا گفت:

    مدت هااست (حدود ۶ سال)که دچار افسردگی هستم و تا کنون ۳ پزشک متخصص اعصاب و روان را عوض کرده ام ولی تاکنون نتیجه نگرفتام.ضمنا مردی هستم ۵۳ سال و مهندس.
    لطفا کمکم کنید.
    صمدزاده

    • سلام جناب مهندس رضا. از اینکه این همه مدت گرفتار افسردگی هستید متاسفم. هیپنوتیزم راه میانبری برای رفع بسیاری از معضلات و بیماریها از جمله افسردگی است . زیبایی و شگفت انگیزی درمانهای هیپنوتیزمی به این است که جاهایی که طب معمول نظری ندارد یا کارایی مورد قبول را ندارد، موثر است . مثل افزایش اعتماد به نفس و تقویت حافظه و یا مثل فشار خون هایی که با دوز معمول دارو بهبودی نمی یابد و ریشه روحی دارد. یا همین افسردگیهای مقاوم به درمان. امیدوارم بتوانم برای شما وقتی بگذارم که به شما کمک شود. موفق باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.